Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Τα πολλά τα κατάλαβα. Πες όμως ποια είναι η Ιπποκράτους γιατί δεν κάνω το συνειρμό...Να πιθανολογήσω τη Μαρία, που ξέμεινε από...βουλευτές;
Παπούλη μ' σνάφ είσι κι συ;ρε πούτη μου, θα γράφετε ανθρωπινά, να νογάμε κι οι απόμαχοι????
Έλα τώρα, που δε νογάς κι εσύ!ρε πούτη μου, θα γράφετε ανθρωπινά, να νογάμε κι οι απόμαχοι????
Έλα τώρα, που δε νογάς κι εσύ!
Ρε AKARNAN παίξε εσύ τη βοήθεια του κοινού να λύσουμε το γρίφο, ο βαλές δε βοηθάει. Να πάρουμε το 50-50;Έλα τώρα, που δε νογάς κι εσύ!
Έξυπνο συμπέρασμα αλλά...ατυχές. Είπαμε: το μασάζ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να το μπλέκουμε με την πολιτική.Τα πολλά τα κατάλαβα. Πες όμως ποια είναι η Ιπποκράτους γιατί δεν κάνω το συνειρμό...Να πιθανολογήσω τη Μαρία, που ξέμεινε από...βουλευτές;
Εδώ συνάδελφε θα διαφωνήσω μαζί σου! Το οτι υπάρχουν μπουρδέλα και μασατζίδικα είναι καθαρά πολιτικό θέμα! Όλα είναι θέμα πολιτικής γιαυτό δεν είναι σωστό να την μπουρδελοποιήσουμε!Γι αυτό ας μην πολιτικοποιούμε το μπουρδελο-μασάζ. Αντίθετα μπορούμε ελεύθερα να μπουρδελοποιούμε την πολιτική...
Ασφαλώς. Το ποστ μου ήταν προφανώς χιουμοριστικό... Συγγνώμη αν δεν έγινε αντιληπτό.. Εκτός κι αν κάνεις κι εσύ χιούμορ.. οπότε μου την έφερεςΌλα είναι θέμα πολιτικής γιαυτό δεν είναι σωστό να την μπουρδελοποιήσουμε!
Εύγε φίλε μου Ακαρνάνα ως προς την Ιπποκράτους και ξανά εύγε ως προς τον πανέξυπνο τρόπο που το παρουσίασες (αφήνεις τον αναγνώστη να δώσει την απάντηση). Να δούμε τι θα κάνει τελικά το δημοφιλές στέλεχος...O.K. Συμφωνούμε!
Τώρα για τη μεταγραφή: Ήμουν πρόσφατα σε μια συνεδρίαση με κάποιο νέο στέλεχος της Χαμογελαστής παράταξης και συζητούσαμε τι καλύτερα που θα ήταν άν συνεδριάζαμε σε κρεβάτια (σαν αυτά που διαθέτει η Ιπποκράτους) και όχι σε μασαζοκρέβατα.
Μήπως είναι και αυτό ένας λόγος που θέλει το δημοφιλές στέλεχος να αλάξει πολιτική στέγη? Ιδού ένα ερώτημα!
Λες να το κανονίσουμε;Την Καλή μέρα μου djgatos.
Πότε θα σε δούμε από κοντά?
Λες να το κανονίσουμε;
Μόνοι ή να πάρουμε κι άλλους φίλους;
Αγαπητέ φίλε, τώρα που κατάλαβα την Ιπποκράτους θα σου πω ότι το κορίτσι χτυπιέται ότι είναι αυτόνομη επιχειρηματίας εδώ και καιρό, παρότι στέλνει για αλλαγή περιβάλλοντος συχνά - πυκνά τα πουλέν της στους χαμογελαστούς. Όσο για το επιχείρημα περί ανταγωνισμού και συγκοινωνούντων δοχείων, να σας θυμίσω ότι και τα GOODYS έχουν περισσότερα καταστήματα στην πόλη, ψιλοανταγωνίζονται μεταξύ τους αλλά ανήκουν στην ίδια εταιρία. Για να μην πω για τον κυρ Σταύρο και τα 4-5 μαγαζιά του δηλαδή, τα οποία τιμούσαμε παιδιόθεν...Εγώ για ημιαυτόνομη επαρχία την κόβω - άντε μικρομέτοχο.;)Πρεπει να σε ενημερωσω οτι η χαμογελαστη παραταξη διερευνα τη δυνατοτητα εγκαταστασης κρεβατιων και στα γραφεια της προκειμενου να ανακαμψει απο τα χαμηλα ποσοστα που της δινουν τελευταια τα γκαλοπ! Η προσπαθεια της αυτη να ανταγωνιστει τους υπολοιπους νομιζω οτι αναιρει τη θεωρια των συγκοινωνουντων δοχειων! Σκεψουτο και τα λεμε αυριο. Καληνυχτα!
ΟΚ φίλε μου, δίκιο έχεις, παρότι υπάρχει κεντρική παρέμβαση και μερικός έλεγχος από τη μαμά εταιρία. Ο κυρ Σταύρος όμως;άκυρο παράδειγμα graf...τα goody's είναι franchise