Nikoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, όσο αναφορά το Γκάλαξι, ποια κοπέλα αφήνει πιασίματα βγάζει κάνα ρούχο και προχωράει σε κάνα καλαμάκι;
Καλησπέρα φίλε. Ρατου και Τζένη πάνε κάργα. Σιγουρα καλαμάκι και συναγωνιστές έχουν επιβεβαιωσει και μπριζόλα. Τζενη θέλει λίγο πρήξιμο αλλά το πάει. Ρατου πιο άνετα. Το θέμα είναι οι καινούργιες να μας πει κανείς τι κάνουν. Λίνα και η αλλη η καινούργια. Ξέρεις κανείς αδέρφια;Καλησπέρα, όσο αναφορά το Γκάλαξι, ποια κοπέλα αφήνει πιασίματα βγάζει κάνα ρούχο και προχωράει σε κάνα καλαμάκι;
Άμα το δίνουν οι παλιές οι καινούργιες γιατί όχι ?Καλησπέρα φίλε. Ρατου και Τζένη πάνε κάργα. Σιγουρα καλαμάκι και συναγωνιστές έχουν επιβεβαιωσει και μπριζόλα. Τζενη θέλει λίγο πρήξιμο αλλά το πάει. Ρατου πιο άνετα. Το θέμα είναι οι καινούργιες να μας πει κανείς τι κάνουν. Λίνα και η αλλη η καινούργια. Ξέρεις κανείς αδέρφια;
Καλησπέρα φίλε. Ρατου και Τζένη πάνε κάργα. Σιγουρα καλαμάκι και συναγωνιστές έχουν επιβεβαιωσει και μπριζόλα. Τζενη θέλει λίγο πρήξιμο αλλά το πάει. Ρατου πιο άνετα. Το θέμα είναι οι καινούργιες να μας πει κανείς τι κάνουν. Λίνα και η αλλη η καινούργια. Ξέρεις κανείς αδέρφια;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΕΛΩΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ.Είναι που είναι όλες μέτριες, αν δεν μπορούμε να επιλέξουμε κιόλας να μας λείπει
Εννοείται φίλε. Κρίμα γιατί ήταν καλό μαγαζί. Τώρα με αυτό που έχουν κάνει δε θα αντέξει και πολυ. Και απορώ γιατί. Η υπεύθυνη διαβάζει τι γράφουμε οπότε κάποια στιγμή ίσως απαντήσει γιατί το έκανε αυτο να μη μπορείς να επιλέξειςΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΕΛΩΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ.
Σιγα μην απαντησει. Να σου πω γιατι το κανει; για να παιζουμε "τζογο" εμεις . Δηλαδη την πρωτη φορα να μας πασαρει μια κοπελα που δεν εχει δουλεια, δηθεν οτι οι αλλε ειναι πιασμενες. Την δευτερη το ιδιο, και κααααποια στιγμη θα παρεις αυτη που θες, αφου εχεις ξοδεψει αρκετα πενηνταρικα. Οπως οταν ημασταν μικροι και συλλεγαμε τα χαρτακια με τους ποδοσφαιριστες δηλαδη.Εννοείται φίλε. Κρίμα γιατί ήταν καλό μαγαζί. Τώρα με αυτό που έχουν κάνει δε θα αντέξει και πολυ. Και απορώ γιατί. Η υπεύθυνη διαβάζει τι γράφουμε οπότε κάποια στιγμή ίσως απαντήσει γιατί το έκανε αυτο να μη μπορείς να επιλέξεις
Ναι μαν αλλά ως ένα σημείο. Πχ εγώ τζενη έχω δοκιμάσει 3 φορές επειδή δεν ήταν άλλη. Πόσες φορές να πας δηλαδη; ας απαντήσει η υπεύθυνη λέω εγώ εδώ. Αλλιώς ας το μποϊκοτάρουν οι συναγωνιστές να αλλάξει τροπάριο το μαγαζίΣιγα μην απαντησει. Να σου πω γιατι το κανει; για να παιζουμε "τζογο" εμεις . Δηλαδη την πρωτη φορα να μας πασαρει μια κοπελα που δεν εχει δουλεια, δηθεν οτι οι αλλε ειναι πιασμενες. Την δευτερη το ιδιο, και κααααποια στιγμη θα παρεις αυτη που θες, αφου εχεις ξοδεψει αρκετα πενηνταρικα. Οπως οταν ημασταν μικροι και συλλεγαμε τα χαρτακια με τους ποδοσφαιριστες δηλαδη.
Σωστό αλλά οπως παντού υπάρχουν χιλιες Δικαιολογίες . Από το «η τάδε είναι σε δωμάτιο , μολισ Μπήκε και έχει ραντεβού καπάκι» μέχρι το ότι «σήμερα έχει ρεπό» κλπ κλπ… το θέμα είναι να μην αποφασίσει το «κατω κεφάλι» εκείνη την ώρα και πάρεις αυτό που σου σερβίρουν.Ποιο καλό είναι να πηγαίνουμε στο galaxy να βλέπουμε την κοπέλα και αν δεν είναι αυτή που θέλουμε να φευγουμαι
Αν δεν παίρνει αυτη που πασάρει
Θα το αλλάξει το σύστημα
Σωστός!!!!!Σωστό αλλά οπως παντού υπάρχουν χιλιες Δικαιολογίες . Από το «η τάδε είναι σε δωμάτιο , μολισ Μπήκε και έχει ραντεβού καπάκι» μέχρι το ότι «σήμερα έχει ρεπό» κλπ κλπ… το θέμα είναι να μην αποφασίσει το «κατω κεφάλι» εκείνη την ώρα και πάρεις αυτό που σου σερβίρουν.
Το σωστό και για τις δυο πλευρεσ είναι να κλείσεις ραντεβου συγκεκριμένη ώρα και μέρα με αυτή που έχεις διαλέξει
Όποιος πάει ξανά. Ή επικοινωνήσει ας μας πει αν αλλάξανε τροπάριο. Αλλιώς μαυροΕίχα σκοπό να πάω στο Γκάλαξι μιας και είναι κοντά μου, αλλά το να παίρνεις γουρούνι στο σακί -με σεβασμό στα κορίτσια- δεν παίζει. Εκτός των άλλων, δεν δίνει και κίνητρο στην κοπέλα να είναι καλή ώστε να την επιλέξεις την επόμενη φορά
εγω δεν εχω πατησει και με αυτα που γινονται ουτε και προκειται, ακου να παρω οποια της καβλωσει χαχαχαχ . Αν δωσει καμια πιπα η Αριστουλα ισως το σκεφτωΕίχα σκοπό να πάω στο Γκάλαξι μιας και είναι κοντά μου, αλλά το να παίρνεις γουρούνι στο σακί -με σεβασμό στα κορίτσια- δεν παίζει. Εκτός των άλλων, δεν δίνει και κίνητρο στην κοπέλα να είναι καλή ώστε να την επιλέξεις την επόμενη φορά
Εγώ πήγα 2-3 φορές. Δεν μου έδωσε αυτή που ήθελα και απλά έφυγα. Απλά είναι τα πράγματα αρκεί να μη σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιέςΕίχα σκοπό να πάω στο Γκάλαξι μιας και είναι κοντά μου, αλλά το να παίρνεις γουρούνι στο σακί -με σεβασμό στα κορίτσια- δεν παίζει. Εκτός των άλλων, δεν δίνει και κίνητρο στην κοπέλα να είναι καλή ώστε να την επιλέξεις την επόμενη φορά
Εγώ φαντάσου είχα κλείσει κ ραντεβού κ πήγαν να μου πασάρουν άλλη….deleteΕγώ πήγα 2-3 φορές. Δεν μου έδωσε αυτή που ήθελα και απλά έφυγα. Απλά είναι τα πράγματα αρκεί να μη σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές
Πως είχες κλείσει φιλαράκι; σε αφήσανε να επιλεξεις; ποτε;Εγώ φαντάσου είχα κλείσει κ ραντεβού κ πήγαν να μου πασάρουν άλλη….delete
Η υπεύθυνη δεν έχει τη δική σου συλλογιστική !Εννοείται φίλε. Κρίμα γιατί ήταν καλό μαγαζί. Τώρα με αυτό που έχουν κάνει δε θα αντέξει και πολυ. Και απορώ γιατί. Η υπεύθυνη διαβάζει τι γράφουμε οπότε κάποια στιγμή ίσως απαντήσει γιατί το έκανε αυτο να μη μπορείς να επιλέξεις
Δεν το σκέφτεται έτσι,, έχει άλλες πλάτες...Ναι μαν αλλά ως ένα σημείο. Πχ εγώ τζενη έχω δοκιμάσει 3 φορές επειδή δεν ήταν άλλη. Πόσες φορές να πας δηλαδη; ας απαντήσει η υπεύθυνη λέω εγώ εδώ. Αλλιώς ας το μποϊκοτάρουν οι συναγωνιστές να αλλάξει τροπάριο το μαγαζί
Έχει καβάτζες, πρέπει να πέσουν οι "πύργοι" της.. Το βλέπω δύσκολο επί του παρόντος..Πιο καλό είναι να πηγαίνουμε στο galaxy να βλέπουμε την κοπέλα και αν δεν είναι αυτή που θέλουμε να φεύγουμε
Αν δεν παίρνει αυτη που πασάρει
Θα το αλλάξει το σύστημα
Σωστό αλλά οπως παντού υπάρχουν χιλιες Δικαιολογίες . Από το «η τάδε είναι σε δωμάτιο , μολισ Μπήκε και έχει ραντεβού καπάκι» μέχρι το ότι «σήμερα έχει ρεπό» κλπ κλπ… το θέμα είναι να μην αποφασίσει το «κατω κεφάλι» εκείνη την ώρα και πάρεις αυτό που σου σερβίρουν.
Το σωστό και για τις δυο πλευρεσ είναι να κλείσεις ραντεβου συγκεκριμένη ώρα και μέρα με αυτή που έχεις διαλέξει
Ούτε κ αυτό την νοιάζει..Είχα σκοπό να πάω στο Γκάλαξι μιας και είναι κοντά μου, αλλά το να παίρνεις γουρούνι στο σακί -με σεβασμό στα κορίτσια- δεν παίζει. Εκτός των άλλων, δεν δίνει και κίνητρο στην κοπέλα να είναι καλή ώστε να την επιλέξεις την επόμενη φορά
Εξήγησα παραπάνω, πρέπει να πέσουν οι "πύργοι" της..Όποιος πάει ξανά. Ή επικοινωνήσει ας μας πει αν αλλάξανε τροπάριο. Αλλιώς μαυρο
Εσύ ξέχνα τα αυτά..εγω δεν εχω πατησει και με αυτα που γινονται ουτε και προκειται, ακου να παρω οποια της καβλωσει χαχαχαχ . Αν δωσει καμια πιπα η Αριστουλα ισως το σκεφτω
Ποντάρει κ σε αυτό..Εγώ πήγα 2-3 φορές. Δεν μου έδωσε αυτή που ήθελα και απλά έφυγα. Απλά είναι τα πράγματα αρκεί να μη σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές
Έχει συγκεκριμένο λόγο που το κάνει αυτό, της αρέσουν βέβαια κ οι ανασχηματισμοί..Εγώ φαντάσου είχα κλείσει κ ραντεβού κ πήγαν να μου πασάρουν άλλη….delete
Η υπεύθυνη δεν έχει τη δική σου συλλογιστική !
Δεν το σκέφτεται έτσι,, έχει άλλες πλάτες...
Έχει καβάτζες, πρέπει να πέσουν οι "πύργοι" της.. Το βλέπω δύσκολο επί του παρόντος..
Έτσι το σκέφτεται ένας επαγγελματίας που ξεκινά μια επιχείρηση και θέλει να έχει ευχαριστημένους πελάτες.. η μαντάμ Αριστούλα ανήκει στις εξαιρέσεις!
Ούτε κ αυτό την νοιάζει..
Εξήγησα παραπάνω, πρέπει να πέσουν οι "πύργοι" της..
Εσύ ξέχνα τα αυτά..
Ποντάρει κ σε αυτό..
Έχει συγκεκριμένο λόγο που το κάνει αυτό, της αρέσουν βέβαια κ οι ανασχηματισμοί..
Σήμερα απάντησα σε όλους λακωνικά, το galaxy έχει μια άλλη κουλτούρα, δυστυχώς για εμάς, είναι take it or leave it..
Κ αυτό δε θα αλλάξει σύντομα, πρέπει να προηγηθούν σημαντικά γεγονότα, όσοι καταφέρουν και συναρμολογήσουν το παζλ όσων αναφέρω, θα πάψουν να έχουν απορίες...
Πιστεύω να σας κάλυψα..