Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Έχει δύο τώρα: Το ένα είναι μόνο μασάζ στην Κωλέτη και το άλλο είναι αυτό στη Μαρτίου και Κ.Κ. Είχε και αυτό στη Γιαννιτσών, που νομίζω ότι έκλεισε.
Έτσι νομίζω και εγώ! Όμως εκτός από αυτό στην Κωλλέτη και το Relax στην Κ. Καραμανλή έχει και αυτό στην Θ.Σοφούλη που και αυτό είναι μόνο για μασάζ.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
φοιβη-ηρω και η μικρουλα. της εφυγε η μαρινα...λιγες κοπελες για εναν τετοιο χωρο...
Έμαθα οτι προστέθηκε νέο πιο ωριμο μέλος στην εν λόγω ομάδα ονόματι Σοφία χωρίς άλλες πληροφορίες. Αν κάποιός γνωρίζει περι τίνος πρόκειται θα εκτιμούσα να το αναφέρει.

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έμαθα οτι προστέθηκε νέο πιο ωριμο μέλος στην εν λόγω ομάδα ονόματι Σοφία χωρίς άλλες πληροφορίες. Αν κάποιός γνωρίζει περι τίνος πρόκειται θα εκτιμούσα να το αναφέρει.

Καλημερα . Η Σοφια ειναι γνωστη απο το rezort.Ειναι η μελαχρινη milf. αδυνατη με καλουτσικο προσωπο. Απο υπηρεσιες δεν ξερω. Λοιπον.Περασα με την Ειρηνη, μικρη, κορμαρα, οχι κατι ιδιαιτερο στο προσωπο. Απο υππηρεσιες καλη. Πηρα μεχρι το δευτερο προγραμμα.μπορω να πω οτι εχει βελτιωθει. Επισης ηταν η Ηρω και η Φοιβη για τις οποιες εχει αναφορες πιο πριν. Ο χωρος να πω οτι ηταν πολυ καθαρος και η Μαριαννα οπως παντα ευγενικη και επαγγελματιας.

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και η πλακα ειναι οτι αν για "ψηλη-μελαχροινη με 3αρι βυζι χαλαρο κωλο και ποδια κολαση" Η κοπέλα αυτή μάλλον ήταν να δούλεψη στα σπιτάκια της πόλης και κατά λάθος βρέθηκε σε μασάζ  η συμπεριφορά της είναι  καλή για τα σπίτια που σε λανσάρουν μια πλαστική κούκλα και σε λένε τυχερέ καλό ψεύτικο μουνι θα γαμισης :headbang:  και διευκρίνιση είναι μαλωμένη με το ντουζ

papnik012

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους.Τρελη ζεστη :S.Δεν αντεχετε.Ευτυχως που σχεδον παντου παιζει air condition.Χθες το μεσημερι δεν την παλευα και περασα κλασσικα απο Εβιτα.(Συγνωμη και παλι αλλα εγω γουσταρω αυτο το μαγαζι για πολλους λογους.Προσωπικη μου αποψη παντα ετσι?)
Για να ειμαι ειλικρινης πηγα γιατι εφερε μια καινουργια την Καρινα,κοκκινομαλλα ψιλη ωραιο σωμα , προσωπο τιποτα ιδιαιτερο αλλα απο κατι συναδελφους ακουσα θετικα σχολια για το κοριτσι.Οντως πολυ καλη στο  φουλ προγραμμα προθυμη χαμογελαστη και τα κανει ολα μια χαρα..Οποιος ενδιαφερεται για Εβιτα πανω κατω το μενου εχει ως εξης¨
Μαριαννα νταρντανογυναικα ξανθια που βγαζει γουστα.
Ελλη η μελαχρινη θεα που οποτε παω ειναι με αλλον :headbang:.Αχ αυτο κοριτσι :idiot:
Ολγα μελαχρινη με μπλε ματια μικρουλα ,πολυ καλο προγραμμα.
Αλεξανδρα καστανη ψιλη οχι μικρουλα.
Καρινα κοκκινομαλλα ψιλη πιτσιρικα ,Η γνωστη Ερρικα απο παλια και η γιουλη με τα πολλα ταττου ξανθια γλυκιτατη.Δεν μιλαει ελληνικα αλλα μιλαει καλα τη γλωσσα του σωματος :pipa1: :knockinb:
Παντως αποτι εμαθα θαρθουν καινουργιες αυτη την εβδομαδα..

Βεβαια οι παλιες ειναι αλλιως.Γιαυτο σημερα θα χτυπησω μια Κυρια Ελενη
γιατι μουλειψε η μικρη μου Ολλανδεζα.Σταθερη αξια χρονια τωρα

Τελικα μηπως εμαθε κανεις αν στο αντιστρες στη Βουλγαρη παιζουν μικροφωνακια?Μου το ειπε η Κων/να που δουλευει εκειΙσχυει η ειναιπαλι ραδιο αρβιλα?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημερα . Η Σοφια ειναι γνωστη απο το rezort.Ειναι η μελαχρινη milf. αδυνατη με καλουτσικο προσωπο. Απο υπηρεσιες δεν ξερω. Λοιπον.Περασα με την Ειρηνη, μικρη, κορμαρα, οχι κατι ιδιαιτερο στο προσωπο. Απο υππηρεσιες καλη. Πηρα μεχρι το δευτερο προγραμμα.μπορω να πω οτι εχει βελτιωθει. Επισης ηταν η Ηρω και η Φοιβη για τις οποιες εχει αναφορες πιο πριν. Ο χωρος να πω οτι ηταν πολυ καθαρος και η Μαριαννα οπως παντα ευγενικη και επαγγελματιας.

Καλημέρα σε όλους.

Η Σοφία είναι μια milf με 3-4άρη  :tits:?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Τελικα μηπως εμαθε κανεις αν στο αντιστρες στη Βουλγαρη παιζουν μικροφωνακια?Μου το ειπε η Κων/να που δουλευει εκειΙσχυει η ειναιπαλι ραδιο αρβιλα?

Πώς τη δίνεις έτσι την κοπέλα ρε παλικάρι, την έκαψες :grin:

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Οι συναγωνιστές έχουν δίκιο!

Η συμμετοχή του Mitsos dimitris στο thread είναι εξαιρετική!

Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες, όσο είναι το προσιτό, αληθινό και κατανοητό ύφος της γραφής του.

δεν λεω πως το παλικαρι λειει ψεμματα ή υποκρινεται.αλλα πες μου. εσυ αν πας στην μαριαννα ή στην εβιτα κτλ και ζητησεις photos απο τα κοριτσια, θα σε αφησουν να βγαλεις?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216
Δεν ξερω τα άλλα κορίτσια,
αλλα σαν την Ηρώ δεν υπάρχει!!!!

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εχει παει κανεις τελευταια κωλετη ?? τι τεμαχια παιζουν αυτη την περιοδο ?? μια δαναη πολυ ομορφη μικρη που ειχε παλιοτερα εχει χαθει η μπορω να την βρω καπου ?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
εχει παει κανεις τελευταια κωλετη ?? τι τεμαχια παιζουν αυτη την περιοδο ?? μια δαναη πολυ ομορφη μικρη που ειχε παλιοτερα εχει χαθει η μπορω να την βρω καπου ?
βασιλη Κ καραμανλη smile ηταν τουλαχιστον πριν κανα μηνα

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
ειναι καλη στα προφορικα;

το βυζί είναι 2 προς 3 , αλλα λογω ηλικίας είναι λιγάκι down και λογικό είναι. Απο κει κ πέρα , το κατέχει το αντικείμενο τέλεια ... και άψογα προφορικα  :pipa1: μπρος κ πίσω!!!  :kissass: :kissass2:  και γραπτά..  :cool2:

jim_hrist

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά............έχει κανείς το καινούργιο τηλ της Μαριάννας και τη νέα της διεύθυνση; Όποιος τα έχει ας μου τα στείλει με πμ. Έχω και τα δυο τα τηλ τα παλιά αλλα κανένα δεν δουλεύει............ Ευχαριστώ πολύ...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλημέρα παιδιά............έχει κανείς το καινούργιο τηλ της Μαριάννας και τη νέα της διεύθυνση; Όποιος τα έχει ας μου τα στείλει με πμ. Έχω και τα δυο τα τηλ τα παλιά αλλα κανένα δεν δουλεύει............ Ευχαριστώ πολύ...

τα παλια κινητα δουλευουν μια χαρα όσο γνωριζω. αυτο που τελειωνει σε ...791 και σε ....804. αυτά δεν εχεις τυπε ?  όσο για την διεύθυνση της , εαν πηγαινες παλιά , εκεί διπλα ειναι παλι.  :uglystupid:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
δεν εχω παει ποτε εκει ...αν παω ετσι θα φαω καμια πετσετα ?? παιζει τηλ ?

Ολα σχετικα ειναι , μπορεις να περασεις βασικα από κει και η θα πετυχεις καποια κοπελα που θα σε ξερει οποτε εισαι οκ , η ο βασιλης θα κρινει οτι εισαι οκ. Διαφορετικα και τηλ να παρεις μην περιμενεις πολλα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Bασίλης Smile, Ανατολικά σταθερά τελευταία η Δανάη, με νέο όνομα Ελπίδα, πολύ σκληρή η είσοδος, αν δεν έχεις ξαναπάει η δεν σε ξέρει η κοπέλα.

Βασίλης Κωλέτη, Δυτικά, σταθερά Ηλέκτρα, Νόρα και Ελβίρα η νταρντανομούνα + Ζωή milf.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom