- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Ξέρουμε κάτι γι' αυτό το ιδρυμα?
Καλαμακίου 10 Άλιμος. Δεν έχω δεί να αναφέρεται στο site...
απο που προκυπτει οτι το ιδρυμα προσφέρει κουνημενο καφε;
Ξέρουμε κάτι γι' αυτό το ιδρυμα?
Καλαμακίου 10 Άλιμος. Δεν έχω δεί να αναφέρεται στο site...
Από πουθενά. Απλούστατα ο IT-G7 είδε χαμηλές τιμές για massage και σκέφτηκε μήπως υπάρχει και τζάμπα καφεδάκι κουνιστό. Μάλλον ούτε καν εσπρεσάκι δεν σερβίρεται εκεί. Και γιατί άλλωστε;απο που προκυπτει οτι το ιδρυμα προσφέρει κουνημενο καφε;
Οχι φίλε, δεν πάει παραπέρα από απλό massage το μαγαζί αυτό. Σου το λέω υπεύθηνα.Αν δείτε προσεκτικά τη σελίδα τους στο facebook θα δείτε οτι ΙΣΩΣ και να σερβίρουν...
Οχι φίλε, δεν πάει παραπέρα από απλό massage το μαγαζί αυτό. Σου το λέω υπεύθηνα.
15 Ευρώ τύπε είναι ένα παλιό καλό ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, you know?) Αν υπολογίσεις και το τράβηγμα στον Άλιμο και μία ώρα μασάζ, μιλάμε για ένα χαμένο τρίωρο στην καλύτερη. Με 120 Ευρώ την ώρα, μας κάνει 3 Χ 120 = 360 + 15 που θα έσκαγα = 375 Ευρώ. Ένα μηνιάτικο, με τα νέα μέτρα. Πτυχιούχοι τυλίγουν σουβλάκια ένα μήνα Χ 8 ώρες . ημέρα για λιγότερα...σιγα τα 15 ευρω τυπε!οπως κ ναχει εγω κανονισα ραντεβουδακι,θα πεταξω μια ατακα μεταξυ αστειου σοβαρου κ θα δω...
Τουρίστρια???!!!Να μη περιμένω να γράψεις ποτε σε καμία ανεξάρτητη ή τουρίστρια μ αυτά που διαβάζω ε;
120 € / ώρα κοστολογώ το χρόνο μουΔεν εχω καταλάβει. Από τα 15€ πώς πήγαμε στα 120 την ώρα;
λαθος δικο μου! ξεχαστηκα εντελως οτι εδω εχουμε ταβανι αλλα ποσα για μασσαζοφραπεδι.Δεν εχω καταλάβει. Από τα 15€ πώς πήγαμε στα 120 την ώρα;
επιβεβαιωνω...στο masaji δεν παίζει τίποτα παραπάνω από απλό μασαζ... ούτε εκτονώσεις, ούτε αγγίγματα ούτε τπτ... αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ που έχω πάει 3-4 φορές...ελπίζω να βοήθησα...αλλά το μασαζ είναι μια χαρά για 15 ευρώ, πάντα με πετ΄σετα και εσώρουχο ταυτόχρονα...
...στο masaji δεν παίζει τίποτα παραπάνω από απλό μασαζ... ούτε εκτονώσεις, ούτε αγγίγματα ούτε τπτ... αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ που έχω πάει 3-4 φορές...ελπίζω να βοήθησα...αλλά το μασαζ είναι μια χαρά για 15 ευρώ, πάντα με πετ΄σετα και εσώρουχο ταυτόχρονα...
πααααλι παντελονακι κατω εσυ?....επιβεβαιωνω
εγω οταν πηγα φοραγα μαγιο.πααααλι παντελονακι κατω εσυ?....
τοτε ενταξει!!..ειπα και γω...εγω οταν πηγα φοραγα μαγιο.
για τα παληκαρια της ενδοπαλαμικης παλινδρομησης ας κανουμε εναν καταλογο με τις φραπετεριες για να σχολιαζονται εδω τα εν λογω καταστηματα παραγωγης πολιτισμου, ωστε να απεμπλακεί το κεντρικο θρεντ απο αυτα για να γινει και πιό ευκολα αναγνωσιμο.
ξεκιναω με καποια εξ αυτων και ό,τι θεωρειτε οτι πρεπει να σχολιαζεται εδω το ριχνετε μεσα..
1. Σολωμού 33(Κέντρο) 45€
2. 3 ης Σεπτεμβρίου 151α(Κέντρο),1 ος όροφος,Κουδούνι ΄΄Μασαζ ΄΄
3. Φερών 19 (πλ.Βικτωρίας)
4. Δημοκρίτου 9(Κολωνάκι),2 ος όροφος 50€
5. βείκου 48 (γαλατσι)
6. μιχαλακοπουλου 171
7. ξενοπουλου 17, 2ος οροφος (ψυχικο)
8. ομυρου 58 (Νέα Σμύρνη)
9. αχιλεως (ν.σμυρνη)
10. ηρακλειου 5
11. Δεριγνύ 14 & Πατησίων(Κεντρο), ος όροφος,Κουδούνι ΄΄HOME SPA΄΄
12. Απόλλωνος 1,(Σύνταγμα),2ος όροφος,Κουδούνι ΄΄ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ΄΄
13. δελφων (μαρουσι)
14. Ηπείρου 22 & 3 ης Σεπτεμβρίου(Κέντρο),2 ος όροφος,Κουδούνι ΄΄STUDIO΄΄
15. Λεωφόρος Κηφισίας & Κρήτς 7(Κηφίσια)
16. Δαρειώτου 11(Κηφίσια),1ος όροφος
εννοειται οτι ο καταλογος για τα εν λογω ειναι φτωχος και περιμενει τις ενημερωσεις μας..
ζντόινγκ !!!!