gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...ο Διομήδης σου έδωσε τα φώτα του...όσον αφορά τις θεραπεύτριες...τιμές γύρω στο 70ρι να υπολογίζεις...!!!δεν παιρνεις απαντηση, ισως επειδη το θρεντ δεν εχει και πολυ κινηση
...ο Διομήδης σου έδωσε τα φώτα του...όσον αφορά τις θεραπεύτριες...τιμές γύρω στο 70ρι να υπολογίζεις...!!!δεν παιρνεις απαντηση, ισως επειδη το θρεντ δεν εχει και πολυ κινηση
ηλιθια ερωτηση, που μαλλον θεωρητε αυτονοητη, αλλα επειδη δεν εχω παει σε μασατζιδικο,
το δωματιο εχει κρεββατι μασαζ κανονικο, η απλα ενα κανονικο κρεββατι που κανουν μασαζ οι κοπελες ?
επισης, φορας πετσετα κατα την διαρκεια, δεν φορας τιποτα ? ειναι κατι στο οποιο παιρνεις πρωτοβουλια, η οριζετε απο το μασατζιδικο.
Καλησπερα μαγκες.το λιτσακι απο παλαιολογου την εκανε?ξερει κανεις λεπτομερειες?κριμα πανω που αρχιζε να γινεται ολο κ πιο τολμηρη....
ντιμι πες καμια λεπτομερεια,τι τολμηρη δλδ;
Καλημερα, ξερει κανείς αν παιζει καλαμωτό εδώ πέρα?
αυτά που θα σου πω, δεν αναφέρονται σε σένα προσωπικά, αλλά σε όλους όσους απλά ζητάνε, χωρίς να προσφέρουν τίποτα. Απλά "χρησιμοποιώ" εσένα.
Έχεις κάποια μηνύματα, που η πλειοψηφία τους είναι ερωτήσεις αν έχει κάποιος εμπειρία, αν έχει δοκιμάσει κάποιος την τάδε και τα ρέστα. Σε ένα και μόνο μήνυμα δίνεις μια και μοναδική πληροφορία. Μάλιστα αναφέρεις ότι πήγες και στο Dubai με κολλητό σου, αλλά και από εκεί δεν δίνεις καμία πληροφορία. Κριτική καμία.
Και εγώ αναρωτιέμαι, αφού τις βρίσκεις τις αγγελίες, δώσε τουλάχιστον μια πληροφορία ότι πήρες ένα τηλέφωνο και ρώτησες για τιμές και υπηρεσίες, για να μη σου πω ότι από όλες αυτές τις ερωτήσεις που έχεις κάνει, δεν δοκίμασες καμία να ενημερώσεις και εμάς ;
Και χωρίς να μπούμε σε διαδικασία απαντήσεων και απόψεων, απλά να ζητήσω από όλους να αναφέρουν τις εμπειρίες τους γιατί αυτό το φόρουμ γι αυτό υπάρχει για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και όχι μόνο να ζητάμε.
Επαναλαμβάνω όλα αυτά δεν πάνε σε εσένα προσωπικά, αλλά σε όλους όσους απλά ζητάνε χωρίς να προσφέρουν.
....and by the way...το αναφερόμενο στην αγγελία ανήκει στην κατηγορία "δεν"...αυτά που θα σου πω, δεν αναφέρονται σε σένα προσωπικά, αλλά σε όλους όσους απλά ζητάνε, χωρίς να προσφέρουν τίποτα. Απλά "χρησιμοποιώ" εσένα.
Έχεις κάποια μηνύματα, που η πλειοψηφία τους είναι ερωτήσεις αν έχει κάποιος εμπειρία, αν έχει δοκιμάσει κάποιος την τάδε και τα ρέστα. Σε ένα και μόνο μήνυμα δίνεις μια και μοναδική πληροφορία. Μάλιστα αναφέρεις ότι πήγες και στο Dubai με κολλητό σου, αλλά και από εκεί δεν δίνεις καμία πληροφορία. Κριτική καμία.
Και εγώ αναρωτιέμαι, αφού τις βρίσκεις τις αγγελίες, δώσε τουλάχιστον μια πληροφορία ότι πήρες ένα τηλέφωνο και ρώτησες για τιμές και υπηρεσίες, για να μη σου πω ότι από όλες αυτές τις ερωτήσεις που έχεις κάνει, δεν δοκίμασες καμία να ενημερώσεις και εμάς ;
Και χωρίς να μπούμε σε διαδικασία απαντήσεων και απόψεων, απλά να ζητήσω από όλους να αναφέρουν τις εμπειρίες τους γιατί αυτό το φόρουμ γι αυτό υπάρχει για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και όχι μόνο να ζητάμε.
Επαναλαμβάνω όλα αυτά δεν πάνε σε εσένα προσωπικά, αλλά σε όλους όσους απλά ζητάνε χωρίς να προσφέρουν.
ΟΚ , το καταλαβαίνω παίδες.
Εγώ προσωπικά για να μην παρεξηγηθώ, είμαι σταθερός πελάτης σε γνωστό λαδοτριβείο της Νέας Σμύρνης όπου έχω βρει την άκρη μου και περνάω καλά. Δεν δοκιμάζω συνεχώς νέα τεμάχια αλλά δεν λέω και όχι... και για αυτόν τον λόγο σας ρωτάω ώς παλιότερους και πιο έμπειρους. Είμαι μέλος πολύ λίγο καιρό εδώ μέσα και είμαι και σε σχέση οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω την απόλυτη ανάγκη της καθημερινής εναλλαγής κορασίδων. Όσον αφορά τα σημερινά μου postarίσματα, εχω ένα 2ήμερο ελευθερίας στην διάθεσή μου και θέλω να το αξιοποιήσω στην ζεστασιά και θαλπωρή της οικίας μου με μια κορασίδα ειδική στο λάδωμα του κονταριού μου. Όσον αφορά το Dubai, στον άνθρωπο που μου έστειλε αναλυτικές info με PM, απάντησα και εξήγησα τί και πως. Για σήμερα λοιπόν κανονίζω κατ' οίκον κασκαντερηλίκι με που τσίμπησα από αγγελία. Θα ενημερωθείτε αργά το βράδυ ή αύριο με αναλυτικές info για να μην παραπονιέστε.
Φιλικά Heland13