jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
να μην υπαρχει ενα σωστο μερος για νουρου ????? θελουν και 100 ευρω !!!!!! ξεπετουδες του κερατα λοιπον οι κυριες!!!!!!!
ειμαστε πισω κ σ αυτο
να μην υπαρχει ενα σωστο μερος για νουρου ????? θελουν και 100 ευρω !!!!!! ξεπετουδες του κερατα λοιπον οι κυριες!!!!!!!
Στο 10λεπτο δεν τελειώνεις γιατι στο κανει απο πισω στην αρχη στην πλάτη.. Αλλα οταν γυρνα δεν αντέχεις φαίνεται οτι θελει να σε τελειωσει
γι αυτο την παιζουμε μιση ωρα πριν το ραντεβου
ελα πμ εσυ! γκουρου styleγι αυτο την παιζουμε μιση ωρα πριν το ραντεβου
ελα πμ εσυ! γκουρου style
καποιος μου ειπε,οτι φετος θα φορεθει πολυ το πρασινο...συμφωνεις?ελα πμ εσυ! γκουρου style
αμεεεεεεεεεεεκαποιος μου ειπε,οτι φετος θα φορεθει πολυ το πρασινο...συμφωνεις?
ωραια...αμεεεεεεεεεεε
σωστα ερωτηματα
το σωστο nuru γινεται με γυμνους ολους τους εμπλεκομενους
ειμαστε πισω κ σ αυτο
πηγαινε ρε Σ40-42 και κανε νουρου ΚΑΝΟΝΙΚΟ να πεις το δεσποτη Παναγιωτη. 20 ευρω παραπανω εχει απο αυτη τη μαλακια που λενε οι αλλες.
δε σου λεω ποια να παρεις
ολους????
Φιλε ειχα κανει με τζουλια στοΣ45
Πολυ καλο
Ναι
Αν δεις βιντεο εξωτερικο ασχετο αν εχει σεξ ετσι γινεται
αποφασισα να παω και εγω στο εν λογω καταστημα. περνω τηλ το σηκωσε η γνωστη κυρια με την καυλωτικη φωνη και μου λεει ελα και οταν φτασεις παρε να σου ανοιξω. φτανω περνω τηλ και μου λεει πατα το κουδουνι που γραφει σφακιανακη και ανεβα στον 3ο οροφο.ο συναγωνιστης απο πανω πηγε στον 2ο δεν ξερω γιατι. μηπως εχουνε δυο διαμερισματα νοικιασμενα?Η τατιάνα είανι γνωστή και από Σολωμού 33. Κρίτωνος δεν έχω πάει αλλα μια και ειναι τα ιδια ιδρύματα σίγουρα γίνονται εσωτερικές μετακινήσεις..
Την Αλίνα όμως δεν την έχω πετύχει ποτέ στην Σολωμού..και Κρίτωνος δεν έχω πατήσει ποτέ μου.
Εγώ προ ημερών επισκεφθηκα ένα μασατζίδικο στην Γ' Σεπτεμβρίου 99
Η αγγελία και το τηλέφωνο είναι εδώ
Στο τηλέφωνο απάντησε μια καυλιάρικη φωνή όπου με ενημέρωσε ότι κάνουν μασαζ και χάδια παντού, body shower, ότι το μασαζ διαρκεί σχεδόν μία ώρα και κοστίζει 25€.
Κλείνω ραντεβού και πάω.
Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ΟΤΕ. Πάρκινγκ εύκολο ιδιως αν πας απόγευμα.
Το κουδούνι γράφει ένα όνομα κανονικό (δεν το θυμαμαι) που δεν παραπέμπει σε μασαζ. Οπότε πρέπει να πάρεις τηλέφωνο από κάτω για να σου ανοίξουν.
Όση ώρα έκανα μανουβρα για να παρκάρω εμφανίστηκε συναγωνιστής οπου σταμάτησε στην πόρτα έβγαλε το κινητο έκανε κλήση και μετά από λίγο μπήκε μέσα.
Στον δεύτερο όροφο είναι το ίδρυμα και όπως βγαίνεις από το ασανσερ είναι η δεξιά πόρτα. Το τονίζω γιατί σε καμμιά από τις δύο πόρτες του ορόφου δεν υπάρχει όνομα στο κουδούνι.
Περνάω μέσα με υποδέχεται μια γυναίκα ψηλή ξανθιά με τραβελόφατσα και δερμα τόσο λευκό που πλησιάζε στα όρια του αλμπίνο.
Είχε πολύ "σκληρά" χαρακτηριστικά. Δεν συγκράτησα το όνομά της. Υπήρχε και άλλη μια την ώρα που πήγα εγώ, ελληνίδα στα 40+ συμπαθητική στο πρόσωπο λεπτό σώμα και λέγεται Αναστασία.
Η Αναστασία μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν κάνει πρόγραμμα σεξ, μόνο μασαζ και εκτόνωση με 25€. Το σεξ και το body shower και ο,τιδήποτε άλλο σεξουαλικό περαν της απλής εκτόνωσης το κάνει η άλλη η ψηλή αλλά με κόστος 80€.
Μην τα πολυλογώ δεν γούσταρα να πάω με την ψηλή οπότε μασαζακι και φραπε στα 25€ είναι μια τίμια πρόταση.
Μασαζ αρκετά καλό θα έλεγα, έδειξε ότι το γνωρίζει το αντικείμενο, εξάλλου όπως είπε της αρέσει και προσπαθεί να είναι καλή.
Μου έκανε καλό δυνατό στην πλάτη και πιο απαλό αισθησιακό ανάμεσα στα πόδια όσο ήμουν μπρούμητα.
Γυρίζοντας ανάσκελα ασχολήθηκε λίγο κάνοντας μασαζ στους προσαγωγούς και σιγά σιγά χάϊδευε όλο και πιο πολύ τον παργαλάτσο.
Φραπές καλος χωρίς καλαμάκι με γλωσσόφιλα. Από ρούχα βγάζει μόνο μπλούζα και σουτιέν , σε αφήνει να παίξεις με βυζιά και να πιπιλίσεις ρώγες.
Σε μπούτια μουνί και κώλο με άφηνε να αγγίζω πάνω από τα ρούχα. Όποτε πήγαινα να βάλω χέρι από μέσα τραβιόταν.
Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. Είναι και το κόστος ιδιαίτερα χαμηλό που συμβάλουν στην καλή εντύπωση που σου αφήνει το μαγαζί φεύγοντας.
Άλλες λεπτομέρειες που μπορεί να ενδιαφέρουν το κοινό είναι ότι πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για ραντεβού πριν πας, τα λεφτά τα προπληρώνεις, μπάνιο και παντόφλες είναι κοινές και η πετσέτα καθαρή μέν αλλα όχι σφραγισμένη.
κατεριναΤο όνομά της το ξέρεις ,μήπως ήταν η Αναστασία ;