Ποιά είναι αυτή η Έλενα στη Β.ηρακλειου που δουλεύει Μονή με 50€. Πέρασε η 1η Απριλίου μεγάλε. Μήπως μπερδευτηκες????
Καλά τα λέει ο παίχτης. Το καλύτερο μασάζ στην πόλη και φυσικά value for money.
Ποιά είναι αυτή η Έλενα στη Β.ηρακλειου που δουλεύει Μονή με 50€. Πέρασε η 1η Απριλίου μεγάλε. Μήπως μπερδευτηκες????
Χμμ, τελικά αυτή η μάζωξη είναι μια ουτοπία. Πάντως θα την φανταζόμουν όπως στην περίφημη ταινία του Στάνλει Κιούμπρικ -Μάτια ερμητικά Κλειστά με κάποιες διαφοροποίησης φυσικά.
Μια χαρά τα λέει ο συναδελφος. 50 ευρώ είναι για μια ώρα, ανεξαρτήτου υπηρεσιών και ίσως το καλύτερο μασάζ στην πόλη!
Και με πτυχίο κορνιζαρισμένο!!!
πιστευω πως καποιοι κανουν λογαριασμο στο σαιτ απλακαι μονο για νασυλεγουν πληροφοριες και οχι να δινουν....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!
To καλύτερο χαρακτηριστικό για την ηλικία της φυσικά είναι η στενοτητά της!!!Akarnan , μας ανοιγείς αγαπητε την όρεξη, όχι μόνο για μασάζ φυσικά
παντα οταν ακουμε για κατι καλο ολοι ενδιαφερομασται αλλα δεν το πιστευα αυτο που ειδα σημερα..ρε boys..4 το πρωι pm και περιμενεις να σου απαντησω και αμεσα????? εργαζομενα παντρεμενα παιδια ειμασται!Και μην ξεχνάς και τους
Αν οι κκ cheef kai magoulis γνωριζουν κι επιθυμουν ,ασ μου στειλουν το τηλ της Ελενας!
Και μην ξεχνάς και τους
παντα οταν ακουμε για κατι καλο ολοι ενδιαφερομασται αλλα δεν το πιστευα αυτο που ειδα σημερα..ρε boys..4 το πρωι pm και περιμενεις να σου απαντησω και αμεσα????? εργαζομενα παντρεμενα παιδια ειμασται!
Εγώ πιστεύω πως ήδη τον έχω πετύχει...όπως κι εσύ...όπως και πολλοι από εμαςΑγαπητέ gagarin ,προσωπικά, τον μέγα δάσκαλο των κωλόμπαρων mmm0024 θα γούσταρα να τον "πετύχω" πουθενά χωρίς να ξερω ποιος ειναι από πριν.