takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.632
- Πόντοι
- 206
Τι οπές καλέ , τρύπες ανοίγεις?Έχω να πάω πολύ καιρό από όταν δούλευε η Φρόσω.Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω οπές μας.
Τι οπές καλέ , τρύπες ανοίγεις?Έχω να πάω πολύ καιρό από όταν δούλευε η Φρόσω.Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω οπές μας.
Εύγε μεγάλε κράτησες το μυστικό του κράτους !!!Για όσους μου έστειλαν (και είναι αρκετοί) ή πρόκειται να μου στείλουν μήνυμα για την Φρόσω.
1ον. Δεν δίνω το όνομα που έχει στο Facebook από την στιγμή που όπως φαίνεται είναι το πραγματικό της.
2ον. Δεν έχω τηλέφωνο της!
3ον. Και να το είχα δεν θα το έδινα. Εάν ήθελε η ίδια να βγει το τηλέφωνο της προς τα έξω για να διευρύνει την πελατεία της θα το είχε ήδη κάνει από μόνη της και δεν θα έψαχνα σαν μαλάκας να το βρω. ( δεν ξέρω και σίγουρα αν όντως συνεχίζει αυτό που έκανε από τότε που έφυγε από το Grace)
Μην μου στέλνετε άλλα μηνύματα! Μου έχετε πρήξει τα συκώτια!
Δηλαδή ρε φίλε αν είχες εσύ το τηλέφωνο της θα το έδινες παντού???Εύγε μεγάλε κράτησες το μυστικό του κράτους !!!
Γιατί όχι για πολύ?Διάβασε εδώ για Πένυ , η Ζωή είναι γνωστή , παλιά καραβάνα, αν είσαι του χώρου θα την ξέρεις..
Ήρθε η ώρα να συνεργαστεί κ με την Αριστούλα,, όχι για πολύ..
Καλά κάνεις τύπε. Διακριτικοτητα και εχεμύθειαΓια όσους μου έστειλαν (και είναι αρκετοί) ή πρόκειται να μου στείλουν μήνυμα για την Φρόσω.
1ον. Δεν δίνω το όνομα που έχει στο Facebook από την στιγμή που όπως φαίνεται είναι το πραγματικό της.
2ον. Δεν έχω τηλέφωνο της!
3ον. Και να το είχα δεν θα το έδινα. Εάν ήθελε η ίδια να βγει το τηλέφωνο της προς τα έξω για να διευρύνει την πελατεία της θα το είχε ήδη κάνει από μόνη της και δεν θα έψαχνα σαν μαλάκας να το βρω. ( δεν ξέρω και σίγουρα αν όντως συνεχίζει αυτό που έκανε από τότε που έφυγε από το Grace)
Μην μου στέλνετε άλλα μηνύματα! Μου έχετε πρήξει τα συκώτια!
Διάβασε εδώ για Πένυ , η Ζωή είναι γνωστή , παλιά καραβάνα, αν είσαι του χώρου θα την ξέρεις..
Ήρθε η ώρα να συνεργαστεί κ με την Αριστούλα,, όχι για πολύ..
Παίκτη το συμπέρασμα για τη Ζωή είναι λόγω της αστατης φάσης που περνάει ή γνωρίζεις κάτι διαφορετικό;
Μάγκες έχουμε πει πολλάκις.. λίγο ψαξιματακι πριν ρωτήσετε.Οσοι έχουν εκφράσει άποψη είναι όλοι στο όχι..Καλησπέρα μύστες του φραπέ....ξέρετε τι παίζει με massagio hamam? Φραπέ πουλάνε?
ό,τι πεις αφεντικόΜάγκες έχουμε πει πολλάκις.. λίγο ψαξιματακι πριν ρωτήσετε.Οσοι έχουν εκφράσει άποψη είναι όλοι στο όχι..
Πένυ δοκιμάστηκε πριν 2 εβδομάδες. Ευγενικότατη, μέτριο εώς αδιάφορο μασάζ, μόνο χέρι πρότεινε το οποίο προσπέρασα καθώς δεν με καυλώνει η συγκεκριμένη καθόλου. Κάτι για καλαμάκια κτλ που είπαν εδώ, εγώ τουλάχιστον δεν το επιβεβαίωνω.Είχε κανείς εμπειρία με Πένυ ή Ζωή από Galaxy ;;
αν έκανε φραπέ η Άρτεμις θα χε χτίσει ήδη μεζονέτα αλλά ακόμα σε διαμερισματάκι με τους γονείς της βλέπω οτι μένει άρα…Καλησπέρα μύστες του φραπέ....ξέρετε τι παίζει με massagio hamam? Φραπέ πουλάνε?
Oxι που είπαν ,κανείς δεν είπε , ο μαλάκας ο προμότορας που τον αφήνουν να αλωνίζει δω μέσα το είπε!Πένυ δοκιμάστηκε πριν 2 εβδομάδες. Ευγενικότατη, μέτριο εώς αδιάφορο μασάζ, μόνο χέρι πρότεινε το οποίο προσπέρασα καθώς δεν με καυλώνει η συγκεκριμένη καθόλου. Κάτι για καλαμάκια κτλ που είπαν εδώ, εγώ τουλάχιστον δεν το επιβεβαίωνω.
Είναι αυτή που έχουν στο site τους σωστά;Από την φωτογραφία δεν λέει πάντως και πολλά...Πώς ειναι σαν εμφάνιση;Πένυ δοκιμάστηκε πριν 2 εβδομάδες. Ευγενικότατη, μέτριο εώς αδιάφορο μασάζ, μόνο χέρι πρότεινε το οποίο προσπέρασα καθώς δεν με καυλώνει η συγκεκριμένη καθόλου. Κάτι για καλαμάκια κτλ που είπαν εδώ, εγώ τουλάχιστον δεν το επιβεβαίωνω.