Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδια,κατ' αρχάς η Ζωή παιρνει 70 ευρω......100 ευρω ειναι νομιζω για 1 1/2 ωρα.....
Στα λεφτά που θελετε,δηλαδή 30-50 ευρω και καλο μασαζ,2 είναι οι λύσεις.......η Φωτεινη στην Καλλιθεα με 45 ευρω και η Ειρηνη στο Μαρνης 36 με 30 ευρω και όλο το πακεττο........

Αν θέλετε και μοντελέ γκόμενα όμως,δεν εχω λυση για σας.........

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Παιδια,κατ' αρχάς η Ζωή παιρνει 70 ευρω......100 ευρω ειναι νομιζω για 1 1/2 ωρα.....
Στα λεφτά που θελετε,δηλαδή 30-50 ευρω και καλο μασαζ,2 είναι οι λύσεις.......η Φωτεινη στην Καλλιθεα με 45 ευρω και η Ειρηνη στο Μαρνης 36 με 30 ευρω και όλο το πακεττο........

Ειρήνη Μαρνης δεν ξέρω. Φωτεινη Καλλιθεα πηγα δεν μ αρεσε
Προσωπικα ψαχνω μια σαν την Βανα πρωην Δεριγνυ 14, με τις βυζαρες. Τότε ακριβουτσικη αν δουλευε ακομη θα ήταν τουλαχιστον -30%

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0

και 50 - 60 ευρω να παει αλλα να μην ειναι φαση call girl. δηλαδη σε τριβω λιγο και μετα δωστου... Εγω θελω να ειναι ωραια κοπελα , σε ωραιο χωρο, να μου κανει ενα καλο αισθησιακο μασαζ (κατα προτιμηση τοπλεσ και κανα χουφτωματακι) και στο τελος να παιξει μια περιποιημενη φραπεδια. Για αυτο κοιταω και σε αυτο το νημα.. για εμενα προσωπικα τα μασατζιδικα που προσφερουν μπριζολα σε ενα μετριο χωρο δεν εχουν καμια διαφορα απο τα studio..

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λέω. Και αυτό που εσυ δεν καταλαβαίνεις είναι ότι η κοπέλα δίνει ένα φουλ πακέτο στα 100 ευρω. Είτε εγω τα πάρω όλα είτε τα μισά , όλα θα τα πληρώσω. Πράγμα που δεν στεκει , για αυτό ψάχνω κάπου που να προσφέρουν αυτο που θέλω και να το πληρώσω αντίστοιχα. Εαν ηθελα call girl θα κοίταζα αλλού.
Η Ζωή είναι πολύ συζητήσημη και δεν χάνεις τίποτα να της στείλεις μήνυμα όπου θα την ρωτήσεις εάν μπορεί να σου προσφέρει αυτό που ζητάς και με ποιό κόστος!Ξέρω ότι της αρέσει να φεύγεις από εκεί ευχαριστημένος,οπότε μην χασεις την ευκαιρία για μία ερώτηση...απλό είναι φίλε!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Σωστός!!!!!  :rockon: :rockon:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
και 50 - 60 ευρω να παει αλλα να μην ειναι φαση call girl. δηλαδη σε τριβω λιγο και μετα δωστου... Εγω θελω να ειναι ωραια κοπελα , σε ωραιο χωρο, να μου κανει ενα καλο αισθησιακο μασαζ (κατα προτιμηση τοπλεσ και κανα χουφτωματακι) και στο τελος να παιξει μια περιποιημενη φραπεδια. Για αυτο κοιταω και σε αυτο το νημα.. για εμενα προσωπικα τα μασατζιδικα που προσφερουν μπριζολα σε ενα μετριο χωρο δεν εχουν καμια διαφορα απο τα studio..

δηλωνω ότι με εκφραζει ο Dop

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
και 50 - 60 ευρω να παει αλλα να μην ειναι φαση call girl. δηλαδη σε τριβω λιγο και μετα δωστου... Εγω θελω να ειναι ωραια κοπελα , σε ωραιο χωρο, να μου κανει ενα καλο αισθησιακο μασαζ (κατα προτιμηση τοπλεσ και κανα χουφτωματακι) και στο τελος να παιξει μια περιποιημενη φραπεδια.
Μόλις περιέγραψες ακριβώς την Ζωή και αυτό που προσφέρει. Ωραία κοπέλα, ωραίος χώρος, καλο αισθησιακό μασαζ, και  περιποιημένη φραπεδιά με την κοπέλα γυμνή και να παίζει χουφτωματάκι. Υπάρχει και πρόγραμμα στα 50€ για μισή ώρα.
Επειδή όμως η Ζωη δεν έχει το νου της καρφωμένο στο ρολόι μην τυχον ξεφύγει κανένα λεπτό, υπερβαίνεις κατα πολύ την μισή ώρα.

Pitskoumateri

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Η δικιά μου εμπειρία απο grace Μαρούσι απογοητευτική , χώρος στενός ,προσβάσιμο βέβαια το μαγαζί απο προαστιακό τρένο αλλά ποιότητα υπηρεσιών χαμηλή , η ξανθιά spooky τελείως , πολύ μακιγιάζ κάλυκα και το μασάζ υποτονικό, για κάτι άλλο πέρα απο γραπτές πρέπει να κοιτάξεις άλλου

Gorilakias

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=Pitskoumateri  link=topic=40056.msg7253479#msg7253479 date=1479289624]
Η δικιά μου εμπειρία απο grace Μαρούσι απογοητευτική , χώρος στενός ,προσβάσιμο βέβαια το μαγαζί απο προαστιακό τρένο αλλά ποιότητα υπηρεσιών χαμηλή , η ξανθιά spooky τελείως , πολύ μακιγιάζ κάλυκα και το μασάζ υποτονικό, για κάτι άλλο πέρα απο γραπτές πρέπει να κοιτάξεις άλλου
[/quote]

Καλησπερα φιλε,

Επειδη τηα ανεβω Αθηνα τελος του μηνα και ηθελα να περασω απο εκει, πες μας τι σε χαλασε συγκεκριμενα. Εσυ επελεξες την ξανθια? Ποιο προγραμμα πηρες?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..συγγνώμη για το εκτός θέματος,μα ίσως χρειαστεί..

Δεν δημιουργείται ασάφεια από την παραδοχή της τέλεσης μαστροπείας και κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία. Αναιρείται, λόγω ελλείψεως αιτιολογίας, η προσβαλλόμενη καταδικαστική απόφαση για κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία προαγωγή στην πορνεία γυναικών, ως προς την πρώτη κατηγορουμένη, και για απλή συνέργεια στην πράξη, ως προς τον δεύτερο, διότι δεν διαλαμβάνεται αν οι γυναίκες που εργάζονταν στο φερόμενο ως ινστιτούτο αισθητικής της πρώτης κατηγορουμένης, ενεργώντας μαλάξεις στα γεννητικά όργανα των πελατών, με σκοπό την γενετήσια διέγερσή τους και θωπεύοντας αυτούς μέχρι εκσπερματώσεως, έναντι αμοιβής, ήσαν ήδη πόρνες, αφού στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος της μαστροπείας είναι η προαγωγή στην πορνεία να αφορά γυναίκα που δεν είναι ήδη πόρνη.
Αναιρεσίβλητη  [εμβάθυνση στο Ποινικό Δίκαιο]..

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
καλησπερα σε αναζητηση βρηκα αυτο ειναι στο κερατσινι θελο μονο ενα καλο μασαζ και στο τελος αν παιζει φραπεδια ?  δεν ξερω αν αξιζει να το επισκευτο αν εχει παει κανεις ας ενημερωση

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
καλησπερα σε αναζητηση βρηκα αυτο ειναι στο κερατσινι θελο μονο ενα καλο μασαζ και στο τελος αν παιζει φραπεδια ?  δεν ξερω αν αξιζει να το επισκευτο αν εχει παει κανεις ας ενημερωση

τηλεφωνησες και σου ειπαν για φραπεδια?

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
οχι δεν τηλεφωνησα ειναι μονο με ραντεβου λογικα θα πεζει μονο μασαζ

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Συμπαθητικός χώρος και κοπέλες, αυστηρά μόνο μασάζ. Για 15€ μιά χαρά!

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ  ΑΝ ΠΑΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣΑΖ?????????????
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]]

[color=green]τόσο καιρό μέλος, δεν ξέρεις ότι δεν γράφουμε κεφαλαία;[/color]

TRAMPA

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
έχω διαβάσει όλα τα νήματα κ έχω ψιλοχαθεί.... Βόρεια με κάνα 30-40 μαχ, παίζει πουθενά?

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
επισκευτικα το massagerelax.gr τελειο μασαζ καθαρος χωρος κοπελα μετρια ενφανισης γυρω στα 40 καλο μασαζ ενω ειχα διαθεσεις για κατι παραπανω δεν εγινε τιποτα περα απο μασαζ...

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Επίσκεψη προ εβδομάδας στη Φωτεινή. Είχε προηγηθεί   τηλ απ’την προηγούμενη για να συμφωνήσουμε στην ώρα λόγω περιορισμένου χρόνου στη γειτονιά.  Άφιξη στην πολυκατοικία τηλεφωνάκι  για να μου πει ποιό είναι το κουδούνι, μπαίνω  ισόγειο όπου με περιμένει με ανοιχτή την πόρτα. Αυτό που αντίκρισα, ήταν αυτό που περίμενα και δε με χάλασε. Μια καθημερινή  συμπαθητική Κυρία στα 50 με κλασσικό καλό ρώσικο κορμάκι, αλλά τίποτε περισσότερο, αφού σε πρώτη φάση ήταν υπερβολικά ντυμένη μιας και δεν είχα ξαναπάει. Αμέσως με πάει στο «χώρο υποδοχής» και μετά από σύντομη  αναγνωριστική κουβέντα σχετικά με το πώς την ανακάλυψα κτλ, μου ξεκαθαρίζει «…εδώ δεν κάνουμε σεξ ούτε στοματικό, μόνο μασάζ.», το ξέρω  της λέω  και χαμογελώντας σηκώνεται και αρχίζει να μου δίνει όλα τα σιμπράγκαλα για το ντουζάκι. Το μπάνιο πεντακάθαρο φαινομενικά  με επώνυμα προϊόντα σωματικής υγιεινής  (όπως νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά) με έμφαση στα αντιβακτηριδιακά, σφουγγαράκι σε ζελατίνα, σφραγισμένες παντοφλίτσες μίας χρήσης και μυρωδάτες πετσέτες. Βγαίνω, έρχεται κι εκείνη φορώντας κάτι πιο ελαφρύ (λευκή ποδίτσα που τελειώνει λίγο κάτω απ’τα κωλομάγουλα). Σε ρωτάει τι είδος μασάζ θέλεις , κατά τη διάρκεια είναι όσο ομιλητική πρέπει , το μασάζ της ποιοτικό , με ελαφρά περάσματα από τα διεγερτικά σημεία, μέχρι να σου πει το «…θα γυρίζεις μπροστά?»  Από κει και πέρα την τέχνη και την τεχνική την γνωρίζει πολύ καλά, σε αφήνει  να βάλεις το χέρι κάτω απ’το φουστανάκι να πιάνεις κωλαράκι, να χαϊδεύεις μπουτάκια, να πιάνεις βυζάκια. Κάτι περισσότερο δεν επιδίωξα όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι συνειδητοποιημένοι που την επισκέπτονται κι αν έχουν πάρει μπράβο τους και μπράβο της. Συμπερασματικά η κυρία προτείνεται σε «νεοεισερχόμενους» στο χώρο, σε μεγαλύτερες ηλικίες και  σε όσους απλά θέλουν ποιοτικό μασάζ  μιας ώρας με ξαλάφρωμα στο τέλος σε έναν χώρο που σε  κάνει να νιώθεις ευεξία..και μπορούν να το φτιάξουν στο μυαλό τους γιατί το ντεκαβλέ για εκείνους μπορεί να είναι καβλέ για εμένα και το ντεκαβλέ για εμένα να είναι καβλέ για εκείνους. Έτσι απλά, εγώ πάντως θα ξαναπάω. Κόστος στα 45 €

TRAMPA

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
koolis πολύ καλή η περιγραφή σου...
λίγες λεπτομέρειες φίλε για το που βρίσκεται??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom