Επισκέπτης
Στην Αθήνα είστε πολλές οι κρυφολούγκρες τελικά!!!
Εδώ πάνω στον Βορρά είμαστε λιγότερα τα δροσερά αγόρια!!!
Εδώ πάνω στον Βορρά είμαστε λιγότερα τα δροσερά αγόρια!!!
παντωs oποιοs γουσταρει κατι παραπανω , αs παει στο ΜΕΛΙΝΟΣΠΙΤΟ. και δονητεs υπαρχουν και δακτυλο παιζει πολυ και γλυφοκωλι, απο καποιεs. και για να ξεκαθαρισουμε και κατι ,δεν μιλαω εκ πειραs. απλα προταση μου εκαναν αλλα αρνηθηκα πολυ ευγενικα.
να δεις τί τραβαει το 6 για να την φαει..Τι τραβαμε για να ριξουμε μια πουτσα ρε γμτ.
εχω ακουση πολλα πανε για μασαζ συναγωνιστες και στην τσαντα τους εχουν και τον γκομενο.......
μεταφραση αφεντικο , ειμαι και 53αρης μη ξεχναςεπισημη στατιστικη σε γνωστή κεντρικη μασαζεγί των αθηνώνε..
[size=20pt]6 - 2 - 2 !!!![/size]
είναι το γνωστό βαλιτσακι του sport Billy!..
http://[URL unfurl="true"]www.discomania.gr/portal2/files/public/1172515969_78_FT1081_sportbilly.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εχει μεσα τα παντα το μαγικο βαλιτσακι :headbang3:
μεταφραση αφεντικο , ειμαι και 53αρης μη ξεχνας
και απο που προκυπτει το ανωθι πορισμα?είναι απλό ίβλη μου....παρακολούθα με...
6=οι περήφανοι άνδρες που θέλουν να τους πηδήσουν με τα πόδια,με εργαλεία,με μυτερά λαχανικά κουλουπουλού κουλουπουλού(δηλ.και τα λοιπά και τα λοιπά..)
2=οι περήφανοι άνδρες που σκάνε τα 80ρια για να παίζουν μόνοι τους φραπέ την ώρα που έχουν απέναντί τους την κορασίδα και αλλάζει απότομα την βελόνα του ραδιοφώνου δημιουργώντας υψηλό ηδονικό φορτίο για τον εκάστοτε φραπεπράττοντα την αισχυνήν πράξην ταύτην!
2=αυτοί που θέλουν να γαμήσουν
υ.γ.επιστεύων ότι σε κατατόπισον!
αμαν λυσαξεs. για να μαθειs τα γουστα μαs και να μαs εχειs φακελωμενουs?αμιτσια δε γραφετε στο θρεδ κε με στεναχορατε τα μαλα
Προτείνω να μετονομάσεις το παρόν σε:αμιτσια δε γραφετε στο θρεδ κε με στεναχορατε τα μαλα
αφου με ψευδωνυμο μπαινεις, η κοινοτητα βασιζεται στην ανωνυμια...αμαν λυσαξεs. για να μαθειs τα γουστα μαs και να μαs εχειs φακελωμενουs?