Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειναι πως το βλεπει κανεις. Και δικιο να εχεις μπορεις να το δεις οπως το βλεπω εγω.
Ενημερωση για που,ποιες κλπ.
Δεν ειμαι σε αντιπαραθεση μαζι σου,ουτε αυτος ειναι λογος να μην  γραφεις,ισα ισα,καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538
Δεν ειμαι σε αντιπαραθεση μαζι σου,ουτε αυτος ειναι λογος να μην  γραφεις,ισα ισα,καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη...
Δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης. Εγω για παραδειγμα δεν εχω παει σε καποια και δε ξερω τι παιζει εκει.
Και  στημενος να ειναι ενημερωνει και ο καθενας κρινει και αποφασιζει.

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
βρε καλως τη σειρα.....πουσε συ χαμενος??

εκτος απο τη ζετα κατι αλλο αξιολογο εχει η εβιτα

γιατι ο φιλος μας ο τσακας τις ειδε ολες καλες

ακομα δεν σταματισαν να ποσταρουν τα ραμολια???????????????

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
εχω να μπω κανα 2-3 χρονια στο σαιτ και βλεπω οτι δεν αλαξε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουτε στο σαιτ ουτε στα μαγαζια γενικοτερα!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Τέλος πάντων είναι προφανές ότι είχα δίκιο που δεν έγραφα επί 5 χρόνια. Πράγματι είναι λάθος το ότι ανακατώθηκα με τα πίτουρα. Την κάνω πριν με φάνε οι κότες.
Ανεξάρτητα αν είσαι καταστηματάρχης, πληρωμένος προμότορας, βαλτός ή πανέξυπνος και "καλός" πελάτης, εγώ έχω να πω ότι γουστάρω να βλέπω να γράφεις, να κάνεις τις κριτικές σου και εγώ με τη σειρά μου να φιλτράρω ό,τι διαβάζω και να παίρνω τις πληροφορίες που πιστεύω ότι με εξυπηρετούν. Ακόμα και δικό σου να είναι το μαγαζί, λίγο με νοιάζει, αρκεί που εγώ βλέπω ποια κορίτσια υπάρχουν εκεί και τι κατάσταση επικρατεί στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Τι θα πιστεψω απ' αυτά που λες είναι δικός μου λογαριασμός. Ο καθένας ανάλογα με το μυαλό του παρασύρεται ή όχι. Keep writing λοιπόν...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538
Ανεξάρτητα αν είσαι καταστηματάρχης, πληρωμένος προμότορας, βαλτός ή πανέξυπνος και "καλός" πελάτης, εγώ έχω να πω ότι γουστάρω να βλέπω να γράφεις, να κάνεις τις κριτικές σου και εγώ με τη σειρά μου να φιλτράρω ό,τι διαβάζω και να παίρνω τις πληροφορίες που πιστεύω ότι με εξυπηρετούν. Ακόμα και δικό σου να είναι το μαγαζί, λίγο με νοιάζει, αρκεί που εγώ βλέπω ποια κορίτσια υπάρχουν εκεί και τι κατάσταση επικρατεί στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Τι θα πιστεψω απ' αυτά που λες είναι δικός μου λογαριασμός. Ο καθένας ανάλογα με το μυαλό του παρασύρεται ή όχι. Keep writing λοιπόν...
Αυτο εγραψα και γω. Συμφωνω 100%.

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έχω κανει κάποιες επισκέψεις τελευταία αλλα δεν είχα χρόνο για ενημέρωση οπότε με την ευκαιρία να τα πω τώρα. Πήρα την ρουμανα Βίκυ αν δεν κάνω λάθος απο Βουλγαρη. Πολυ καλο κορμι κ εκπληκτική στα προφορικά αλλα 80 κ 100.... Επίσκεψη στην αγίων πάντων, ίσως ότι χειρότερο κ απο χώρο κ απο γυναίκες και 100 το φουλ.....στο πρωιν νεμεας τζενη πρωιν μαρίνα απο μαριανα κ ακόμη μια gilf απο Αμαρυλις όνομα δεν θυμάμαι. Αυτο το μαγαζί μετατρέπει όσες βγάζανε καλα γούστα σε ξεπετες η τουλάχιστον αυτο είδα εγω. Να πω την αμαρτία μου ψηφίζω μαριανα γιατι εκει περνω το καλύτερο σέρβις, τις δοκίμασα όλες κ έμεινα ευχαριστημένος. Στο Ολγας σεβεν πήρα μια μικρούλα συλβια μικρο βυζι, εκπληκτικό κωλο κ σφιχτο κορμι, έμεινε με το βρακακι αλλα μέχρι εκει, τίποτα παραπάνω, και το κόστος 60.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
751
Πόντοι
4.535

Και εγώ θα συμφωνήσω σ' αυτό. Ότι απ' όλα και να είναι ενημερώνει. Ας μπούνε και άλλοι μαγαζάτορες/προμότορες/αγαπούληδες/καλοί πελάτες στο τριπάκι να ενημερώνουνε. Εδώ στο thread της Αθήνας μπαίνουν από τα μαγαζιά και ενημερώνουν ποιες έχουν και τι ώρες... Αν μπει κάποιος έστω και προμότορας ή μαγαζάτορας και πει "έχω αυτή και αυτή και αυτή ως εκείνη την ώρα" χωρίς κάτι παραπάνω ή έστω με εθνικότητα και ηλικία θα είμαι και ευχαριστημένος...

Ας αφήσουμε λοιπόν τους καυγάδες μέσω πληκτρολογίων και ας πιαστούμε στην χαλάρωση και στην ενημέρωση!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96
Δεν κατάλαβα! αφού κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη, και αυτός άλωστε είναι και ο σκοπός του forum, γιατί την είπες στο συνάγωνιστή που έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για το δυναμικό ενος μαγαζιού? Οι πληροφορίες για την εμφάνιση των κοριτσιών δεν σημαίνει οτι τις έχει δοκιμάσει κιόλας! Και τι εννοείς με τον όρο επαγγελματίες πελάτες?
Θέλω να σημειώσω οτι και εγώ συμφωνώ 100% με το τελευταίο ποστ του graf!

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα.Τι λογικες ειναι αυτες απο ορισμενους ρε παιδια?Αν δεν σας πειραζει να μπαινουν εδω μεσα μαγαζατορες και τα τσιρακια τους να το κλεισουμε το γαμημενο.Οποιος θελει να μπει ως μαγαζατορας η προμοτοτας η οπως αλλιως θελετε πειτε τον να μπει επωνυμως και να διαφημισει το μαγαζι του και τις υπηρεσιες του.Και ΟΧΙ στην πουστια οπως κανουν πολλοι εδω μεσα.Αν δειτε και σε αλλα φορουμ για city tours και συνοδους,μπαινει επωνυμα το εκαστοτε γραφειο και διαφημιζει τις νεες αφιξεις και απανταει και σε καποιους που εχουν αποριες περι τιμων και δεν ξερω και γω τι αλλο.Ετσι μαλιστα.Να ξερω ποιος μιλαει και να κριθει βασει αυτων που λεει.Ποτε φτασαμε ξαφνικα στο αλλο ακρο και να μην μας νοιαζει αν μπαινουν οι μαγαζατορες η τα τσιρακια τους υποδυομενοι τους πελατες και γραφοντας κριτικες.Ημαρτον δηλαδη.Και τι αντικειμενικοτητα υπαρχει?Μαθαινουμε απλα ολα τα ονοματα των κοριτσιων και τπτ αλλο.Δεν μπορουμε να ξερουμε αν αληθευουν οσα γραφονται για τις υπηρεσιες καθε μαγαζιου.Υπηρχαν περιοδοι που για συγκεκριμενα μαγαζια,μην πω μαγαζι εγραφαν 10 διαφορετικα ατομα η ενα ατομο με 10 διαφορετικα ψευδωνυμα.Το παραγαμησαν ,τους καταλαβαν ολοι και το εκοψαν γιατι εκτεθηκαν.Κατι τετοιο παει να γινει και τωρα απο αλλα μαγαζια η κοπελες η τζαμπατζηδες απο μας που μας ταζουν τζαμπα γαμησι καποια μαγαζια με ανταλλαγμα να γραφουμε εδω μεσα τα καλυτερα.Ναι ναι μια χαρα συμβαινει αυτο .Οποιος κυκλοφορει χρονια στα μασατζιδικα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα με εμμεσο η αμεσο τροπο να του εχει προταθει να γραψει εδω μεσα η να φερνει φιλους και αυτος να τη βγαζει στο τζαμπε η να του κανουν πολυ καλυτερη τιμη.Και βλεπεις ξαφνικα καποιους που ειναι χρονια μελη του φορουμ να εκθειαζουν ενα μαγαζι και να καινε καποιο αλλο με τροπο που δεν το συνηθιζαν τοσα χρονια και αυτο το καταλαβαινεις απο το στυλ των γραφομενων τους τους σε ολα τα προηγουμενα ποστ.Ας αφγησουμε λοιπον τα λαρτζιλικια απεναντι σε καποιους απο δω μεσα και ας τους απομονωσουμε οσο ειναι καιρος.Οπως εχω ξαναγραψει πολλα αξιολογα μελη του σαιτ ενω διαβαζουν εχουν σταματησει να γραφουν αηδιασμενοι απο τις πρακτικες που ακολουθουνται εδω μεσα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τα πες ολα!Συμφωνω και επαυξανω και οπως ειδες απο τα επομενα ποσταρισματα δικαιωθηκα πληρως...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Τα πες ολα!Συμφωνω και επαυξανω και οπως ειδες απο τα επομενα ποσταρισματα δικαιωθηκα πληρως...
Συναγωνιστή δεν κατάλαβα, πώς δικαιώθηκες; Μήπως θεωρείς ότι όσοι μίλησαν μετά από σας κάνουν την ιδια δουλειά με αυτούς που κατακρίνεις; Για πες... 

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Συναγωνιστή δεν κατάλαβα, πώς δικαιώθηκες; Μήπως θεωρείς ότι όσοι μίλησαν μετά από σας κάνουν την ιδια δουλειά με αυτούς που κατακρίνεις; Για πες... 
Ο,τι ειχα να πω το ειπα σε προηγουμενο ποστ μου,το τι ειναι ο καθενας το ξερει ο ιδιος.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
τη δικαιωση που την ειδες δε μπορεσα να καταλαβω

μπηκε ενημερωσε για καποια μαγαζια ειτε ειναι πελατης ειτε η ευα ειτε ο σταυρος ειτε η μαριαννα

κατι που εσυ εχεις να το κανεις χρονια

κ στη τελικη πως μετανοιωσε που ξαναμπηκε μετα απο τοσα χρονια να ξαναποσταρει, ειπε

θα μας ενημερωνεις εσυ απο δω κ περα στη θεση του?? δε νομιζω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το θεμα δεν ειναι η ενημερωση μονο αλλα να ξερουμε και την πηγη της ωστε να την αξιολογουμε αναλογα,αλλιως αξιολογεις μια πληροφορια που προερχεται
απο πελατη και αλλιως μια πληροφορια που προερχεται απο προμοτορα η αφεντικο του μαγαζιου.Αυτοι την δουλεια τους κανουν,αραδιαζουν 4-5 η κσμια φορα 8(!!!)ονοματα απο καθε μαγαζι
για να πεις"δεν μπορει,καποια καλη θα εχουν",να πας και να φας τα μουτρα σου η στην καλυτερη να χασεις τον χρονο σου.Οποιος ξερει την ψυχολογια του πελατη καταλαβαινει τι λεω(σιγουρα οχι εσυ παντως!).Εδω υπαρχουν καποιοι που μπαινουν στο δωματιο χωρις να εχουν δει καν την κοπελλα και μετα κλαιγονται(το ακουσαμε κι αυτο εδω μεσα!).και δεν καταλαβαινω καποιους ευθικτους απο σας εδω μεσα που αντιδρουν(η μαλλον τους καταλαβαινω καλα!).Λεω κατι που τους βλαπτει?Και για το δικο τους καλο το λεω,να γνωριζουμε απο ποιον παιρνουμε την πληροφορια για να την αξιολογουμε σωστοτερα.Αν π.χ (χτυπα ξυλο)χρειαζεται καποιος εναν καλο καρδιολογο θα εμπιστευτει την γνωμη του αδερφου του γιατρου η ενος πελατη του?Απλα πραγματα λεμε ρε παιδια,οσο για τον αν ενημερωνω η οχι humax,ψαξε να βρεις την αιτια καπου μεσα σε αυτα που γραφω.Το καθηκον αυτο το αφηνω σε εσενα που εχεις ενημερωση "εκ των εσω"...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
η τελικη αξιολογηση γινεται απο μας τους ιδιους

δε μπορει να εχουμε τα ιδια γουστα ολοι κ να μπαινουμε στο δωματιο χωρις να δουμε τη κοπελα

επειδη μας ειπε ο τασος η ο στεφανος οτι ειναι τελεια,

εγω παντως απο τον συγκεκριμενο φιλο ενημερωθηκα για 3 μαγαζια της πολης μας

οποτε μπορω να εχω μια ιδεα κ να κρινω επι τοπου ποια θα παρω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Το θεμα δεν ειναι η ενημερωση μονο αλλα να ξερουμε και την πηγη της ωστε να την αξιολογουμε αναλογα,αλλιως αξιολογεις μια πληροφορια που προερχεται
απο πελατη και αλλιως μια πληροφορια που προερχεται απο προμοτορα η αφεντικο του μαγαζιου.Αυτοι την δουλεια τους κανουν,αραδιαζουν 4-5 η κσμια φορα 8(!!!)ονοματα απο καθε μαγαζι
για να πεις"δεν μπορει,καποια καλη θα εχουν",να πας και να φας τα μουτρα σου η στην καλυτερη να χασεις τον χρονο σου.Οποιος ξερει την ψυχολογια του πελατη καταλαβαινει τι λεω(σιγουρα οχι εσυ παντως!).Εδω υπαρχουν καποιοι που μπαινουν στο δωματιο χωρις να εχουν δει καν την κοπελλα και μετα κλαιγονται(το ακουσαμε κι αυτο εδω μεσα!).και δεν καταλαβαινω καποιους ευθικτους απο σας εδω μεσα που αντιδρουν(η μαλλον τους καταλαβαινω καλα!).Λεω κατι που τους βλαπτει?Και για το δικο τους καλο το λεω,να γνωριζουμε απο ποιον παιρνουμε την πληροφορια για να την αξιολογουμε σωστοτερα.Αν π.χ (χτυπα ξυλο)χρειαζεται καποιος εναν καλο καρδιολογο θα εμπιστευτει την γνωμη του αδερφου του γιατρου η ενος πελατη του?Απλα πραγματα λεμε ρε παιδια,οσο για τον αν ενημερωνω η οχι humax,ψαξε να βρεις την αιτια καπου μεσα σε αυτα που γραφω.Το καθηκον αυτο το αφηνω σε εσενα που εχεις ενημερωση "εκ των εσω"...
δε καταλαβαινω γιατι ειμαι χαζος η δεν ανηκω κ γω στους πελατες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εσυ μπορει να εχεις απλετο ελευθερο χρονο να γυριζεις ολα τα μαγαζια σε καθε γωνια της πολης οταν σου το προτεινουν,καποιοι αλλοι ισως οχι,σεβασου αυτους λοιπον που δεν εχουν τον χρονο για δοκιμες,η εν πασει περιπτωσει η αξιολογηση τους να βασιζεται σε αντικειμενικα κριτηρια.Προσωπικα δεν βασιζομαι σε κανενος την κριτικη,αλλοι ομως παραπλανουνται,χανουν χρονο και χρημα.Θα αναφερω μοναχα ενα παραδειγμα που δεν το γραφα τοσο καιρο για να μην χαρακτηριστω ως κακοβουλος η ο,τιδηποτε.κανεις απο σας τους παλιους που υποτιθεται εχετε ζησει τις στιγμες του μασσαζ οταν αυτο ανθουσε στην πολη την 10ετια του 90 και μας εκανε να τρεχουμε σαν παλαβοι να δουμε τις νεες αφιξεις απο Ρωσσιδες,Ουκρανες η καμια φορα Ελληνιδες ΔΕΝ εχει αναφερει οτι τα περισσοτερα απο τα "μασσατζιδικα" σημερα ειναι κοινα στουντιο και τιποτε περισσοτερο και ΚΑΚΩΣ αναφερονται στο συγκεριμενο νημα.Περιμενα καιρο καποιον να το πει και να κερδισει τον απεραντο σεβασμο μου ως απλου πελατη και αναγνωστη του σαιτ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom