You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ωραίος ο koolis. Πολύ καλή η κριτική σου. Όπως τα περιγράφεις είναι.
Επειδή δεν έχω διαβάσει τους κανόνες του forum, αυτό πιστεύω σε καλύπτει με επιπλεον googlαρισμα του τηλ. Και εγώ από εδώ μέσα το πείραkoolis πολύ καλή η περιγραφή σου...
λίγες λεπτομέρειες φίλε για το που βρίσκεται??
grgcpr
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Σχετικα με το ***** εχω παει μερικες φορες και με εχουν εξυπηρετησει 3 κοπελες. Η Ελλη η Χαρα και η Ελινα (δεν νομιζω να υπαρχει αλλη) Προκειτε οπως θα γνωριζετε για μαγαζι αυστηρα μασαζ με την διαφορα οτι εχει στο προγραμμα του το passion οπως το αποκαλουν το οποιο ειναι παραλαγη του tantra. Ουσιαστικα μασαζ σε ολο το σωμα , και στα επιμαχα σημεια οπου τελειωνει με φραπε Το συγκεκριμενο το προσφερουν η Ελλη και η Χαρα με την πρωτη να το κανει παρα πολυ καλα κατα την γνωμη μου Το μασαζ της χαλαρωτικο ,οπως το προτιμω, οχι πολυ δυνατο, και ο φραπες υπεροχος , εξαιρετικο τελειωμα. Η Χαρα ειναι ενα κλικ πιο κατω στο μασαζ και ο φραπες μου φανηκε διεκπεραιωτικος (τουλαχιστον αυτο αποκομισα στη μοναδικη φορα που με εξυπηρετησε) Η Ελινα τελος , ειναι η μικρη της παρεας , δεν κανει το passion, μασαζ μονο με πετσετα. Το χαλαρωτικο που μου προσφερε ηταν σε υψηλα επιπεδα. Εμφανισιακα η Ελλη παντα με υπερβολικο μακιγιαζ, ξανθια σχετικα αδυνατη με λιγη εξτρα περιφερεια και ηλκκια θα ελεγα κοντα στα 40 Η Χαρα πιο νορμαλ, καθημερινη γυναικα στα ιδια κυβικα με την Ελλη. Η Ελινα ειναιαρκετα νεατερη με συμπαθητικο προσωπο , ευγεναστατη και χαμογελαστη , με λιγα παραπανω κιλα και πιασιματα.
Ο χωρος τιποτα το ιδιεταιρο, με 2 δωματια , καθαρος φαινομενικα και προσφερουν ολα τα απαραιτητα (σφραγισμενες πετσετες , ενιοτε και μπουρνουζι , σαγιοναρες μιας χρησης) Οι τιμες τους (νομιζω αναγραφονται και στο site τους) για το passion 40 - 50 - 60 ευρω για 30 - 50 - 60 λεπτα αντιστοιχα
Τις πρωτες φορες που πηγα , πηρα και αποδειξη...
Ο χωρος τιποτα το ιδιεταιρο, με 2 δωματια , καθαρος φαινομενικα και προσφερουν ολα τα απαραιτητα (σφραγισμενες πετσετες , ενιοτε και μπουρνουζι , σαγιοναρες μιας χρησης) Οι τιμες τους (νομιζω αναγραφονται και στο site τους) για το passion 40 - 50 - 60 ευρω για 30 - 50 - 60 λεπτα αντιστοιχα
Τις πρωτες φορες που πηγα , πηρα και αποδειξη...
grgcpr
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Για καλό μασάζ και ξεφόρτωμα ειναι οκ , αλλά μέχρι εκεί...Για μένα δεν αξίζει το μαγαζί,τίποτα το ιδιαίτερο
Καλησπέρα σε ολους και χρονια καλα..
Δεν ξερω αν επρεπε να το γραψω εδώ η όχι αν όχι να μου πειτε και το διαγραφω..
Θελω να βρω ένα μιλφ για μασαζακι και η μαλακια η πιπα μονο όχι γαμησακι δεν ξερω τιμη αλλα μην ξεφυγουμε...
Πήγαινε στην Φωτεινη στην Καλλιθεα.......45 ευρω καλό μασαζ και χειρομάλαξη......
Καλημέρα ποια είναι αυτή φιλε μου που στην καλλιθεα...?Πήγαινε στην Φωτεινη στην Καλλιθεα.......45 ευρω καλό μασαζ και χειρομάλαξη......
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα σε ολους και χρονια καλα..
Θελω να βρω ένα μιλφ για μασαζακι και η μαλακια η πιπα μονο όχι γαμησακι δεν ξερω τιμη αλλα μην ξεφυγουμε...
Φιλε πηγαινε σολωμου 33 η κριτωνος. Απλα εχει μονο φραπε απο μεγαλοκοπελες 50+
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
χρονια πολλα σε ολους και θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες για αυτο που ψαχνεις ειναι αυτες οι τρεις περιπτωσεις.Καλησπέρα σε ολους και χρονια καλα..
johnpapasp
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Να συμφωνήσω μαζί σου σε όλα και να συμπληρώσω:Επίσκεψη προ εβδομάδας στη Φωτεινή. Είχε προηγηθεί τηλ απ’την προηγούμενη για να συμφωνήσουμε στην ώρα λόγω περιορισμένου χρόνου στη γειτονιά. Άφιξη στην πολυκατοικία τηλεφωνάκι για να μου πει ποιό είναι το κουδούνι, μπαίνω ισόγειο όπου με περιμένει με ανοιχτή την πόρτα. Αυτό που αντίκρισα, ήταν αυτό που περίμενα και δε με χάλασε. Μια καθημερινή συμπαθητική Κυρία στα 50 με κλασσικό καλό ρώσικο κορμάκι, αλλά τίποτε περισσότερο, αφού σε πρώτη φάση ήταν υπερβολικά ντυμένη μιας και δεν είχα ξαναπάει. Αμέσως με πάει στο «χώρο υποδοχής» και μετά από σύντομη αναγνωριστική κουβέντα σχετικά με το πώς την ανακάλυψα κτλ, μου ξεκαθαρίζει «…εδώ δεν κάνουμε σεξ ούτε στοματικό, μόνο μασάζ.», το ξέρω της λέω και χαμογελώντας σηκώνεται και αρχίζει να μου δίνει όλα τα σιμπράγκαλα για το ντουζάκι. Το μπάνιο πεντακάθαρο φαινομενικά με επώνυμα προϊόντα σωματικής υγιεινής (όπως νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά) με έμφαση στα αντιβακτηριδιακά, σφουγγαράκι σε ζελατίνα, σφραγισμένες παντοφλίτσες μίας χρήσης και μυρωδάτες πετσέτες. Βγαίνω, έρχεται κι εκείνη φορώντας κάτι πιο ελαφρύ (λευκή ποδίτσα που τελειώνει λίγο κάτω απ’τα κωλομάγουλα). Σε ρωτάει τι είδος μασάζ θέλεις , κατά τη διάρκεια είναι όσο ομιλητική πρέπει , το μασάζ της ποιοτικό , με ελαφρά περάσματα από τα διεγερτικά σημεία, μέχρι να σου πει το «…θα γυρίζεις μπροστά?» Από κει και πέρα την τέχνη και την τεχνική την γνωρίζει πολύ καλά, σε αφήνει να βάλεις το χέρι κάτω απ’το φουστανάκι να πιάνεις κωλαράκι, να χαϊδεύεις μπουτάκια, να πιάνεις βυζάκια. Κάτι περισσότερο δεν επιδίωξα όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι συνειδητοποιημένοι που την επισκέπτονται κι αν έχουν πάρει μπράβο τους και μπράβο της. Συμπερασματικά η κυρία προτείνεται σε «νεοεισερχόμενους» στο χώρο, σε μεγαλύτερες ηλικίες και σε όσους απλά θέλουν ποιοτικό μασάζ μιας ώρας με ξαλάφρωμα στο τέλος σε έναν χώρο που σε κάνει να νιώθεις ευεξία..και μπορούν να το φτιάξουν στο μυαλό τους γιατί το ντεκαβλέ για εκείνους μπορεί να είναι καβλέ για εμένα και το ντεκαβλέ για εμένα να είναι καβλέ για εκείνους. Έτσι απλά, εγώ πάντως θα ξαναπάω. Κόστος στα 45 €
α) το καθαρότερο μαγαζί που έχω ποτέ επισκεφτεί
β) πραγματικά επαγγελματικό μασάζ (είμαι γνώστης του αντικειμένου)
γ) το σώμα της στην αφή και στην όψη δεν προδίδει την ηλικία της
δ) στο χωλ της εξόδου υπάρχει μηχάνημα πληρωμής με πιστωτική κάρτα (δεν γνωρίζω αν σου παρέχει τέτοια δυνατότητα πληρωμής)
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ναι μπορείς να πληρώσεις και με κάρτα.
Πήγαινε στην Φωτεινη στην Καλλιθεα.......45 ευρω καλό μασαζ και χειρομάλαξη......
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.. Η συγκεκριμένη τώρα είναι μόνη της?? Μια φορά που την είχα επισκεφτεί πριν το καλοκαίρι είχε μια Νάταλι (αν θυμαμαι καλά) ξανθούλα ρωσσίδα γύρω στα 30
Και άλλη μια φορά έλειπε η Φωτεινή και ήτανε μια άλλη ρωσσίδα γύρω στα 50-55
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Είχες τέτοια πληροφορία για την Φωτεινή και μπήκες τώρα να μας το πείς;; Θες τωρα να ψαρεψεις πληροφορία αν ειναι η πιτσιρικα εκει για να μην πας και βρεις την Φωτεινη μονη της;
Πάρε τηλέφωνο στην Φωτεινή να σου πει κι έλα ξαναγράψε για να ενημερώσεις και τους άλλους. Μονοφαγάδες....
Πάρε τηλέφωνο στην Φωτεινή να σου πει κι έλα ξαναγράψε για να ενημερώσεις και τους άλλους. Μονοφαγάδες....
Είχες τέτοια πληροφορία για την Φωτεινή και μπήκες τώρα να μας το πείς;; Θες τωρα να ψαρεψεις πληροφορία αν ειναι η πιτσιρικα εκει για να μην πας και βρεις την Φωτεινη μονη της;
Χααχαχα τι να σου πω. Έχεις δίκιο. Θα την επισκεφτώ από τον καινούριο χρόνο. Η συγκεκριμένη Ναταλι από μασαζ μέτριο αλλά ο φραπες τέλειος.
Έχει κανένας καμμία πληρπφορία?