Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και εγω θελω μια ψηλη ξανθια με κοτερο και την θελω τωρα!!!!!!!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια? ομολογω οτι με μασατζιδικα δεν εχω ασχοληθει καθολου,οτι ξερω το μαθαινω απο εσας στο φορουμ, απλα μου δημιουργειται μια απορια. Αυτο που λεμε οτι για να πας σε φουλ προγραμμα, η εστω βρε αδερφε εναν απλο φραπε, πρεπει να σε γνωριζουν, μηπως ειναι λιγο σχετικο?? Δηλαδη σκεφτειτε λιγο ποσα ατομα περναν απο εκει καθε μερα? Η μονη περιπτωση να σε θυμουνται ειναι αν πας 2 φορεσ σε διαστημα το πολυ μιας βδομαδας. Βασικα και 5 φορεσ να πας σε μια βδομαδα, αν μετα κανεις 2 μηνες να δωσεις σημεια ζωης το λογικο ειναι και παλι να μην σε θυμουνται? Μηπως τελικα περισσοτερο ρολο παιζει ο αερας που θα εχεις και η ανεση?? Εμενα πιο λογικο μου ακουγεται ετσι. Δεν θελω να το παιξω εξυπνος σε καμια περιπτωση, σας ειπα δεν γνωριζω τον χωρο, απλα την αποψη σας ζηταω. thanx

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Μην στεναχωριέσε φίλε μου. Εγω πάω μια - με δυο φορές τον μήνα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Με θυμούντε μια χαρά...

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
εκεινη τη ρενα την 38αρα στη μποτσαρη την εχετε παρει ? μην με αρχισετε στα pm δεν εχω το τηλεφωνο πια

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Μην στεναχωριέσε φίλε μου. Εγω πάω μια - με δυο φορές τον μήνα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Με θυμούντε μια χαρά...
σε βλεπω πολυ ενημερωμενο αδερφε.... τι εχεις να προτεινεις για αυριο???

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Πήγενε στην Βασ.Γεωργίου και ζήτα την Ελη .. ωραίο κομμάτι και καλό τσιμπούκι.

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
η ελλη ανηκει στις παλιες ή ειναι απο τα καινουργια κοριτσια που ηρθαν?? γιατι απο παλια ελλη δεν θυμαμαι....πως ειναι???

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
εμένα πάντως μου έχει μπει στο μάτι αυτό της καλαμαριάς.. σε καμιά βδομάδα θα είμαι εκεί και θα πάω τρέχοντας, , , 

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
sorry man αλλά δεν τα λέμε χύμα .. θα μας φάνε λάχανο

Επισκέπτης
ρε σεις..?? στην βασ.γεωργιου υπηρχαν δυο μαγαζια,ενα στον δευτερο οροφο και ενα στον τεταρτο.τωρα τι παιζει μονο ενα υπαρχει και ποιο ειναι αυτο????

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
ρε σεις..?? στην βασ.γεωργιου υπηρχαν δυο μαγαζια,ενα στον δευτερο οροφο και ενα στον τεταρτο.τωρα τι παιζει μονο ενα υπαρχει και ποιο ειναι αυτο????
παιζει μονο στον τεταρτο. το αλλο στο δευτερο δουλευει σε πολυ κλειστο κυκλο με μονο μια κοπελα την αννα. μην χτυπησεις αν δεν εχεις παρει τηλεφωνο ,δεν προκειται να ανοιξει. οσο για την αννα πολυ large.

Giorgakis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η 'Ελλη είναι μια ξανθούλα, με ωραίο σώμα, από την Κρήτη? Δεν πίστευα ότι παίζει και τσιμπουκάκι......

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το είπαμε και σε προηγούμενες σελίδες, στην Μπότσαρη 68 είναι μια σαραντάρα, πολύ υποτονική χωρίς συμμετοχή. 80 ευρώ το φουλ.

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Και κάτι άλλο σχετικά με τα μασατζίδικα της πόλης.
Όταν πήγα στην Β.Γεωργίου 6 4ος όροφος αρχικά είχα πετύχει την Εύα (χοντρή και άσχημη, Ιούλιος 06), μετά την Έλλη (Οκτώβριος 06, ξανθή λεπτή) και τέλος μια Λιθουανή (έχω αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ, πιο ψήλή, με 20Ε με άφησε να χουφτώσε και να τις ΄γλύψω τα βυζιά). Σε ΄΄ολες τις περιπτώσεις έπαιξε "φραπές" και μόνο. Τώρα ακούω ότι άλλαξαν τα κόζια?

Επίσης την Εύα και την Μελίνα (που ήταν στο Β.Γεωργίου), τις πέτυχα σε ένα νέο μασατζίδικο , Εγνατίας 136, κοντά στην Καμάρα. 50ευρώ, μόνο εκτόνωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom