aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
έχω πάει δυό φορές ,το θεωρώ απίθανο.Να ρωτησω ενα 24carat massage ξερει κανενας αν προσφερει κατι παραπανω?
έχω πάει δυό φορές ,το θεωρώ απίθανο.Να ρωτησω ενα 24carat massage ξερει κανενας αν προσφερει κατι παραπανω?
σαν μασάζ , λέει ?έχω πάει δυό φορές ,το θεωρώ απίθανο.
Δεν προχωράνε.Αυστηρα μασάζ κ μόνο.Εχουν γίνει πολλές αναφορές κ στο παρελθόν εδώ.Μπορεις να κάνεις μια αναζήτηση κ μόνος σου στο site..Καλησπέρα παίχτες ,
Ξέρουμε κάτι για το παρακάτω ;
Έχει 3 πολύ δυνατά, προχωράνε; Ξέρουμε κάτι ;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ούτε με σφαίρες. Εμένα με μπλόκαραν μονο και μόνο επειδή ρώτησαΚαλησπέρα παίχτες ,
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Μα και αυτοί τόσο απότομα;Ούτε με σφαίρες. Εμένα με μπλόκαραν μονο και μόνο επειδή ρώτησα
Είδες τα παλιοκόριτσα.;;;...!!!!!!Μα και αυτοί τόσο απότομα;
Αυστηρά πράγματα...Δεν είναι για εμάςΕίδες τα παλιοκόριτσα.;;;...!!!!!!
Μα και αυτοί τόσο απότομα;
Η μια από αυτές μου φαίνεται πως είναι η κλεαμασαζ, η οποία είχε αναφερθεί καιρό τώρα πως είναι στα δεν.Ούτε με σφαίρες. Εμένα με μπλόκαραν μονο και μόνο επειδή ρώτησα
Αυτή είναιΗ μια από αυτές μου φαίνεται πως είναι η κλεαμασαζ, η οποία είχε αναφερθεί καιρό τώρα πως είναι στα δεν.
Δύο φορές πήγα με διαφορετικές κοπέλες. Και τις δύο φορές μου έκαναν μασάζ χωρίς εσώρουχο, μόνο με μια μεγάλη πετσέτα... Αλλά παρόλο που η πετσέτα είχε μετατραπεί σε τέντα, δεν υπήρξε ούτε καν πέρασμα κοντά...Καλησπέρα παίχτες ,
Login • Instagram
Κρίμα και φαίνονται δυνατά.Δύο φορές πήγα με διαφορετικές κοπέλες. Και τις δύο φορές μου έκαναν μασάζ χωρίς εσώρουχο, μόνο με μια μεγάλη πετσέτα... Αλλά παρόλο που η πετσέτα είχε μετατραπεί σε τέντα, δεν υπήρξε ούτε καν πέρασμα κοντά...
Για 50€ δεν αξίζει απλά !
Kαταρχην η Αριστουλα ειναι η υπευθηνη. Δεν κανει μασαζ. Τζενη απο εμπειρια ποιο δοτικη. ρατου γουιντα νταιανα καλο μασαζ. ολες φραπε. Την πενυ δεν την εχω δοκιμασει ακομα γιατι δεν εχω παει . ειναι 1 μηνα. κοστος εγω πανω απο 40 συν 10 συνηθως δινω. εχω δωσει και 20 αρικο στην κοπελα στο δωματιο γιατι με ειχε απογειωσει !!!!! χαχαχαχαΚαλησπέρα στην ομάδα. Από τις κοπέλες που βλέπω στο galaxy (Αριστουλα, Πενυ, Τζένη, Νταϊάνα, Ρατου, Winta) ποια είναι πιο δοτική, αφήνει να παίξεις περισσότερο μαζί της κτλ; Επίσης, κατά την γνώμη σας ποια αξίζει ποιο πολύ συνολικά (οκ, υποκειμενικό αυτό, αλλά να έχω μια εικόνα). Επίσης αυστηρά και μόνο φραπες; Κόστος για μασάζ και φραπέ;
Η Αριστουλα μου φάνηκε το πιο εκφυλομουτρο, για αυτό είπα να ρωτήσωKαταρχην η Αριστουλα ειναι η υπευθηνη. Δεν κανει μασαζ. Τζενη απο εμπειρια ποιο δοτικη. ρατου γουιντα νταιανα καλο μασαζ. ολες φραπε. Την πενυ δεν την εχω δοκιμασει ακομα γιατι δεν εχω παει . ειναι 1 μηνα. κοστος εγω πανω απο 40 συν 10 συνηθως δινω. εχω δωσει και 20 αρικο στην κοπελα στο δωματιο γιατι με ειχε απογειωσει !!!!! χαχαχαχα
Η Αριστουλα μου φάνηκε το πιο εκφυλομουτρο, για αυτό είπα να ρωτήσω. Αν τη δεις από κοντά θα αλλάξεις γνώμη..
Ενημερώνεις από την αρχή την Αριστουλα ότι θες και το κάτι έξτρα, ή την κοπέλα που θα διαλέξεις όταν είστε μαζί; Μην αγχώνεσαι γι αυτό, όλες στο κόλπο είναι.. τα έχουμε πει κ παλιότερα, από εμάς εξαρτάται το εύρος των υπηρεσιών..