Επίσκεψη προ εβδομάδας στη Φωτεινή. Είχε προηγηθεί τηλ απ’την προηγούμενη για να συμφωνήσουμε στην ώρα λόγω περιορισμένου χρόνου στη γειτονιά. Άφιξη στην πολυκατοικία τηλεφωνάκι για να μου πει ποιό είναι το κουδούνι, μπαίνω ισόγειο όπου με περιμένει με ανοιχτή την πόρτα. Αυτό που αντίκρισα, ήταν αυτό που περίμενα και δε με χάλασε. Μια καθημερινή συμπαθητική Κυρία στα 50 με κλασσικό καλό ρώσικο κορμάκι, αλλά τίποτε περισσότερο, αφού σε πρώτη φάση ήταν υπερβολικά ντυμένη μιας και δεν είχα ξαναπάει. Αμέσως με πάει στο «χώρο υποδοχής» και μετά από σύντομη αναγνωριστική κουβέντα σχετικά με το πώς την ανακάλυψα κτλ, μου ξεκαθαρίζει «…εδώ δεν κάνουμε σεξ ούτε στοματικό, μόνο μασάζ.», το ξέρω της λέω και χαμογελώντας σηκώνεται και αρχίζει να μου δίνει όλα τα σιμπράγκαλα για το ντουζάκι. Το μπάνιο πεντακάθαρο φαινομενικά με επώνυμα προϊόντα σωματικής υγιεινής (όπως νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά) με έμφαση στα αντιβακτηριδιακά, σφουγγαράκι σε ζελατίνα, σφραγισμένες παντοφλίτσες μίας χρήσης και μυρωδάτες πετσέτες. Βγαίνω, έρχεται κι εκείνη φορώντας κάτι πιο ελαφρύ (λευκή ποδίτσα που τελειώνει λίγο κάτω απ’τα κωλομάγουλα). Σε ρωτάει τι είδος μασάζ θέλεις , κατά τη διάρκεια είναι όσο ομιλητική πρέπει , το μασάζ της ποιοτικό , με ελαφρά περάσματα από τα διεγερτικά σημεία, μέχρι να σου πει το «…θα γυρίζεις μπροστά?» Από κει και πέρα την τέχνη και την τεχνική την γνωρίζει πολύ καλά, σε αφήνει να βάλεις το χέρι κάτω απ’το φουστανάκι να πιάνεις κωλαράκι, να χαϊδεύεις μπουτάκια, να πιάνεις βυζάκια. Κάτι περισσότερο δεν επιδίωξα όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι συνειδητοποιημένοι που την επισκέπτονται κι αν έχουν πάρει μπράβο τους και μπράβο της. Συμπερασματικά η κυρία προτείνεται σε «νεοεισερχόμενους» στο χώρο, σε μεγαλύτερες ηλικίες και σε όσους απλά θέλουν ποιοτικό μασάζ μιας ώρας με ξαλάφρωμα στο τέλος σε έναν χώρο που σε κάνει να νιώθεις ευεξία..και μπορούν να το φτιάξουν στο μυαλό τους γιατί το ντεκαβλέ για εκείνους μπορεί να είναι καβλέ για εμένα και το ντεκαβλέ για εμένα να είναι καβλέ για εκείνους. Έτσι απλά, εγώ πάντως θα ξαναπάω. Κόστος στα 45 €