Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
επισκεψη σεβεν για απλο μασαζ.νεα κοπελα συλβια. κοντουλα, τελειο σωμα και τατουαζ...μονο  :cum: προς το παρον, ειπε πως δεν θελει...αν και απο το μαγαζι της ζητανε να κανει και  :pipa2:
αν ποτε το κανει, θα επανελθω. αλλιως, μακρια... μαλιστα, παιζει και μια αλλη νεα κοπελα εκει, που ηταν σε προγραμμα και δεν την ειδα.
γενικα, η επισκεψη εγινε μια και ηθελα απλα μασαζ με  :pipa3:

επισκεψη σε μαριαννα. μειναμε μονο τρεις...αν η μαριαννα παρουσιασει νεες γαματες κοπελες, θα γινει χαμος, μια και ο χωρος ειναι σουπερ. και η ιδια επισης. κατα την γνωμη μου. για να μην με πει κανεις πως ειμαι βαλτός...

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα κι απο εμενα.Η γυρα για καφεδες και για να παρω ματι δεν ηταν και πολυ πετυχημενη.Τσιγκουνευονται τον καφε μαλλον  :2funny:.Πρωτα πηγα Βουλγαρη που ειμαι γνωριμος απο παλια.Ειδα 3 κοπελες.Εκει με κερασαν χυμο δεν εχω παραπονο.2 ρωσιδες μια ελληνιδα δεν θυμαμαι ονοματα.Εκανα προσπαθεια παζαριου και πηρα τ αρχιδια μου.Βασιλη Καραμανλη 2 κοπελες καποιες ηταν σε ραντεβου.Καφεδακι κι εδω δεν εχω παραπονο το παζαρι δεν επιασε.Η μια κοπελα μου αρεσε μην ζητατε ονομα τα ξερετε καλυτερα.Μιλφ 35 αρα περιπου το στυλ μου.Καραμανλη παλι σε παλια γνωστη τη Λινα απο Βουλγαρια με το πολυ καλο μασαζ.Μονο αυτη ειδα αλλες 2 ηταν στα δωματια.Εκει το παζαρι επιασε και εκανα το μασαζακι μου με 50.Οπως παντα θεα η Λινα.Απο εμφανιση δεν λεει πολλα αλλα μεσα ειναι φωτια.Τελευταια σταση Κωλεττη.Καφεδακι κι εδω δεν εχω παραπονο.5 κοπελεσ και μια σε δωματιο.Ελληνιδες ολες εκτος απο μια που δεν ρωτησα αλλα μαλλον Βουλγαρια μερια.Μ αρεσε μια μινιον αδυνατουλα αλλα με βυζι τουμπανο ,ξανθια πιτσιρικα αυτη.Και η Βουλγαρα πολυ καλη αλλα προτιμω ελληνικο προιον.Εκανα το παζαρι μου και επιασε στα 50 για δευτερο οποτε την επομενη φορα θα δοκιμασω.Απο Δευτερα θα παω Ευα και σε κανα αλλο ανατολικα και ενημερωνω.Εγω θα βλεπω και  οποιος μπορει θα περναει καλα. :cheesy:
Α ξεχασα να πω οτι εφαγα ακυρο απο Κασσανδρου που για να με κερασουν εστω και ενα νερακι θα επρεπε να περασω πρωτα σε δωματιο γιατι ειχαν δουλεια και καλα.Και μονο μια γκομενα ειδα μπαζαρα τελειωσ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.057
Πόντοι
2.356
συμπερασμα η μασαζοτσαρκα σε κανει νευρικο απο τους πολλους καφεδες  :boobies:

καλη ενημερωση μονο που πρεπει να εχεις μπλοκακι να μας λες κ ονοματα  :2funny:

οσο για το ποιοι ειναι βαλτοι δημητρη κανουν μπαμ απο χιλιομετρα

μιλαμε για νορμαλ καταστασεις κ οχι για τον τζεκο που μας εκανε ολους μαγαζατορες  :jerking:

δε μας ειπες ομως ποιες ηταν στη μαριαννα κ πως ειναι  :dancing:

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι εχεις δικιο.Χωρις ονοματα μιση δουλεια εκανα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Πριν από λίγες μέρες πέρασα από Μαριάννα, πρώτη φορά στο νέο της χώρο. Ομολογώ ότι υστερεί σε σχέση με τον παλιό στην αισθητική, μάλλον βιαστικά το έστησε. Το θετικό είναι η καμπίνα ντουζ που έχει σε κάθε δωμάτιο. Στενοχωρήθηκα με τη μικρή γκάμα κοριτσιών (τρεις μόνο). Πήρα Φοίβη. Καλό παιδί και καλό σώμα, όπως ακριβώς με φτιάχνει εμένα: Στενή μεσούλα, καλή περιφέρεια. Το στήθος λίγο πεσμένο, δεν με ενόχλησε. Μασάζ - χάδι, δεν το έχει. Το υπόλοιπο πρόγραμμα όμως δυνατό, ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει για να περάσουμε καλά, τα έδωσε όλα. Τελείωσε κι αυτή δυο-τρεις φορές (λέει). Στο σαλόνι ήταν και η Ηρώ, που έβαλε λίγα κιλάκια στα πόδια και στην περιφέρεια και νομίζω της πήγαν, γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Την άλλη κοπέλα δεν την είδα, ήταν σε πρόγραμμα. Για την καθαριότητα του χώρου και για τη συμπεριφορά της Μαριάννας θα συνεχίσω να πηγαινω, σχετικά αραιά βέβαια, όπως μέχρι σήμερα.   

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
συμπερασμα η μασαζοτσαρκα σε κανει νευρικο απο τους πολλους καφεδες  :boobies:

καλη ενημερωση μονο που πρεπει να εχεις μπλοκακι να μας λες κ ονοματα  :2funny:

οσο για το ποιοι ειναι βαλτοι δημητρη κανουν μπαμ απο χιλιομετρα

μιλαμε για νορμαλ καταστασεις κ οχι για τον τζεκο που μας εκανε ολους μαγαζατορες  :jerking:

δε μας ειπες ομως ποιες ηταν στη μαριαννα κ πως ειναι  :dancing:

φοιβη-ηρω και η μικρουλα. της εφυγε η μαρινα...λιγες κοπελες για εναν τετοιο χωρο...

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Mitsos Dimitris πελάτης  :2funny: :2funny: :2funny:
Ο  Μitsos Dimitris Eιναι απο τους καλυτερους που γραφουν εδω Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι οι αποψεις ολων μας ειναι υποκειμενικες Ειναι πελατης,χωρις μεγαλη εμπειρια. Νεος στο μασαζ

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Mitsos Dimitris πελάτης  :2funny: :2funny: :2funny:
Κι ομως φιλε μου πελατης ειμαι!!!!  Και πριν κοροιδεψεις ψαξε πισω να δεις οτι οταν ζητουσα να μου στειλετε κανενα τηλ καποιοι χασκογελουσατε με οσους δεν ειχαμε γνωση και μας χλευαζατε εσεις οι σχετικοι!!!!!Αυτο το τηλ βρεικα εκει πηγα αυτο μου αρεσε την γνωμη μου ειπα!!!! Αν ειχα κι αλλα τηλ και πηγαινα κι αλλου μπορει να μου αρεσε περισσοτερο!!Γκε γκε???Και το να βγαζεις ερημην συμπερασματα δηλωνει οτι πρεπει να εισαι και μεγαλος .......!!!  Αν σε ενπχλει που εδειξα που πηγα στειλε μου τηλ σε ΠΜ απο εκει που εσυ θεωρεις οτι ειναι καλο και θα παω κι αν με αφησουν θα ανεβασω και φωτος!!Αν ομως θελόυνε να ειναι αγνωστοι και δεν με θελόυνε για πελατη κι εγω χεστεικα!Μηπως θυμασαι οτι οποιον ζητουσε κανενα τηλ τον αποκαλουσατε μαλακο????  Ε αν σας ενοχλουμε ανοιξτε μας τα ματια αλλοιως κρατηστε τα προσωπικα σας συμπερασματα για την παρτη σας!!!

Επιπλεον μπορεις να ψαξεις την ημερομηνια εγγραφηε νμου Ημερομηνία εγγραφής: 25/10/11, 13:01
και ποτε πρωτο εγραψα!Επεισης να δεις τις κριτικες μου στα μπουρδεκα -studio(οπου δεν χρειαζεται να εισαι οθειος της γιαγοας της ξαδερφης του γαμπρου του γειτονα του καριμπαλη για να καταδεχτουν τα λεφτα σου για να γαμησεις) και το οτι ακομη ενα μασατζηδικο που ειχε τηλ σε αγγελεια εχω επεισης γραψει πολυ πριν απο το "Νεμεας" και με καλα μαλιστα σχολια! Καλα θα ητανε πριν βγαλεις προσωπικα συμπερασματα να εισαι πιο προσεκτικος!

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κι ομως φιλε μου πελατης ειμαι!!!!  Και πριν κοροιδεψεις ψαξε πισω να δεις οτι οταν ζητουσα να μου στειλετε κανενα τηλ καποιοι χασκογελουσατε με οσους δεν ειχαμε γνωση και μας χλευαζατε εσεις οι σχετικοι!!!!!Αυτο το τηλ βρεικα εκει πηγα αυτο μου αρεσε την γνωμη μου ειπα!!!! Αν ειχα κι αλλα τηλ και πηγαινα κι αλλου μπορει να μου αρεσε περισσοτερο!!Γκε γκε???Και το να βγαζεις ερημην συμπερασματα δηλωνει οτι πρεπει να εισαι και μεγαλος .......!!!  Αν σε ενπχλει που εδειξα που πηγα στειλε μου τηλ σε ΠΜ απο εκει που εσυ θεωρεις οτι ειναι καλο και θα παω κι αν με αφησουν θα ανεβασω και φωτος!!Αν ομως θελόυνε να ειναι αγνωστοι και δεν με θελόυνε για πελατη κι εγω χεστεικα!Μηπως θυμασαι οτι οποιον ζητουσε κανενα τηλ τον αποκαλουσατε μαλακο????  Ε αν σας ενοχλουμε ανοιξτε μας τα ματια αλλοιως κρατηστε τα προσωπικα σας συμπερασματα για την παρτη σας!!!

Επιπλεον μπορεις να ψαξεις την ημερομηνια εγγραφηε νμου Ημερομηνία εγγραφής: 25/10/11, 13:01
και ποτε πρωτο εγραψα!Επεισης να δεις τις κριτικες μου στα μπουρδεκα -studio(οπου δεν χρειαζεται να εισαι οθειος της γιαγοας της ξαδερφης του γαμπρου του γειτονα του καριμπαλη για να καταδεχτουν τα λεφτα σου για να γαμησεις) και το οτι ακομη ενα μασατζηδικο που ειχε τηλ σε αγγελεια εχω επεισης γραψει πολυ πριν απο το "Νεμεας" και με καλα μαλιστα σχολια! Καλα θα ητανε πριν βγαλεις προσωπικα συμπερασματα να εισαι πιο προσεκτικος!

Τα είπες πολύ σωστά... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ...

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και στο κάτω κάτω ο Μήτσος βοήθησε όσο κανένας με τις πληροφορίες του.
Άλλοι έχουν 30000 posts και τα λένε μεταξύ τους για κοπέλες που είναι prive για αυτούς ...

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Και στο κάτω κάτω ο Μήτσος βοήθησε όσο κανένας με τις πληροφορίες του.
Άλλοι έχουν 30000 posts και τα λένε μεταξύ τους για κοπέλες που είναι prive για αυτούς ...
Kai στο φιναλε δεν ειπα για καμμια καλη κακη φανταστικη ειπα την ποσωπικη μου γνωμη και εβαλα και φωτος οποιος θελει να δει αν γουσταρει και να μην τρεχει αν δεν γουσταρει!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Φιλε,οσο συνεχιζεις με φωτογραφικα ντοκουμεντα εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποσο πελατης η αφεντικο η τσιρακι εισαι,μια χαρα το πας.Εδω υπαρχουν αλλοι "πελατες"
που με μια και μονο επισκεψη γυριζουν με λιστα(ονοματα,χρωμα μαλλιων,υψος,βαρος,ζωδιο,αγαπημενο φαγητο κλπ)και αφηνουν εμας τους υπολοιπους με το παραπονο που δεν εχουμε και εμεις μνημη ελεφαντα...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Μικρη σημασία έχει η γνώμη μου, και δεν έχω σκοπό να υποστηρίξω κάποιον, αλλά θα πω απλά ότι συμφωνω 100% με το παραπάνω post...
Εγω θα προτείνω να φτιάξετε ένα thread κλειδωμένο, εσείς που έχετε πρόσβαση στα prive μαγαζάκια να τα λέτε με την ησυχία σας-και χωρίς φόβο-και να μην μας καβλώνετε και τζάμπα.
Μετά τις τους εργατοπατέρες που δηλητηρίασαν το εργατικό κίνημα και κατέστρεψαν την εργατική τάξη το μόνο που μας λείπει είναι οι Μπουρδελοπατέρες..
(Τι λέω ο κερατάς  :huh:, μάλλον φταιει η υπορβολική δόση Τσιπρα που πήρα το Σ/Κ   :grin: )

Υ.Γ. Κι όποτε βλεπουμε έναν νέο συναθλητη με 1-2 post, μην σπευδουμε να ρετσινιάσουμε(στουμφάκι,αφεντικό,ρουφιάνος...κι αλλες βλακείες). Δεν γεννήθηκαν όλοι οι γαμιάδες από το 1970-1990 και μετά έκλεισε το εργοστάσιο.
Πάντα θα υπάρχει νέο αίμα, όσο κι αν δεν μπορούν να το χωνέψουν κάποιοι! Είναι η εξέλιξη της ζωής, πως να το κάνουμε?

Καλημέρα...

akisg4

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια! εχουμε απο καποιον νεα για το sofa studio?εχει κανεις εμπειρια η εχει ακουσει κατι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Κι ομως φιλε μου πελατης ειμαι!!!!  Και πριν κοροιδεψεις ψαξε πισω να δεις οτι οταν ζητουσα να μου στειλετε κανενα τηλ καποιοι χασκογελουσατε με οσους δεν ειχαμε γνωση και μας χλευαζατε εσεις οι σχετικοι!!!!!Αυτο το τηλ βρεικα εκει πηγα αυτο μου αρεσε την γνωμη μου ειπα!!!! Αν ειχα κι αλλα τηλ και πηγαινα κι αλλου μπορει να μου αρεσε περισσοτερο!!Γκε γκε???
Σωστά τα λες Μητσάρα! Εγω πήγαινα από παλιά -1995- σε μαγαζιά ενός ιδιοκτήτη, του Σταύρου, που με ξέρανε και περνούσα καλά. Σε άλλα δεν είχα πρόσβαση. Τελευταία χρόνια βρήκα δυο - τρια τηλεφωνα από καλά παλικάρια εδώ μεσα (και τους ευχαριστώ με την ευκαιρία) και σ' αυτά τα μαγαζιά πάω τώρα, αφού σε άλλα είτε δεν μου άρεσαν είτε δεν έχω πρόσβαση. Δεν θα μας καταλογίσει κανένας πού θα πάμε και τι θα γράψουμε. Και τα παλικάρια - μεγαλογαμιάδες που ειρωνεύονται τακτικά τους άλλους, ε, ας τους θεωρήσουμε αναγκαίο κακό, όπως σε κάθε μικρή κοινωνία. Όσο για την πρόταση να κάνουν το δικό τους κλειστό κλαμπάκι είναι καλή ιδέα. Το έχω ξαναπεί στα CITYTOURS ότι με τον τρόπο τους κάνουν το φόρουμ κλειστό κλαμπάκι, αφού οι αμύητοι δεν καταλαβαίνουν γρι απ΄' τις καλυμμένες πληροφορίες που αλλάζουν μεταξύ τους και τους ειρωνεύονται οι μάγκες από πάνω επειδή δεν καταλαβαίνουν...       

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Φιλε,οσο συνεχιζεις με φωτογραφικα ντοκουμεντα εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποσο πελατης η αφεντικο η τσιρακι εισαι,μια χαρα το πας.Εδω υπαρχουν αλλοι "πελατες"
που με μια και μονο επισκεψη γυριζουν με λιστα(ονοματα,χρωμα μαλλιων,υψος,βαρος,ζωδιο,αγαπημενο φαγητο κλπ)και αφηνουν εμας τους υπολοιπους με το παραπονο που δεν εχουμε και εμεις μνημη ελεφαντα...
Και η πλακα ειναι οτι αν για "ψηλη-μελαχροινη με 3αρι βυζι χαλαρο κωλο και ποδια κολαση" που ο καθενας μας μπορει να το αντιληφφθει αλλοιως ζητησεις και βγαλεις φωτος ωστα μια εικονα 1000 λεξεις  και να παει ΜΟΝΟ οποιος αρεσει αυτο που βλεπει γινεσαι και τσατσος!! Αν ειναι φεικ οι φωτος θα το δεχθω αλλα μιας και ειναι αληθινες.....!!

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Σωστά τα λες Μητσάρα! Εγω πήγαινα από παλιά -1995- σε μαγαζιά ενός ιδιοκτήτη, του Σταύρου, που με ξέρανε και περνούσα καλά. Σε άλλα δεν είχα πρόσβαση. Τελευταία χρόνια βρήκα δυο - τρια τηλεφωνα από καλά παλικάρια εδώ μεσα (και τους ευχαριστώ με την ευκαιρία) και σ' αυτά τα μαγαζιά πάω τώρα, αφού σε άλλα είτε δεν μου άρεσαν είτε δεν έχω πρόσβαση. Δεν θα μας καταλογίσει κανένας πού θα πάμε και τι θα γράψουμε. Και τα παλικάρια - μεγαλογαμιάδες που ειρωνεύονται τακτικά τους άλλους, ε, ας τους θεωρήσουμε αναγκαίο κακό, όπως σε κάθε μικρή κοινωνία. Όσο για την πρόταση να κάνουν το δικό τους κλειστό κλαμπάκι είναι καλή ιδέα. Το έχω ξαναπεί στα CITYTOURS ότι με τον τρόπο τους κάνουν το φόρουμ κλειστό κλαμπάκι, αφού οι αμύητοι δεν καταλαβαίνουν γρι απ΄' τις καλυμμένες πληροφορίες που αλλάζουν μεταξύ τους και τους ειρωνεύονται οι μάγκες από πάνω επειδή δεν καταλαβαίνουν...       
Ο Σταύρος υπάρχει ακόμη; Παλιά πήγαινα και ήμουν ευχαριστημένος. Κάποια στιγμή τον έχασα . Για την ακρίβεια κάποια στιγμή το μαγαζί του δεν είχε φουλ πρόγραμμα και έμεινα στο body Free και στη Βούλγαρη. Τι γίνεται τώρα;

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Οι συναγωνιστές έχουν δίκιο!

Η συμμετοχή του Mitsos dimitris στο thread είναι εξαιρετική!

Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες, όσο είναι το προσιτό, αληθινό και κατανοητό ύφος της γραφής του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ο Σταύρος υπάρχει ακόμη; Παλιά πήγαινα και ήμουν ευχαριστημένος. Κάποια στιγμή τον έχασα . Για την ακρίβεια κάποια στιγμή το μαγαζί του δεν είχε φουλ πρόγραμμα και έμεινα στο body Free και στη Βούλγαρη. Τι γίνεται τώρα;
Έχει δύο τώρα: Το ένα είναι μόνο μασάζ στην Κωλέτη και το άλλο είναι αυτό στη Μαρτίου και Κ.Κ. Είχε και αυτό στη Γιαννιτσών, που νομίζω ότι έκλεισε.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.578
Πόντοι
7.095
το τόπικ μασατζίδικα έγινε όπως οι σύνδεσμοι στις ομάδες...αναλαμβάνει νέα φουρνιά και τα χώνει στην παλιά...
αν και παλιός στο μπου αλλά άσχετος με μασαζ θα πω ένα μπράβο στους νέους παίχτες...γιατί όντως το να παρακαλάς για να δώσεις υπερεκτιμημένα λεφτά σε πουτάνες θέλοντας Ε9 είναι τραγικό!

btw επειδή είχα πάει προς τη γειτονιά της είδα έξω από τη χοντρή που πάτε δυο μάλλον βουλγαράκια με τατού να βγαίνουν...οκ ρε παίδες ήταν γαμήσιμα, αλλά όχι για τα λεφτά που δίνετε...σε σπιτάκια με τα ίδια λεφτά κάτι τέτοια γκομενάκια θα τα ξεσκίζατε 2 φορές...anyway...φιλικά πάντα καλά να περνάτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom