Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Τι αου έστειλε η μιλφαρα;; Δουλευει εκει;;; Σου ειπε κατι;

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πρωτη φορα το ακουω. Αλλα αφου εχεις παρε δωσε μαζι της στο facebook ρωτα πληροφορίες και ενημέρωσέ μας. Αν και απο τον τιτλο του μαγαζιου χλωμό το κόβω να κάνει αυτά που ζητάμε εμείς.

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
το μυνημα ειναι

{ Καλησπερα φιλε μου, για τους φιλους μου στο fb κανω μια καμπανια κ δινω εκπτωση 50%σε υπηρεσια μασαζ 45 λεπτων ΜοΝο 19ε .εχουμε εξαιρετικες μασερ.. επισης εχουμε κ υπηρεσιες κομμωτηριου ,αποτριχωση laser k.a .. θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντα στον χωρο μου Καλαμακιου 90 Αλιμος.. ενημερωσε με αν θελεις να σου κλεισω ραντεβου... τηλ καταστηματος 210=======}

αν και το βλεπω χλωμο και εγω για τιποτα πονηρο , αλλα λεω μπας και ξερει κανενας τιποτα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ε με αυτο που διαβαζω σίγουρα δεν παιζει τίποτα. Ο μόνος τρόπος να την κάνεις να αγγίξει πούτσο είναι να πας για αποτρίχωση bikini χαχαχαχαχ

Dylan-Johnny

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Διαπίστωσα κι εγώ την αναντιστοιχία μεταξύ της "Αναστασίας" στο τηλέφωνο και της πραγματικής... Αφενος λόγω φωνής αφετέρου γτ από κοντά μου απάντησε διαφορετικά ή τελείως διαφορετικά σε 2-3 πραγματα που μου είχαν πει στο τηλέφωνο...

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Χαχαχαχχα συμφωνώ!! Εκτος αν η μιλφαρα ειναι πορνοδιαστροφικη!! Αν βλεπαμε το προφιλ της στο φειςμπουκ ιςως να ειχαμε πιο ξεκάθαρη εικονα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Διαπίστωσα κι εγώ την αναντιστοιχία μεταξύ της "Αναστασίας" στο τηλέφωνο και της πραγματικής... Αφενος λόγω φωνής αφετέρου γτ από κοντά μου απάντησε διαφορετικά ή τελείως διαφορετικά σε 2-3 πραγματα που μου είχαν πει στο τηλέφωνο...
Επιβεβαιώνω. Στο τηλέφωνο η γιαγιά που απαντάει, λέει κόστος 25€ για μια ώρα. Ακόμα και για το body shower.  Ωστόσο, όταν πάς από το "μαγαζί", η Αναστασία ενημερώνει ότι το 25άρι ισχύει για μισή ώρα μασαζ με εκτόνωση. Όλα τα υπόλοιπα είναι στο πρόγραμμα της μίας ώρας με κόστος από 60€ και πάνω.

Nick R.

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα,οταν λεμε εκτονωση στα 25 εννουμε "φραπε" μονο?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
λοιπόν...

το παρόν νήμα αφορά μασάζ από ΓΥΝΑΙΚΕΣ

όσοι προσφέρουν ή θέλουν μασάζ από άνδρες αλλού

τα σχετικά μηνύματα διαγράφηκαν

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ποσο το εχω γράψει και παλιότερα... Ειχα παει εκει ναι μεν ωραιο μουνι αλλα στο 20λεπτο με τελειωσε.. Μου τράβηξε μια ισπανική και γεια σας...  Ειναι πεταμένα λεφτά γιατι πραγματικα σε τελειώνουν αμεσως.. Εγω δεν ξαναπαω
πες ρε φιλε τιποτα περισσοτερα τιμες προγραμματα......αν ειναι γυμνη......

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Συνάντηση με την Αναστασία από nurumassage4u πριν μια εβδομάδα. Το ραντεβού κλείνεται τηλεφωνικώς μέσω μιας ευγενικής κυρίας που στέλνει σε ένα διαμέρισμα στην Συγγρού την κοπέλα που θες. Πρέπει να έχουν 4 σύνολο, 2 για κλασσικό μασάζ και 2 για νούρου. Ήθελα να δοκιμάσω το νούρου καθώς δεν είχα κάνει ποτέ και διάλεξα την Αναστασία για 1 ώρα στα 100 €. Άφιξη στο διαμέρισμα το οποίο είναι αρκετά καλό και υποδοχή από την Αναστασία. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο διαμέρισμα. Η κοπέλα είναι γκομενάρα με τεράστιο βραζιλιάνικο κώλο και τεράστια φυσικά βυζιά, ηλικίας 37-42. Πραγματικά δεν υπάρχει το σώμα της. Ντουζάκι παρέα και ξεκίνημα στο νούρου μασαζοκρέβατο ένα τέλειο μασάζ με την κωλάρα της και τις βυζάρες της. Υπερβολικά καβλωτικό και απολαυστικό και τελείωμα με ισπανική. Το μόνο μεγάλο μειονέκτημα είναι η διάρκεια καθώς στα 45 λεπτά είχα φύγει με 15 λεπτά τα ντουζάκια, δηλαδή μισή ώρα καθαρή συνδερίαση.

Για 100 € δεν αξίζει με τίποτα μισή ώρα μασάζ όσο μουνάρα να είναι η Αναστασία. Δεν θα ξαναπάω εκτός αν συνενοηθώ απο πριν να μου κανει 45 λεπτα γεμάτα.

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Τα ειπε ολα ο φιλος.. Ακριβως τα ιδια.. Το μονο που θα προσθέσω ειναι οτι ζητησα να κανω μια ωρα και όσες εκτονωσεις προλάβω και μου ειπε προσπάθησε να κρατηθείς οσο πιο πολυ γινετε.. Εμενα η συνέδρια δεν ηταν ούτε 20 λεπτα.. Συμφωνώ με τον φιλο απο πάνω!

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Συνάντηση με την Αναστασία από nurumassage4u πριν μια εβδομάδα. Το ραντεβού κλείνεται τηλεφωνικώς μέσω μιας ευγενικής κυρίας που στέλνει σε ένα διαμέρισμα στην Συγγρού την κοπέλα που θες. Πρέπει να έχουν 4 σύνολο, 2 για κλασσικό μασάζ και 2 για νούρου. Ήθελα να δοκιμάσω το νούρου καθώς δεν είχα κάνει ποτέ και διάλεξα την Αναστασία για 1 ώρα στα 100 €. Άφιξη στο διαμέρισμα το οποίο είναι αρκετά καλό και υποδοχή από την Αναστασία. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο διαμέρισμα. Η κοπέλα είναι γκομενάρα με τεράστιο βραζιλιάνικο κώλο και τεράστια φυσικά βυζιά, ηλικίας 37-42. Πραγματικά δεν υπάρχει το σώμα της. Ντουζάκι παρέα και ξεκίνημα στο νούρου μασαζοκρέβατο ένα τέλειο μασάζ με την κωλάρα της και τις βυζάρες της. Υπερβολικά καβλωτικό και απολαυστικό και τελείωμα με ισπανική. Το μόνο μεγάλο μειονέκτημα είναι η διάρκεια καθώς στα 45 λεπτά είχα φύγει με 15 λεπτά τα ντουζάκια, δηλαδή μισή ώρα καθαρή συνδερίαση.

Για 100 € δεν αξίζει με τίποτα μισή ώρα μασάζ όσο μουνάρα να είναι η Αναστασία. Δεν θα ξαναπάω εκτός αν συνενοηθώ απο πριν να μου κανει 45 λεπτα γεμάτα.
με λιγα λογια ξεπετα κανονικη.
1) η αναστασια ειναι με το πρασινο μαγιω η με το κοκκινο?
2) στο μασαζ ησασταν και οι δυο γυμνοι??
3) και αν χυσεις στο 10λεπτο σε παραταει?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

σωστα ερωτηματα
το σωστο nuru γινεται με γυμνους ολους τους εμπλεκομενους

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301

1. Η Αναστασία είναι με το πράσινο.
2. Εγώ γυμνός και αυτή με μαγιό, στο τέλος κατέβασε το σουτιέν.
3. Δύσκολο γιατί μετά το 20λεπτό ανεβάζει στροφές να σε τελειώσει.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
1. Η Αναστασία είναι με το πράσινο.
2. Εγώ γυμνός και αυτή με μαγιό, στο τέλος κατέβασε το σουτιέν.
3. Δύσκολο γιατί μετά το 20λεπτό ανεβάζει στροφές να σε τελειώσει.

Σωστος
καλη ενημερωσξ :hi:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
να μην υπαρχει ενα σωστο μερος για νουρου ????? θελουν και 100 ευρω !!!!!! ξεπετουδες του κερατα λοιπον οι κυριες!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom