Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για λόγους δεοντολογίας οφείλω να επανέλθω και να πω ότι οι εξής δύο πληροφορίες, που μετέδωσα, δεν ανταποκρίνονται πλέον στην πραγματικότητα:

.....η αγαπητή μου Λένα πήγε στο Βασίλη-Smile.....

Σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές, γνωστό στέλεχος προερχόμενο από τον χώρο της Χαμογελαστής παράταξης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ιπποκράτους. Στόχος η προσχώρηση ή έστω η συνεργασία για τις επόμενες κρίσιμες για το μέλλον του κλάδου εβδομάδες. Το εν λόγω στέλεχος, το οποίο συγκέντρωνε παραδοσιακά υψηλό αριθμό σταυρών προτίμησης, θεωρεί ότι με την κίνηση αυτή θα αυξήσει την επιρροή του στο εκλογικό σώμα. Από την πλευρά της Ιπποκράτους δεν έγινε καμμία δήλωση...

Η μεν Λένα βρίσκεται στο Antistress, η δε Κλειώ (εξακολουθεί να) ιδιωτεύει.
Ζητώ συγγνώμη αν κάποιοι παραπλανήθηκαν.

Να περνάτε καλά, ο καθένας σύμφωνα με την ηθική που κουβαλά και την νοημοσύνη που διαθέτει και καλή επιτυχία στους ad hoc κυνηγούς μαγισσών.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι ρε παίχτη τη Λένα πριν λίγες μέρες την πήρα στη Βούλγαρη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το μια φορά το μηνα και πολύ λέω σταμάτημα ειναι για όσους με ξέρετε.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Και μία ενημέρωση από σημερινή βόλτα στο studio body free στην Κ. Καραμανλή.
Επί της υποδοχής μια ξανθιά ψηλή συστήθηκε ως Δανάη. Γύρω στα 35-40 την έκοψα αν και δε μου είπε ηλικία.
Υπήρχαν άλλες 3 κοπέλες που δε ρώτησα καν ονόματα μιας και προτίμησα τη Δανάη. Υπήρχε μια ξανθιά κοντή όμπρφη εμφανισιακά και μια κοκκινομάλλα που και να με πλήρωναν δε θα περνούσα (γούστα είναι αυτα) και η τρίτη της παρέας μια μαυρομάλλα πολύ αδυνατη κοντή.
Στα του αγώνα προτιμήθηκε πρόγραμμα με στοματικό το οποίο τιμάτε στα 80 ευρώ.
Ακριβό μεν αλλά μιας και πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί λέω ωραίος χώρος είναι περιποιημένο ας τα δώσουμε.
Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει και ξεκίνησε με μασάζ πολύ χαλαρό για τα γούστα μου και σύντομο περί τα 10 λεπτά με το ζόρι. Μετά ξεκίνησε μια πίπα (να την κάνει ο θεός πίπα) αερόπιπα με τα όλα της και πολύ χέρι, σε σημείο που νόμιζα ότι πλήρωσα για πρόγραμμα με το χέρι. Μάλιστα όταν της είπα να πάρει το χέρι της μου απάντησε ότι έχει το πρόγραμμα της και δε το αλλάζει. Έλεος. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και δε θα ξανατιμηθεί η συγκεκριμένη αν και για μια πιο πλήρη άποψη θα δοκιμάσω κάποια άλλη κοπέλα του καταστήματος. Πάντως με τη λίγη εμπειρία μου στα καταστήματα του χώρου θα συμβούλευα να αποφύγει κάποιος που πάει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί την κοπέλα αυτήν. Την πάτησα εγώ ας μη την πατήσει και άλλος.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
απορω ποτε θα καταλαβει επιτελους ο νικολας οτι καλα μουνια εχει παντου

κ δεν ειναι μονο τα δικα του να σταματησει να καυχιεται

κ απ οτι ακουσα απο καποιον φιλο δε κοβει ουτε 1ε απο το 100ρικο γιατι εχει ΤΙΣ μουναρες  :jerking:

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ Ο ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ! ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΙΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ! ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΓΑΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ! ΠΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ BUY BUY ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΩΛΕΤΗ ! ΗΛΕΚΤΡΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΝΟΡΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ !

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
Για λόγους δεοντολογίας οφείλω να επανέλθω και να πω ότι οι εξής δύο πληροφορίες, που μετέδωσα, δεν ανταποκρίνονται πλέον στην πραγματικότητα:
Θέλω να αναφέρω οτι οι πληροφορίες που μετέδωσες ήταν απολύτως σωστές όταν τις μετέδωσες! και επειδή θεωρώ οτι μέχρι σήμερα συμβάλεις  τα μέγιστα στο σκοπό του forum θα ήταν πολύ καλό να συνεχίσεις τις ενημερώσεις απτόητος από κάποιους όψιμους κριτές του γούστου μας και των προθέσεων μας!
Λοιπόν, συνεχίστε όλοι να ενημερώνετε χωρίς κανένα ενδοιασμό με όσο γίνετε πιο αντικειμενικούς χαρακτηρισμούς! Όλα τα άλλα είναι μαλακίες!

Επ΄ αφορμή της παραπάνω ενημέρωσης για το  body free ήθελα να πώ οτι ο Νικόλας το έχει 100 διότι βρίσκει πελάτες που στερούνται ενημέρωσης! Γιαυτό : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.108
Πόντοι
34.538
Αυτο το STUDIO LOVE στη Καλαμαρια ποιο ειναι ρε παιδια? Παιζει τιποτα καλο?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
επισκεψη στο εντελβαις μετα απο αρκετο χρονικο διαστημα

εχουμε κ λεμε παρουσιες

απο γνωστες για μενα φυσικα η Σονια  μικρη καλο σωματακι κ πανω απ ολα στενη
εχει τιμηθει στο παρελθον

ελλη BG μελαχροινη γυρω στα 23 1,70 καλο σωματακι

νταιζη BG μελαχροινο γαλαζοπρασινα ματακια κ αυτη καπου στα 23 μου φανηκε κ μου θυμησε κατι απο μονικα  :kissass:

μισελ καλο σωματακι κοκκινο μαλι γυρω στα 26

μια ξανθεια καλουλα ουκρανεζα δε θυμαμαι ονομα

κ 2 μιλφ μια ξανθεια κ μια μελαχροινη

τη μελαχροινη καπου την ηξερα αλλα δε θυμαμαι απο που

ετιμηθη η νταιζη κουκλιστικη φατσουλα, απο μασαζ μετρια πραγματα αλλα το υπολοιπο προγραμμα πολυ καλο  :knockinb:

Giannis Sperminator

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
επιστροφή από εβιτα escape είχε καμια δεκαριά κοπέλες. Εντυπωσιακη η Ζετα ελληνιδα, αλλά επειδή μ' αρέσουν όμως οι ξανθούλες πήρα τη Ναταλι ρωσιδάκι 20 ετών ψηλή λεπτή με πλούσιο στήθος ποδάρες και κωλο σουπερ, η κοπέλα ήταν πολύ άνετη στο  :knockinb: και  :pipa1: χωρίς πολύ χέρι και υγρή.

pa2004

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
επιστροφή από εβιτα escape είχε καμια δεκαριά κοπέλες. Εντυπωσιακη η Ζετα ελληνιδα, αλλά επειδή μ' αρέσουν όμως οι ξανθούλες πήρα τη Ναταλι ρωσιδάκι 20 ετών ψηλή λεπτή με πλούσιο στήθος ποδάρες και κωλο σουπερ, η κοπέλα ήταν πολύ άνετη στο  :knockinb: και  :pipa1: χωρίς πολύ χέρι και υγρή.
καλησπέρα συνάδελφε πως γίνεται να πάω σ' αυτό το μασατζίδικο?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.108
Πόντοι
34.538
Επισκεψη στο Κ.Καραμανλη-Μαρτιου[Νεμεας].Πολυ χαλια επιπεδο κοριτσιων.Καταρχην ενω τη προηγουμενη φορα[πριν κανα διμηνο]ηταν ολες ξανθιες,
τωρα ολες μαυρομαλλες.Ολες μεγαλοκοπελες,η μια παχουλη και οχι ομορφες.Οαση η Σουζη.Απο Κυπρο,εδω και μια βδομαδα στη πολη μας.Τουλαχιστον ετσι λεει.
Καλη στο  :knockinb:,χαμογελαστη και ομορφουλα.Μονο αρνητικο οτι γαργαλιεται και αποφευγει γλυψιμο χαμηλα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.108
Πόντοι
34.538
Επισκεψη στο Κ.Καραμανλη-Μαρτιου[Νεμεας].Πολυ χαλια επιπεδο κοριτσιων.Καταρχην ενω τη προηγουμενη φορα[πριν κανα διμηνο]ηταν ολες ξανθιες,
τωρα ολες μαυρομαλλες.Ολες μεγαλοκοπελες,η μια παχουλη και οχι ομορφες.Οαση η Σουζη.Απο Κυπρο,εδω και μια βδομαδα στη πολη μας.Τουλαχιστον ετσι λεει.
Καλη στο  :knockinb:,χαμογελαστη και ομορφουλα.Μονο αρνητικο οτι γαργαλιεται και αποφευγει γλυψιμο χαμηλα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
για να πηγες στη κ καραμανλη το μαρτιο κ να το γραφεις τωρα ειναι λιγο δυσκολο οποτε διορθωσε το εχεις χρονο ακομα

κ δωσε κ περισσοτερες πληροφοριες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.108
Πόντοι
34.538
για να πηγες στη κ καραμανλη το μαρτιο κ να το γραφεις τωρα ειναι λιγο δυσκολο οποτε διορθωσε το εχεις χρονο ακομα

κ δωσε κ περισσοτερες πληροφοριες
Χα χα ωραιος,το ξερω. Μαρτιου οδος εννοουσα,αλλα κατι εγινε και κοπηκε στη μεση.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.108
Πόντοι
34.538
Καινουργια κοπελα εδω και μια βδομαδα λεει απο Κυπρο.Σουζη.Ομορφο.μικρο,καλο κορμι και ωραιο στηθος.Οι υπολοιπες,ψιλοχαλια.
Μεγαλοκοπελες,η μια παχουλη.Λιγα πραγματα.

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια κρυο καιροσ για δυο σκεφτομαι σε ποιο μασαζ να παω  και ποια χερακια να με τριψουνε λετε να παω ΖΕΤΑ θεα κουκλαρα ΖΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ περιμενε με μωρο μου ερχομαι :boobies: μου

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
παιδια κρυο καιροσ για δυο σκεφτομαι σε ποιο μασαζ να παω  και ποια χερακια να με τριψουνε λετε να παω ΖΕΤΑ θεα κουκλαρα ΖΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ περιμενε με μωρο μου ερχομαι :boobies: μου
Σουρωμένος είσαι; :idiot: Αφού την έχεις τζάμπα all around the clock  :think:
Άντε καλά στέφανα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom