Περί Μάγκυς, καμάρα
Πρόκειται για παλαιό μαγαζί, για το οποίο έχουν γραφεί αρκετά στο thread πολλέεες εκατοντάδες (τρέχα γύρευε τώρα) σελίδες πίσω. Η προσωπική μου εμπειρία είναι αντίστοιχα παλαιά (τουλάχιστον 5ετιας μπαγιάτικη), οπότε ενδεχομένως δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ, ίσως κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει (αν και από τα συμφραζόμενα πολύ χλωμό το βλέπω).
Ο χώρος ήταν ένα διαμέρισμα με στοιχεία.. ημιεγκατάλειψης να το πω... υπό μετακόμιση να το πω.... ψιλοακατάστατο να το πω... πάντως έβγαζε κάτι παρακμιακό.
Επί της υποδοχής ήταν μία ιδιαιτέρως ευτραφής νεαρά, η οποία σου ξεκαθάριζε σε ήπιους τόνους ότι "κάνουμε μασάζ και εκτόνωση μόνον". Η σύντομη εμπειρία μου έδειξε ότι υπήρχε μια ψιλοανοχή ως προς το αποτέλεσμα, αλλά με εξαιρετικά εκνευριστική διαδικασία και όρους. Αποκορύφωμα ήταν ένας κοντοπούτανος (Λίζα νομίζω; καλή της ώρα..), ο οποίος, ενώ το (τέλος πάντων) μασάζ βρίσκεται σε εξέλιξη, κάνει την.. δελεαστικότατη πρόταση, σε στυλ που μόνο ένας τρελλός θα μπορούσε να απορρίψει: "θέλεις να γδυθώ και να πιάσεις το στήθος μου; θα μου κάνεις όμως ένα δωράκι.."
Εδώ τελειώνει η επαφή μου με τον χώρο, όχι όμως και με τη Λίζα, η οποία αργότερα εθήτευσε και στο παράρτημα Resort βαρδαρίου προσφέροντας τα πάντα όλα, ενώ αργότερα δοκίμασε την τύχη της ανοίγοντας (η ίδια?) μαγαζί επί δώματος της οδού Δωδεκανήσου (άραγε να υφίσταται ακόμα?) το οποίο και πάλι προσέφερε "μασαζ και εκτόνωση μόνον"!!
ΥΓ1. Δεν αμφισβητώ καθόλου τον φίλο Akarnan. Νομίζω ότι τα παρουσιάζει σωστά
ΥΓ2. Αλήθεια o όρος "εκτόνωση" δεν φαίνεται εντελώς γελοίος έως και προσβλητικός; ή μόνο εγώ το νοιώθω έτσι;