Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
132 Πιστευω και εγω.Κουδουνι?

Ναι 132. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει στο κουδούνι αλλά ειναι περιγραφικό των υπηρεσιών και οχι καποιο κωδικό όνομα (βλέπε Αθανασάκης για παράδειγμα)
Αν θυμάμαι καλά είναι στον πέμπτο

Οσο για τις λεπτομέριες που ζήτησε κάποιος δεν αντιλαμβάνομαι τι παραπάνω θέλει. Είναι πασιφανές οτι δεν μιλάμε για κάνα μοντέλο και οτι κάνει οτι πρόγραμμα συμφωνηθεί χωρίς μα και μου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Οσο για τις λεπτομέριες που ζήτησε κάποιος δεν αντιλαμβάνομαι τι παραπάνω θέλει. Είναι πασιφανές οτι δεν μιλάμε για κάνα μοντέλο και οτι κάνει οτι πρόγραμμα συμφωνηθεί χωρίς μα και μου.

Σ'αυτή την κατάσταση που βρίσκεται...., ας κάνει κι αλλιώς!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Στο 132 ειναι και το κουδούνι γράφει Β2
Περασα και εγω , το κουδουνι γραφει "Β2 ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ".
Η θεια  ειναι σαρανταρα με τριαρια βυζια λιγη κοιλια συμπαθητικο προσωπο και σφικτο κολο χωρις κοιταριτιδα,
Σε υποδεχεται με κοντη λευκη ιατρικη μπλουζα που αναδεικνυει τα προσοντα της,στα του προγραμματος , εδωσα 50 ευρω και αφου μου εκανε ενα ικανοποιητικο μασαζ με συμμετοχη των βυζιων της στην πλατη μου , αρχισε να μου χαιδευει τα αρχ...α ,γυρισα και αφου ειχε μεινει με ενα μαυρο στριγκακι εβαλε λαδι στα βυζια της μου εκανε ισπανικη ονειρο ,τον εβαζε στο στομα καραμελωνε την γυρω περιοχη και παλι ισπανικη.Οντας φορτωμενος γρηγορα τα πεταξα μεσα στο καποτιδιο.Δεχεται δακτυλα παντου και πιστευω οτι αν ζητησεις να μαμησεις δεν θα εχει προβλημα.
Ειναι κατα την γνωμη μου μια αξιοπρεπη λυση στον Πειραια για οσους αρεσκονται στις σιτεμενες.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά μήπως έχει κανείς υπόψη κανά μασατζίδικο στο Ν.Κοσμο που να δουλεύει από νωρίς? πχ 9? Γιατί έχω μία δουλίτσα προς τα κει αύριο και έχω ένα κενό 1-2 ώρες...Ευχαριστώ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.837
Πόντοι
41.447
Παιδιά μήπως έχει κανείς υπόψη κανά μασατζίδικο στο Ν.Κοσμο που να δουλεύει από νωρίς? πχ 9? Γιατί έχω μία δουλίτσα προς τα κει αύριο και έχω ένα κενό 1-2 ώρες...Ευχαριστώ

απο 9 το πρωι δεν υπαρχει , ολα ανοιγουν 10,30-11 το πρωι

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Μάγκες καλημέρα!

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ακόμα Πανόρμου και Λαρίσης (πάνω από το σελάδικο) μασαζερί, γιατί έτσι με ενημέρωσε κοντινός κάτοικος αλλά έχει να πάει πάνω από χρόνο.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Περασα και εγω , το κουδουνι γραφει "Β2 ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ".
Η θεια  ειναι σαρανταρα με τριαρια βυζια λιγη κοιλια συμπαθητικο προσωπο και σφικτο κολο χωρις κοιταριτιδα,
Σε υποδεχεται με κοντη λευκη ιατρικη μπλουζα που αναδεικνυει τα προσοντα της,στα του προγραμματος , εδωσα 50 ευρω και αφου μου εκανε ενα ικανοποιητικο μασαζ με συμμετοχη των βυζιων της στην πλατη μου , αρχισε να μου χαιδευει τα αρχ...α ,γυρισα και αφου ειχε μεινει με ενα μαυρο στριγκακι εβαλε λαδι στα βυζια της μου εκανε ισπανικη ονειρο ,τον εβαζε στο στομα καραμελωνε την γυρω περιοχη και παλι ισπανικη.Οντας φορτωμενος γρηγορα τα πεταξα μεσα στο καποτιδιο.Δεχεται δακτυλα παντου και πιστευω οτι αν ζητησεις να μαμησεις δεν θα εχει προβλημα.
Ειναι κατα την γνωμη μου μια αξιοπρεπη λυση στον Πειραια για οσους αρεσκονται στις σιτεμενες.
Ξαναπηγα εχει και δευτερη μεγαλοκοπελα ψιλη αδυνατη με μεγαλο στηθος ονομα Τατιανα ,πηρα την παχουλη Λουσινα ξανα τα υπολοιπα τα ιδια ακριβως.

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ξαναπηγα εχει και δευτερη μεγαλοκοπελα ψιλη αδυνατη με μεγαλο στηθος ονομα Τατιανα ,πηρα την παχουλη Λουσινα ξανα τα υπολοιπα τα ιδια ακριβως.

Ξέρουμε αν είναι ανοιχτο Κυριακές?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καινούρια είναι αυτή; Ρωτάω διότι, τόσο καιρό υπήρχε μια Τατιάνα με μικρά βυζιά κοντό μαλί (καρφάκια) και όχι ιδαίτερα ψηλή (1.60 το πολύ) η οποία την έκανε για Γερμανία από τον Απρίλιο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φϊλε dim ευτυχώς που δίνεις σε εμάς τα νεούδια τον σωστό τρόπο επικοινωνίας του bou!
αφού δεν δίνεις πληροφορίες παλικαράκι δημόσια, να ρωτάς μόνο πμ
κι όποιος σου δώσει

exemithos1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες, παίζει ΣΠΑ μαγαζι βόρεια... όχι στουδιο φασι.. με καλο μασαζ που στον παιζουνε αμα σε μάθουνε...

Λόγω 15 αυγ... το στανδαρακι μου είναι κλειστό... μεσ 289..

καμία πρώταση?

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
για σας φιλοι συναγονιστες εχει παει κανεις στα εξης μασατζαδικα που βρισκονται  στον πειραια <evexiaspa Ηρ.Πολυτεχνείου 31>
<VELVET BEAUTY Πειραιάς ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 16> υπαρζει περιπτοση
να πεζει φραπεδια αν γνωριζει κανενας κατι ας ενημερωση

pastan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_1:Καλημέρα συν αγωνιστές  ,
Μήπως έχει κανείς κάποια καλή πρόταση για την περιοχή αρχές Συγγρού Ν. Κόσμος
Κατεβαίνω αύριο Αθήνα και χρειάζομαι ‘’ βοήθεια’’ , με ενδιαφέρει να είναι καθαρό το μαγαζί

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
ΣΥΓΓΡΟΥ 29 ΚΟΥΔ. SPA 60 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

pastan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΣΥΓΓΡΟΥ 29 ΚΟΥΔ. SPA 60 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

Φίλε σ ευχαριστώ για την απάντηση σου , το ξερώ το μαγαζί αλλά δε μου πολύ αρέσει , ξερώ και το Συγγρού 45 που είναι πολύ καλύτερο αλλά πολύ πιο ακριβό  , τίποτα άλλο παίζει ?

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
:s&m_1:Καλημέρα συν αγωνιστές  ,
Μήπως έχει κανείς κάποια καλή πρόταση για την περιοχή αρχές Συγγρού Ν. Κόσμος
Κατεβαίνω αύριο Αθήνα και χρειάζομαι ‘’ βοήθεια’’ , με ενδιαφέρει να είναι καθαρό το μαγαζί

diamond's spa Δάφνης.

nikos78gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μεσογεια παιζει κανα καλο φραπομαγαζο?

Stories

Νέο!