Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
δεν παιρνεις απαντηση, ισως επειδη το θρεντ δεν εχει και πολυ κινηση
...ο Διομήδης σου έδωσε τα φώτα του...όσον αφορά τις θεραπεύτριες...τιμές γύρω στο 70ρι να υπολογίζεις...!!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Ειναι "αδελφακι" του Αχιλλεως & Βενιζελου, οποτε το φουλ κανα 80αρι να το υπολογιζεις,
απο περιβαλλον και ροστερ δεν εχω ιδεα αφου δεν εχω παει...

ssc

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ηλιθια ερωτηση, που μαλλον θεωρητε αυτονοητη, αλλα επειδη δεν εχω παει σε μασατζιδικο,

το δωματιο εχει κρεββατι μασαζ κανονικο, η απλα ενα κανονικο κρεββατι που κανουν μασαζ οι κοπελες ?

επισης, φορας πετσετα κατα την διαρκεια, δεν φορας τιποτα ? ειναι κατι στο οποιο παιρνεις πρωτοβουλια, η οριζετε απο το μασατζιδικο.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ηλιθια ερωτηση, που μαλλον θεωρητε αυτονοητη, αλλα επειδη δεν εχω παει σε μασατζιδικο,

το δωματιο εχει κρεββατι μασαζ κανονικο, η απλα ενα κανονικο κρεββατι που κανουν μασαζ οι κοπελες ?

επισης, φορας πετσετα κατα την διαρκεια, δεν φορας τιποτα ? ειναι κατι στο οποιο παιρνεις πρωτοβουλια, η οριζετε απο το μασατζιδικο.

στην πρώτη ερώτηση, η απάντηση είναι κρεββάτι μασάζ

και στη δεύτερη μπαίνεις κατευθείαν γυμνός. Αν σε αρχίσουν στα όχι και μη τότε παίρνεις τα μπογαλάκια σου και φεύγεις, γιατί πολύ απλά το μαγαζί δεν προσφέρει τις υπηρεσίες που ζητάς.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
α ρε μπακαγιοκο τσοκο τι μας εκανες!!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
γεια σας θα ηθελα να ρωτησο αν παιζει κανενα καλο μασατζαδικο στο
πειραια η προς αθηνα με καλο μασαζ με οραιες θεραπεφτριες
που στο τελος να στον παιζουν !!!!!!!!!!!!!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Επισκεψη σημερα Αιολου 11 και Τριτωνος στο Παλαιο Φαληρο...
Συμπαθεστατος χωρος ευγενεστατο προσωπικο, με φιλικη σεριφ που με λιγη πιεση
ειπε πως τα κοριτσια της κερνουν φραπεδακι, αλλα μεχρι εκει... "ειναι και η 1η σας φορα εδω αλλωστε..."
Θεραπευτριες οχι αξιομνημονευτες, γι'αυτο και δεν θυμαμαι ονοματα, ολες μετρια κορμια και
μια με αρκετα καλο προσωπο αλλα μετριοτατο σωμα...

alpina

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρωσικό μπλόκ ,όχι καλή νοοτροπία και τίποτα το αξιόξογο..

dimis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπερα μαγκες.το λιτσακι απο παλαιολογου την εκανε?ξερει κανεις λεπτομερειες?κριμα πανω που αρχιζε να γινεται ολο κ πιο τολμηρη....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Καλησπερα μαγκες.το λιτσακι απο παλαιολογου την εκανε?ξερει κανεις λεπτομερειες?κριμα πανω που αρχιζε να γινεται ολο κ πιο τολμηρη....

εσύ που φαίνεται ότι είσαι θαμώνας θα πρέπει να μας πεις.

Τι ξέρεις για το συγκεκριμένο ;

dimis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
ημουν dimit και ειπα να ξαναπαω μετα απο καιρο και εμαθα πως η λιτσα δεν δουλευει πια εκει.κριμα γιατι ηταν πολυ καλη στο μασαζ.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
ντιμι πες καμια λεπτομερεια,τι τολμηρη δλδ;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ντιμι πες καμια λεπτομερεια,τι τολμηρη δλδ;

Η Λίτσα είναι μια κοπελίτσα, γύρω στα 20, με πολύ πρόστυχο προσωπάκι, κοντούλα, με ωραία ζουμερά βυζάκια και πανέμορφο κωλαράκι.

Όπως είπε και ο dimis, φοβερή στο μασάζ, μπορεί και το καλύτερο που έχω κάνει, αλλά τίποτα παραπάνω, τη μια και μοναδική φορά που είχα πάει. Άλλωστε το "πρόγραμμα" στο Παλαιολόγου το τελείωνε η Εύη (αν θυμάμαι καλά το όνομα) με τον άτεχνο φραπέ της.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
γνωστα αυτα ,επειδη ειπε ο ντιμι οτι εγινε πιο τολμηρη ,ρωτησα τι αλλο εκανε

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Καλημερα, ξερει κανείς αν παιζει καλαμωτό εδώ πέρα?

αυτά που θα σου πω, δεν αναφέρονται σε σένα προσωπικά, αλλά σε όλους όσους απλά ζητάνε, χωρίς να προσφέρουν τίποτα. Απλά "χρησιμοποιώ" εσένα.

Έχεις κάποια μηνύματα, που η πλειοψηφία τους είναι ερωτήσεις αν έχει κάποιος εμπειρία, αν έχει δοκιμάσει κάποιος την τάδε και τα ρέστα. Σε ένα και μόνο μήνυμα δίνεις μια και μοναδική πληροφορία. Μάλιστα αναφέρεις ότι πήγες και στο Dubai με κολλητό σου, αλλά και από εκεί δεν δίνεις καμία πληροφορία. Κριτική καμία.

Και εγώ αναρωτιέμαι, αφού τις βρίσκεις τις αγγελίες, δώσε τουλάχιστον μια πληροφορία ότι πήρες ένα τηλέφωνο και ρώτησες για τιμές και υπηρεσίες, για να μη σου πω ότι από όλες αυτές τις ερωτήσεις που έχεις κάνει, δεν δοκίμασες καμία να ενημερώσεις και εμάς ;

Και χωρίς να μπούμε σε διαδικασία απαντήσεων και απόψεων, απλά να ζητήσω από όλους να αναφέρουν τις εμπειρίες τους γιατί αυτό το φόρουμ γι αυτό υπάρχει για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και όχι μόνο να ζητάμε.

Επαναλαμβάνω όλα αυτά δεν πάνε σε εσένα προσωπικά, αλλά σε όλους όσους απλά ζητάνε χωρίς να προσφέρουν.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
αυτά που θα σου πω, δεν αναφέρονται σε σένα προσωπικά, αλλά σε όλους όσους απλά ζητάνε, χωρίς να προσφέρουν τίποτα. Απλά "χρησιμοποιώ" εσένα.

Έχεις κάποια μηνύματα, που η πλειοψηφία τους είναι ερωτήσεις αν έχει κάποιος εμπειρία, αν έχει δοκιμάσει κάποιος την τάδε και τα ρέστα. Σε ένα και μόνο μήνυμα δίνεις μια και μοναδική πληροφορία. Μάλιστα αναφέρεις ότι πήγες και στο Dubai με κολλητό σου, αλλά και από εκεί δεν δίνεις καμία πληροφορία. Κριτική καμία.

Και εγώ αναρωτιέμαι, αφού τις βρίσκεις τις αγγελίες, δώσε τουλάχιστον μια πληροφορία ότι πήρες ένα τηλέφωνο και ρώτησες για τιμές και υπηρεσίες, για να μη σου πω ότι από όλες αυτές τις ερωτήσεις που έχεις κάνει, δεν δοκίμασες καμία να ενημερώσεις και εμάς ;

Και χωρίς να μπούμε σε διαδικασία απαντήσεων και απόψεων, απλά να ζητήσω από όλους να αναφέρουν τις εμπειρίες τους γιατί αυτό το φόρουμ γι αυτό υπάρχει για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και όχι μόνο να ζητάμε.

Επαναλαμβάνω όλα αυτά δεν πάνε σε εσένα προσωπικά, αλλά σε όλους όσους απλά ζητάνε χωρίς να προσφέρουν.
:thumbsup:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

....and by the way...το αναφερόμενο στην αγγελία ανήκει στην κατηγορία "δεν"...

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ΟΚ , το καταλαβαίνω παίδες.

Εγώ προσωπικά για να μην παρεξηγηθώ, είμαι σταθερός πελάτης σε γνωστό λαδοτριβείο της Νέας Σμύρνης όπου έχω βρει την άκρη μου και περνάω καλά. Δεν δοκιμάζω συνεχώς νέα τεμάχια αλλά δεν λέω και όχι... και για αυτόν τον λόγο σας ρωτάω ώς παλιότερους και πιο έμπειρους. Είμαι μέλος πολύ λίγο καιρό εδώ μέσα και είμαι και σε σχέση οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω την απόλυτη ανάγκη της καθημερινής εναλλαγής κορασίδων. Όσον αφορά τα σημερινά μου postarίσματα, εχω ένα 2ήμερο ελευθερίας στην διάθεσή μου και θέλω να το αξιοποιήσω στην ζεστασιά και θαλπωρή της οικίας μου με μια κορασίδα ειδική στο λάδωμα του κονταριού μου. Όσον αφορά το Dubai, στον άνθρωπο που μου έστειλε αναλυτικές info με PM, απάντησα και εξήγησα τί και πως. Για σήμερα λοιπόν κανονίζω κατ' οίκον κασκαντερηλίκι με  :pipa2: που τσίμπησα από αγγελία. Θα ενημερωθείτε αργά το βράδυ ή αύριο με αναλυτικές info για να μην παραπονιέστε.

Φιλικά Heland13

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ΟΚ , το καταλαβαίνω παίδες.

Εγώ προσωπικά για να μην παρεξηγηθώ, είμαι σταθερός πελάτης σε γνωστό λαδοτριβείο της Νέας Σμύρνης όπου έχω βρει την άκρη μου και περνάω καλά. Δεν δοκιμάζω συνεχώς νέα τεμάχια αλλά δεν λέω και όχι... και για αυτόν τον λόγο σας ρωτάω ώς παλιότερους και πιο έμπειρους. Είμαι μέλος πολύ λίγο καιρό εδώ μέσα και είμαι και σε σχέση οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω την απόλυτη ανάγκη της καθημερινής εναλλαγής κορασίδων. Όσον αφορά τα σημερινά μου postarίσματα, εχω ένα 2ήμερο ελευθερίας στην διάθεσή μου και θέλω να το αξιοποιήσω στην ζεστασιά και θαλπωρή της οικίας μου με μια κορασίδα ειδική στο λάδωμα του κονταριού μου. Όσον αφορά το Dubai, στον άνθρωπο που μου έστειλε αναλυτικές info με PM, απάντησα και εξήγησα τί και πως. Για σήμερα λοιπόν κανονίζω κατ' οίκον κασκαντερηλίκι με  :pipa2: που τσίμπησα από αγγελία. Θα ενημερωθείτε αργά το βράδυ ή αύριο με αναλυτικές info για να μην παραπονιέστε.

Φιλικά Heland13

Τέλεια...θα μπορούσες να δώσεις πληροφορίες για το ελαιοτριβείο που αναφέρεις στη Ν. Σμύρνη ; Ποιά είναι το στανταράκι σου στο μαγαζί ;

Επίσης, για το Ντουμπάϊ υπάρχει thread εδώ :

γιατί δεν έγραψες κάτι και ανταλλάσσεις τις πληροφορίες με pm; Αν ήταν έτσι να το κάνουμε όλοι και να μην ενημερωνόμαστε μεταξύ μας, αλλά να ενημερώνουμε μόνο γνωστούς και φίλους με pm, θα μιλάμε 20 άνθρωποι μεταξύ μας και όλοι οι υπόλοιποι στην απέξω. Το βλέπεις λογικό;

Και αυτό για παλιότεροι και πιο έμπειροι δεν ισχύει. Και εμείς κάποτε είμασταν "νέοι" στο φόρουμ, αλλά προσπαθούσαμε με τον τρόπο μας να ενημερώνουμε.

Αυτό εννοώ όταν λέω να ανταλλάσσουμε πληροφορίες. Συγνώμη που στο λέω, αλλά μην είστε τσάμπα μάγκες και παρτάκηδες, να συμμετέχετε.

Υ.Γ Περιμένω να δω την ενημέρωση για το ελαιοτριβείο της Ν. Σμύρνης και για το Ντουμπάϊ, μιας και έχεις και ελεύθερο χρόνο, τώρα που λείπει και η σχέση ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom