Το είπαμε και σε προηγούμενες σελίδες, στην Μπότσαρη 68 είναι μια σαραντάρα, πολύ υποτονική χωρίς συμμετοχή. 80 ευρώ το φουλ.
ναι..το είχα αναφέρει εγώ στο παλιο forum.......
Το είπαμε και σε προηγούμενες σελίδες, στην Μπότσαρη 68 είναι μια σαραντάρα, πολύ υποτονική χωρίς συμμετοχή. 80 ευρώ το φουλ.
Την Παρασκευή επισκέφθηκα το στούντιο στην Π. Συνδίκα (Τραπεζούντος). Η Εβίτα παραμένει σταθερή (35αρα χοντρή με τεράστια βυζιάη οποία επομίζεται τον ρόλο του manager) αλλά έχει έρθει φρέσκο αίμα. Η Σουζάνα, ένα κοριτσάκι 19-20 χρονών, λίγο γεματούλα και όλο νάζια, με τελείως αξύριστο μουνάκι, ομορφούλα αλλά με σχετικά μέτρια συμμετοχή. Επίσης, είδα μια Βίκυ, αδυνατούλα, αρκετά καλό μωρό ενώ υπήρχε και η Όλγα (ανφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ) και η Ταυλανδέζα Μασαγια. Ο χώρος εξακολουθεί να είναι από τους πιο περιποιημένους. Το πρόγραμμα φουλ (50,80,100).
εκτος απο σαλιαρης εισαι και κλαψας. πρωτον να ξερεις οτι πρεπει να βουταμε ολοι μας τη γλωσσα στο μυαλο μας πριν πουμε κατι. δευτερον, οι μαγκιες πληρωνονται. ο φιλος σου σε εξυπηρετησε και εσυ το παιζεις μεσαζοντας για ολους μας. τριτον, θα επρεπε να ξερεις αφου πηγαινεις οτι το συγκεκριμενο μαγαζι λειτουργει σε κλειστο κυκλο οποτε το "ξεμπροστιασμα" που εκανες λειτουργησε αρνητικα. και τεταρτον εκτος απο εμας τουσ πελατες το site ειναι ανοιχτο και στους "μαγαζατορες" οποτε οτι λεμε εδω το μαθαινουν αμεσως... Αυταγειας,,,,θα ηθελα να συζητησουμε ενα πολυ σοβαρο προβλημα που δημιουργιθηκε....
εχω παρει πληροφοριεσ για την ολγα απο εναν φιλο που μου τησ εδωσε..θελησα μιασ και εγω ασχολουμε με αυτο το σαιτ να μεταδωσω τισ πληροφοριεσ αυτεσ...οπωσ και θα διαβασατε στα μηνυματα μου....ομωσ πριν λιγο μου τηλεφωνησε ο φιλοσ μου που μου συστησε την ολγα κι μου ειπε πως τισ πληροφοριεσ που εδωσα καποιοι πηγαν και τισ αναιφεραν στην κοπελα του μασατζιδικο..οτι δηλαδη εχουν βγει στο ιντερνετ και τετοια....και οτι υπαρχει καποιοσ που του σκανει διαφειμιση κατα αυτον τον τροπο...ντροπη σε ολεσ τισ κατινες του σαιτ...εκτεθηκε και ο φιλοσ και κατεπεκταση και εγω.....ντροπη..πιστευα πωσ εδω υπαρχει ειληκρινεια και εχεμυθεια....για καλο ολων....τον φιλο μου τον μιλησαν πολυ ασχημα και εχουν δικιο....χρησημοποιηθηκε το ονομα του....θα μου πειτε εγω το εδωσα αλλα χωρισ να περιμενω πωσ οι κατινεσ του σαιτ θα τα ποπθν χαρτι και καλαμαρι..,..ντροπη και παλι.....χαλαμε το σαιτ ετσι....ξερετε πωσ ολοι αυτοι οι χωροι λειτουργουν πριβε και για καλο ολων βοηθαμε να περναμε καλα..αλλα οχι ετσι...οχι να δημιουργουμε προβλημα στην λειτουργια του μαγαζιου..οπωσ δημιουργηθηκε..οι κοπελεσ μου ειπε ο φιλοσ μουθ ειναι πυρ και μανια΄...παρακαλω ολοι να προστατεψουμε τα μαγαζια για καλο δικο μασ...εχω εκτεθει ανεπανορθιτα στον φιλο μου οπωσ και αυτοσ οπωσ μου ειπε στο μαγαζι και ειναι χροναι πελατησ...
και ενα μηνυμα στην κατινουλα που μιλησε....θα πρεπει να ντρεπεσαι....χαλασα φιλια 10 ετων για μια αδερφη κατινουλα........
ξερει κανεισ πωσ μπορω να σβησω ολα τα μηνυματα που εχω γραψει σχετια με τη ολγα?
παρακαλω π[ειτε την αποψη σας.....