- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
δεν γνωριζω σχεδον τιποτα , καποιος μου ειπε οτι ειναι μασαζ με εκτονωση
δυστυχώς δεν είμαι κοντά, αλλά αν είσαι, κάνε ένα κόπο να πας και να ενημερώσεις
δεν γνωριζω σχεδον τιποτα , καποιος μου ειπε οτι ειναι μασαζ με εκτονωση
Οι πιο ψαχμένοι από εμένα έχουν κάτι να προτείνουν με αυτές τις προδιαγραφές:
- Μασάζ: άνω του μετρίου
- Φραπές: να σερβίρεται απαραίτητα και με την συνοδεία καραμελομένων @@
- Κόστος: μέχρι 70 ευρώ το πολύ
Πολυ σωστα στα λεει ο "φιλος" χουλιγκαν... ψαξου λιγακι και θα βρεις στα σιγουρα αυτο που ζητας!Ακόμα και στα μασατζίδικα που γαμάς θα βρεις αυτό που ψάχνεις με κόστος 60-80 ευρώ περίπου. Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που έχουν και καλό μασάζ και καλή συνέχεια μέχρι εκεί που θέλεις.
Πολυ σωστα στα λεει ο "φιλος" χουλιγκαν... ψαξου λιγακι και θα βρεις στα σιγουρα αυτο που ζητας!
Να πω οτι μετά απο προτροπή συναγωνιστή δοκίμασα Μαρίνα στο Σ33 η οποία βαθμολογείται αρκετά καλά στο μασάζ και στο κόστος αλλά ο φραπές (ΕΥΤΥΧΩΣ!) δεν συνοδεύεται απο καραμέλομα
Το πρόβλημα μέχρι τώρα στα "που γαμάς" είναι οτι το μασάζ είναι για τον πούτσο συνήθως (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΗΚΑ) και όχι ο πούτσος για μασάζ.
Παιδια υπαρχει τπτ στα βορεια προαστεια να το επισκεφτουμε?Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λές και μάλλον φταίμε σαν πελάτες πρώτα εμείς αφού υπάρχουν πάρα πολλοί που πάνε μόνο για να γαμήσουν. Πάντως υπάρχουν και καλές περιπτώσεις στα φουλ σέρβις καταστήματα.
Να πω οτι μετά απο προτροπή συναγωνιστή δοκίμασα Μαρίνα στο Σ33 η οποία βαθμολογείται αρκετά καλά στο μασάζ και στο κόστος αλλά ο φραπές (ΕΥΤΥΧΩΣ!) δεν συνοδεύεται απο καραμέλομα
Το πρόβλημα μέχρι τώρα στα "που γαμάς" είναι οτι το μασάζ είναι για τον πούτσο συνήθως (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΗΚΑ) και όχι ο πούτσος για μασάζ.
καλο το Σ33, αλλα κατι σε πιο νεαρο δεν παιζει?
Ακριβώς! Θέλουμε την κόρη της Μαρίνας και είμαστε κομπλέ!
καλήμερα σε όλους, σήμερα παίζει μια καινούρια ΈΦΗ από Τζαμάικα 26 ετών Βιζή 3 καμπύλες εματουλα πρόγραμμα σεξ και ελεύθερο στοματικό μέχρι τέλους. στο στόμα και στο πρόσωπο. επίσης παίζουνε Ρωξάνη, Καρίνα, Χέλενα, Φωτεινή.....παίζει στάνταρ φραπεδάκι!!!!!!!!
σε λαθος θρεντ ποσταρες την τζαμαικανη σου ..
βοδυ?......τι στο καλο,στην κρεαταγορα πεσαμε.....θρίαμβος Νάταλι φρέσκο πιπίνι στο μαγαζί 20 ετών μελαχρινή κανονικό σώμα Βιζή 2 φουλ πρόγραμμα πρώτη φόρα σε αυτή την δουλειά, Λίζα βόμβα φουλ πρόγραμμα με το πάρα πανό ξανθιά εμφάνιση μέτρια, άλλα στο δωμάτιο πολύ καλή. Ρωξάνη ξανθιά νταρντάνα ψιλή και απαιτητικά. Καρίνα οπός πάντα και η Φωτεινή σας περιμένουνε Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή ΒΟΔΥ ΣΤΑΡ 1 ος όροφος
το κουδούνι γραφήει [size=18pt]ΒΟΔΥ[/size] ΣΤΑΡ 1 ος όροφος
βοδυ?......τι στο καλο,στην κρεαταγορα πεσαμε.....
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜμμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!