περι ναυαγιου τιποτα,περι υπηρεσιων ενδιαφερομαι αν καποιος εχει κατι να πει που δεν ξερω
Περασμα από Πλατεία Βικτωρίας την προηγούμενη εβδομάδα (για να φύγει καλά ο χρόνος). Το ραντεβού κλείστηκε αργά περίπου 7 το απόγευμα. Με υποδέχτηκε η Χριστίνα η ψιλή Ρωσίδα. Στο δωμάτιο με ρώτησε κατευθείαν αν θέλω σεξ. Της απάντησα οχι και μου πρότεινε το πρόγραμμα των 25 ευρώ με εκτόνωση. Η κυρία (κοντά στα 50) ευγενική αλλά με ένα σώμα που δεν γουστάρω. Δηλαδή μικρό βυζί. Μασάζ μπρούμητα γυμνός εννοείται. Τα τηλέφωνα χτυπάγανε συνέχεια κάνοντας μάλιστα αυτή σχόλια του τύπου σιγά μην τον θυμάμαι αυτόν, τι θέλει αυτός και τέτοιες μαλακίες αναφερόμενη στους συναγωνιστές που την καλούσαν. Η αλήθεια είναι ότι χαλάστηκα τόσο από την όλη φάση που ήθελα να την κάνω με ελαφρά. Μάλιστα της είπα ότι δεν θέλω εκτόνωση και θα φύγω έτσι αφού δεν έχω διάθεση. Η τύπισσα μένει άφωνη και κάνει την εξής δήλωση. Δεν φεύγει κανείς από εδώ χωρίς να τελειώσει. Δηλαδή μου έβαλε και χέρι
Φέρνει μόνη της τον σκούφο τον περνάει και αρχίζει πίπα. Αγαπητοί συνάδελφοι τον έχασα στο στόμα της. Οταν λέμε όλο μέσα πραγματικά το εννοούμε. Πολύ καλή πραγματικά από τις καλύτερες
Η κυρία παίρνει ντοκτορά στην πίπα. Φεύγοντας μου έδωσε το δικό της τηλέφωνο προκειμένου την επόμενη φορά να την καλέσω για να κλείσω μαζί της και όχι στο τηλέφωνο της αγγελίας!!!. Διάρκεια 30 λεπτά, μαζί με τα τηλέφωνα που απάνταγε και κόστος 25 ευρώπουλα. Τα σχόλια δικά σας