Ξερουμε τιμες;Για όσους ενδιαφέρονται, από αύριο, νέα λαδοκόρη στο galaxy.
Υπηρεσίες body to body & nuru...
Θέμα χρόνου να μετατραπεί σε αμιγώς μπριζολάδικο..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
reverse cow
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Για όσους ενδιαφέρονται, από αύριο, νέα λαδοκόρη στο galaxy.
Υπηρεσίες body to body & nuru...
Θέμα χρόνου να μετατραπεί σε αμιγώς μπριζολάδικο..
ισχύει ότι δεν μπορείς να διαλέξεις την κοπέλα που θα κάνεις;
Δεν εννοει να ειναι ελευθερη και να μην σε αφησουν να επιλεξεις. Εννοει οτι αν πας, σου δινει στο δωματιο αυτη που θελει η αφεντικινα, λεγοντας πως οι αλλες ειναι πιασμενες. Κατι τετοιο πρεπει να γινεται. Παντως πλεον δεν μπορεις να κλεισεις με καποια. Οποτε μεχρι να αλλαξει αυτο, εγω απεχω.Άμα είσαι ευγενικός και καλός πελάτης και είναι διαθέσιμη γιατί να μην την επιλέξεις;
Όπως το λες φίλε. Εγώ είχα πάει 2 φορές και τις δύο μου είπαν τζενη. Ενώ είδα τις άλλες κάνανε τσιγάρο. ΚοροϊδίαΔεν εννοει να ειναι ελευθερη και να μην σε αφησουν να επιλεξεις. Εννοει οτι αν πας, σου δινει στο δωματιο αυτη που θελει η αφεντικινα, λεγοντας πως οι αλλες ειναι πιασμενες. Κατι τετοιο πρεπει να γινεται. Παντως πλεον δεν μπορεις να κλεισεις με καποια. Οποτε μεχρι να αλλαξει αυτο, εγω απεχω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και κάτι άλλο κύριοι διορθώστε με αν κάνω λάθος. Η φωτογραφία της καινούργιας στο γκαλαξυ θυμίζει μια φώτο εκείνης της Ζηνας που ήταν πριν κανένα 6μηνο. Μήπως είναι η ίδια;
Jack_of_all_trades
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 216
- Πόντοι
- 280
Μια Tantrazoe η ίδια είναι?Όπως το είπες Κρίτωνα, η Ζωή δεν είναι πια στο galaxy. Ούτε 20 μέρες δεν πέρασαν κ επαληθεύτηκε η πρόβλεψη σου. Πάντα έγκυρες οι πληροφορίες σου.
Καλησπέρα σας αγαπητοι συνάδελφοι . Θεσσαλονικιός εδώ. Όπως είναι εύκολα κατανοητό έχω χαθεί λίγο διότι η πληθώρα επιλογών που έχετε για εμάς είναι άπιαστο όνειρο . Θα ήθελα να με βοηθήσετε παρακαλώ ή έστω να με κατευθύνετε προκειμένου να βρω ίδρυμα στο οποίο αρέσκονται στον φραπέ στα νότια προάστια
( Άλιμος , αργυρουπολη , Ηλιουπολη κλπ ). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και όσο μπορώ από εδώ και στο εξής όταν αρχίσω τις επισκέψεις θα καταθέτω τις εμπειριες μου. Αν πρέπει να γράψω σε άλλο νήμα παρακαλώ ας με ενημερώσει κάποιος προκειμένου να μην είμαι εκτός θέματος
( Άλιμος , αργυρουπολη , Ηλιουπολη κλπ ). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και όσο μπορώ από εδώ και στο εξής όταν αρχίσω τις επισκέψεις θα καταθέτω τις εμπειριες μου. Αν πρέπει να γράψω σε άλλο νήμα παρακαλώ ας με ενημερώσει κάποιος προκειμένου να μην είμαι εκτός θέματος
Καλησπέρα σας αγαπητοι συνάδελφοι . Θεσσαλονικιός εδώ. Όπως είναι εύκολα κατανοητό έχω χαθεί λίγο διότι η πληθώρα επιλογών που έχετε για εμάς είναι άπιαστο όνειρο . Θα ήθελα να με βοηθήσετε παρακαλώ ή έστω να με κατευθύνετε προκειμένου να βρω ίδρυμα στο οποίο αρέσκονται στον φραπέ στα νότια προάστια
( Άλιμος , αργυρουπολη , Ηλιουπολη κλπ ). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και όσο μπορώ από εδώ και στο εξής όταν αρχίσω τις επισκέψεις θα καταθέτω τις εμπειριες μου. Αν πρέπει να γράψω σε άλλο νήμα παρακαλώ ας με ενημερώσει κάποιος προκειμένου να μην είμαι εκτός
δεν υπάρχει τίποτα , το σπορ σβήνει.
όλα αυτά είναι στούντιο μασκαρεμένα.
το μασάζ με extra είναι νεκρό.
μόνο με ιδιωτική έρευνα βρίσκεις κάτι, δεν κοινολογούνται.
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.203
- Πόντοι
- 481
Λεωφόρος Αμφιθέας 161 Παλαιό Φάληρο. GALAXY MASSAGE - athens massage - μασάζ αθήνα . Aυτο μονο ειναι ποιο κοντα σουΚαλησπέρα σας αγαπητοι συνάδελφοι . Θεσσαλονικιός εδώ. Όπως είναι εύκολα κατανοητό έχω χαθεί λίγο διότι η πληθώρα επιλογών που έχετε για εμάς είναι άπιαστο όνειρο . Θα ήθελα να με βοηθήσετε παρακαλώ ή έστω να με κατευθύνετε προκειμένου να βρω ίδρυμα στο οποίο αρέσκονται στον φραπέ στα νότια προάστια
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 3.172
Α ρε καρντά , ευγενικός και προσηνής πάντοτε.. μου θύμισες ωραίες εποχές στη συμπρωτεύουσα, έχεις δίκιο για την πληθώρα επιλογών, πράγματι άφθονες, ποιότητα όμως έχουμε?? αυτό είναι το ζητούμενο..
Λεωφόρος Αμφιθέας 161 Παλαιό Φάληρο. GALAXY MASSAGE - athens massage - μασάζ αθήνα . Aυτο μονο ειναι ποιο κοντα σου
Καλή πρόταση, με τη διαφορά, πως ακολουθείται εντελώς λάθος management, θέμα χρόνου νέα αποχώρηση..
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε . Θα ενημερώσω μόλις το επισκεφτώ . Είδα και ένα στη Δάφνη με μια κοπέλα Αλινα αν δεν κανω λάθος με μεγάλα μπομπονια. Μόλις φύγουν τα πρώτα πενηντάρικα θα έρθουν οι αντίστοιχες κριτικές .Λεωφόρος Αμφιθέας 161 Παλαιό Φάληρο. GALAXY MASSAGE - athens massage - μασάζ αθήνα . Aυτο μονο ειναι ποιο κοντα σου
Α ρε καρντά , ευγενικός και προσηνής πάντοτε.. μου θύμισες ωραίες εποχές στη συμπρωτεύουσα, έχεις δίκιο για την πληθώρα επιλογών, πράγματι άφθονες, ποιότητα όμως έχουμε?? αυτό είναι το ζητούμενο..
Καλή πρόταση, με τη διαφορά, πως ακολουθείται εντελώς λάθος management, θέμα χρόνου νέα αποχώρηση.. θέμα ποιότητας
Το θέμα ποιότητας είναι άλλο κεφάλαιο . Εν μέρει έχουμε και εμείς ευθύνη καθώς παμε με γνώμονα με το κάτω κεφάλι και κάνουμε μαγκισα της κάθε κοπέλα η οποία ουσιαστικά με την συμπεριφορά της είναι σαν να μας λέει αντε έλα μ@λ@κ@ να σου πάρω το 50ρικο και να φεύγεις για να έρθει ο επόμενοςΑ ρε καρντά , ευγενικός και προσηνής πάντοτε.. μου θύμισες ωραίες εποχές στη συμπρωτεύουσα, έχεις δίκιο για την πληθώρα επιλογών, πράγματι άφθονες, ποιότητα όμως έχουμε?? αυτό είναι το ζητούμενο..
Καλή πρόταση, με τη διαφορά, πως ακολουθείται εντελώς λάθος management, θέμα χρόνου νέα αποχώρηση..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ για την απάντηση . Η έρευνα έχει ξεκινήσει ήδηδεν υπάρχει τίποτα , το σπορ σβήνει.
όλα αυτά είναι στούντιο μασκαρεμένα.
το μασάζ με extra είναι νεκρό.
μόνο με ιδιωτική έρευνα βρίσκεις κάτι, δεν κοινολογούνται.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.537
- Πόντοι
- 2.256
τα εγραψες με λάθος σειρα...Παίδες άκουσα για το osmose massage που οι κοπέλες έρχονται στο χώρο σου για massage και αν θες μπριζόλα κατόπιν συνεννόησης.. ξέρει κανείς να διαφωτίσει ποια αξίζει πόσο πάει αν θες μπριζόλα και τα σχετικά?
Ερχονται στο χώρο σου για μπριζόλα και αν θες μασαζ , κατόπιν συνεννόησης.
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς υπάρχουν εκατοντάδες αναφορες στο φορουμ. Με μια απλή αναζήτηση θα τα βρεις όλα
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 649
- Πόντοι
- 81
Μακριά από Ντανιέλα.Αρπακτικο!Παίδες άκουσα για το osmose massage που οι κοπέλες έρχονται στο χώρο σου για massage και αν θες μπριζόλα κατόπιν συνεννόησης.. ξέρει κανείς να διαφωτίσει ποια αξίζει πόσο πάει αν θες μπριζόλα και τα σχετικά?
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 649
- Πόντοι
- 81
Βασικά μπριζόλα κ απλά πασαλειμα λαδιού στο σώμα σου(ο θεός να το κάνει μασάζ)τα εγραψες με λάθος σειρα...
Ερχονται στο χώρο σου για μπριζόλα και αν θες μασαζ , κατόπιν συνεννόησης.
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς υπάρχουν εκατοντάδες αναφορες στο φορουμ. Με μια απλή αναζήτηση θα τα βρεις όλα
Αλινα Γκαμπριέλα Μαριάννα τι λενε αυτές.αξιζει καμία από κει?Βασικά μπριζόλα κ απλά πασαλειμα λαδιού στο σώμα σου(ο θεός να το κάνει μασάζ)
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 649
- Πόντοι
- 81
Δε γνωρίζω καθόλου.Γενικα σα γραφείο δε το έχω πλέον σε καμία εκτίμηση.Επίσης αν καταλήξεις σε μπριζόλα με τα ίδια λεφτά παίρνεις callgirl με δύο εκτονώσεις την ώρα κ πολύ καλύτερες υπηρεσίες!Αλινα Γκαμπριέλα Μαριάννα τι λενε αυτές.αξιζει καμία από κει?
fistikoulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.899
- Πόντοι
- 2.471
Εγινε πρωτη δοκιμη σε irena goldfinger , ευκολη συνεννοηση για κλεισιμο σε πολυ συντομο διαστημα. Χωρος καλος σου δινει πετσετα να κανεις μπανιο. Για την ιδια εμφανησιακα δεν σχολιαζω τιποτα γιατι αφενος υπαρχουν φωτο να δειτε παρα πολλες και αφετερου δεν εχει νοημα αφου δεν ακουμπας δεν αγκιζεις την ιδια.
Μασαζ με παρα παρα παρα πολυ λαδι σε σημειο που αγχωθηκα πως θα βγει απο πανω μου, χρησιμοποιει πολυ τους αγκωνες και μονο τοτε ειναι καλο το μασαζ επειδη ασκει περισσοτερη πιεση, οταν δουλευει δαχρυλα και παλαμες ειναι σαν να σφουγγαριζει πανω σου γρηγορες κινησεις πασαληματος οποτε το μασαζ πιανει την βαση η εστω λιγο παραπανω.
Ευτυχως μετα σε σκουπιζει με χαρτι και οινοπνευμα μαλλον ολοκληρο για να φυγει το τοοοοσο λαδι , χαμηλωνει τερμα τα φωτα και ξεκιναει το β μερος που ηταν οκ σχεδον ενδιαφερον εγω δεν ειδα απεχθεια , ν ακοταει ταβανι κλπ ισα ισα παρολο που δεν υπαρχει αγγιγμα ομιλια κλπ τελειωσα πολυ εντονα και μου αρεσε η τεχνικη του πεομασαζ.
Δεν μπορω να προτεινω ουτε να πατε , ουτε να μην πατε οσοι ειστε περιεργοι και κανετε κασκαντεριλικια και δοκιμαζεται αξιζει μια επισκεψη για να εχετε δικη σας κριση , ισως ξαναπαω ακομη μια φορα και απο κει και περα βλεπουμε
Μασαζ με παρα παρα παρα πολυ λαδι σε σημειο που αγχωθηκα πως θα βγει απο πανω μου, χρησιμοποιει πολυ τους αγκωνες και μονο τοτε ειναι καλο το μασαζ επειδη ασκει περισσοτερη πιεση, οταν δουλευει δαχρυλα και παλαμες ειναι σαν να σφουγγαριζει πανω σου γρηγορες κινησεις πασαληματος οποτε το μασαζ πιανει την βαση η εστω λιγο παραπανω.
Ευτυχως μετα σε σκουπιζει με χαρτι και οινοπνευμα μαλλον ολοκληρο για να φυγει το τοοοοσο λαδι , χαμηλωνει τερμα τα φωτα και ξεκιναει το β μερος που ηταν οκ σχεδον ενδιαφερον εγω δεν ειδα απεχθεια , ν ακοταει ταβανι κλπ ισα ισα παρολο που δεν υπαρχει αγγιγμα ομιλια κλπ τελειωσα πολυ εντονα και μου αρεσε η τεχνικη του πεομασαζ.
Δεν μπορω να προτεινω ουτε να πατε , ουτε να μην πατε οσοι ειστε περιεργοι και κανετε κασκαντεριλικια και δοκιμαζεται αξιζει μια επισκεψη για να εχετε δικη σας κριση , ισως ξαναπαω ακομη μια φορα και απο κει και περα βλεπουμε