Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.439
Πόντοι
2.256
Ρε παίδες ξέρει κανείς ένα Εφορία μασάζ στην Αλεξάνδρας αν είναι καλό;
Πετυχαίνω απέξω συνέχεια τον Περαματιώτη και είπα να ρωτήσω.

:P :P :P
Γιατί λες ψέματα ρε Εισβολέα;; Δε με πετυχαίνεις απέξω... Μέσα με πετυχαίνεις:P:hi:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.903
Πόντοι
456
Καλησπέρα και από εμένα.
Θα κάνω εδώ το πρώτο μου ποστ, μιας και ήταν ο λόγος που βρήκα το forum και πλεον με βοηθάει αρκετά για τις επιλογές που θέλω να κάνω
Galaxy massage
πολύ ωραίος χώρος, καθαρά και εύκολα παρκάρεις.
Τώρα από υπηρεσίες και κοπέλες, ανάλογα τα γούστα
έχω πάρει την Μαρία ( πολυ καλο μασαζ, τυπικος φραπες), την Ελένη ( στο τζακούζι ηταν η φάση, ουτε μασαζ, τυπικος φραπες, αλλα ΒΥΖΑΡΕΣ) και τελευταία την Winda ( πολυ καλό μασάζ, καλός φραπές)
Δεν έχω προχωρήσει σε κάτι παραπάνω από φραπέ, οι τιμές ήταν +20€
Τώρα, παίζει και σήμερα λέω να δοκιμάσω την Πένυ. Θα ενημερώσω σχετικά αν πραγματοποιηθεί η συνεδρία
Δοκιμάστηκε η πενυ ?

gargaliarismouniou

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Δοκιμάστηκε η πενυ ?
Την δοκίμασα εγώ.

Στην είσοδο ήταν ένας τύπος όταν πήγα που μου είπε πως άλλαξε η κατάσταση και η κοπέλα που ήταν στη ρεσεψιόν δεν είναι πια εκεί. Πλέον δεν μπορείς να διαλέξεις κοπέλα, απλά κλείνεις ραντεβού και ζητάς ώρα και το πρόγραμμα μασάζ.

Χαλαρωτικό μασάζ ζήτησα, με ρώτησε για εκτόνωση και είπα ναι. Συμπαθητική και εκείνη και οι υπηρεσίες.

yamahab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Κριτικές
7
Like
288
Πόντοι
280
Την δοκίμασα εγώ.

Στην είσοδο ήταν ένας τύπος όταν πήγα που μου είπε πως άλλαξε η κατάσταση και η κοπέλα που ήταν στη ρεσεψιόν δεν είναι πια εκεί. Πλέον δεν μπορείς να διαλέξεις κοπέλα, απλά κλείνεις ραντεβού και ζητάς ώρα και το πρόγραμμα μασάζ.

Χαλαρωτικό μασάζ ζήτησα, με ρώτησε για εκτόνωση και είπα ναι. Συμπαθητική και εκείνη και οι υπηρεσίες.

Άλλαξε η ιδιοκτησία; Πόσο έδωσες για την εκτόνωση;

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.903
Πόντοι
456
Την δοκίμασα εγώ.

Ρωσική ρουλέτα δηλαδη…
τι θα πει δεν διαλέγεις ? Αν κλείσεις ραντεβού δεν γίνεται ?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.218
Πόντοι
5.595
Ρωσική ρουλέτα δηλαδη…
τι θα πει δεν διαλέγεις ? Αν κλείσεις ραντεβού δεν γίνεται ?
Αυτο ξεχασαν να μας το πουν οι προμοτορες που γραφουν εδω. Απο οσο ξερω λοιπον, δεν δεχονται ραντεβου. Αρα σου πλασαρουν οποια εχει τη λιγοτερη δουλεια ή οποια ειναι διαθεσιμη. Αν συνυπολογισουμε οτι οι περισσοτερες δεν ειναι και ...καλλονες, καταλαβαινεις.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.903
Πόντοι
456
Αυτο ξεχασαν να μας το πουν οι προμοτορες που γραφουν εδω. Απο οσο ξερω λοιπον, δεν δεχονται ραντεβου. Αρα σου πλασαρουν οποια εχει τη λιγοτερη δουλεια ή οποια ειναι διαθεσιμη. Αν συνυπολογισουμε οτι οι περισσοτερες δεν ειναι και ...καλλονες, καταλαβαινεις.
Ναι το βίωσα και εγώ . Δεν λέω ότι δεν πέρασα καλα οποία φορά και να πήγα . Αλλά γενικά επειδή όταν πληρώνεις για κάτι και το έχεις «φαντασιωθεί» με παραξενεύει το γεγονός ότι δεν μπορείς να επιλέξεις με ραντεβού. Εδώ όλα τα μπριζόλαδικα κλείνουν ραντεβού

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
995
Πόντοι
96
σαν να πηγαίνεις σε ταβέρνα και να σού λέει ο σερβιτόρος
"θα σού φέρω εγώ ό,τι νομίζω",

(διάβαζε , "ό,τι μού ΄΄ χει μείνει απούλητο από βδομάδα
και πάνω" )...

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.903
Πόντοι
456
σαν να πηγαίνεις σε ταβέρνα και να σού λέει ο σερβιτόρος
"θα σού φέρω εγώ ό,τι νομίζω",

(διάβαζε , "ό,τι μού ΄΄ χει μείνει απούλητο από βδομάδα
και πάνω" )...
Έτσι ακριβώς … το «πιάτο της ημέρας» που είναι ότι περίσσεψε από χθες ;-)

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
417
Πόντοι
300
Έτσι ακριβώς … το «πιάτο της ημέρας» που είναι ότι περίσσεψε από χθες ;-)
επειδη εχω κ εγω εμπειρια απο galaxy περσι τετοια εποχη δεν εκλεινε ραντεβου με συγκεκριμενη κοπελα.μονο ωρα κανονιζες.μετα ομως απο κατι μηνες λογω κραξιματος το αλλαξαν κ κλειναν ραντεβου με οποια ηθελες αρκει να μην ειχε ρεπο...τωρα δεν ξερω αν κατι παλι αλλαξε εχω να παω 3 4 μηνες...μπουρδελο η κατασταση...οτι ναναι...

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.903
Πόντοι
456
επειδη εχω κ εγω εμπειρια απο galaxy περσι τετοια εποχη δεν εκλεινε ραντεβου με συγκεκριμενη κοπελα.μονο ωρα κανονιζες.μετα ομως απο κατι μηνες λογω κραξιματος το αλλαξαν κ κλειναν ραντεβου με οποια ηθελες αρκει να μην ειχε ρεπο...τωρα δεν ξερω αν κατι παλι αλλαξε εχω να παω 3 4 μηνες...μπουρδελο η κατασταση...οτι ναναι...
Κακό του κεφαλιού τους

Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Έχω πάει κι εγώ στο Flowers Asian Massage στην Καλλιθέα. Ο χώρος δεν είναι πολύ καλό, δεν συζητώ για ντους κλπ. Όπως επίσης και το βασικό κρεββάτι. Η κοπέλα που το έχει κάνει πολύ καλό μασάζ, δεν αφήνει για κάτι παραπάνω, ίσως μερικά πιασίματα. Είναι κοντούλα αλλά έχει πολύ ομορφο κώλο. Είχα πάει τρεις φορές. Μόνο για μασάζ γιατί το χρειαζόμουν. Πλέον έχει και άλλες κοπέλες που τις ανανεώνει. Δεν ξέρω αν κάνουν κάτι παραπάνω, αλλά θεωρώ πως έχει μπει στο νόημα. Τον Αύγουστο μου είχε πει πως είχε και μια κουκλάρα Ελληνίδα. Θα ξαναπάω για περισσότερες λεπτομέρειες.
Συμφωνώ σε όλα. Είναι λίγο cult η κατάσταση.
Εμένα μου έχουν κάνει μασάζ και κάποιες από τις κοπέλες που κατά καιρούς φέρνει.
Μερικές προχωράνε σε φραπέ συνήθως με +15 ή +20. Αλλά δεν το ξέρει και καλά.
Η ίδια κάνει όντως καλό μασάζ, αλλά μέχρι εκεί.

Elampra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
446
Πόντοι
300
Για galaxy έχει κάνει κανείς με Ratu? Αξίζει;; Πένυ προχωράει σε καλαμάκι ή μόνο φραπές;;

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.903
Πόντοι
456
Για galaxy έχει κάνει κανείς με Ratu? Αξίζει;; Πένυ προχωράει σε καλαμάκι ή μόνο φραπές;;
Τι σε νοιάζει , ούτως η άλλως όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω , η επιλογή δεν είναι δίκη σου εκτός αν ρωτάς για την περίπτωση που «σου κάτσει» μια από τις δυο;-)
Καλοπροεραιτα τα γράφω.
Πάντως στην ερώτηση σου Ratu για μένα είναι μια χαρά και στα δυο μέρη . Για την άλλη δεν γνωρίζω

Elampra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
446
Πόντοι
300
Τι σε νοιάζει , ούτως η άλλως όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω , η επιλογή δεν είναι δίκη σου εκτός αν ρωτάς για την περίπτωση που «σου κάτσει» μια από τις δυο;-)
Καλοπροεραιτα τα γράφω.
Πάντως στην ερώτηση σου Ratu για μένα είναι μια χαρά και στα δυο μέρη . Για την άλλη δεν γνωρίζω
Κανένα θέμα.

Εε με βάση αυτά που διαβάζω για το ''αν μου κάτσει'' ρωτάω...Τζένη δοκιμάστηκε, Ντιάνα και Γουιντα δεν μου αρέσουν, οπότε μένουν Ratu και Πένυ.

Σίγουρα όμως δεν θα τζογάρω και ''όποια κάτσει''. Περίεργο αυτό πάντως με το δεν κλείνεις κοπέλα αλλά υπηρεσία - οπουδήποτε αλλού σου λένε πάρε με μια ώρα πριν να στην κρατήσω..Τι να πω, μάλλον ξέρουν κάτι παραπάνω.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.409
Πόντοι
446
Συμφωνώ σε όλα. Είναι λίγο cult η κατάσταση.
Εμένα μου έχουν κάνει μασάζ και κάποιες από τις κοπέλες που κατά καιρούς φέρνει.
Μερικές προχωράνε σε φραπέ συνήθως με +15 ή +20. Αλλά δεν το ξέρει και καλά.
Η ίδια κάνει όντως καλό μασάζ, αλλά μέχρι εκεί.
Όσες φορές έχω πάει έχω πάρει τα @@ μου. Είχε κάποια στιγμή ένα απίστευτο καυλάκι τη Δέσποινα νεπαλεζα, την οποία δεν δοκίμασα. Γενικά μου έσπασε τα παπάρια με μνμτα κ δεν ξαναπήγα ποτέ

Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Όσες φορές έχω πάει έχω πάρει τα @@ μου. Είχε κάποια στιγμή ένα απίστευτο καυλάκι τη Δέσποινα νεπαλεζα, την οποία δεν δοκίμασα. Γενικά μου έσπασε τα παπάρια με μνμτα κ δεν ξαναπήγα ποτέ
Ναι έχεις δίκιο για να μηνυματα.
Κοίτα όπως έγραψα, 2-3 Ασιάτισσες που έχει τραβάνε μαλακία αλλά δεν το έχουν το άθλημα. Κάποια στιγμή μου είχε κάνει και μια Ελληνίδα εκεί. Καυλάκι με όμορφο πρόσωπο (δεν προχώρησε) αλλά δεν την έχει ξαναφέρει.
Πάντως αν θες για καλό μασάζ 1ώρα/35€ είναι ΟΚ.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.409
Πόντοι
446
Ναι έχεις δίκιο για να μηνυματα.
Κοίτα όπως έγραψα, 2-3 Ασιάτισσες που έχει τραβάνε μαλακία αλλά δεν το έχουν το άθλημα. Κάποια στιγμή μου είχε κάνει και μια Ελληνίδα εκεί. Καυλάκι με όμορφο πρόσωπο (δεν προχώρησε) αλλά δεν την έχει ξαναφέρει.
Πάντως αν θες για καλό μασάζ 1ώρα/35€ είναι ΟΚ.
Αυτή η Δέσποινα θα ήταν η πολύ όμορφη που λες. Οι άλλες που είχα δει ήταν λίγο σαύρες. Με την ίδια έκανα πάντα, καλό μασάζ κάνει, αλλά μέχρι εκεί. Για να με καυλώσει κ να πάω μου έλεγε χωρίς πετσέτα, very slow sensual massage αλλά πάντα έπαιρνα τ αρχίδια μου. Πούλο κ μαύρο. Αν κάποιος θέλει μόνο μασάζ καλή είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom