Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

ρε τυπε σορυ κιολας αλλα στο εν λογο λαδαδικο, υπαρχουν/αν 2 κοπελες. Η Αναστασια και η Χριστινα! η μεγαλη κυρια που λες ειναι μια 70 χρονων ! με αυτη μπηκες για μασαζ?!  :think:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Να και κατι καινουριο που δεν ξεραμε για το λαδομάγαζο. Χαρα στο κουράγιο σου φίλε. Για τρίτο όροφο δεν ξέρω κάτι. Εγω χτυπάω κουδούνι με όνομα Καντιάνος και ανεβαίνω στο 2ο όροφο.
Ίσως να παίζει και 3ος οροφος και να βρίσκεται η γριά μόνη της εκεί και να εξυπηρετεί κατ έξαίρεση  αν γεμισουν τα δωμάτια κάτω ή όσους πάνε χωρίς ραντεβού.
Πάντως στο δεύτερο όροφο δεν εχω δει να κυκλοφορεί κάποια γριά. Μονο 2 milf

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καποιος μου ειπε,οτι φετος θα φορεθει πολυ το πρασινο...συμφωνεις?
Ναι όντως... το ακουσα και εγω. Βεβαια αυτοι που μου το ειπαν δεν ξερουν και πολλα απο μοδα. Εγω για παραδειγμα που ειμαι ΓαβαΛακης και ξερω, εχω να πω οτι η μοδα δεν επιβάλλεται. Απλα έρχεται και παρέρχεται. Και το πρασινο δυστυχως πηγαινει μονο στα μελαχρινα.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Να και κατι καινουριο που δεν ξεραμε για το λαδομάγαζο. Χαρα στο κουράγιο σου φίλε. Για τρίτο όροφο δεν ξέρω κάτι. Εγω χτυπάω κουδούνι με όνομα Καντιάνος και ανεβαίνω στο 2ο όροφο.
Ίσως να παίζει και 3ος οροφος και να βρίσκεται η γριά μόνη της εκεί και να εξυπηρετεί κατ έξαίρεση  αν γεμισουν τα δωμάτια κάτω ή όσους πάνε χωρίς ραντεβού.
Πάντως στο δεύτερο όροφο δεν εχω δει να κυκλοφορεί κάποια γριά. Μονο 2 milf
τι εγινε ρε παιδια :huh: :huh: :huh: αλλου πηγα εγω???
στο σαλονι που καθησα πριν μπω στο δωματιο ειχε και ενα στρωμα δαπεδου φουσκωτο απο πισω. και μεσα στο δωματιο ειχε ενα κουτι μεγαλο ξυλινο με μια πριζα που μπαινει στο ρευμα σαν χαμαμ.και η κοπελα η ξανθια ειχε μαλλι σγουρο μεχρι τον ωμο της. παντως η κατερινα που μου εκανε μασαζ 70 χρονων δεν ηταν με τιποτα μαχ 55.δεν ξερω τι να πω. το κουδουνι που πατησα εγραφε σφακιανακης 3ος.και ηταν στην αριστερη πλευρα. αν παει καπιος ας κανει ενα τσεκ τα ονοματα.ισως οπως ειπε και ο terry να εχουν και τα δυο διαμερισματα νοικιασμενα, γιατι οι αλλες δυο κοπελες ανεβηκαν μιση ωρα μετα απο εμενα.
και ααλλη μια ερωτηση. εσεις τηλεφωνο για ραντεβου πηρατε στο σταθερο χχχχχχχχ750 απο την αγγελια της χρυσης ευκαιριασ?

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ρε τυπε σορυ κιολας αλλα στο εν λογο λαδαδικο, υπαρχουν/αν 2 κοπελες. Η Αναστασια και η Χριστινα! η μεγαλη κυρια που λες ειναι μια 70 χρονων ! με αυτη μπηκες για μασαζ?!  :think:
αυτην την εχετε δει την γρια? μπορεις να μου περιγραψεις πως ηταν?

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Mαγνές και εγω πηγα στο συγκεκριμένο.. Στον τρίτο ειναι στο Σφακιανακης και μου εκανε η Χριστίνα... Μασαζακι των 25€ προπληρωσα και μετα μου εκανε ενα χαλαρωτικό... Γδύθηκε τελειως απο πάνω και απο κατω με άφηνε κανονικα να της βάζω δάχτυλο και αυτη μου τον έπαιζε μεχρι που τελείωσα.. Τίμια επιλογή για 25€! Παντως στον τρίτο ηταν τωρα για το δευτερο που ειπε ο φιλος δεν ξερω κατι... Ηταν και αλλη μια ξανθιά γυναικα μαλλον η "αλμπινο" που ειχε αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Το μπέρδεμα της μαιμούς αρχίζει να γίνεται καθόσον το αλμπίνο είναι η Χριστίνα,εκτός αν υπάρχουν δύο αλμπίνα!!! όλα γίνονται.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Mαγνές και εγω πηγα στο συγκεκριμένο.. Στον τρίτο ειναι στο Σφακιανακης και μου εκανε η Χριστίνα... Μασαζακι των 25€ προπληρωσα και μετα μου εκανε ενα χαλαρωτικό... Γδύθηκε τελειως απο πάνω και απο κατω με άφηνε κανονικα να της βάζω δάχτυλο και αυτη μου τον έπαιζε μεχρι που τελείωσα.. Τίμια επιλογή για 25€! Παντως στον τρίτο ηταν τωρα για το δευτερο που ειπε ο φιλος δεν ξερω κατι... Ηταν και αλλη μια ξανθιά γυναικα μαλλον η "αλμπινο" που ειχε αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ
άρα δεν ειμαι μόνο εγώ που πήγα στον τρίτο. Φιλέ την γιαγιά στην υποδοχή την ειδες; Πως ήταν και ποσό χρόνων την έκανες;

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Παιδια μισο, εγω πηγα με μια Χριστίνα με βυζια μεγάλα οχι στητά αλλα ωραιο μιλφακι... Με υποδέχτηκε μια ξανθιά ασπρουλιαρα και φαντάστηκα οτι αυτη θα ειναι η αλμπινο.. Όνομα δεν ρωτησα... Ούτε γριά ειδα.. Αυτες τις δυο ειδα μονο.. Και με τη Μιλφ (γύρω στα 40 ) που περασα μου ειπε οτι την λενε Χριστίνα.. Τωρα να ειναι δυο με αυτο το όνομα δυσκολο αλλα ποιος ξερει.. Παντως στον τρίτο πηγα..

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Eγω πηγα στον τριτο στην δεξια πορτα
Παρουσες αναστασια και μια βυζαρου ελληνιδα ετων 30
Πηαρα την βυζαρου
Δεν ειδα ουτε γρια ουτε ρωσιδα ουτε χριστινα ουτε αλμπινο
Την ελληνιδα την λεγανε στεφανια

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.093
Πόντοι
736
μα τι γινεται πια με το ιδρυμα?? αστειρευτη πηγη ειναι? :rockon: :rockon: :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εχει μεγαλη αναμονη αυτο με τα 25 ευρο?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Πηαρα την βυζαρου
Για την Στεφανία τι ξέρουμε απο υπηρεσίες;

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πηαρα την βυζαρου
πηρες τηλεφωνο πριν πας η πηγες ξεκαρφωτα?
και πες μας για την στεφανια πως ηταν η εμπειρια?

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.851
Πόντοι
201
Πηαρα την βυζαρου
Για πες λεπτομέρειες για βυζαρού... σε αφησε να παίξεις με βύζους? φατσα τι λεει?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εγω και τις δυο φορες που πήγα πήρα τηλέφωνο. Κυρίως για να μην φαω πακέτο ή πόρτα επειδή είμαι μακρυά και ζητάω μασαζ με εκτόνωση με 25€.
Με υποδεχονται στον δεύτερο όροφο και σαλονάρουν μόνο η Αναστασία και η Χριστίνα(αυτη ειναι που εχω πει ότι έχει πολύ λευκή επιδερμίδα και ΜΟΙΑΖΕΙ με αλμπίνο. Όχι ότι είναι).

Για τρίτο όροφο και Στεφανία πρώτη φορά ακούω από εδώ. Θα το τολμήσω το κασκαντεριλίκι. Εξάλλου δεν είναι και πολλά τα λεφτά

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
Εγω και τις δυο φορες που πήγα πήρα τηλέφωνο. Κυρίως για να μην φαω πακέτο ή πόρτα επειδή είμαι μακρυά και ζητάω μασαζ με εκτόνωση με 25€.
Με υποδεχονται στον δεύτερο όροφο και σαλονάρουν μόνο η Αναστασία και η Χριστίνα(αυτη ειναι που εχω πει ότι έχει πολύ λευκή επιδερμίδα και ΜΟΙΑΖΕΙ με αλμπίνο. Όχι ότι είναι).

Για τρίτο όροφο και Στεφανία πρώτη φορά ακούω από εδώ. Θα το τολμήσω το κασκαντεριλίκι. Εξάλλου δεν είναι και πολλά τα λεφτά
απο μασαζ τι λένε? είναι καμια απο αυτες εμφανισημες τουλαχιστον και ας μην κανουν σεξ?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η Αναστασία είναι εμφανίσιμη, αλλά από μασάζ. λίγα πράγματα. Το προσπαθεί πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom