Καμια πληροφορια ζητησαμε για το τι παιζει με τα μασατζιδικα μιας κ ειμαστε κανουριοι με το θεμα του μασαζ κ βλεπω πολυ προθυμια απο ολους να μασ κατατοπισουν.....τελικα ολοι μονο να παιρνετε πληροφοριες θελετε κ οχι να δινετε...ο κλασσικοσ παρτακιας Ελληνας....κ για να προλαβω τυχον παρεξηγησεις....δεν ζητησα πληροφοριες σχετικα με τηλεφωνα διευθυνσεις κτλ ωστε να φοβηθει να εκτεθει καποιος...πληροφοριες για τη διαδικασια ρωτησα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (7 μέλη και 60 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.376
- Πόντοι
- 34.538
Ελα ρε φι λε,τι διαδικασια και αγγουρια, εξετασεις θα δωσεις? Μπες στο κοπο να πας σε ενα απο τα 'ελευθερα μασατζιδικα' και τα αλλα θα τα βρεις και θα ταΚαμια πληροφορια ζητησαμε για το τι παιζει με τα μασατζιδικα μιας κ ειμαστε κανουριοι με το θεμα του μασαζ κ βλεπω πολυ προθυμια απο ολους να μασ κατατοπισουν.....τελικα ολοι μονο να παιρνετε πληροφοριες θελετε κ οχι να δινετε...ο κλασσικοσ παρτακιας Ελληνας....κ για να προλαβω τυχον παρεξηγησεις....δεν ζητησα πληροφοριες σχετικα με τηλεφωνα διευθυνσεις κτλ ωστε να φοβηθει να εκτεθει καποιος...πληροφοριες για τη διαδικασια ρωτησα...
εκτιμησεις μονο σου. Τι περιμενεις, να σου πουμε τι θα ρωτησεις και πως να φερθεις?
Ελα ρε φι λε,τι διαδικασια και αγγουρια, εξετασεις θα δωσεις? Μπες στο κοπο να πας σε ενα απο τα 'ελευθερα μασατζιδικα' και τα αλλα θα τα βρεις και θα τα
εκτιμησεις μονο σου. Τι περιμενεις, να σου πουμε τι θα ρωτησεις και πως να φερθεις?
Οταν ρωταω τη διαδικασια εννοω αν χρειαζεται συσταση,αν πρεπει να παρεις τηλεφωνο ποιο πριν,αν πρεπει να κλεισεις ραντεβου κτλ....η αν πηγαινεις χυμα...δεν εχω προβλημα να παω χυμα ,αλλα αν παω χυμα δε χρειαζομουνα να μπω στο φορουμ το ηξερα κ μονος μου..εκτος κ αν εσυ γεννηθηκες μαθημενος κ δε ρωτησες ποτε κανεναν για λεπτομερεις κ πληροφοριες οποτε ελα να σου δωσουμε το μεταλλιο....
Φιλε μη φορτωνεις κια μην ειρωνευεσε κανέναν.
Πάρε τηλέφωνο στα μαγαζια που ξερεις και ρωτα
Ετσι καναμε ολοι μας και ετσι συνεχιζουμε και κανουμε
Απανταω απλα με το ιδο υφος που μου απαντανε....οταν ρωταω καλοπροαιρετα κατι κ ο αλλος απανταει τι διαδιακσια κ αγγουρια κτλ κτλ...μηπωσ να ζητησω κ συγνωμη που ρωτησα κιολας?αν θελει καποιος δινει πληροφοριες αν δε θελει δε δινει...απλο ειναι....προφανως δε πρεπει να δινουμε ουτε εμεις πλεον πληροφοριες κ για κανενα θεμα...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.376
- Πόντοι
- 34.538
Nαι τη πρωτη μου φορα ρωτησα το πατερα μου, με πηρε απο το χερι και με πηγε στο RELAX της Αριστοτελους. Ααααχχχ, τι μου θυμησες. :S :S :S :S :S :S :SΟταν ρωταω τη διαδικασια εννοω αν χρειαζεται συσταση,αν πρεπει να παρεις τηλεφωνο ποιο πριν,αν πρεπει να κλεισεις ραντεβου κτλ....η αν πηγαινεις χυμα...δεν εχω προβλημα να παω χυμα ,αλλα αν παω χυμα δε χρειαζομουνα να μπω στο φορουμ το ηξερα κ μονος μου..εκτος κ αν εσυ γεννηθηκες μαθημενος κ δε ρωτησες ποτε κανεναν για λεπτομερεις κ πληροφοριες οποτε ελα να σου δωσουμε το μεταλλιο....
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.376
- Πόντοι
- 34.538
Αδελφε.κανεις δεν κοροιδευει κανεναν.Λυνουμαι τις αποριες σου με χιουμορ.Μη φορτωνεις αμεσως.Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα.
Πηγαινεις στα ελευθερα και κανεις τη δουλεια σου πμορφα και απλα.Και συνεχιζεις αναλογα αν σου αρεσε η οχι.
Πηγαινεις στα ελευθερα και κανεις τη δουλεια σου πμορφα και απλα.Και συνεχιζεις αναλογα αν σου αρεσε η οχι.
Αδελφε.κανεις δεν κοροιδευει κανεναν.Λυνουμαι τις αποριες σου με χιουμορ.Μη φορτωνεις αμεσως.Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα.
Αυτο ρωτησα κ εγω φιλε για τη διαδικασια....υπαρχουν ελευθερα που πας χυμα κ υπαρχουν αλλα που θελουν συσταση ,τηλ,κ ραντεβου? αυτο ρωτησα που δεν το ηξερα...δεν ζητησα να μου δωσει κανεις ετοιμα τηλεφωνα κ συστασεις....δεν τρεχει τπτ ολα οκ
Εάν πας Εβίτα για πρώτη φορά να έχεις μαζί σου μία Business Card για να τη δει και να βεβαιώσεις, έτσι, εμμέσως, ότι δεν είσαι κάτι άλλο....
Περιοχή Αγίου Παντελεήμονα Καλαμαριά.
προσεχε τι καρτα θα δειξεις
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.551
- Πόντοι
- 2.356
καλα θα ηταν οι καινουργιοι να διαβασετε κ λιγες σελιδες πριν ρωτησετε οτιδηποτε
και αν δε βρειτε αυτο που θελετε μετα ρωτηστε γιατι εχουμε πει πολλες φορες τη διαδικασια
που χρειαζεται για να παει κανεις σε καποιο μαγαζι,
λογικο ειναι ο καθε καινουργιος να το ρωταει αυτο και δε χρειαζονται ειρωνειες ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε
και αν δε βρειτε αυτο που θελετε μετα ρωτηστε γιατι εχουμε πει πολλες φορες τη διαδικασια
λογικο ειναι ο καθε καινουργιος να το ρωταει αυτο και δε χρειαζονται ειρωνειες ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε
καλα θα ηταν οι καινουργιοι να διαβασετε κ λιγες σελιδες πριν ρωτησετε οτιδηποτε
Φιλε δε διαφωνω με οτι λες κ πριν μπω στη διαδικασια να ρωτησω διαβασα τισ 5-6 πρωτες σελιδες του θεματος αλλα ακρη συγκεκριμενη δεν εβγαλα...δεν παιζει ομως κανεις να διαβασει 1400 σελιδες κ τοσα comments γι αυτο κ ρωτησα....τεσπα δεν τρεχει τπτ απο τη μερια μου
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.376
- Πόντοι
- 34.538
Λοιπον αρχηγε κανε το πρωτο σου ντου.Περιμενουμε λεπτομερειες και αποριες σου.Φιλε δε διαφωνω με οτι λες κ πριν μπω στη διαδικασια να ρωτησω διαβασα τισ 5-6 πρωτες σελιδες του θεματος αλλα ακρη συγκεκριμενη δεν εβγαλα...δεν παιζει ομως κανεις να διαβασει 1400 σελιδες κ τοσα comments γι αυτο κ ρωτησα....τεσπα δεν τρεχει τπτ απο τη μερια μου
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Πράγματι! Δεν θα με αφήσουν να βγάλω φωτογραφίες.... Αυτό είναι Αλήθεια!!
Ο χρόνος θα δείξει περισσότερα...
αν μιλας με υπονοουμενα ειναι σαν να μην μιλας...
δεν ειχα σκοπο να μειωσω κανεναν. εσεις ξερετε καλυτερα...
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 245
- Πόντοι
- 21
File mou geres, i silvi xathike giati itane eguos, pantrftike kai apoxorise. prin ena peripou mina eixa tin teleftea sinedria mazi tis....i kilia toumpano...to daxtilidi sto xeri...kai mou ekane mia pipa theiki....me eftiakse apistefta i roufiana....eixe pantreftei mia bdomada prin me politiko....ton dismiro....aftos nomizei oti douleve san aisthitikos...alla pos mou ton roufikse etsi!!!! den legetai i kavla.afta ta oliga
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
γνωρίζει κάποιος που δουλέυει η Σίλβυ η οποία ήταν για καιρό στο Εγνατίας 136 στην Μάγκυ?χάθηκαν τα ίχνη της.....
υπαρχει καμια κοπελα της προκοπης στην μαγκυ τελικα??? την τελευταια φορα που πηγα ημουν ετοιμος να κοψω φλεβα...