Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Ασχέτως της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών πρέπει να σημειωθεί οτι ο εν λόγω κατάστημα (Ευα,Jumbo) μείωσε κι άλλο τις τιμές του. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση συνάδελφε! Γνωρίζεις αν κράταει μόνη της το μαγαζί ή έχει και βοηθους?

pa2004

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ασχέτως της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών πρέπει να σημειωθεί οτι ο εν λόγω κατάστημα (Ευα,Jumbo) μείωσε κι άλλο τις τιμές του. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση συνάδελφε! Γνωρίζεις αν κράταει μόνη της το μαγαζί ή έχει και βοηθους?
είχε μια κοπέλα η οποία μου φάνηκε περισσότερο για να σηκώνει τα τηλέφωνα ή για ξεκάρφωμα. Με το που μπήκα με ανέλαβε η ίδια

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
είχε μια κοπέλα η οποία μου φάνηκε περισσότερο για να σηκώνει τα τηλέφωνα ή για ξεκάρφωμα. Με το που μπήκα με ανέλαβε η ίδια
Χτυπαμε πορτα , ή πρεπει να προηγηθει τηλεφωνο ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Επισκέφτηκα τη Μαρία Λαδάδικα. Τίμησα την περίφημη Τζένη. Από πρόσωπο για μένα δε λέει τίποτα. Σε άλλους συναγωνιστές δείχνει καβλόφατσα. Όταν την πρωτοείδα κι εγώ πριν λίγο καιρό μου έβγαλε κάτι σε άγριο σκυλί, αλλά από κοντά δεν...Μάλλον σκυλάκι κανις είναι το κορίτσι. 1,70 ύψος περίπου, κορμί αδύνατο αλλά παρόλα αυτά χαλαρό, βυζί 2άρι καλό. Έχει μια βραχνή φωνή τραγουδιάρας, αλλά μιλάει συνέχεια και λέει ντεκαβλέ μαλακίες. Στα του μασάζ είναι καλή και το προσπαθεί, χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Στον αγώνα επίσης έμεινε στα ρηχά, τίποτα ιδιαίτερο. Ίσως δεν ταίριαξε η χημεία μας, βαρέθηκε τη δουλειά της, δεν ξέρω. Όλο ψεύτικες φωνούλες κι αναστεναγμοί. Όλο "θα σου κάνω αυτό κι εκείνο" αλλά πάπαλα.  Η Ιωάννα που είχα πάρει παλιότερα είναι κλάσεις καλύτερη και πιο νέα. Αυτά και αναμένουμε το νέο προσωπικό που υποσχέθηκε η αφεντικίνα.             

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επίσκεψη μετά από καιρό στο Edelweiss και την παλιόφιλη την Εύα. Είχα κάποιους ενδοιασμούς, αλλά τσεκάρισα πρώτα ότι:
- Το μουνί της Τάνιας δεν μύριζε ψαρίλα – μου είπε ένας  κολλιτοσ (sic) :2funny:
- Οι μασχάλες της Μαρίας δεν μύριζαν – μου είπε ένας άλλος κολλιτοσ (sic) :2funny: :2funny:
- Δεν υπήρχαν κατσαρίδες – μου είπε ένας τρίτος κολλιτοσ (sic) :2funny: :2funny: :2funny:
- Οι μεγαλοκοπέλλες… μίκρυναν – μου είπε ένας τέταρτος κολλιτοσ (sic) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φθάνοντας έξω από την είσοδο της οικοδομής μού ήρθε μια μυρωδιά τηγανιτού ψαριού (θαρρώ μπαρμπούνι). Προς στιγμήν μού μπήκαν ιδέες, αλλά μόλις μπήκα μέσα η μυρωδιά εξαφανίστηκε και η καρδιά μου μπήκε στη θέση της.  :rockon:

Για να σοβαρευτούμε και λίγο και αφού βάλλουμε (οριστικά ελπίζω) τα καραγκιοζιλίκια του Τσάκα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας (ειρήσθω εν παρόδω ότι τα πειραματικά ευρήματα επιβεβαιώνουν ΠΛΗΡΩΣ την σχετική θεωρία μου, η οποία και θα μπορούσε να δημοσιευτεί σε προσεχή σελίδα του έγκριτου αυτού forum), φθάνουμε στην ουσία:

-Έλλη. Προερχόμενη εξ Εβίτας όπου έχαιρε διθυραμβικών κριτικών (τυχαίο?). Περί τα 23, ψηλή, μελαχρινή, με εξαιρετικές καμπύλες.   :tits: αλλά ο νόμος της βαρύτητας καραδοκεί. Made in EU.
-Νταίζη. New entry. Αντίστοιχης ηλικίας και διάπλασης με σαφώς όμως μικρότερο στήθος. Made in EU.
-Μισέλ. New entry. Κι αυτή με πέρασμα από Εβίτα και αντίστοιχες κριτικές, κοκκινομάλλα, λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία. Made in Romania, με όλες τις αρετές αλλά και τα ελαττώματα της φυλής.
-Λένα. Ξανθιά εξ Ουκρανίας, αντίστοιχης ηλικίας, με πολύ καλά ελληνικά. Με προϋπηρεσία στο χώρο.
-Σόνια Βου (Η άλλη, η… Α, γυρνάει στας Ευρώπας). Με προϋπηρεσία επίσης και πέρασμα από bodyfree, ενδεχομένως κι αλλού, έχει γίνει πιο επικοινωνιακή αλλά με σκαμπανεβάσματα. Made in Albania
-Μαρία. Η γνωστή…. Με σήμα το δικέφαλο
-Τάνια. Γνωστή κι αυτή τώρα πλέον. Στην κατηγορία MILF
-Ζωή. Στην κατηγορία MILF+, με προϋπηρεσία (και ως λοχίας υπηρεσίας) σε ιδρύματα της Κ. Καραμανλή.

Φεύγοντας, μου είχε κολλήσει ο γνωστός στίχος ‘δώστα στη Νταίζη, να χει να παιζει’……. ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τα ΑΦΜ των κοριτσιων τα γνωριζουμε Ευα?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα,μιλαμε για ΤΗΝ διανοια.Θες να μας πεις πως ως απλος πελατης ησουν μπροστα στην πρωινη αναφορα του λοχου,με μπλοκακι,κρατησες τις απαραιτητες σημειωσεις
και μετα ηρθες να γραψεις στο νημα.Εγινεεεεε!!!

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε τόσα λεφτά έχεις που τις δοκίμασες όλες; Και η Έυα να ήσουν δε θα τα έγραφες τόσο αναλυτικά ΚΥΡΙΑ ΕΥΑ

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ας ασχοληθούμε πρώτα με τα σοβαρά και αν περισσέψει χρόνος, διάθεση και υπομονή, πιάνουμε και τα φαιδρά.
===============================================
Επίσκεψη Antistress (Καραμανλή & Χορν).
-Βαλέρια (ουχ η διάσημη). Περί τα 25, σχετικά ψηλή, αδύνατη, μελαχρινή. Ρωσσίδα με πολύ καλά ελληνικά
-Ελεονώρα. Καστανόξανθη, μετρίου αναστήματος, περί τα 30. Επίσης Ρωσσίδα
-Άννα. Πολωνοτσέχα, ξανθιά, με άψογα ελληνικά, επίσης στα 30. Δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή από μακριά, το πράγμα ελαφρώς χαλάει στα κοντά.

Γενικά παρατηρείται μια διαρροή στελεχών, κυρίως προς το μαγαζί της Μελινοτάτης (βλ. λ.), ενώ, καθώς προείπα, η αγαπητή μου Λένα πήγε στο Βασίλη-Smile

ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΑΦΜ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡ-ΤΕΤΟΙΟΣ – ΚΥΡΑ ΜΙΝΑ – ΞΑΝΘΟΡΩΣΣΙΔΑ ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ
Επίσκεψη Relax (Καραμανλή 143)
Επί της υποδοχής, αλλά και μάχιμη, μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ήταν σαν να έβλεπες και (κυρίως) να ΑΚΟΥΓΕΣ  :2funny: :2funny: την Τζένη Θεωνά στο  ‘Πίσω στο σπίτι’. Εντάξει μην το παρακάνουμε, αλλά αν προσθέσεις καμιά εικοσαριά χρόνια στο Τζενάκι φθάνεις πολύ κοντά στο αποτέλεσμα (sorry Τζενάκι….  :*). Ακόμη:
-Άννα
-Βίκυ
Αμφότερες αυξημένων κυβικών αλλά και Μαϊων

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡ-ΣΤΑΥΡΟΣ
Επίσκεψη Μαριάννα (Ιπποκράτ-ειο)
Εδώ, παρά το ότι λειτουργεί ακόμη το web–ad, ()
όντως η Μαριάννα τείνει να privateοποιήσει την κατάσταση.
Το team αμιγώς ελληνικό.
-Νίνα. (New entry). Ψηλή αδύνατη, πιτσιρίκα (~20), μελαχρινή
-Ζωή. (New entry). Ξανθιά (~25), επίσης ψηλή, κυβικά μεσαία
-Φοίβη. Έχουν γραφεί (και κραχτεί) πολλά  :2funny:
-Ηρώ. Εδώ κι αν έχουν γραφεί και κραχτεί πολλά  :2funny:
-Σοφία. Στην κατηγορία MILF+, με μακρά προϋπηρεσία σε Resort και Edelweiss. Αδύνατη με χαρακτηριστικό μαύρο μαλλί.

Απ’ ότι κατάλαβα υπάρχει διάθεση για πιο χαρντοκίνκυ καταστάσεις στο εν λόγω κατάστημα. Π.χ. η διάθεση κάποιων κοριτσιών να χώσουν την γλώσσα τους εκεί που δεν πρέπει, ή και να δοκιμάσουν μπρος/πίσω διαφορικό. Δυστυχώς ή ευτυχώς ανήκω στους natural αγαπούληδες, οπότε οι γνώσεις μου δεν επαρκούν…

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Άντε  να  :jerking: και λιγάκι..

Καλα,μιλαμε για ΤΗΝ διανοια.Θες να μας πεις πως ως απλος πελατης ησουν μπροστα στην πρωινη αναφορα του λοχου,με μπλοκακι,κρατησες τις απαραιτητες σημειωσεις
και μετα ηρθες να γραψεις στο νημα.Εγινεεεεε!!!
Τώρα αν πω "συ είπας", θα φανεί αλαζονικό;

Ρε φιλε τόσα λεφτά έχεις που τις δοκίμασες όλες; Και η Έυα να ήσουν δε θα τα έγραφες τόσο αναλυτικά ΚΥΡΙΑ ΕΥΑ
Έσκασες μύτη, δειλά-δειλά είναι η αλήθεια, πουλάκι μου έ; Θες να το συνεχίσουμε; Άστο καλύτερα, σκέψου ότι είσαι τυχερός που έχεις αυτό το κορίτσι και κοίτα να της φέρεσαι όμορφα. Enough

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.183
Πόντοι
34.538
Μπραβο φιλε. Καλη ενημερωση. Ασε τους καραγκιοζηδες να βλεπουν συνομωσιες.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν μπορω να ξερω αν εισαι η ιδια η Ευα η ο αγαπητικος της βοσκοπουλας-Ευας,ουτε αφεντικο ουτε παρατρεχαμενος ημουν ποτε για να
ξερω πανω κατω πως σκεφτονται και συμπεριφερονται,εγω γνωριζω(και παρα πολυ καλα)πως συμπεριφερεται ο απλος πελατης,αυτο που δεν εισαι εσυ δηλαδη
και οσο δεν το παραδεχεσαι απευθυνεσαι σε ηλιθιους η αφελεις.Αλλωστε το ξαναλεω,δεν ειναι και κακο,απλα πες μας να το ξερουμε.Και στειλε και καμια φωτο
που και που να δουμε τι φερνεις,οπως το αλλο το παλληκαρι...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μπορω να ξερω αν εισαι η ιδια η Ευα η ο αγαπητικος της βοσκοπουλας-Ευας,ουτε αφεντικο ουτε παρατρεχαμενος ημουν ποτε για να
ξερω πανω κατω πως σκεφτονται και συμπεριφερονται,εγω γνωριζω(και παρα πολυ καλα)πως συμπεριφερεται ο απλος πελατης,αυτο που δεν εισαι εσυ δηλαδη
και οσο δεν το παραδεχεσαι απευθυνεσαι σε ηλιθιους η αφελεις.Αλλωστε το ξαναλεω,δεν ειναι και κακο,απλα πες μας να το ξερουμε.Και στειλε και καμια φωτο
που και που να δουμε τι φερνεις,οπως το αλλο το παλληκαρι...
Προφανώς κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και θα σου αναφερω τα 3 σημεια που με κανουν να ξεχωριζω τους "επαγγελματιες πελατες"
1)Με μια μονο επισκεψη εχοντας μνημη ελεφαντα και μπλοκακι εχουν καταγραψει ονοματα,περιγραφες(υψος,βαρος,χρωμα μαλλιων),ηλικιες και εθνικοτητες των κοριτσιων,ο απλος πελατης την παλευει να θυμηθει το ονομα αυτης που πηρε.
2)Εχουν την απολυτη διαυγεια να θυμουνται που αλλου τις εχουν δει,ωστε κι εμεις οι απλοι πελατες να καταλαβουμε 100% ποια κοπελα εννοουν,μην γινει και κανενα λαθος...
3)Σχεδον παντα τα μυνηματα τους ακουλουθουνται απο μυνημα συμπαραστασης καποιου απιθανου...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Προφανώς κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια..
Πες ο,τι θελεις για μενα,εγω δεν σε χαρακτηρισα,οπως ξαναειπα πολλες φορες,καρφι δεν μου καιγεται για το τι ακριβως παριστανει ο καθενας,απλα μην πιστευεις πως ολοι τρων αυτα που σερβιρεις...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τέλος πάντων είναι προφανές ότι είχα δίκιο που δεν έγραφα επί 5 χρόνια. Πράγματι είναι λάθος το ότι ανακατώθηκα με τα πίτουρα. Την κάνω πριν με φάνε οι κότες.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.183
Πόντοι
34.538
Ειναι πως το βλεπει κανεις. Και δικιο να εχεις μπορεις να το δεις οπως το βλεπω εγω.
Ενημερωση για που,ποιες κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom