You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Kαλά μας έπισες
Υ.Γ.
Προς το παρών πλήρωνε εσύ και εγώ και "τραγουδάμε" παρέα
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα, επίσκεψη στον Νικόλα ( BodyFree ) όπου μετά από το καλωσόρισμα μου παρουσιάζονται τα τέσσερα κορίτσια ( κρίμα που έλειπε το Μαρινάκι ).
Sorry που δεν θυμάμαι και πάλι ονόματα αλλά θα αναφέρω τις παρουσίες:
Πρώτη παρουσία: μελαχρινή με μακρύ πανέμορφο μαλλί, αδύνατη με σπινθηροβόλο βλέμμα. Μάλλον πρέπει να ήταν η Νεφέλη.
Δεύτερη παρουσία: κοντό σπαστό μαλλί ( μου θύμισε τις αγαπημένες μου δεκαετίες τότε που όλα ήταν ανέμελα και τόσο ωραία ) με κάπως ήσυχη παρουσία.
Τρίτη παρουσία: καστανό μαλλάκι λίγο πιασμένο και ανέμελο, πολύ όμορφη με μια ελιά τύπου Cindy Crawford κοντά στα χείλη.
Τέταρτη παρουσία: η πυρηνοκίνητη Βαλέρια με ξανθό μαλλί έως τον λαιμό, μιλφ, με αρμόνικες αναλογίες και εκπληκτικά μάτια.
Επιλογή Βαλέριας όπου με άφησε ικανοποιημένο με την παροχή των υπηρεσιών της αν και θα προτιμούσα περισσότερο να είναι ομιλητική.
Η επόμενη στον κατάλογο μου είναι σίγουρα η Νεφέλη.
ΥΓ μια ερώτηση η μάζωξη με έχει σαν Guest Star.
Sorry που δεν θυμάμαι και πάλι ονόματα αλλά θα αναφέρω τις παρουσίες:
Πρώτη παρουσία: μελαχρινή με μακρύ πανέμορφο μαλλί, αδύνατη με σπινθηροβόλο βλέμμα. Μάλλον πρέπει να ήταν η Νεφέλη.
Δεύτερη παρουσία: κοντό σπαστό μαλλί ( μου θύμισε τις αγαπημένες μου δεκαετίες τότε που όλα ήταν ανέμελα και τόσο ωραία ) με κάπως ήσυχη παρουσία.
Τρίτη παρουσία: καστανό μαλλάκι λίγο πιασμένο και ανέμελο, πολύ όμορφη με μια ελιά τύπου Cindy Crawford κοντά στα χείλη.
Τέταρτη παρουσία: η πυρηνοκίνητη Βαλέρια με ξανθό μαλλί έως τον λαιμό, μιλφ, με αρμόνικες αναλογίες και εκπληκτικά μάτια.
Επιλογή Βαλέριας όπου με άφησε ικανοποιημένο με την παροχή των υπηρεσιών της αν και θα προτιμούσα περισσότερο να είναι ομιλητική.
Η επόμενη στον κατάλογο μου είναι σίγουρα η Νεφέλη.
ΥΓ μια ερώτηση η μάζωξη με έχει σαν Guest Star.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Και το 100άρικο 100άρικο και bonus ο camera man.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Νομίζω οτι για το συγκεκριμένο θέμα΄είχαμε αναφερθεί και παλιότερα. Τα μαγαζιά που είχαν αναφερθεί οτι είχαν αυτή την τακτική είναι τα Νο 3 και Νο 19 του καταλόγου!Εγώ ρώτησα και θα ήθελα, αν ήθελες να μας πεις,
Ποιό είναι αυτό το μασαζο μάγαζο που ζητάει +10 Euro το ακάποτο?
Αυτό, κατά την γνώμη μου, είναι απαράδεκτο και πρέπει να αναφερθεί.
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
καλησπερα σε ολη την παρεα!αποψε επεστρεψα απο ταξιδι και διαβαζω τα καθεκαστα της εβδομαδας σχεδον,..που ελειψα....
τρελαινομαι μετους ανοητους μπαγλαμαδες που γραφουν οτι τους καυλωσει πραγματικα ρε παιδια...
και επειδη ηρθα φωρτομενος αυριο τελικα η επισκεψη που αναβληθηκε την παρασκευη....ΕΛΕΝΑ σου΄ρχομαι!!!!!!!!!!
τρελαινομαι μετους ανοητους μπαγλαμαδες που γραφουν οτι τους καυλωσει πραγματικα ρε παιδια...
και επειδη ηρθα φωρτομενος αυριο τελικα η επισκεψη που αναβληθηκε την παρασκευη....ΕΛΕΝΑ σου΄ρχομαι!!!!!!!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Καλησπέρες.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Αθεόφοβε.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έλενα-Ελίζα (Δωδεκανήσου)
να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι ο χώρος δεν είναι ακριβώς πριβέ , ή ορθότερα είναι ανοικτός σε νέους πελάτες. Έτσι οι ερωτώντες κατά καιρούς περί τηλεφώνου ας σημειώσουν:
Όσον αφορά δε τη σύνθεση της ομάδας, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το θέμα καλύπτεται επαρκώς και αναλυτικά από έγκριτο μέλος του forum, εξαιρετικού στυλ και προφίλ.
να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι ο χώρος δεν είναι ακριβώς πριβέ , ή ορθότερα είναι ανοικτός σε νέους πελάτες. Έτσι οι ερωτώντες κατά καιρούς περί τηλεφώνου ας σημειώσουν:
Όσον αφορά δε τη σύνθεση της ομάδας, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το θέμα καλύπτεται επαρκώς και αναλυτικά από έγκριτο μέλος του forum, εξαιρετικού στυλ και προφίλ.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Νέο μαγαζί άνοιξε στην περιοχή της πλ. Ναυαρίνου:
Κοπέλα μία (1), τουλάχιστον στη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά…..λέαινα. Παλιά καραβάνα στο χώρο, παρά το νεαρό της ηλικίας της, και ιδιαίτερα συμπαθητική.
Κοπέλα μία (1), τουλάχιστον στη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά…..λέαινα. Παλιά καραβάνα στο χώρο, παρά το νεαρό της ηλικίας της, και ιδιαίτερα συμπαθητική.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ο Ric ειναι μορφή αγαπητέ μου.Το θέμα καλύπτεται επαρκώς και αναλυτικά από έγκριτο μέλος του forum, εξαιρετικού στυλ και προφίλ.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Το ειχαμε πει πριν καμια βδομαδα οτι εψαχνε κοπέλες.Νέο μαγαζί άνοιξε στην περιοχή της πλ. Ναυαρίνου:
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.625
- Πόντοι
- 2.356
οταν λες παλια καραβανα δλδΝέο μαγαζί άνοιξε στην περιοχή της πλ. Ναυαρίνου:
θυμασαι ονομα χαρακτηριστικα κ που δουλευε??
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 881
- Πόντοι
- 4.535
Το ειχαμε πει πριν καμια βδομαδα οτι εψαχνε κοπέλες.
Πάντως ωραία περιοχή... βολεύει... πας για δουλειές στο κέντρο, παίρνεις και την χαλάρωση... έξυπνο!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Νέο μαγαζί άνοιξε στην περιοχή της πλ. Ναυαρίνου:
περίεργο γιατί εγώ βρήκα 2 .... , το μέρος είναι κάπως προβληματικό λόγω παρκινγ. Κατα τα άλλα όλα good
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
16 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Της πουτάνας γίνεται !!!
Της πουτάνας γίνεται !!!