Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Παίζει αυτές τις μέρες καμία που να κάνει καλό μασαζοφραπέ και να διαθέτει τριχωτό μουνί?
αμα βρεις πεσ μου και εμενα με ενδιαφερει το θεμα τριχωτο μουνι. καλη χρονια και καλα μασαζ

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
αμα βρεις πεσ μου και εμενα με ενδιαφερει το θεμα τριχωτο μουνι. καλη χρονια και καλα μασαζ

Δυστυχώς τελεί υπό εξαφάνιση! Μόνο στη συλλογή μου με penthouse του 80. Περασμένα μεγαλεία....
Καλή χρονιά και καλές εκτονώσεις

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Παίζει αυτές τις μέρες καμία που να κάνει καλό μασαζοφραπέ και να διαθέτει τριχωτό μουνί?
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις μεγάλες ηλικίες (45-50), πήγαινε μια βόλτα από Γρηγορίου Λαμπράκη 132 στον Πειραιά και ζήτα τη Μαριάννα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Εκεί δεν είναι που είχε μια Λουσίντα? Μια προgilf που εκανε καλό μασάζ και είχε μεγάλους βύζους?
Απο κιλά η Μαριάννα πως είναι?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Σωστά θυμάσαι. Τώρα πως να απαντήσω σε αυτό που ρωτάς... Δεν είμαι καλός στις περιγραφές και έχει περάσει καιρός από τότε που πήγα.Από όσο θυμάμαι έχει κοιλιά με σχετική πλαδαρότητα και φαρδιά περιφέρεια. Από πόδι καλά τα πάει. Βυζιά 3άρια ίσως και 3,5άρια. Συμπαθητική στο πρόσωπο και ευχάριστη παρουσία μέσα στο δωμάτιο. Είναι ομιλητική και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Μαλλί πολύ ανοιχτό ξανθό βαμμένο. Γενικά από τις 3 εκεί μέσα είναι η πιο εμφανίσιμη.
Εκτός από τη Λουσίντα που ανέφερες, υπάρχει και μια Τζούλια. Είναι κοντή. Είμαι 1.70 και έφτανε μέχρι τον ώμο μου. Όλες εκεί μέσα είναι κατηγορίας προgilf

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Νομίζω κατάλαβα ποιά λες. Δεν την έχω πάρει και δεν είχα πάρει γραμμή οτι το βυζί ειναι υπολογίσιμο. Είχα μείνει με την εντύπωση οτι ήταν μικρό.
Thanks

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
poso pane ta programata ekei? tilefono pou vriskoume?
Σωστά θυμάσαι. Τώρα πως να απαντήσω σε αυτό που ρωτάς... Δεν είμαι καλός στις περιγραφές και έχει περάσει καιρός από τότε που πήγα.Από όσο θυμάμαι έχει κοιλιά με σχετική πλαδαρότητα και φαρδιά περιφέρεια. Από πόδι καλά τα πάει. Βυζιά 3άρια ίσως και 3,5άρια. Συμπαθητική στο πρόσωπο και ευχάριστη παρουσία μέσα στο δωμάτιο. Είναι ομιλητική και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Μαλλί πολύ ανοιχτό ξανθό βαμμένο. Γενικά από τις 3 εκεί μέσα είναι η πιο εμφανίσιμη.
Εκτός από τη Λουσίντα που ανέφερες, υπάρχει και μια Τζούλια. Είναι κοντή. Είμαι 1.70 και έφτανε μέχρι τον ώμο μου. Όλες εκεί μέσα είναι κατηγορίας προgilf

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
ποσο πανε τα προγραμματα εκει? τηλ που βρισκουμε?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Τηλέφωνο δεν έχω. Δεν χρειάστηκε ποτέ να το ζητήσω. Κόστος 50€ για φραπέ με καλαμάκι. Για την πίπα σε ρωτάει αν θες να σου βάλει προφυλακτικό ή όχι. Μπριζόλιασμα δεν έχει. Δηλαδή δεν είναι στάνταρ, εκτός αν τύχει και προκύψει αναλόγως των περιστάσεων. Επίσημα το πρόγραμμα είναι 45λεπτο, αλλά άνετα κλείνεις 1 ώρα διότι είναι ήσυχο μαγαζί, δεν έχει κόσμο οπότε δεν υπάρχουν και βιασύνες.
Το μόνο αρνητικό του μαγαζιού είναι οι γυναίκες του. Μεγάλες σε ηλικία με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην εμφάνιση.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Παίδες καλή χρονιά
Ψάχνω μασάζ φραπέ με 4 χέρια σε λογική τιμή. Αν υπάρχουν και μεγάλα βυζιά ακόμη καλύτερα
Καθόλου εισηγήσεις ;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
Μετά από φλασιά που μου ήρθε σήμερα, θυμήθηκα ότι εδώ και ένα χρόνο η γνωστή φραπαντέρ Εύη της Ν. Σμύρνης ετοίμαζε πολυτελής μασαζερί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης..
Τι στο διάολο να έγινε με την επιχείρηση..  :hmm:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες καλή χρονιά
Ψάχνω μασάζ φραπέ με 4 χέρια σε λογική τιμή. Αν υπάρχουν και μεγάλα βυζιά ακόμη καλύτερα
Καθόλου εισηγήσεις ;

το σε λογική τιμή είναι πολύ σχετικό και τα τέσσερα χέρια απαιτούν το ανάλογο μέγεθος ............

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλήμερα σε όλους, σήμερα δουλεύουνε καρίνα,Ρωξάνη,Λίζα και Φωτεινή, κάποια στιγμή περιμένουμε καινούριες....Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.837
Πόντοι
41.447
καλήμερα σε όλους, σήμερα δουλεύουνε καρίνα,Ρωξάνη,Λίζα και Φωτεινή, [size=20pt]κάποια στιγμή περιμένουμε καινούριες[/size]....Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος

....και εμεις ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ισως περασουμε απο εκει..... :P

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.201
Πόντοι
41.813
ανακαινιση, ανακαινιση???