Ας ασχοληθούμε πρώτα με τα σοβαρά και αν περισσέψει χρόνος, διάθεση και υπομονή, πιάνουμε και τα φαιδρά.
===============================================
Επίσκεψη Antistress (Καραμανλή & Χορν).
-Βαλέρια (ουχ η διάσημη). Περί τα 25, σχετικά ψηλή, αδύνατη, μελαχρινή. Ρωσσίδα με πολύ καλά ελληνικά
-Ελεονώρα. Καστανόξανθη, μετρίου αναστήματος, περί τα 30. Επίσης Ρωσσίδα
-Άννα. Πολωνοτσέχα, ξανθιά, με άψογα ελληνικά, επίσης στα 30. Δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή από μακριά, το πράγμα ελαφρώς χαλάει στα κοντά.
Γενικά παρατηρείται μια διαρροή στελεχών, κυρίως προς το μαγαζί της Μελινοτάτης (βλ. λ.), ενώ, καθώς προείπα, η αγαπητή μου Λένα πήγε στο Βασίλη-Smile
ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΑΦΜ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡ-ΤΕΤΟΙΟΣ – ΚΥΡΑ ΜΙΝΑ – ΞΑΝΘΟΡΩΣΣΙΔΑ ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ
Επίσκεψη Relax (Καραμανλή 143)
Επί της υποδοχής, αλλά και μάχιμη, μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ήταν σαν να έβλεπες και (κυρίως) να ΑΚΟΥΓΕΣ
την Τζένη Θεωνά στο ‘Πίσω στο σπίτι’. Εντάξει μην το παρακάνουμε, αλλά αν προσθέσεις καμιά εικοσαριά χρόνια στο Τζενάκι φθάνεις πολύ κοντά στο αποτέλεσμα (sorry Τζενάκι….
). Ακόμη:
-Άννα
-Βίκυ
Αμφότερες αυξημένων κυβικών αλλά και Μαϊων
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡ-ΣΤΑΥΡΟΣ
Επίσκεψη Μαριάννα (Ιπποκράτ-ειο)
Εδώ, παρά το ότι λειτουργεί ακόμη το web–ad, (
)
όντως η Μαριάννα τείνει να privateοποιήσει την κατάσταση.
Το team αμιγώς ελληνικό.
-Νίνα. (New entry). Ψηλή αδύνατη, πιτσιρίκα (~20), μελαχρινή
-Ζωή. (New entry). Ξανθιά (~25), επίσης ψηλή, κυβικά μεσαία
-Φοίβη. Έχουν γραφεί (και κραχτεί) πολλά
-Ηρώ. Εδώ κι αν έχουν γραφεί και κραχτεί πολλά
-Σοφία. Στην κατηγορία MILF+, με μακρά προϋπηρεσία σε Resort και Edelweiss. Αδύνατη με χαρακτηριστικό μαύρο μαλλί.
Απ’ ότι κατάλαβα υπάρχει διάθεση για πιο χαρντοκίνκυ καταστάσεις στο εν λόγω κατάστημα. Π.χ. η διάθεση κάποιων κοριτσιών να χώσουν την γλώσσα τους εκεί που δεν πρέπει, ή και να δοκιμάσουν μπρος/πίσω διαφορικό. Δυστυχώς ή ευτυχώς ανήκω στους natural αγαπούληδες, οπότε οι γνώσεις μου δεν επαρκούν…
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Άντε να
και λιγάκι..
Καλα,μιλαμε για ΤΗΝ διανοια.Θες να μας πεις πως ως απλος πελατης ησουν μπροστα στην πρωινη αναφορα του λοχου,με μπλοκακι,κρατησες τις απαραιτητες σημειωσεις
και μετα ηρθες να γραψεις στο νημα.Εγινεεεεε!!!
Τώρα αν πω "συ είπας", θα φανεί αλαζονικό;
Ρε φιλε τόσα λεφτά έχεις που τις δοκίμασες όλες; Και η Έυα να ήσουν δε θα τα έγραφες τόσο αναλυτικά ΚΥΡΙΑ ΕΥΑ
Έσκασες μύτη, δειλά-δειλά είναι η αλήθεια, πουλάκι μου έ; Θες να το συνεχίσουμε; Άστο καλύτερα, σκέψου ότι είσαι τυχερός που έχεις αυτό το κορίτσι και κοίτα να της φέρεσαι όμορφα. Enough