Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
126
Πόντοι
6
Ποιά είναι αυτή η Έλενα στη Β.ηρακλειου που δουλεύει Μονή με 50€. Πέρασε η 1η Απριλίου μεγάλε. Μήπως μπερδευτηκες???? 

Καλά τα λέει ο παίχτης. Το καλύτερο μασάζ στην πόλη και φυσικά value for money.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Για να αποφύγουμε και πάλι πιθανές παρεξηγήσεις δεν υπάρχει καμιά μάζωξη και κανένα συνέδριο μασαζόφιλων Θεσσαλονίκης. Ήταν ένα δημόσιο (κακώς )κάλεσμα μεταξύ 2-3 ήδη φίλων απ έξω που γράφουν κι εδώ για να βρεθούνε μετά από πολύ καιρό.Απλά μερικές φορές όλοι μας βαριόμαστε τα πμ και κάνουμε το "χαβά" μας στο φόρουμ.Ελπίζω να μη δημιουργήθηκαν λάθος εντυπώσεις.

Αγαπητέ gagarin ,προσωπικά, τον μέγα δάσκαλο των κωλόμπαρων mmm0024 θα γούσταρα να τον "πετύχω" πουθενά χωρίς να ξερω ποιος ειναι από πριν. :)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μακριά και αγαπημένα λοιπόν κακά αγόρια που θέλατε όλοι μάζωξη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Hell was full so i came back που λέει κι ένας παίχτης εδώ.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Μια χαρά τα λέει ο συναδελφος. 50 ευρώ είναι για μια ώρα, ανεξαρτήτου υπηρεσιών και ίσως το καλύτερο μασάζ στην πόλη!
Και με πτυχίο κορνιζαρισμένο!!!

Akarnan , μας ανοιγείς αγαπητε την όρεξη, όχι μόνο για μασάζ φυσικά  :2funny: :2funny: :2funny:

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αν οι κκ cheef kai magoulis γνωριζουν κι επιθυμουν ,ασ μου στειλουν το τηλ της Ελενας!
Αν παλι οχι , δεν πειραζει.
Ευχαριστω

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολη την παρεα!!απο χθες που εγραψα για ελενα μεχρι τωρα μου εχουν ερθει 43 απο διαφορετκα ατομα pm μην πυροβολειτε τον πιανιστα παιδια!!περα απο τους καθημερινους αναγνωστες και παλεμαχους του σαιτ οι 40 καινουργοι που δεν εχουν εμφανιστει ποτε για να γραψουν εστω μια καλημερα!!!πιστευω πως καποιοι κανουν λογαριασμο στο σαιτ απλακαι μονο για νασυλεγουν πληροφοριες και οχι να δινουν....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! :uzi:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
928
Πόντοι
96
Akarnan , μας ανοιγείς αγαπητε την όρεξη, όχι μόνο για μασάζ φυσικά  :2funny: :2funny: :2funny:
To καλύτερο χαρακτηριστικό για την ηλικία της φυσικά είναι η στενοτητά της!!!

Θα μας το επιβεβαιώσει σύντομα και ο schwarz!  :2funny: :2funny:

Cheef συμφωνώ μαζί σου!! Τ΄ ακούς schawrz?

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Και μην ξεχνάς και τους  :police:
παντα οταν ακουμε για κατι καλο ολοι ενδιαφερομασται αλλα δεν το πιστευα αυτο που ειδα σημερα..ρε boys..4 το πρωι pm και περιμενεις να σου απαντησω και αμεσα????? :uglystupid: εργαζομενα παντρεμενα παιδια ειμασται! :think:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
928
Πόντοι
96

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
οντος η στενοτητα της της δινει πολλα bonus!!! :new_shocked:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
881
Πόντοι
4.535
παντα οταν ακουμε για κατι καλο ολοι ενδιαφερομασται αλλα δεν το πιστευα αυτο που ειδα σημερα..ρε boys..4 το πρωι pm και περιμενεις να σου απαντησω και αμεσα????? :uglystupid: εργαζομενα παντρεμενα παιδια ειμασται! :think:

Πάντα όταν ακούγεται κάτι νέο ή κάτι διαφορετικό πλημμυρίζουν τα pm... Εγώ βέβαια με τον τρόπο μου τα έχω κόψει αυτά...

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
#1.ευχαριστω για την ανταποκριση!
#2.συγνωμη που δεν ενημερωνω αλλα ειμαι τοσο αραιος και με μικρη πειρα πελατης που δε θελω ουτε να αδικησω ουτε να παραπλανησω.
#3.εν προκειμενω , αν και οταν παω , θα ενημερωσω
#4.οχι δεν ειμαι απ αυτους που λες(δαυτος)

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
Και μια ενημερωση τελευταιας στιγμης...φιλος τιμησε την ξυνη πλαστικια σε φουλ με πολυ πεσμενη τιμη... 50,πρεπει να χει πεσει πεινα. Απο την αλλη αν σκεφτει κανεις οτι γι αυτην ειναι καθαρο 50ρικο δεν ειναι και τοσο λιγο για αυτην
[/quote] ποια ειναι η ξυνη πλατικια :think:?

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
και εμενα μου ετρωγε τα 70 αρια  >:(!!!αααααα ευακι δεν μας τα ειπες καλα :s&m_1:..ασε που αν την παρεις τον τελεφταιω καιρο σου λεει οτι δεν μπορει και οτι εχει πολυ δουλεια... ο φιλος του φιλου να ενημερωσει ποτε εφαγε  :knockinb:ειναι θεμα τιμης!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
881
Πόντοι
4.535
Πάντως για το νέο στο κέντρο της πόλης κανείς δεν λέει αλλά όλη μέρα κλεισμένα ραντεβού...

Αν κάποιοι από εδώ μέσα πήγαν και δεν ενημέρωσαν ή επισκέπτες διαβάσαν, ενημερώθηκαν και μας γράφουν... Fuck you too!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.280
Πόντοι
7.095
Αγαπητέ gagarin ,προσωπικά, τον μέγα δάσκαλο των κωλόμπαρων mmm0024 θα γούσταρα να τον "πετύχω" πουθενά χωρίς να ξερω ποιος ειναι από πριν. :)
Εγώ πιστεύω πως ήδη τον έχω πετύχει...όπως κι εσύ...όπως και πολλοι από εμας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom