Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376

Αγαπητέ HOUSE

και εσύ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ στην ΑΝΑΚΑΤΑΝΜΗ του ΠΛΟΥΤΟΥ.

Συγχαρητήρια  :headbang2:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα, επίσκεψη στον Νικόλα ( BodyFree ) όπου μετά από το καλωσόρισμα μου παρουσιάζονται τα τέσσερα  κορίτσια ( κρίμα που έλειπε το Μαρινάκι ).
Sorry που δεν θυμάμαι και πάλι ονόματα αλλά θα αναφέρω τις παρουσίες:

Πρώτη παρουσία: μελαχρινή με μακρύ πανέμορφο μαλλί, αδύνατη με σπινθηροβόλο βλέμμα. Μάλλον πρέπει να ήταν η Νεφέλη.
Δεύτερη παρουσία: κοντό σπαστό μαλλί ( μου θύμισε τις  αγαπημένες μου δεκαετίες τότε που όλα ήταν ανέμελα και τόσο ωραία ) με  κάπως ήσυχη παρουσία.
Τρίτη παρουσία: καστανό μαλλάκι λίγο πιασμένο και ανέμελο, πολύ όμορφη με μια ελιά τύπου Cindy Crawford κοντά στα χείλη.
Τέταρτη παρουσία: η πυρηνοκίνητη Βαλέρια  με ξανθό μαλλί έως τον λαιμό, μιλφ, με αρμόνικες αναλογίες και εκπληκτικά μάτια.

Επιλογή Βαλέριας  όπου με άφησε ικανοποιημένο με την παροχή των υπηρεσιών της αν και θα προτιμούσα περισσότερο να είναι ομιλητική.
Η επόμενη στον κατάλογο  μου  είναι σίγουρα η Νεφέλη.

ΥΓ μια ερώτηση η μάζωξη με έχει σαν Guest Star.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και το 100άρικο 100άρικο και bonus ο camera man.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
928
Πόντοι
96
Εγώ ρώτησα και θα ήθελα, αν ήθελες να μας πεις,
Ποιό είναι αυτό το μασαζο μάγαζο που ζητάει +10 Euro το ακάποτο?

Αυτό, κατά την γνώμη μου, είναι απαράδεκτο και πρέπει να αναφερθεί.
Νομίζω οτι για το συγκεκριμένο θέμα΄είχαμε αναφερθεί και παλιότερα. Τα μαγαζιά που είχαν αναφερθεί οτι είχαν αυτή την τακτική είναι τα Νο 3 και Νο 19 του καταλόγου!

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολη την παρεα!αποψε επεστρεψα απο ταξιδι και διαβαζω τα καθεκαστα της εβδομαδας σχεδον,..που ελειψα.... 
τρελαινομαι μετους ανοητους μπαγλαμαδες που γραφουν οτι τους καυλωσει πραγματικα ρε παιδια...
και επειδη ηρθα φωρτομενος αυριο τελικα η επισκεψη που αναβληθηκε την παρασκευη....ΕΛΕΝΑ σου΄ρχομαι!!!!!!!!!!

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Μεχρι το βραδακι αυριο οποτε θα ενημερωσω αναλυτικος......

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
καλησπερες ......  :priest: :woldman: μετανοιτε χρηστιανη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.625
Πόντοι
2.356
house απο ποτε εγινες χριστιανη??  :priest:  :2funny: :2funny:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έλενα-Ελίζα (Δωδεκανήσου)

να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι ο χώρος δεν είναι ακριβώς πριβέ , ή ορθότερα είναι ανοικτός σε νέους πελάτες. Έτσι οι  ερωτώντες κατά καιρούς περί τηλεφώνου ας σημειώσουν:

Όσον αφορά δε τη σύνθεση της ομάδας, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το θέμα καλύπτεται επαρκώς και αναλυτικά από έγκριτο μέλος του forum, εξαιρετικού στυλ και προφίλ.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Νέο μαγαζί άνοιξε στην περιοχή της πλ. Ναυαρίνου:

Κοπέλα μία (1), τουλάχιστον στη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά…..λέαινα. Παλιά καραβάνα στο χώρο, παρά το νεαρό της ηλικίας της, και ιδιαίτερα συμπαθητική.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

Κοπέλα μία (1), τουλάχιστον στη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά…..λέαινα. Παλιά καραβάνα στο χώρο, παρά το νεαρό της ηλικίας της, και ιδιαίτερα συμπαθητική.
Το ειχαμε πει πριν καμια βδομαδα οτι εψαχνε κοπέλες.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.625
Πόντοι
2.356

οταν λες παλια καραβανα δλδ

θυμασαι ονομα χαρακτηριστικα κ που δουλευε??

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.625
Πόντοι
2.356
αλλος παει για δουλειες αλλος για ψωνια αλλος δουλευει εκει κοντα γενικα ειναι καλο το σημειο  :grin:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16

περίεργο γιατί εγώ βρήκα 2  :tits: .... , το μέρος είναι κάπως προβληματικό λόγω παρκινγ. Κατα τα άλλα όλα good  :thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
16 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Της πουτάνας γίνεται !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom