Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Στο 10λεπτο δεν τελειώνεις γιατι στο κανει απο πισω στην αρχη στην πλάτη.. Αλλα οταν γυρνα δεν αντέχεις φαίνεται οτι θελει να σε τελειωσει

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Στο 10λεπτο δεν τελειώνεις γιατι στο κανει απο πισω στην αρχη στην πλάτη.. Αλλα οταν γυρνα δεν αντέχεις φαίνεται οτι θελει να σε τελειωσει

γι αυτο την παιζουμε μιση ωρα πριν το ραντεβου :2funny:

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
γι αυτο την παιζουμε μιση ωρα πριν το ραντεβου :2funny:

Σωστο και αυτο αλλα προτιμότερο ειναι αυτο που της ειπα.. Όσες φορες χύσουμε σε μια ωρα.. Οποτε δυο φορες πχ για 100€ θα ηταν οτι επρεπε.. Φυσικα και το αρνήθηκε και μου ειπε προσπάθησε να κρατηθείς! Ακου απάντηση σε πελάτη που εδωςε 100€ και τον ξεπέρασε στο 20λεπτο! Χαρακτηριστικό ειναι οτι ειχα κλείσει ραντεβού 16:30 και 17:20 ειχα φυγει!! Ούτε ωρα μαζι με ταμπανια.. Που δεν κάναμε μαζι! Ο φιλος που εκανε μαζι της μπανιο τουλαχιστον παίχτηκε κατι εκει;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.706
Πόντοι
19.795

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.461
Πόντοι
41.813
ειμαστε πισω κ σ αυτο

πηγαινε ρε Σ40-42 και κανε νουρου ΚΑΝΟΝΙΚΟ να πεις το δεσποτη Παναγιωτη. 20 ευρω παραπανω εχει απο αυτη τη μαλακια που λενε οι αλλες.

δε σου λεω ποια να παρεις  :grin: :grin: :grin: :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
πηγαινε ρε Σ40-42 και κανε νουρου ΚΑΝΟΝΙΚΟ να πεις το δεσποτη Παναγιωτη. 20 ευρω παραπανω εχει απο αυτη τη μαλακια που λενε οι αλλες.

δε σου λεω ποια να παρεις  :grin: :grin: :grin: :grin:

Φιλε ειχα κανει με τζουλια στοΣ45
Πολυ καλο

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.461
Πόντοι
41.813

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η τατιάνα είανι γνωστή και από Σολωμού 33. Κρίτωνος δεν έχω πάει αλλα μια και ειναι τα ιδια ιδρύματα σίγουρα γίνονται εσωτερικές μετακινήσεις..
Την Αλίνα όμως δεν την έχω πετύχει ποτέ στην Σολωμού..και Κρίτωνος δεν έχω πατήσει ποτέ μου.

Εγώ προ ημερών επισκεφθηκα ένα μασατζίδικο στην Γ' Σεπτεμβρίου 99

Η αγγελία και το τηλέφωνο είναι εδώ
Στο τηλέφωνο απάντησε μια καυλιάρικη φωνή όπου με ενημέρωσε ότι κάνουν μασαζ και χάδια παντού, body shower, ότι το μασαζ διαρκεί σχεδόν μία ώρα και κοστίζει 25€.

Κλείνω ραντεβού και πάω.

Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ΟΤΕ. Πάρκινγκ εύκολο ιδιως αν πας απόγευμα.

Το κουδούνι γράφει ένα όνομα κανονικό (δεν το θυμαμαι) που δεν παραπέμπει σε μασαζ. Οπότε πρέπει να πάρεις τηλέφωνο από κάτω για να σου ανοίξουν.
Όση ώρα έκανα μανουβρα για να παρκάρω εμφανίστηκε συναγωνιστής οπου σταμάτησε στην πόρτα έβγαλε το κινητο έκανε κλήση και μετά από λίγο μπήκε μέσα.

Στον δεύτερο όροφο είναι το ίδρυμα και όπως βγαίνεις από το ασανσερ είναι η δεξιά πόρτα. Το τονίζω γιατί σε καμμιά από τις δύο πόρτες του ορόφου δεν υπάρχει όνομα στο κουδούνι.

Περνάω μέσα με υποδέχεται μια γυναίκα ψηλή ξανθιά με τραβελόφατσα και δερμα τόσο λευκό που πλησιάζε στα όρια του αλμπίνο.
Είχε πολύ "σκληρά" χαρακτηριστικά. Δεν συγκράτησα το όνομά της. Υπήρχε και άλλη μια την ώρα που πήγα εγώ, ελληνίδα στα 40+ συμπαθητική στο πρόσωπο λεπτό σώμα και λέγεται Αναστασία.
Η Αναστασία μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν κάνει πρόγραμμα σεξ, μόνο μασαζ και εκτόνωση με 25€. Το σεξ και το body shower και ο,τιδήποτε άλλο σεξουαλικό περαν της απλής εκτόνωσης το κάνει η άλλη η ψηλή αλλά με κόστος 80€.

Μην τα πολυλογώ δεν γούσταρα να πάω με την ψηλή οπότε μασαζακι και φραπε στα 25€ είναι μια τίμια πρόταση.

Μασαζ αρκετά καλό θα έλεγα, έδειξε ότι το γνωρίζει το αντικείμενο, εξάλλου όπως είπε της αρέσει και προσπαθεί να είναι καλή.

Μου έκανε καλό δυνατό στην πλάτη και πιο απαλό αισθησιακό ανάμεσα στα πόδια όσο ήμουν μπρούμητα.
Γυρίζοντας ανάσκελα ασχολήθηκε λίγο κάνοντας μασαζ στους προσαγωγούς και σιγά σιγά χάϊδευε όλο και πιο πολύ τον παργαλάτσο.

Φραπές καλος χωρίς καλαμάκι με γλωσσόφιλα. Από ρούχα βγάζει μόνο μπλούζα και σουτιέν , σε αφήνει να παίξεις με βυζιά και να πιπιλίσεις ρώγες.
Σε μπούτια μουνί και κώλο με άφηνε να αγγίζω πάνω από τα ρούχα. Όποτε πήγαινα να βάλω χέρι από μέσα τραβιόταν.

Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. Είναι και το κόστος ιδιαίτερα χαμηλό που συμβάλουν στην καλή εντύπωση που σου αφήνει το μαγαζί φεύγοντας.

Άλλες λεπτομέρειες που μπορεί να ενδιαφέρουν το κοινό είναι ότι πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για ραντεβού πριν πας, τα λεφτά τα προπληρώνεις, μπάνιο και παντόφλες είναι κοινές και η πετσέτα καθαρή μέν αλλα όχι σφραγισμένη.
αποφασισα να παω και εγω στο εν λογω καταστημα. περνω τηλ το σηκωσε η γνωστη κυρια με την καυλωτικη φωνη και μου λεει ελα και οταν φτασεις παρε να σου ανοιξω. φτανω περνω τηλ και μου λεει πατα το κουδουνι που γραφει σφακιανακη και ανεβα στον 3ο οροφο.ο συναγωνιστης απο πανω πηγε στον 2ο δεν ξερω  γιατι. μηπως εχουνε δυο διαμερισματα νοικιασμενα?
μπαινω λεω το προγραμμα με τα 25€ ειναι σε ολο το σωμα.. ναι μου λεει .
και εκει που περιμενω να δω τις λαδοκορες μου λεει ΄΄παμε μαζι θα κανουμε΄΄??????(ηταν μονη της) δε γαμιετε λεω απο μεσα μου 25€ ειναι μονο θα μπω.
μπαινω στο στο δωματιο βγαζω ρουχα και μπανακι. ξαπλωνω ερχετε και μου λεει αν μπορεις να με πληρωσεις  :huh: :huh: :huh: σηκωνομαι με την μαλαπερδα εξω και την πληρωνω.
στην συνεχεια μου λεει να βαλω λαδακι η ταλκ? βαλε λαδακι λεω και απανταει ΄΄ωχ δεν εχω τελειωσε΄ :huh: :huh: :huh: τεσπα λεω κανε μου ετσι.
απο μασαζ απλα τ ι π ο τ α!!!!! μιλαγε ολη την ωρα  και μου σπασε τα αρχιδια μιας  και δεν μου αρεσει να μου μιλανε την ωρα του μασαζ , 2 φορες εφυγε απο το δωματιο δεν ξερω γιατι.
προς το τελος της λεω εγω να μου κανει και στα επιμαχα σημεια και μου λεει το θεικο δεν σε ξερω καλα για να κανω τετοια πραγματα απο την πρωτη φορα και τρωω την πρωτη μεγαλη ξενερα....
βγαλε λιγο την μπλουζα σου ''αφου ειπαμε δεν σε ξερω καλα΄΄ δευτερη ξενερα.
μου εκανε στα παπαρια εγω χουφτωνα κανονικα βυζακια και μουνακι πανω απο τα ρουχα και την αρχιζω ΄΄πωπω εχεις πολυ ωραιο στηθος ασε με να το πιασω απο μεσα΄΄΄τσουπ με αφησε, ΄΄πωπω πως θα γουσταρα να τα δω εστω μια φορα΄΄ τσουπ μου τα πεταξε εξω. να μην τα πολυλογω η κολογρια ειχε παρα πολυ ωραια βυζια για την ηλικια της 3,5αρια στητα και πολυ απαλα. οπως μου εκανε μασαζ στα αρχιδια της ακουμπουσα τον πεοντα στο χερι αλλα στο τελος τον επαιξα μονος μου μπροστα της ενω μου χαιδευε τα αρχιδια.
κοινως ξενερωσα με την ολη φαση αλλα με καυλωσαν τα βυζια της κολογριας.
αφου ντυνομαι να φυγω μου λεει ελα να σου δωσω το κινητο μου να περνεις εμενα κατευθειαν τηλεφωνο. γιατι λεω ερχεσε και στα σπιτια? ε οχι μου λεει αλλα αν γνωρισω καποιον καλα παω. με γουσταρε η κολογρια.
αν ξαναπαω θα της πω να μου κανει με τα βυζια της μασαζ......στην τιμη των 25€ και ποτε δεν ξερεις.....
τελος οταν εφευγα ειδα και της αλλες δυο λαδοκορες την ξανθια ομως μονο στην μουρη γιατι η αλλη ηταν μεσα σε ενα αλλο δωματιο με την πλατη γυρισμενη.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Το όνομά της το ξέρεις ,μήπως ήταν η Αναστασία ;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom