astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
132 Πιστευω και εγω.Κουδουνι?32 ή 132 ??
132 Πιστευω και εγω.Κουδουνι?32 ή 132 ??
132 Πιστευω και εγω.Κουδουνι?
Οσο για τις λεπτομέριες που ζήτησε κάποιος δεν αντιλαμβάνομαι τι παραπάνω θέλει. Είναι πασιφανές οτι δεν μιλάμε για κάνα μοντέλο και οτι κάνει οτι πρόγραμμα συμφωνηθεί χωρίς μα και μου.
Στο 132 ειναι και το κουδούνι γράφει Β2132 Πιστευω και εγω.Κουδουνι?
Περασα και εγω , το κουδουνι γραφει "Β2 ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ".Στο 132 ειναι και το κουδούνι γράφει Β2
Παιδιά μήπως έχει κανείς υπόψη κανά μασατζίδικο στο Ν.Κοσμο που να δουλεύει από νωρίς? πχ 9? Γιατί έχω μία δουλίτσα προς τα κει αύριο και έχω ένα κενό 1-2 ώρες...Ευχαριστώ
Ξαναπηγα εχει και δευτερη μεγαλοκοπελα ψιλη αδυνατη με μεγαλο στηθος ονομα Τατιανα ,πηρα την παχουλη Λουσινα ξανα τα υπολοιπα τα ιδια ακριβως.Περασα και εγω , το κουδουνι γραφει "Β2 ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ".
Η θεια ειναι σαρανταρα με τριαρια βυζια λιγη κοιλια συμπαθητικο προσωπο και σφικτο κολο χωρις κοιταριτιδα,
Σε υποδεχεται με κοντη λευκη ιατρικη μπλουζα που αναδεικνυει τα προσοντα της,στα του προγραμματος , εδωσα 50 ευρω και αφου μου εκανε ενα ικανοποιητικο μασαζ με συμμετοχη των βυζιων της στην πλατη μου , αρχισε να μου χαιδευει τα αρχ...α ,γυρισα και αφου ειχε μεινει με ενα μαυρο στριγκακι εβαλε λαδι στα βυζια της μου εκανε ισπανικη ονειρο ,τον εβαζε στο στομα καραμελωνε την γυρω περιοχη και παλι ισπανικη.Οντας φορτωμενος γρηγορα τα πεταξα μεσα στο καποτιδιο.Δεχεται δακτυλα παντου και πιστευω οτι αν ζητησεις να μαμησεις δεν θα εχει προβλημα.
Ειναι κατα την γνωμη μου μια αξιοπρεπη λυση στον Πειραια για οσους αρεσκονται στις σιτεμενες.
Ξαναπηγα εχει και δευτερη μεγαλοκοπελα ψιλη αδυνατη με μεγαλο στηθος ονομα Τατιανα ,πηρα την παχουλη Λουσινα ξανα τα υπολοιπα τα ιδια ακριβως.
Νομιζω ναι ειναι ανοικταΞέρουμε αν είναι ανοιχτο Κυριακές?
Καινούρια είναι αυτή; Ρωτάω διότι, τόσο καιρό υπήρχε μια Τατιάνα με μικρά βυζιά κοντό μαλί (καρφάκια) και όχι ιδαίτερα ψηλή (1.60 το πολύ) η οποία την έκανε για Γερμανία από τον Απρίλιο.Ξαναπηγα εχει και δευτερη μεγαλοκοπελα ψιλη αδυνατη με μεγαλο στηθος ονομα Τατιανα ,πηρα την παχουλη Λουσινα ξανα τα υπολοιπα τα ιδια ακριβως.
αφού δεν δίνεις πληροφορίες παλικαράκι δημόσια, να ρωτάς μόνο πμΦϊλε dim ευτυχώς που δίνεις σε εμάς τα νεούδια τον σωστό τρόπο επικοινωνίας του bou!
ΣΥΓΓΡΟΥ 29 ΚΟΥΔ. SPA 60 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
Καλημέρα συν αγωνιστές ,
Μήπως έχει κανείς κάποια καλή πρόταση για την περιοχή αρχές Συγγρού Ν. Κόσμος
Κατεβαίνω αύριο Αθήνα και χρειάζομαι ‘’ βοήθεια’’ , με ενδιαφέρει να είναι καθαρό το μαγαζί