treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Όχι βέβαια. C'est la vie. Σου (σας) εύχομαι το καλύτερο Ζετούα....ναι ρε ΧΑΡΟΥΗ σουρωμενοσ ειμαι απο ερωτα ζηλευεισ??????????
Όχι βέβαια. C'est la vie. Σου (σας) εύχομαι το καλύτερο Ζετούα....ναι ρε ΧΑΡΟΥΗ σουρωμενοσ ειμαι απο ερωτα ζηλευεισ??????????
Κι εγώ σ' αγαπώ baby....ρε ΧΑΡΟΥΛΗ ξεχασα να σου πω. 200 ετων εισαι ακομα με το ιντερνετ ασχολησαι????? πιεσ κανενα τηλιο σαν τουσ γερουσ
Πάντως η ακροαματικότητα αυξήθηκε... Ψόφιοι για κουτσομπολιό όλοι...τα γαλλικα σε μαραναν!!!! τρομαρα σου....
Αυτή είναι η ατυχία μου... σου πέφτω λίγο μικρόςτε κραξιμο σε βοηθησε. εβαλεσ μυαλο ΒΕΒΥ-200 ετων
εσυ και τα αρλεκιν FOR EVER φιλακια στα χοντρα τα μαγουλακια σουΑυτή είναι η ατυχία μου... σου πέφτω λίγο μικρός
Εδώ σταματώ όμως το . Δεν φταίνε οι άλλοι να διαβάζουν arlekin...
Φιλάκια.....
Είπες κι εσύ καημένε μου να γράψεις ένα post, και βρήκες απέναντι prime time σαπουνόπερα...η σουζη στη μαρτιου δεν ειναι κανινουργια,παντως η καλυτερη εκει.παλιοτερα εχει δουλεψει κ αλλου
πωσ αποκαλεισ τον συναδελφο¨"καημενο¨" ΤRAGIC!!!!εχεισ ξεφυγει......Είπες κι εσύ καημένε μου να γράψεις ένα post, και βρήκες απέναντι prime time σαπουνόπερα...
Είσαι πονήρω πάντως... Σίγουρα με το νταβαντούρι θα σκίσεις αύριο...πωσ αποκαλεισ τον συναδελφο¨"καημενο¨" ΤRAGIC!!!!εχεισ ξεφυγει......
Δεν σε καταλαβαίνω ! Γιατί να μην ενημερώσεις; Αν κατι δε σου αρέσει πρεπει να βοηθήσεις να αλάξει! Τα μασατζιδικα νομιζα οτι ειναι 24! Και τι εννοεις οτι κατι παιζει;Κύριοι,
Δεν γράφω συχνά, μάλλον δεν γράφω χωρίς λόγο...
Πολύ ίντριγκα και κακό, ζήλια και χαζωμάρα διακρίνω όποτε μπαίνω.
Δεν δημοσιεύω γιατί δεν υπάρχει λόγος. Καμιά 5-6 άτομα θα με καταλάβουν.
Πολλοί άλλοι θα σπάνε πλάκα με πολλά από αυτά που γράφονται κατά καιρούς,
σχεδόν καθημερινά δηλαδή.
Ο νοών νοείτω...
Άσχετο, αλλά επειδή πολλές φορές ρωτούν πολλοί για διάφορα, από την προσωπική
μου εμπειρία στα 49 από τα 50 μασαζίδικα κάτι παίζει.
Μόνο σε ένα δεν τα έχω καταφέρει ακόμη...
Μην με ρωτήσετε πού. Το άθλημα είναι ατομικό! Πιστέψτε με! Αλλιώς πάπαλα...
Δεν το παίζω μούρη, την αλήθεια σας λέω.
Καλή εβδομάδα σε όλους