Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μετά από φλασιά που μου ήρθε σήμερα, θυμήθηκα ότι εδώ και ένα χρόνο η γνωστή φραπαντέρ Εύη της Ν. Σμύρνης ετοίμαζε πολυτελής μασαζερί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης..
Τι στο διάολο να έγινε με την επιχείρηση..  :hmm:

κι εγώ την έψαχνα. Είχα περάσει πολύ καλά εκεί. Να άνοιξε άραγε.....;

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Καλήμερα σε όλους από σήμερα έχουμε καινούρια κοπέλα Μπέτι 23 ετών κανονικό σώμα ξανθιά,Βουλγάρα κάνει φουλ πρόγραμμά!!!! επίσης  Ρωξάνη Λίζα ζαννα και η Φωτεινή σας περιμένουνε...Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πελάαααατεεεεεεες μου, Καλημέρααα και πάααααλι! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από σήμερα έχουμε Τζέσικα
Κορίτσαρος από Βουλγαρία
Ετών 27
Καστανή
Ύψος 1.70,  Απίστευτος κώλος!
Στήθος 4άρι Χορταστικότατο!
Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πελάαααατεεεεεεες μου, Καλημέρααα και πάααααλι! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από σήμερα έχουμε Τζέσικα
Κορίτσαρος από Βουλγαρία
Ετών 27
Καστανή
Ύψος 1.70,   Απίστευτος κώλος!
Στήθος 4άρι Χορταστικότατο!
Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος

[glow=yellow,2,300]Μασατζίδικα [size=13pt]που «φραπάς»!!!![/size][/glow]

που σημαίνει, ότι [size=15pt]δεν γαμάς[/size], αλλά σου τραβάνε μια μαλακία και αναλόγως την περίσταση/περίπτωση μπορεί να πάρεις και κάνα καλαμάκι(=πίπα).

Τέτοιο είναι το μαγαζί ; Γιατί βλέπω συνεχή ενημέρωση εδώ σε αυτό το thread.

Μπορείς να μου απαντήσεις: «ρε φίλε αν δεν θες εσύ να γαμήσεις, πες της να σου τραβήξει μια μαλακία» , σωστός. Η διαφορά όμως (συνήθως) από το άλλο thread (μασατζίδικα που γαμάς) είναι πως οι πελάτες περιμένουν καλό μασάζ, άνω του μετρίου - και όχι μπουρδελό-πουτανό-μασαζ του στυλ σε λαδό-χαϊδεύω - και στο τέλος επιθυμούν και μια εκτόνωση.

Φυσικά δεν σου απαγορεύει κανείς να κάνεις ποστ και εδώ μέσα, αφού ουσιαστικά ΟΛΑ τα μαγαζιά που ανήκουν στην «μασατζίδικα που γαμάς» μπορούν να ανήκουν και σε αυτή την ενότητα (όχι όμως το αντίθετο), καλό όμως θα ήταν - αν το μαγαζί είναι φουλ υπηρεσίες - να ενημερώνεις στο άλλο thread(μαζατζίδικα που γαμάς).

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Τσάμπα χαλάς το σάλιο σου Helios.. το τυπάκι ποστάρει όπου βρει.. ακόμα και στο thread "μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς"

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
καλησπερα Αθηναιοι συναγωνιστες. Κατεβαινω την αλλη βδομαδα για δουλιτσες και να δω τον ημιτελικο.. Αλλα μιας και δεν προβλεπεται διπλο αλλα  kissass2 στο Καραϊσκακη , τουλαχιστον ας ευχαριστηθω ενα ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ και μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ  pipa2 απο ομορφο μασαζογκομενακι. Διαμονη κοντα σε Ν. Σμυρνη. Οσοι συναγωνιστες μπορειτε να βοηθησετε με πμ, θα το εκτιμουσα πολυ. Να περνατε καλα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
ρε συ agricol... ξέρω ακόμα 5-6 sites που ασχολούνται με τον αγοραίο έρωτα.. να στα δώσω να πας να ποστάρεις κι εκεί την ίδια ερώτηση σε όλα τα topics ;;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
ΤΟ αδελφακι της Σωλομου 33 είναι. Αρα παίζει.

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλήμερα σε όλους από σήμερα έχουμε καινούρια κοπέλα Μαρίνα μελαχρινή ψιλή αδύνατη  Βιζή 2 ετών 29 (Μονό για μια εβδομάδα) κάνει φουλ πρόγραμμά!!!! επίσης  Ρωξάνη Λίζα Τζέσικα ζαννα και η Φωτεινή σας περιμένουνε...Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος
από της 11.00 μέχρι 21.00

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλήμερα σε όλους από σήμερα έχουμε καινούρια κοπέλα Μαρίνα μελαχρινή ψιλή αδύνατη  Βιζή 2 ετών 29 (Μονό για μια εβδομάδα) κάνει φουλ πρόγραμμά!!!! επίσης  Ρωξάνη Λίζα Τζέσικα ζαννα και η Φωτεινή σας περιμένουνε...Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος
από της 11.00 μέχρι 21.00

ρε φιλε μας ζαλισες γραφεις  παντου χωρις να βλεπεις που γραφεις. ενταξει το εμπεδωσαμε οτι μας δουλευεις

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Ρε μαγκες σορυ αν εχει αναφερθει καπου αλλου, αλλα εμενα δεν υπεπεσε στην αντιληψη μου.
Εχει κανεις καμια πληροφορια για το συγκεκριμενο ιδρυμα? Ισως εχει καποιο ενδιαφερον

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ρε μαγκες σορυ αν εχει αναφερθει καπου αλλου, αλλα εμενα δεν υπεπεσε στην αντιληψη μου.
Εχει κανεις καμια πληροφορια για το συγκεκριμενο ιδρυμα? Ισως εχει καποιο ενδιαφερον

Τύπε αντρας ειναι ο μασερ.... εισαι σίγουρος?...

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Κανουν και οι 2 απο τις κοπελες λεει.
Διαβασε καλυτερα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Το να προπληρώνεις με πιστωτική και να τους παίρνεις τηλέφωνο για να σου κλείσουν ραντεβού 1-2 μέρες μετά, είναι μαλακία...

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Το να προπληρώνεις με πιστωτική και να τους παίρνεις τηλέφωνο για να σου κλείσουν ραντεβού 1-2 μέρες μετά, είναι μαλακία...
Με το φτωχο μου το μυαλο καταλαβενω ότι προσπαθει ο τυπος να βρει παραθυρακι στο  :police: που απαγορευει οποιαδήποτε επαφη με τα απόκρυφα. Είναι ένα τσεκαρισμα  αυτό με τη πιστωτικη. Μπορει να κανω και λαθος.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν ξέρω ταξιάρχη... Αλλά με το κακοπροαίρετο μυαλό μου πιστεύω ότι είναι τέχνασμα για να σου παίρνει λεφτά χωρίς να δίνει υπηρεσίες... Θα έχει δώσει κάποιος 60€ και μετά θα "κυνηγά"  μέσω τηλεφώνου να πάρει αυτό για το οποίο πλήρωσε..

Δεν ξέρω τι είδους τσεκάρισμα εννοείς. Μέσω ενός email ( που φαίνεται στο paypal) δεν ξέρω πόσο μπορεί κάποιος να τσεκάρει κάτι.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Δεν ξέρω ταξιάρχη... Αλλά με το κακοπροαίρετο μυαλό μου πιστεύω ότι είναι τέχνασμα για να σου παίρνει λεφτά χωρίς να δίνει υπηρεσίες... Θα έχει δώσει κάποιος 60€ και μετά θα "κυνηγά"  μέσω τηλεφώνου να πάρει αυτό για το οποίο πλήρωσε..

Δεν ξέρω τι είδους τσεκάρισμα εννοείς. Μέσω ενός email ( που φαίνεται στο paypal) δεν ξέρω πόσο μπορεί κάποιος να τσεκάρει κάτι.
Εκανα το κασκαντεριλικι και ΔΕΝ ειναι απατη, απλα ο χωρος ειναι γραφειακος και κατα συνεπεια πολυ μετριος
για 60 ευρω... και δεν ψηθηκα να κανω.
Μπορει να ξαναδοκιμασω, δεν ξερω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom