Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.280
Πόντοι
7.095
και εμενα μου ετρωγε τα 70 αρια  >:(!!!αααααα ευακι δεν μας τα ειπες καλα :s&m_1:..ασε που αν την παρεις τον τελεφταιω καιρο σου λεει οτι δεν μπορει και οτι εχει πολυ δουλεια... ο φιλος του φιλου να ενημερωσει ποτε εφαγε  :knockinb:ειναι θεμα τιμης!!!
kavler....κάτι κάνεις λάθος....κι εγώ την τελευταία φορά έδωσα 60...δε θυμάμαι αν εσένα τυραννούσε καιρό μέχρι να την φυστικώσεις...πάντως η αλήθεια είναι πως ούτε 30 δεν αξίζει το πήδημά της

benz0404

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω για το angel spa στο carf ανατολικά. Εχει κάτι καλό?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
928
Πόντοι
96

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• samaras.jpg
    samaras.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 22

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε πούστη μου δεν υπάρχετε μερικοί αλήθεια.
Γεια σου Τρελαντώνη. :grin:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολη την παρεα!!καλησπερα House και treflejack!!!ωραια μερα σημερα..ζεστη οποτε και τα κοριτσια θα ειναι και πιο αναλαφρα ντυμενα πιο χαλαρα ολα...να κανω καμια καταδρομικη προς κεντρο---ανατολικα.....ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!........  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Tα πιο πολλά ειναι κλειστα παίχτη.
Σάκησ Μαρτιου, Νικόλας Μπόνυ Φρι, Στελιος Αντιστρες Βούλγαρη ειναι σιγουρα ανοιχτά.
Δεν ξερω για Ευα,Ρεσορτ,Εβιτα.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.771
Πόντοι
3.487
Μπέρδεψα τη Β.ηρακλείου με τη Δωδεκανήσου και φράγκων γωνία γιατί είναι κοντά οπότε και sorry. Η αλήθεια είναι ότι αγνοώντας την ύπαρξη του καταστήματος δε κατάλαβα. Ζητώ συγνωμη απο το συνάδελφο που έβγαλα τρελό.Αν αξίζει στείλτε πμ τα γούστα μου πάνω κάτω τα ξέρετε. Milf να είναι και όπως να'ναι. 
Οσων αφορά την Εύα φίλε kavler η αλήθεια είναι ότι σε τρέχει λίγο. 1% να δαγκάσεις είναι τόσο παλιά και τόσο γάτα που το καταλαβαίνει απο το φανάρι του jumbo ότι φτάνεις. Γίνει λίγο πιο σκληρός  και δε θα χάσεις. Είναι και στη δύση της καριέρας θέλουν και service οι σιλικόνες οπότε παίζει haircut. Τορο για το ξεπέτα τα έχουμε ξαναπεί.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Μπέρδεψα τη Β.ηρακλείου με τη Δωδεκανήσου και φράγκων γωνία γιατί είναι κοντά οπότε και sorry. Η αλήθεια είναι ότι αγνοώντας την ύπαρξη του καταστήματος δε κατάλαβα. Ζητώ συγνωμη απο το συνάδελφο που έβγαλα τρελό.Αν αξίζει στείλτε πμ τα γούστα μου πάνω κάτω τα ξέρετε. Milf να είναι και όπως να'ναι. 
Οσων αφορά την Εύα φίλε kavler η αλήθεια είναι ότι σε τρέχει λίγο. 1% να δαγκάσεις είναι τόσο παλιά και τόσο γάτα που το καταλαβαίνει απο το φανάρι του jumbo ότι φτάνεις. Γίνει λίγο πιο σκληρός  και δε θα χάσεις. Είναι και στη δύση της καριέρας θέλουν και service οι σιλικόνες οπότε παίζει haircut. Τορο για το ξεπέτα τα έχουμε ξαναπεί.
Συγχωρεμενος dbaba να σαι καλα!!! :priest:  :woldman:  :dancing:

pepegiorgos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα.πρην απο 2 ωρες body free.Απλα τελεια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.625
Πόντοι
2.356
το απλα τελεια ειναι σαν να μη εγραψες τπτ

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
καλησπερα.πρην απο 2 ωρες body free.Απλα τελεια
Ναι μεγάλε γράψε τη είδες, τη πήρες, ούτε εγώ στις εκ νέου αρχικές εξόδους μου δεν ήμουν τόσο λιτός. Ήμαρτον με αυτήν γαμημένη λιτότητα.

μητσακλαας

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω το φορουμ, πειτε μου ρε παιδες ενα καλο στουντιο μασαζ , κι εκτονωσης με καλο happy end, ομως ...εε?!!

pepegiorgos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλα θα σας πω,μην βιαζεστε
100 euro full προγραμμα
:pipa2: χωρης προφιλακτικο
Ξανθια γυρο στα 28
Χωρης βιασινη
45 λεπτα
:fuck1: ολες τοις στασεις
:fuck2: ανελεητο σφυροκοπημα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.521
Πόντοι
34.538
Καλα θα σας πω,μην βιαζεστε
100 euro full προγραμμα
:pipa2: χωρης προφιλακτικο
Ξανθια γυρο στα 28
Χωρης βιασινη
45 λεπτα
:fuck1: ολες τοις στασεις
:fuck2: ανελεητο σφυροκοπημα
Ρε φιλε,πολυ φλυαρια μας ζαλησες.
:S :S :S :S :S :S :S :S

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
881
Πόντοι
4.535
100€ ??? Πανάκριβο με τασημερινά δεδομένα. Καλωσορίζουμε τον χρήστη peperiergos και την κριτική του απλά να του υπενθυμίσω ότι συνήθως λέμε και τις άλλες κοπέλες που υποπέφτουν στην αντίληψή μας στα ιδρύματα.

Εντάξει το περιεκτικό περιεχόμενο δεν είναι κακό αλλά η ενημέρωση του φιλοθεάμονος κοινολυ δεν είναι πλήρης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom