Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Είχα περάσει και εγώ από το grace. Παρούσα ήταν μόνο η κυρία με το πολύ makeup και επιβεβαιώνω το ταλέντο της στον φραπέ. Όσον αφορά όμως το μασάζ, είναι πολύ μέτριο προς κακό, μου είχε πει όμως ότι υπάρχει δυνατότητα να κάνεις πχ μισή ώρα με μια άλλη κοπέλα ποιοτικό μασάζ και μετά να μπει η ίδια ή μια άλλη (2 μόνο κάνουν φραπέ εκεί) και να σε τελειώσε με happy ending. Πάντως η ξανθιά με το makeup μπορεί να έχει ταλέντο στον φραπέ αλλά έχει μια τόσο ξινή φάτσα όταν το κάνει... Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με την άλλη κοπέλα.

χαχαχ, σαν δημοσια υπηρεσία, μόλις τελειώσεις από το γραφείο 1 για χαλάρωση πάς στο γραφείο 2 για "κατάθεση"
Αμα έχει άδεια ο υπάλληλος στις καταθέσεις πάς άλλη μέρα για την κατάθεση

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Το grace παντως για μενα ειναι ΜΑΠΑ!
50 για μετριοτατο μασαζ κ φραπε σε χωρο ψιλο-παρακμιακο με τη ξανθια που απο το πολυ βαψιμο,
ειναι σαν κερινο ομοιωμα που ζωντανεψε και το σκασε απο το μανταμ Τισο...
Δε θα ξαναπαρω...

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
50 για μετριοτατο μασαζ κ φραπε σε χωρο ψιλο-παρακμιακο με τη ξανθια που απο το πολυ βαψιμο,
Δε θα ξαναπαρω...

Εχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο σε αυτό το στυλ ? (αν η κοπέλα είναι και τοπλες ακόμα καλύτερα...)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Δε θα ξαναπαρω...

:2funny: :2funny: :2funny:
Το είχαμε πει και παλιότερα. Μόνο η Φρόσω, ένα συμπαθητικό ελληνικό κοντοπούτανο είχε ωραίο πακέτο μασαζ-φραπέ.. Μία φορά την είδα παλιά και δεν την έχω ξανασυναντήσει

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
κανα κεντρο που να προσφερει ταντρα μασαζ η Β2Β με φραπεδια στο τελος υπαρχει ?

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
Ψαξε στο νήμα tantrazoe.....
επικοινωνησα με την ζωη (tantrazoe)και ηταν φιλικοτατη , αλλα δεν περιοριζετε μονο στο b2b μασαζ και σε ενα φραπε αλλα δινει και μπριζολα.. Μην με βρισετε αλλα εγω θελω μονο ενα καλο τοπλες μασαζ και μια καλη φραπεδια στο τελος. Κατι τετοιο δεν παιζει πουθενα ??

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
επικοινωνησα με την ζωη (tantrazoe)και ηταν φιλικοτατη , αλλα δεν περιοριζετε μονο στο b2b μασαζ και σε ενα φραπε αλλα δινει και μπριζολα.. Μην με βρισετε αλλα εγω θελω μονο ενα καλο τοπλες μασαζ και μια καλη φραπεδια στο τελος. Κατι τετοιο δεν παιζει πουθενα ??
Κάποτε (Φεβρουάριος 2016) είχα πάει στην οδό Μαντζιάρου. ΠΡΟΣΟΧΗ όχι στο παλιό γνωστό μαγαζί που τώρα έχει μετακομίσει αλλά σε μια καινούρια που έδινε ό,τι ακριβώς ζητάς. Πολύ καλό μασάζ, happy ending όποιου επιπέδου εσύ θέλεις και με ανάλογο τίμημα. Δεν έχω βέβαια το τηλέφωνό της αλλά εάν το αναζητήσεις, κάτι μπορεί να βρεις.

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
Κάποτε (Φεβρουάριος 2016) είχα πάει στην οδό Μαντζιάρου. ΠΡΟΣΟΧΗ όχι στο παλιό γνωστό μαγαζί που τώρα έχει μετακομίσει αλλά σε μια καινούρια που έδινε ό,τι ακριβώς ζητάς. Πολύ καλό μασάζ, happy ending όποιου επιπέδου εσύ θέλεις και με ανάλογο τίμημα. Δεν έχω βέβαια το τηλέφωνό της αλλά εάν το αναζητήσεις, κάτι μπορεί να βρεις.

καμια ιδεα που μπορω να βρω τηλ ? η κοπελαηταν ωραια... ???

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
καμια ιδεα που μπορω να βρω τηλ ? η κοπελαηταν ωραια... ???
Θεά δεν την λες αλλά με αδύνατο σώμα και πολύ σφικτό λόγω άθλησης και κατέχουσα τη τέχνη του massage λόγω επαγγέλματος. Εάν βρω το τηλ. θα σου το στείλω με pm.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Τυπογραφικό λάθος: Παραπάνω αναφερόμουν στην οδό Μαντζάρου που είναι το σωστό και όχι Μαντζιάρου όπως γράφτηκε.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Τυπογραφικό λάθος: Παραπάνω αναφερόμουν στην οδό Μαντζάρου που είναι το σωστό και όχι Μαντζιάρου όπως γράφτηκε.

Νομιζω οτι εννοεις την ρωσιδα που ειναι στην μαντζαρου. Ψαξε τξν αγγελια στα νεα με μασαζ στα 30. Η τύπισσα μονο χειρονακτικο προσφερει? Απο βυζι τι λεει? Το πεταει εξω?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Νομιζω οτι εννοεις την ρωσιδα που ειναι στην μαντζαρου. Ψαξε τξν αγγελια στα νεα με μασαζ στα 30. Η τύπισσα μονο χειρονακτικο προσφερει? Απο βυζι τι λεει? Το πεταει εξω?
Τα πάντα όλα αλλά πολύ ξινή ,ντεκαυλέ.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Καταλαβαινεις τι λες? τρολλάρεις? το οτι η Ζωή δίνει και μπριζόλα,δεν σημαινει οτι πρέπει να την πάρεις οπωσδήποτε........πες της οτι εγω κυρία μου θελω καλό μασαζ και μονον φραππέ μετά.........δεν θα τα χαλασετε εκει....... :rockon: :rockon:

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
Καταλαβαινεις τι λες? τρολλάρεις? το οτι η Ζωή δίνει και μπριζόλα,δεν σημαινει οτι πρέπει να την πάρεις οπωσδήποτε........πες της οτι εγω κυρία μου θελω καλό μασαζ και μονον φραππέ μετά.........δεν θα τα χαλασετε εκει....... :rockon: :rockon:
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λέω. Και αυτό που εσυ δεν καταλαβαίνεις είναι ότι η κοπέλα δίνει ένα φουλ πακέτο στα 100 ευρω. Είτε εγω τα πάρω όλα είτε τα μισά , όλα θα τα πληρώσω. Πράγμα που δεν στεκει , για αυτό ψάχνω κάπου που να προσφέρουν αυτο που θέλω και να το πληρώσω αντίστοιχα. Εαν ηθελα call girl θα κοίταζα αλλού.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λέω. Και αυτό που εσυ δεν καταλαβαίνεις είναι ότι η κοπέλα δίνει ένα φουλ πακέτο στα 100 ευρω. Είτε εγω τα πάρω όλα είτε τα μισά , όλα θα τα πληρώσω. Πράγμα που δεν στεκει , για αυτό ψάχνω κάπου που να προσφέρουν αυτο που θέλω και να το πληρώσω αντίστοιχα. Εαν ηθελα call girl θα κοίταζα αλλού.

φίλε εγω σε καταλαμβαίνω απολύτως. ψαχνω κ εγω κατι αντιστοιχο. αν βρεις κατι αξιολογο πες και σε μενα . αν θελεις

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
φίλε εγω σε καταλαμβαίνω απολύτως. ψαχνω κ εγω κατι αντιστοιχο. αν βρεις κατι αξιολογο πες και σε μενα . αν θελεις
Φίλε μου το μονο που εχω βρει ειναι το grace στο Μαρούσι. Αλλα είναι στο 50αρικο και δεν βγάζουν ουτε μπλούζα. B2b με εκτονωση δεν εχω βρει... Ουτε νουρου....

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Φίλε μου το μονο που εχω βρει ειναι το grace στο Μαρούσι. Αλλα είναι στο 50αρικο και δεν βγάζουν ουτε μπλούζα. B2b με εκτονωση δεν εχω βρει... Ουτε νουρου....
χωρις topless δεν λεει
εγω δεν θελω καν b2b η nuru. φραπεδια με λογακια πιασιματακια γλυψιματακια και αν ειναι καμια καλη και γλωσσοφυλακια
οταν συναντησεις τετοια ενημερωνεις

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
χωρις topless δεν λεει
εγω δεν θελω καν b2b η nuru. φραπεδια με λογακια πιασιματακια γλυψιματακια και αν ειναι καμια καλη και γλωσσοφυλακια
οταν συναντησεις τετοια ενημερωνεις
Οκ φιλος , και εσυ το ίδιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom