Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.544
Πόντοι
7.095
κανεις απο σας τους παλιους που υποτιθεται εχετε ζησει τις στιγμες του μασσαζ οταν αυτο ανθουσε στην πολη την 10ετια του 90 και μας εκανε να τρεχουμε σαν παλαβοι να δουμε τις νεες αφιξεις απο Ρωσσιδες,Ουκρανες η καμια φορα Ελληνιδες ΔΕΝ εχει αναφερει οτι τα περισσοτερα απο τα "μασσατζιδικα" σημερα ειναι κοινα στουντιο και τιποτε περισσοτερο και ΚΑΚΩΣ αναφερονται στο συγκεριμενο νημα.Περιμενα καιρο καποιον να το πει και να κερδισει τον απεραντο σεβασμο μου ως απλου πελατη και αναγνωστη του σαιτ!
Είσαι απλά UFO μεγάλε...εγώ που δεν είμαι και του μασάζ το έχω διαβάσει τουλάχιστον από 10 συναγωνιστές για ΟΛΑ σχεδόν τα μαγαζιά ότι από μασάζ δεν κάνουν τίποτα και είναι απλά μπριζολάδικα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Είσαι απλά UFO μεγάλε...εγώ που δεν είμαι και του μασάζ το έχω διαβάσει τουλάχιστον από 10 συναγωνιστές για ΟΛΑ σχεδόν τα μαγαζιά ότι από μασάζ δεν κάνουν τίποτα και είναι απλά μπριζολάδικα...
Να μιλας καλυτερα σε αυτους που σου δωσαν πληροφοριες καποτε και τωρα παν να σου ανοιξουν τα ματια...

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τι τροπος ειναι αυτος ρε μεγαλε?Εσυ αυτο αποφασισες να μπεις και να γραψεις απαντωντας σε ανθρωπους που εστω διαφωνουν αλλα κουβεντιαζουν καποια θεματα?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.544
Πόντοι
7.095
δε χρειάζομαι να μου ανοίξει κανείς τα μάτια καθώς πέρα από κάποιες λίγες φορές τα αποφεύγω αυτά τα ιδρύματα καθώς τα θεωρώ υπερεκτιμημένα σε σχέση με τα studio...απλά όταν κράζεις να φροντίσεις να έχεις δίκιο...κάτι που στην προκειμένη δεν ισχύει

Προφανώς είσαι μεγαλύτερος μου και ξέρεις κάποιες παλιές καταστάσεις καλύτερα, αλλά μη σε πιάνει η κρίση της μέσης ηλικίας και απλά κράζεις χωρίς λόγο.

Κατά τα άλλα εδώ μέσα πάντα τα κάνετε μπουρδέλο, είστε το κλειστό κλαμπ της πούτσας με τους πολλούς προμότορες.

Για εσάς που ασχολείστε στο μπελ αμί είχε πριν λίγες μέρες μαρίνα νομίζω σέρβα, στέλλα ελληνίδα χοντρή και μια όμορφη ελληνίδα αγγελική.

Αν κάποιος από σας πληρώνει πχ γι αυτή τη Στέλλα τι να πω...

Αλλά χαλαρώστε....δείτε σε όλα τα άλλα thread πόσο καλά το πάμε...και όσο για σας τους μαγαζάτορες που το παίζετε πελάτες...σας γράφω στα @@ μου εγώ προσωπικά.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.544
Πόντοι
7.095
Τι τροπος ειναι αυτος ρε μεγαλε?Εσυ αυτο αποφασισες να μπεις και να γραψεις απαντωντας σε ανθρωπους που εστω διαφωνουν αλλα κουβεντιαζουν καποια θεματα?
εσύ τώρα που έχεις γνώμη για τους παλιούς πως έγραφαν κτλ...ενώ είσαι μέλος από μέσα μαρτίου τι ρόλο βαράς? Αλλαγή nick ή ξερόλας? Όσο για τον τρόπο μου αυτός είναι σ'αρέσει δε σ'αρέσει...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δε χρειάζομαι να μου ανοίξει κανείς τα μάτια καθώς πέρα από κάποιες λίγες φορές τα αποφεύγω αυτά τα ιδρύματα καθώς τα θεωρώ υπερεκτιμημένα σε σχέση με τα studio...απλά όταν κράζεις να φροντίσεις να έχεις δίκιο...κάτι που στην προκειμένη δεν ισχύει

Προφανώς είσαι μεγαλύτερος μου και ξέρεις κάποιες παλιές καταστάσεις καλύτερα, αλλά μη σε πιάνει η κρίση της μέσης ηλικίας και απλά κράζεις χωρίς λόγο.

Κατά τα άλλα εδώ μέσα πάντα τα κάνετε μπουρδέλο, είστε το κλειστό κλαμπ της πούτσας με τους πολλούς προμότορες.

Για εσάς που ασχολείστε στο μπελ αμί είχε πριν λίγες μέρες μαρίνα νομίζω σέρβα, στέλλα ελληνίδα χοντρή και μια όμορφη ελληνίδα αγγελική.

Αν κάποιος από σας πληρώνει πχ γι αυτή τη Στέλλα τι να πω...

Αλλά χαλαρώστε....δείτε σε όλα τα άλλα thread πόσο καλά το πάμε...και όσο για σας τους μαγαζάτορες που το παίζετε πελάτες...σας γράφω στα @@ μου εγώ προσωπικά.
Που ειδες να κραζω?Μονος σου παραδεχεσαι οτι εχω δικιο μιλωντας για προμοτορες,εγω αναφερθηκα στο τροπο που εγραψες και στον χαρακτηρισμο σου,αλλη φορα πιο προσεκτικα.

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Eιπες εσυ τωρα και αντε γεια.Μονο για αυτο που ειπες με τις πουτσες συμφωνω και αυτο οχι για ολους.Υπαρχουν παιδια εδω μεσα που δινουν ουσιαστικες πληροφοριες και βοηθουν και τους νεους στο αθλημα.Και σε ολα τα φορουμ υπαρχουν παντα οι μαλακες που τα γαμανε,οχι μονο εδω

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εσύ τώρα που έχεις γνώμη για τους παλιούς πως έγραφαν κτλ...ενώ είσαι μέλος από μέσα μαρτίου τι ρόλο βαράς? Αλλαγή nick ή ξερόλας? Όσο για τον τρόπο μου αυτός είναι σ'αρέσει δε σ'αρέσει...
Ρε μην μιλας αν δεν ξερεις. Που κοιτας και το ποτε γραφτηκα και αισθανεσαι καποιος.Ειμαι στα δευτερα αντα και πηγαινω στα μασατζιδικα Αθηνων και Θεσσαλονικης χρονια ολοκληρα.Και ερχεσαι και το παιζεις μαγκας και βαθυγαμιας.Να μιλας οπως σου μιλανε και ασε τις παπαριες

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.544
Πόντοι
7.095
Ρε μην μιλας αν δεν ξερεις. Που κοιτας και το ποτε γραφτηκα και αισθανεσαι καποιος.Ειμαι στα δευτερα αντα και πηγαινω στα μασατζιδικα Αθηνων και Θεσσαλονικης χρονια ολοκληρα.Και ερχεσαι και το παιζεις μαγκας και βαθυγαμιας.Να μιλας οπως σου μιλανε και ασε τις παπαριες
Μάγκας και βαθυγαμιάς...μ'άρεσε το βαθυγαμιάς...το λέγατε στα χρόνια σου...επειδή πάνω κάτω λέμε το ίδιο το κόβω εδώ...απλά έχετε καταντήσει αηδία στο να κάνετε συνέχεια τα ίδια...άλλοι να προμοτάρουν, άλλοι να αγαπάνε, άλλοι απλά να κράζουν.Όχι αυτό το έκτρωμα που συμβαίνει εδώ δε συμβαίνει αλλού. Σιγά τα μπάζα που έχει στα μασατζίδικα και το κάνουμε και θέμα. Ορισμένοι κάνουν λες και γαμάνε σκλεναρίκοβα και πάνω. Προτιμήστε απλά μαγαζιά αν είναι να πάτε σε μασάζ που έχουν αγγελία,που δεν θα φας πετσέτα κτλ κτλ κτλ...Η διαφωνία μας με τον agnius ήταν ότι έχει ειπωθεί πολλές φορές πως μασάζ δεν κάνυον αυτά τα μαγαζιά! Όσο για το ότι γαμάς κ γαμάω επί πληρωμή..μπράβο ΜΑΣ που είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ!

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακες ειμαστε απ τη στιγμη που γεννηθηκαμε αντρες.Καλα να περναμε οπου και να τ ακουμπαμε.Καλημερα παιδια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ξανά...
Την καλημέρα μου.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Μ αρεσει να σας βλέπω να μαλώνετε σαν τα κοκκόρια

:jerking: :jerking: :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εμένα πάλι δε μ αρέσει καθόλου. Αλλά είπαμε φτώχια και αγαμία φέρνουν γκρίνια.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Μ αρεσει τροπος του λέγειν φίλε μου. Απλα εννοώ να ειμαι αποστασιοποιημένος και να βλέπω απο απόσταση

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για το φίλο Agnius.
Nαι τα μασατζίδικα είναι σαν στούντιο αλλά προσωπικά τα προτιμώ για την ατμόσφαιρα ,την άνεση του χρόνου,την ποικιλία και το σέρβις τους.Και οι τιμές αν τα βάλεις κάτω είναι πιο λογικές.
Πρόμότερες και μαγαζάτορες εδώ μέσα πάντα θα υπάρχουν.Εσύ είσαι μεγάλο παιδί και ξέρεις να ξεχωρίζεις τις κακοτοπιές. Τι σκας?
Την καλημέρα μου.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καποια ενημερωση απο μαριαννα αν εχει καμια απο τις παλιες κοπελες γιατι εχασα επεισοδια...Και ελενα που ηταν παλια μαριαννα μ ειχε πει καποιος που πηγε αλλα το ξεχασα  :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για το φίλο Agnius.
Nαι τα μασατζίδικα είναι σαν στούντιο αλλά προσωπικά τα προτιμώ για την ατμόσφαιρα ,την άνεση του χρόνου,την ποικιλία και το σέρβις τους.Και οι τιμές αν τα βάλεις κάτω είναι πιο λογικές.
Πρόμότερες και μαγαζάτορες εδώ μέσα πάντα θα υπάρχουν.Εσύ είσαι μεγάλο παιδί και ξέρεις να ξεχωρίζεις τις κακοτοπιές. Τι σκας?
Την καλημέρα μου.
Εσενα ως πελατη δεν σε ενοχλει αυτο που γινεται,η το θεωρεις κι εσυ "ενημερωση"?Μονο αυτο πες μου και θα εχω καλυφθει.Τα αλλα που λες εχουν να κανουν με το προσωπικο γουστο του καθενα μας και δεν εχω αντιρρηση,απλα θα επρεπε να διαγραφουν αυτα τα μαγαζια απο το παρον νημα ως παραπλανηση αφου το 5λεπτο χαιδεμα που προσφερουν το βρισκεις και στα στουντιο,μην πω και στα μπου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν έχεις άδικο απλά έμαθα και πιστευώ οι πιο πολλοί να φιλτράρουμε ότι διαβάζουμε. Τα ...στημένα ποστς βρωμάνε από μακριά. Εχεις απόλυτο δικιο πως μετά από κράξιμο σε ποστ προμοταρίσματος ακολουθεί αλεξιπτωτιστής για στήριξη του προμότορα. Ναι επίσης το καλό μασάζ για όσους μας αρέσει έχει εκλείψει.Ναι έχει χαθεί και λίγο η μαγεία του...θα φάω δε θα φάω. Αλλά προσωπικά μου αρέσουν παρ όλες τις αδυναμίες τους για όσα ανέφερα παραπάνω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Εσυ μπορει να εχεις απλετο ελευθερο χρονο να γυριζεις ολα τα μαγαζια σε καθε γωνια της πολης οταν σου το προτεινουν,καποιοι αλλοι ισως οχι,σεβασου αυτους λοιπον που δεν εχουν τον χρονο για δοκιμες,η εν πασει περιπτωσει η αξιολογηση τους να βασιζεται σε αντικειμενικα κριτηρια.Προσωπικα δεν βασιζομαι σε κανενος την κριτικη,αλλοι ομως παραπλανουνται,χανουν χρονο και χρημα.Θα αναφερω μοναχα ενα παραδειγμα που δεν το γραφα τοσο καιρο για να μην χαρακτηριστω ως κακοβουλος η ο,τιδηποτε.κανεις απο σας τους παλιους που υποτιθεται εχετε ζησει τις στιγμες του μασσαζ οταν αυτο ανθουσε στην πολη την 10ετια του 90 και μας εκανε να τρεχουμε σαν παλαβοι να δουμε τις νεες αφιξεις απο Ρωσσιδες,Ουκρανες η καμια φορα Ελληνιδες ΔΕΝ εχει αναφερει οτι τα περισσοτερα απο τα "μασσατζιδικα" σημερα ειναι κοινα στουντιο και τιποτε περισσοτερο και ΚΑΚΩΣ αναφερονται στο συγκεριμενο νημα.Περιμενα καιρο καποιον να το πει και να κερδισει τον απεραντο σεβασμο μου ως απλου πελατη και αναγνωστη του σαιτ!
Φίλε AGNIUS ας ηρεμήσουμε κι ας δούμε λογικά τα πράγματα. Κατ' αρχήν "αντικειμενικά κριτήρια" ΔΕΝ υπάρχουν στα γούστα. Για δες πόσο "αντικειμενικά" γράφουν στα CITYTOURS για παράδειγμα; Μέρα με τη νύχτα. Πώς να γράψω αντικειμενικά, όταν εμένα μ' αρεσουν οι γεματούλες και τα βυζιά κι εσένα οι μοντελέ κοπέλες; Πάει αυτό.
Εγώ αυτό που θέλω εδώ μέσα είναι να ακούω γνώμες. Και γνωμη είναι και του προμότορα που παίρνει λεφτά από μαγαζί, είτε του πελάτη-προμότορα που γαμάει τζάμπα ή με έκπτωση, ή του φίλου της αφεντικίνας κλπ. Γιατί να κράξω όποιον γράφει εδώ μέσα; Μυαλό έχω και ξεχωρίζω. Πάει κι αυτό.
Για το ότι τα μασατζίδικα είναι STUDIO σήμερα είναι δεδομένο. Εγώ μπαίνω στα μαγαζιά αυτά από το 1992. Στα μαγαζιά του κυρ Σταύρου ήμουν άβγαλτος, τα έπαιρνα με τη σειρά και ήξερα όλες τις κοπέλες. Μέχρι και δεσμό είχα δυο χρόνια με μια Σοφία Μολδαβή. Τότε δεν ήταν μπριζολάδικα; Ήξερε καμία χωριατοπούλα ρωσίδα ή μολδαβή να κάνει μασάζ στο χωριό της; ΚΑΜΙΑ. Απλά μας χάιδευαν πέντε λεπτά και πηγαίναμε όλοι αμέσως στο πήδημα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως παλίκαρε. Επομένως συνεχίστε να γράφετε όλοι κι αφήστε τους τσακωμούς. Κι εγώ τσατίστηκα από κάποιους που χώνονται άγρια και είπα να σταματήσω. Δεν σταμάτησα γιατί με βοήθησαν αρκετοί εδώ μέσα (και μάλιστα άτομα που τους έχετε κράξει άσχημα) και θέλω κι εγώ να βοηθήσω. Όποιος με διαβάζει θα δει ότι έχω άποψη για πολλά μαγαζιά και δεν βοηθάω κανένα γιατί είμαι απλός πελάτης. Αυτά.                

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν έχεις άδικο απλά έμαθα και πιστευώ οι πιο πολλοί να φιλτράρουμε ότι διαβάζουμε. Τα ...στημένα ποστς βρωμάνε από μακριά. Εχεις απόλυτο δικιο πως μετά από κράξιμο σε ποστ προμοταρίσματος ακολουθεί αλεξιπτωτιστής για στήριξη του προμότορα. Ναι επίσης το καλό μασάζ για όσους μας αρέσει έχει εκλείψει.Ναι έχει χαθεί και λίγο η μαγεία του...θα φάω δε θα φάω. Αλλά προσωπικά μου αρέσουν παρ όλες τις αδυναμίες τους για όσα ανέφερα παραπάνω.
Ακριβως,καμια σχεση.Οπως σου ειπα δεν διαφωνω για τις προτιμησεις οποιουδηποτε,δικο του θεμα ειναι απλα πρεπει να γινουμε πιο συγκεκριμενοι σε αυτο το νημα.Οσο για τους προμοτορες και τα τσιρακια τους,θα επαναλαβω οτι εμενα προσωπικα δεν με απασχολουν γιατι δεν λαμβανω υπ,οψιν μου οσα γραφουν,απλα σκεφτομαι τον κοσμο που ταλαιπωρειται αδικα.Να πω επισης οτι πολλες απο τις κοπελλες που δουλευουν στα μαγαζια της πολης τις εχω παρει εκτος,σε δικο μου χωρο,παρ'ολα αυτα ουτε "αγαπουλης" το παιζω ουτε εχω προμοταρει καμια απο αυτες για τις υπηρεσιες τους.Αυτα και το κλεινω εδω το θεμα,δεν θα απαντησω σε κανεναν αλλο,πιστευω πως με την φασαρια αυτη ειδαμε ποιοι σκεφτονται και πως,ο καθενας λοιπον απο δω και περα εχει την ευθυνγ των λογων και των πραξεων του,μεγαλα παιδια ειμαστε,αρχισα τα δευτερα αντα κι εγω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom