Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επιβεβαιώνω. Στο τηλέφωνο η γιαγιά που απαντάει, λέει κόστος 25€ για μια ώρα. Ακόμα και για το body shower. Ωστόσο, όταν πάς από το "μαγαζί", η Αναστασία ενημερώνει ότι το 25άρι ισχύει για μισή ώρα μασαζ με εκτόνωση. Όλα τα υπόλοιπα είναι στο πρόγραμμα της μίας ώρας με κόστος από 60€ και πάνω.Διαπίστωσα κι εγώ την αναντιστοιχία μεταξύ της "Αναστασίας" στο τηλέφωνο και της πραγματικής... Αφενος λόγω φωνής αφετέρου γτ από κοντά μου απάντησε διαφορετικά ή τελείως διαφορετικά σε 2-3 πραγματα που μου είχαν πει στο τηλέφωνο...
πες ρε φιλε τιποτα περισσοτερα τιμες προγραμματα......αν ειναι γυμνη......Ποσο το εχω γράψει και παλιότερα... Ειχα παει εκει ναι μεν ωραιο μουνι αλλα στο 20λεπτο με τελειωσε.. Μου τράβηξε μια ισπανική και γεια σας... Ειναι πεταμένα λεφτά γιατι πραγματικα σε τελειώνουν αμεσως.. Εγω δεν ξαναπαω
πες ρε φιλε τιποτα περισσοτερα τιμες προγραμματα......αν ειναι γυμνη......
ΝαιΚαλημερα,οταν λεμε εκτονωση στα 25 εννουμε "φραπε" μονο?
με λιγα λογια ξεπετα κανονικη.Συνάντηση με την Αναστασία από nurumassage4u πριν μια εβδομάδα. Το ραντεβού κλείνεται τηλεφωνικώς μέσω μιας ευγενικής κυρίας που στέλνει σε ένα διαμέρισμα στην Συγγρού την κοπέλα που θες. Πρέπει να έχουν 4 σύνολο, 2 για κλασσικό μασάζ και 2 για νούρου. Ήθελα να δοκιμάσω το νούρου καθώς δεν είχα κάνει ποτέ και διάλεξα την Αναστασία για 1 ώρα στα 100 €. Άφιξη στο διαμέρισμα το οποίο είναι αρκετά καλό και υποδοχή από την Αναστασία. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο διαμέρισμα. Η κοπέλα είναι γκομενάρα με τεράστιο βραζιλιάνικο κώλο και τεράστια φυσικά βυζιά, ηλικίας 37-42. Πραγματικά δεν υπάρχει το σώμα της. Ντουζάκι παρέα και ξεκίνημα στο νούρου μασαζοκρέβατο ένα τέλειο μασάζ με την κωλάρα της και τις βυζάρες της. Υπερβολικά καβλωτικό και απολαυστικό και τελείωμα με ισπανική. Το μόνο μεγάλο μειονέκτημα είναι η διάρκεια καθώς στα 45 λεπτά είχα φύγει με 15 λεπτά τα ντουζάκια, δηλαδή μισή ώρα καθαρή συνδερίαση.
Για 100 € δεν αξίζει με τίποτα μισή ώρα μασάζ όσο μουνάρα να είναι η Αναστασία. Δεν θα ξαναπάω εκτός αν συνενοηθώ απο πριν να μου κανει 45 λεπτα γεμάτα.
με λιγα λογια ξεπετα κανονικη.
1) η αναστασια ειναι με το πρασινο μαγιω η με το κοκκινο?
2) στο μασαζ ησασταν και οι δυο γυμνοι??
3) και αν χυσεις στο 10λεπτο σε παραταει?
με λιγα λογια ξεπετα κανονικη.
1) η αναστασια ειναι με το πρασινο μαγιω η με το κοκκινο?
2) στο μασαζ ησασταν και οι δυο γυμνοι??
3) και αν χυσεις στο 10λεπτο σε παραταει?
1. Η Αναστασία είναι με το πράσινο.
2. Εγώ γυμνός και αυτή με μαγιό, στο τέλος κατέβασε το σουτιέν.
3. Δύσκολο γιατί μετά το 20λεπτό ανεβάζει στροφές να σε τελειώσει.