Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Εκανα το κασκαντεριλικι και ΔΕΝ ειναι απατη, απλα ο χωρος ειναι γραφειακος και κατα συνεπεια πολυ μετριος
για 60 ευρω... και δεν ψηθηκα να κανω.
Μπορει να ξαναδοκιμασω, δεν ξερω...

Χρόνια πολλά!

για το Κολωνακιότικο λες;

Το παιδί έλεγε ότι οι κοπέλες είναι πολύ όμορφες. Ισχύει αυτό;

Ποιότητα μασάζ;

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Χρόνια πολλά!

για το Κολωνακιότικο λες;

Το παιδί έλεγε ότι οι κοπέλες είναι πολύ όμορφες. Ισχύει αυτό;

Ποιότητα μασάζ;
Ναι για το Κολωνακι, ειναι ομορφη μια που ειδα, οσο για μασαζ οπως ειπα, δεν ψηθηκα να κανω...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εκανα το κασκαντεριλικι και ΔΕΝ ειναι απατη, απλα ο χωρος ειναι γραφειακος και κατα συνεπεια πολυ μετριος
για 60 ευρω... και δεν ψηθηκα να κανω.
Μπορει να ξαναδοκιμασω, δεν ξερω...
Η αγγελία γράφει ότι προπληρώνεις 60€ και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο και σου κλείνουν ραντεβού. Δηλαδή εσύ προπλήρωσες τα 60€ σε πήραν τηλέφωνο, σου έκλεισαν ραντεβού, πήγες εκεί και έφυγες επειδή δεν σου άρεσε ο χώρος;; Και τα λεφτά που είχες προπληρώσει;; Σου τα επέστρεψαν;

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Η αγγελία γράφει ότι προπληρώνεις 60€ και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο και σου κλείνουν ραντεβού. Δηλαδή εσύ προπλήρωσες τα 60€ σε πήραν τηλέφωνο, σου έκλεισαν ραντεβού, πήγες εκεί και έφυγες επειδή δεν σου άρεσε ο χώρος;; Και τα λεφτά που είχες προπληρώσει;; Σου τα επέστρεψαν;
Δεν προπληρωσα.

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
προτάσεις για κυριλέ χώρο για νεαρό αγωνιστή (θα ναι πρώτη του φορά) με καλό μασάζ και ΣΙΓΟΥΡΟ φραπέ?

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
σιγουρο δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μετά από φλασιά που μου ήρθε σήμερα, θυμήθηκα ότι εδώ και ένα χρόνο η γνωστή φραπαντέρ Εύη της Ν. Σμύρνης ετοίμαζε πολυτελής μασαζερί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης..
Τι στο διάολο να έγινε με την επιχείρηση..  :hmm:

εχουμε κανενα νεο για το Ευακι ? Εστω και σε πμ....

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
:helpplea:ποιο πιστεύετε οτι είναι το καλυτερο μαζατζιδικο εκτός τις ζανας

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
εχουμε κανενα νεο για το Ευακι ? Εστω και σε πμ....

Κάποιος συναγωνιστής σε άλλο θρεντ, που δεν θυμάμαι ποιο ήταν, ανάφερε ότι άνοιξε σε ένα κτίριο με φιμε τζαμαρία επί βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη. Επειδή ήδη μου είχε πει παλιά η Εύη ότι είχε νοικιάσει αυτό το χώρο, πρόσφατα που περνούσα από εκεί έριξα μια γρήγορη ματιά και μου φάνηκε ακατοίκητο..

Τώρα αν το ψάξεις λίγο ο συναγωνιστής ανέφερε και τηλέφωνο.. Εγώ την έχω χάσει προ πολλού την "αντζέντα" με τα τηλέφωνα για να στο δώσω.. (αστοχία κάρτας μνήμης τηλεφώνου  :grin:)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.145
Πόντοι
1.106
Κάποιος συναγωνιστής σε άλλο θρεντ, που δεν θυμάμαι ποιο ήταν, ανάφερε ότι άνοιξε σε ένα κτίριο με φιμε τζαμαρία επί βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη. Επειδή ήδη μου είχε πει παλιά η Εύη ότι είχε νοικιάσει αυτό το χώρο, πρόσφατα που περνούσα από εκεί έριξα μια γρήγορη ματιά και μου φάνηκε ακατοίκητο..

Τώρα αν το ψάξεις λίγο ο συναγωνιστής ανέφερε και τηλέφωνο.. Εγώ την έχω χάσει προ πολλού την "αντζέντα" με τα τηλέφωνα για να στο δώσω.. (αστοχία κάρτας μνήμης τηλεφώνου  :grin:)
Παντου τετοια κτιρια εχει εκει  :think:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
Το βρήκα το σχόλιο και κάνω κοπι-παστε

"Νέος χώρος με παλαιά ιέρεα του μασαζ...Βουλιαγμένης 451,παράδρομος της λεωφορου και απέναντι από σταθμό Μετρό Ηλιούπολις...Ειναι η Εύα από την Παλαιολόγου(Νέα Σμύρνη)με τις περίεργες συνεδρίες!!Άλλη κάνει το μασάζ και η επικεφαλής το τελείωμα...(αγγελία από τα Νέα 6997795089).Φωνή όλο υποσχέσεις όπως πάντα,πήγα από εκεί και έφυγα.Ελπίζω κάποιος φίλος που περνούσε καλά να το επαναλάβει: "

Αν κάποιος είναι κοντά ας τσεκάρει..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365

Τι έγινε, πήγε τελικά κανείς από τους ενδιαφερόμενους ???

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
υπαρχει καποιος να προτεινει κατι καλο με καλο μασαζ κ φραπε με καλαμακι στο τελος;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
αυτό που ψάχνεις παίζει αρκετά ,αλλά δεν υπάρχει το στάνταρ ,είναι όπως κάτσει