glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αμα βρεις πεσ μου και εμενα με ενδιαφερει το θεμα τριχωτο μουνι. καλη χρονια και καλα μασαζΠαίζει αυτές τις μέρες καμία που να κάνει καλό μασαζοφραπέ και να διαθέτει τριχωτό μουνί?
αμα βρεις πεσ μου και εμενα με ενδιαφερει το θεμα τριχωτο μουνι. καλη χρονια και καλα μασαζΠαίζει αυτές τις μέρες καμία που να κάνει καλό μασαζοφραπέ και να διαθέτει τριχωτό μουνί?
αμα βρεις πεσ μου και εμενα με ενδιαφερει το θεμα τριχωτο μουνι. καλη χρονια και καλα μασαζ
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις μεγάλες ηλικίες (45-50), πήγαινε μια βόλτα από Γρηγορίου Λαμπράκη 132 στον Πειραιά και ζήτα τη Μαριάννα.Παίζει αυτές τις μέρες καμία που να κάνει καλό μασαζοφραπέ και να διαθέτει τριχωτό μουνί?
poso pane ta programata ekei? tilefono pou vriskoume?
Σωστά θυμάσαι. Τώρα πως να απαντήσω σε αυτό που ρωτάς... Δεν είμαι καλός στις περιγραφές και έχει περάσει καιρός από τότε που πήγα.Από όσο θυμάμαι έχει κοιλιά με σχετική πλαδαρότητα και φαρδιά περιφέρεια. Από πόδι καλά τα πάει. Βυζιά 3άρια ίσως και 3,5άρια. Συμπαθητική στο πρόσωπο και ευχάριστη παρουσία μέσα στο δωμάτιο. Είναι ομιλητική και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Μαλλί πολύ ανοιχτό ξανθό βαμμένο. Γενικά από τις 3 εκεί μέσα είναι η πιο εμφανίσιμη.
Εκτός από τη Λουσίντα που ανέφερες, υπάρχει και μια Τζούλια. Είναι κοντή. Είμαι 1.70 και έφτανε μέχρι τον ώμο μου. Όλες εκεί μέσα είναι κατηγορίας προgilf
Παίδες καλή χρονιά
Ψάχνω μασάζ φραπέ με 4 χέρια σε λογική τιμή. Αν υπάρχουν και μεγάλα βυζιά ακόμη καλύτερα
Καθόλου εισηγήσεις ;
μιλαμε για πολλες τοτεΔυστυχώς τελεί υπό εξαφάνιση! Μόνο στη συλλογή μου με penthouse του 80. Περασμένα μεγαλεία....
Καλή χρονιά και καλές εκτονώσεις
Παίδες καλή χρονιά
Ψάχνω μασάζ φραπέ με 4 χέρια σε λογική τιμή. Αν υπάρχουν και μεγάλα βυζιά ακόμη καλύτερα
Καθόλου εισηγήσεις ;
το σε λογική τιμή είναι πολύ σχετικό και τα τέσσερα χέρια απαιτούν το ανάλογο μέγεθος ............
καλήμερα σε όλους, σήμερα δουλεύουνε καρίνα,Ρωξάνη,Λίζα και Φωτεινή, [size=20pt]κάποια στιγμή περιμένουμε καινούριες[/size]....Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος