Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Καλησπέρα σε όλους. αν είναι εύκολο κάποιος να στείλει τηλ κ διεύθυνση της εβίτας.χρειάζεται σύσταση ή πας έτσι?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η Ζωή τι λέει φίλε μου?

Καλησπέρα ΑΒ66

Ψηλή, αδύνατη  :boobies: 1-2,  με μακρία καστανά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, λευκή επιδερμίδα,
milf στα 50 που στα μπούτια και το στο σώμα είναι εμφανή τα σημάδια της ηλικίας της.

Α! Κάνει πολύ καλό μασάζ και είναι ωραίος τύπος στο δωμάτιο.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Στο επιδόρπιο? Λέει τιποτε?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Στο επιδόρπιο? Λέει τιποτε?

Καλή  :pipa1: μέτριο  :knockinb:. Γενικά καλή σε όλα, αν δεν έχεις πρόβλημα με τα σημάδια του χρόνου στο σώμα της, χωρίς να είναι κάτι φοβερό.

agios13

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες...καλησπερα....ειμαι καινουριοσ στο φορουμ αλλα παλιος στο πουτανοαθλημα κ μεχρι τωρα μονο σε στουντιο,μπουρδελα κ βυζιτες στο σπιτι....ειδα το τοπικ με τα μασατζιδικα κ ειπα να ζητησω καποιες λεπτομερειες σχετικα με το αντικειμενο...τιμες,προγραμματα,στεκια κ διαδικασια ραντεβου...αν εχει κανεις ορεξη να βοηθησει ας στειλε pm ,να μην γεμιζω το φουρουμ ευχαριστω προκαταβολικα κ θα επανελθω με τις εμπειριες μου...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Χαιρετώ την ωραία παρέα. Ήμουν έξω αλλά σας διάβαζα συχνά. Πολύ χάρηκα που εξαφανίστηκαν οι μαλάκες απ´το forum. Δόξα  το φαλό έχετε και Πηδάτε ακόμα. Θα εκτιμούσα μια καλή ενημέρωση για να ξεχυθώ στις αγορές. Να είστε πάντα καλά.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Καλή η παρατήρησή σου. Οντως εξαφανίστηκαν  :s&m_1: :s&m_1:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλή η παρατήρησή σου. Οντως εξαφανίστηκαν  :s&m_1: :s&m_1:

Eυτυχώς ησυχάσαμε. ΟυΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ..........

Δεν τολμούσαμε να γράψουμε κάτι
και άρχιζε μια συζήτηση, χωρίς κανέναλόγω και ουσία, γμτ  :headbang: :headbang: :headbang:

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε alkino Κωλεττη ειναι και μια μικρη ξανθουλα αλλά απο ονομα δεν θυμαμαι και Καραμανλη δεν πετυχα την Ελπιδα τις 2 τελευταιες φορες που πηγα

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πώς τη δίνεις έτσι την κοπέλα ρε παλικάρι, την έκαψες :grin:

Το θεμα ειναι σοβαρο οποτε καλο ειναι οποιοσ ξερει κατι ας μας το πει.Μπορει προσωπικα να μην πηγαινω πλεον εκει αλλα μας καιει ολουσ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Το θεμα ειναι σοβαρο οποτε καλο ειναι οποιοσ ξερει κατι ας μας το πει.Μπορει προσωπικα να μην πηγαινω πλεον εκει αλλα μας καιει ολουσ

σωστα. γιατι αν γινεται εκει, μπορει να γινεται παντου...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
το βυζί είναι 2 προς 3 , αλλα λογω ηλικίας είναι λιγάκι down και λογικό είναι. Απο κει κ πέρα , το κατέχει το αντικείμενο τέλεια ... και άψογα προφορικα  :pipa1: μπρος κ πίσω!!!  :kissass: :kissass2:  και γραπτά..  :cool2:

απο προσωπο λεει τιποτα ή θα μας πεσει κατευθειαν???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαλημέρα.
1.Όσο καιρό να κάνω να μπω τα ίδια μαύρα χάλια βλέπω στο θρεντ.
2.Ναι είμαι μαλάκας και μεγάλος μάλιστα και δεν συστήνω ποτέ κανέναν πουθενά.
3.Ναι δε την έχω πατήσει ποτέ συστήνοντας κάποιον από δώ μέσα.
4.Ναι όλοι όσοι γράφουν εδώ είναι πελάτες.
5.Δε γαμιόμαστε λέω εγώ.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Ρε πηδάει κάνεις τη Μαριάννα; Τη παρακαλάω και με τιποτα. Αν κάποιος τα καταφέρνει μπράβο του. Να μας πει το κόλπο. Δοκιμή σήμερα με τη "νέα" που δεν είναι και τόσο νέα. Τελικά η γριά κότα έχει το ζουμί!!!! Και είναι πολύύύύύύ νόστιμο.

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Πράγματι! Δεν θα με αφήσουν να βγάλω φωτογραφίες.... Αυτό είναι Αλήθεια!!
Ο χρόνος θα δείξει περισσότερα...

δεν λεω πως το παλικαρι λειει ψεμματα ή υποκρινεται.αλλα πες μου. εσυ αν πας στην μαριαννα ή στην εβιτα κτλ και ζητησεις photos απο τα κοριτσια, θα σε αφησουν να βγαλεις?

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Εάν πας Εβίτα για πρώτη φορά να έχεις μαζί σου μία Business Card για να τη δει και να βεβαιώσεις, έτσι, εμμέσως, ότι δεν είσαι κάτι άλλο....

Περιοχή Αγίου Παντελεήμονα Καλαμαριά.

Καλησπέρα σε όλους. αν είναι εύκολο κάποιος να στείλει τηλ κ διεύθυνση της εβίτας.χρειάζεται σύσταση ή πας έτσι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom