Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Τότε ήταν άλλες εποχές, αλλά νομίζω οτι το κοινό αυτου΄του σάιτ, δεν θα προτιμούσε το εάν και το εφόσον και την προσδοκία για κάτι παραπάνω, αλλά ξεκάθαρες δουλειές!
Τότε ήταν άλλες εποχές, αλλά νομίζω οτι το κοινό αυτου΄του σάιτ, δεν θα προτιμούσε το εάν και το εφόσον και την προσδοκία για κάτι παραπάνω, αλλά ξεκάθαρες δουλειές!
Οσο περίεργο και αν σου φανεί,ακόμα και σήμερα είναι αρκετοί αυτοί που τους "ιντριγκάρει" η αμφιβολία για το αν θα πάρουν κάτι περισσότερο απο ένα καλό μασσαζ.......Αλλοι πάλι θέλουν να πάνε στα σιγουρα.......υπάρχουν,τέλος,και αρκετοί συναγωνιστές που επιδιώκουν να "ξεκλειδώσουν" καταστάσεις,και είναι διατεθειμένοι να αφιερώσουν χρόνο και χρήματα για τον σκοπό αυτόν......το αν κάνουν καλά δεν το σχολιάζω,ο καθένας όπως τη βρίσκει.......
Και τι σου είπε? Υπάρχει μασατζίδικο τελικά στη Βουλιαγμένης 451?
Ετσι ειναι......φοβούνται.Γιατί,με τις σημερινές πεσμένες τιμές και με την πελατεία να εχει αραιώσει,αν ενα μαγαζί εχει να πληρώνει και "παράβολα" δεν βγαίνει.....
γιατι, είναι παρανομος και ο φραπες τυπε?
όχι,είναι νομιμότατο ένα μαγαζί χωρίς αδεια (κανένα από αυτά δεν εχει.....),να παρέχει υπηρεσίες μασαζ,όπου μια γυμνη κοπέλλα παίζει το πουλί ενός επίσης γυμνού αντρα και ενδεχομένως του παίρνει και μια πιπούλα με το αντίστοιχο "δωράκι".......
δεν καταλαβα τι εννοειςποιος ξερει απο σας η ευη?
αν ειναι ντυμενη η κοπελα,ειμαστε ενταξει...?...και αν ο ανδρας δεν ειναι γυμνος αλλα εχει κατεβασει το παντελονι μονο?...νομιμο?...όχι,είναι νομιμότατο ένα μαγαζί χωρίς αδεια (κανένα από αυτά δεν εχει.....),να παρέχει υπηρεσίες μασαζ,όπου μια γυμνη κοπέλλα παίζει το πουλί ενός επίσης γυμνού αντρα και ενδεχομένως του παίρνει και μια πιπούλα με το αντίστοιχο "δωράκι".......
Νομιμο μπορει να ειναι αλλα οχι ηθικοαν ειναι ντυμενη η κοπελα,ειμαστε ενταξει...?...και αν ο ανδρας δεν ειναι γυμνος αλλα εχει κατεβασει το παντελονι μονο?...νομιμο?...
όχι,είναι νομιμότατο ένα μαγαζί χωρίς αδεια (κανένα από αυτά δεν εχει.....),να παρέχει υπηρεσίες μασαζ,όπου μια γυμνη κοπέλλα παίζει το πουλί ενός επίσης γυμνού αντρα και ενδεχομένως του παίρνει και μια πιπούλα με το αντίστοιχο "δωράκι".......
γινονται τετοια πραγματα τυπε?
κοίταξε,εμενα δεν μου εχει τυχει ποτέ,αλλά ακούω ότι με αλλους γίνονται......
Οσο περίεργο και αν σου φανεί,ακόμα και σήμερα είναι αρκετοί αυτοί που τους "ιντριγκάρει" η αμφιβολία για το αν θα πάρουν κάτι περισσότερο απο ένα καλό μασσαζ.......Αλλοι πάλι θέλουν να πάνε στα σιγουρα.......υπάρχουν,τέλος,και αρκετοί συναγωνιστές που επιδιώκουν να "ξεκλειδώσουν" καταστάσεις,και είναι διατεθειμένοι να αφιερώσουν χρόνο και χρήματα για τον σκοπό αυτόν......το αν κάνουν καλά δεν το σχολιάζω,ο καθένας όπως τη βρίσκει.......
είναι η κατηγορία που πηγαίνει στα ιδρύματα συμπληρωματικά ,ας πούμε κάτι σαν από χόμπι και υπάρχει και η κατηγορία που πάνε εκεί αποκλειστικά για ξεχαρμάνιασμα