House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ότι νάναι.
Γι αυτο γραφω 'καινουργια λεει'. Δεν τη πολυπιστεψα.η σουζη στη μαρτιου δεν ειναι κανινουργια,παντως η καλυτερη εκει.παλιοτερα εχει δουλεψει κ αλλου
καλησπέρα συνάδελφε πως γίνεται να πάω σ' αυτό το μασατζίδικο?
θα συμφωνησω εν μερη με τον φιλο συναγωνιστη ειδικοτερα για την πρωτη παραγταφο...και γω ειμαι απαυτους που δεν γραφουν συχνα παρα μονο αν εχω να παρουσιασω κατι επι της ουσιας..παντως οποτε χρειαστηκε να δωσω βοηθεια ακομα και τηλεφωνο το εκανα με μεγαλη ευχαριστηση σε αντιθεση με καποιους οι οποιοι τα κρατουν για τον εαυτο τους και εισπρατουν μονο πληροφοριες...εδω πιστευω ειμαστε για να ανταλασουμε ιδεες αλλα και τηλεφωνα αν χρειαστει!!!Κύριοι,
Δεν γράφω συχνά, μάλλον δεν γράφω χωρίς λόγο...
Πολύ ίντριγκα και κακό, ζήλια και χαζωμάρα διακρίνω όποτε μπαίνω.
Δεν δημοσιεύω γιατί δεν υπάρχει λόγος. Καμιά 5-6 άτομα θα με καταλάβουν.
Πολλοί άλλοι θα σπάνε πλάκα με πολλά από αυτά που γράφονται κατά καιρούς,
σχεδόν καθημερινά δηλαδή.
Ο νοών νοείτω...
Άσχετο, αλλά επειδή πολλές φορές ρωτούν πολλοί για διάφορα, από την προσωπική
μου εμπειρία στα 49 από τα 50 μασαζίδικα κάτι παίζει.
Μόνο σε ένα δεν τα έχω καταφέρει ακόμη...
Μην με ρωτήσετε πού. Το άθλημα είναι ατομικό! Πιστέψτε με! Αλλιώς πάπαλα...
Δεν το παίζω μούρη, την αλήθεια σας λέω.
Καλή εβδομάδα σε όλους
1. Πράγματι γράφεις μόνον όταν έχεις κάτι να παρουσιάσεις επί της ουσίας. Είναι ολοφάνεροθα συμφωνησω εν μερη με τον φιλο συναγωνιστη ειδικοτερα για την πρωτη παραγταφο...και γω ειμαι απαυτους που δεν γραφουν συχνα παρα μονο αν εχω να παρουσιασω κατι επι της ουσιας..παντως οποτε χρειαστηκε να δωσω βοηθεια ακομα και τηλεφωνο το εκανα με μεγαλη ευχαριστηση σε αντιθεση με καποιους οι οποιοι τα κρατουν για τον εαυτο τους και εισπρατουν μονο πληροφοριες...εδω πιστευω ειμαστε για να ανταλασουμε ιδεες αλλα και τηλεφωνα αν χρειαστει!!!
και τελειωνοντας αν καποιος γνωριζει το τηλ.της Κλειω πρωην σμαιλ ας μου το στειλει σε πμ.(η κοπελα με γνωριζει την πειρα μερικες φορες στον Βασιλη αλλα εχασα τα ιχνη της)οποτε δεν θα ειναι προβλημα να μου στειλει καποιος το τηλ.
Ο ύπνος τρέφει τα μωράπηγα ESCAPE η ζετα ειχε ρεπο η αγαπη μου ειχε ρεπο :S ειχε ο χωροσ ωραια ατμοσφαιρα και δεν ηθελα να φιγω επελεξα λιζα 20 χρονων μελανουρι απο χανια χειλαρεσ στενη μουναρα τελεια
και αν ησουν πελατης σε ετσουζε ο κωλος σου να σκασεις το κατοσταρικο...ρε για μαλακες μας περνατε επιτελους?:S ειχε ο χωροσ ωραια ατμοσφαιρα και δεν ηθελα να φιγω
Ρε gagarin δεν έγινε ακόμα σαφές ποιός+ποιά είναι ο tolis tsakas; Τόλμη και γοητεία το κάναμε...και αν ησουν πελατης σε ετσουζε ο κωλος σου να σκασεις το κατοσταρικο...ρε για μαλακες μας περνατε επιτελους?
μα το ίδιο λέω αδερφέΡε gagarin δεν έγινε ακόμα σαφές ποιός+ποιά είναι ο tolis tsakas; Τόλμη και γοητεία το κάναμε...
Επισκεψη σε σιγουρα λιμερια...Μαριαννα. Περασα με Ηρω. Πολυ καλη...ομορφη γλυκια ευγενικη. σε ολα πολυ καλη.Επισης ειναι και μια Ζωη. Ψιλη ξανθια με ωραιο κορμι. αλλες δεν ειδα αλλα απο οτι ξερω ηταν η φοιβη . ....πηγε κανεις κολωτη με μια που δουλευει μονο Δευτερα τριτη?
Επισκεψη σε σιγουρα λιμερια...Μαριαννα. Περασα με Ηρω. Πολυ καλη...ομορφη γλυκια ευγενικη. σε ολα πολυ καλη.Επισης ειναι και μια Ζωη. Ψιλη ξανθια με ωραιο κορμι. αλλες δεν ειδα αλλα απο οτι ξερω ηταν η φοιβη . ....πηγε κανεις κωλετη με μια που δουλευει μονο Δευτερα τριτη?
καλησπέρα αδέλφια. γραφω πρωτη φορα, και διαβαζω συνεχεια τα σχολια σας θέλω να πω κάτι σημαντικό κατά τη γνώμη μου. πέρασα απο τη μαριαννα πήρα τη Ζωη καλή πίπα, πολύ καυλιάρα ΑΛΛΑ (πάντα υπάρχει ένα αλλά) ξενέρωσα και φοβήθηκα γιατί μου είπε για σεξ χωρίς καπότα με 10 ευρω συν. Σηκώθηκα και έφυγα, είπαμε να οχι να αρρωστήσουμε.
το αφεντικό της ειναι ενημερωμένο ή οχι ξέρει κανένας