Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδες...θα ηθελα τη βοηθεια παλαιοτερων και πιο εμπειρων σε θεμα που μαλλον ζηταω πολλα και δε θελω να θεωρηθω πλεονεκτης..καθοτι παιζουνε μυοσκελετικα πολλα οπως αυχενικα,μεσες,πλατες και δε συμμαζευεται (ας οψεται το δυσκολο της εργασιας) λεω να δοκιμασω ενα μασαζακι οχι θεραπευτικο κιολας μα να μην ειναι και μαπα τελειως ρε παιδι μου...το θεμα ειναι αφου δε τα εχω τα φραγκα και θα το κανω σα δωρακι στον εαυτο μου για μια φορα να μου προτεινετε ιδρυμα σχετικα οικονομικο,κοπελα της οποιας το μασαζ να λεει κατι σε φαση να νιωσω και λιγο ανθρωπος φευγοντας,να βλεπεται καπως,μην ειναι και τερας και τρομαξω και τελος επειδη οπως ειπαμε θα ειναι δωρακι στον εαυτο μου να προσφερει καμια φραπεδια η  :pipa1: στη καλυτερη...σεξ δε με πολυενδιαφερει...σας υπερευχαριστω εκ των προτερων..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
γεια σας παιδες...θα ηθελα τη βοηθεια παλαιοτερων και πιο εμπειρων σε θεμα που μαλλον ζηταω πολλα και δε θελω να θεωρηθω πλεονεκτης..καθοτι παιζουνε μυοσκελετικα πολλα οπως αυχενικα,μεσες,πλατες και δε συμμαζευεται (ας οψεται το δυσκολο της εργασιας) λεω να δοκιμασω ενα μασαζακι οχι θεραπευτικο κιολας μα να μην ειναι και μαπα τελειως ρε παιδι μου...το θεμα ειναι αφου δε τα εχω τα φραγκα και θα το κανω σα δωρακι στον εαυτο μου για μια φορα να μου προτεινετε ιδρυμα σχετικα οικονομικο,κοπελα της οποιας το μασαζ να λεει κατι σε φαση να νιωσω και λιγο ανθρωπος φευγοντας,να βλεπεται καπως,μην ειναι και τερας και τρομαξω και τελος επειδη οπως ειπαμε θα ειναι δωρακι στον εαυτο μου να προσφερει καμια φραπεδια η  :pipa1: στη καλυτερη...σεξ δε με πολυενδιαφερει...σας υπερευχαριστω εκ των προτερων..
Ζητα την Λιντα απο Δεριγνυ 14
Επειδη πηγε για λιγο πατριδα ,θα σε ενημερωσω αν γυρισε!

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...θα ψαξω και στο αναλογο φορουμ μα αν θες πες μου γενικα τι παιζει με αυτην...ευχαριστω και παλι..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...θα ψαξω και στο αναλογο φορουμ μα αν θες πες μου γενικα τι παιζει με αυτην...ευχαριστω και παλι..
Πολυ καλο μασαζ,μεγαλη πιθανοτητα φραπεδιας με εξτρα μπουρμπουαρ +10

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ καλο μασαζ,μεγαλη πιθανοτητα φραπεδιας με εξτρα μπουρμπουαρ +10

οκ ευχαριστω πολυ φιλε και παλι...εψαξα και λιγο το αναλογο θρεντ και λενε τα καλυτερα μεσα..απ'οτι καταλαβα με 80 ευρω τη κανω τη δουλεια και ειμαι κομπλε...απλα ψαχνω κατι καλο γιατι αφενος ειναι για πρωτη φορα και δε θα ξανατυχει συντομα και δευτερον γιατι με εχουνε πεθανει πλατες μεσες γονατα κλπ...ερειπιο καταντησα...χαχα

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
οκ ευχαριστω πολυ φιλε και παλι...εψαξα και λιγο το αναλογο θρεντ και λενε τα καλυτερα μεσα..απ'οτι καταλαβα με 80 ευρω τη κανω τη δουλεια και ειμαι κομπλε...απλα ψαχνω κατι καλο γιατι αφενος ειναι για πρωτη φορα και δε θα ξανατυχει συντομα και δευτερον γιατι με εχουνε πεθανει πλατες μεσες γονατα κλπ...ερειπιο καταντησα...χαχα

Λίγο δύσκολο το φραπε εκεί αν πας για πρώτη φορά. Η Λίντα πάντως κάνει καλό μασάζ όπως και η Νιοβη η οποία όμως δεν σερβίρει φραπε.

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λίγο δύσκολο το φραπε εκεί αν πας για πρώτη φορά. Η Λίντα πάντως κάνει καλό μασάζ όπως και η Νιοβη η οποία όμως δεν σερβίρει φραπε.
μηπως να το απαιτησω απο πριν?δλδ αυτα δε τα κανονιζεις απο την αρχη?

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
μηπως να το απαιτησω απο πριν?δλδ αυτα δε τα κανονιζεις απο την αρχη?
Όχι, δε χρειάζεται. Κάνουν όλες, ΕΚΤΟΣ της Νιόβης. Και χωρίς έξτρα 10 Ε.
Η Λίντα με διαφορά το καλύτερο, αξίζει.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
@kopronio: το Link δεν λειτουργεί.. μπορεις να το διορθώσεις;

anasp

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
παιδια η φραπεδια τι είναι; πιπα ή αυνανισμος με το χερι που σου κανει η κοπελα;

GUS72

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα.ερηομαι απο επαρχια και θα μηνω λιγες μερες στο παλαιο φαληρο.λεω να παω στο μασατζιδικο στην σκαβαντζου και ζησιμοπουλου.ξερεις καποιος τι παιζει απο τιμες και προσωπικο?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
καλησπερα.ερηομαι απο επαρχια και θα μηνω λιγες μερες στο παλαιο φαληρο.λεω να παω στο μασατζιδικο στην σκαβαντζου και ζησιμοπουλου.ξερεις καποιος τι παιζει απο τιμες και προσωπικο?
Πάρε μαζί σου καλού κακού και καμιά σακούλα  ;)

GUS72

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα.εχει παει κανεις στο μασατζιδικο στην σκαβατζου και ζησιμοπουλου στο παλαιο φαληρο?πληροφοριες υπαρχουν?

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπερα.εχει παει κανεις στο μασατζιδικο στην σκαβατζου και ζησιμοπουλου στο παλαιο φαληρο?πληροφοριες υπαρχουν?

φιλε, υπαρχει σχετικο θρεντ, ριξε μια ματια...
εγο εχω παει εκει, πριν απο αρκετο καιρο ομως, οποτε δεν μπορω να σου πω για σημερα, παρα μονο οτι ο χωρος ηταν ανετος, ντους μεσα στο δωματιο, πετσετα σε ναυλον, κλπ

GUS72

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/.ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΡΕΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/.ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΡΕΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.

δεν παιρνεις απαντηση, ισως επειδη το θρεντ δεν εχει και πολυ κινηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom