γεια σας παιδες...θα ηθελα τη βοηθεια παλαιοτερων και πιο εμπειρων σε θεμα που μαλλον ζηταω πολλα και δε θελω να θεωρηθω πλεονεκτης..καθοτι παιζουνε μυοσκελετικα πολλα οπως αυχενικα,μεσες,πλατες και δε συμμαζευεται (ας οψεται το δυσκολο της εργασιας) λεω να δοκιμασω ενα μασαζακι οχι θεραπευτικο κιολας μα να μην ειναι και μαπα τελειως ρε παιδι μου...το θεμα ειναι αφου δε τα εχω τα φραγκα και θα το κανω σα δωρακι στον εαυτο μου για μια φορα να μου προτεινετε ιδρυμα σχετικα οικονομικο,κοπελα της οποιας το μασαζ να λεει κατι σε φαση να νιωσω και λιγο ανθρωπος φευγοντας,να βλεπεται καπως,μην ειναι και τερας και τρομαξω και τελος επειδη οπως ειπαμε θα ειναι δωρακι στον εαυτο μου να προσφερει καμια φραπεδια η στη καλυτερη...σεξ δε με πολυενδιαφερει...σας υπερευχαριστω εκ των προτερων..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Ζητα την Λιντα απο Δεριγνυ 14γεια σας παιδες...θα ηθελα τη βοηθεια παλαιοτερων και πιο εμπειρων σε θεμα που μαλλον ζηταω πολλα και δε θελω να θεωρηθω πλεονεκτης..καθοτι παιζουνε μυοσκελετικα πολλα οπως αυχενικα,μεσες,πλατες και δε συμμαζευεται (ας οψεται το δυσκολο της εργασιας) λεω να δοκιμασω ενα μασαζακι οχι θεραπευτικο κιολας μα να μην ειναι και μαπα τελειως ρε παιδι μου...το θεμα ειναι αφου δε τα εχω τα φραγκα και θα το κανω σα δωρακι στον εαυτο μου για μια φορα να μου προτεινετε ιδρυμα σχετικα οικονομικο,κοπελα της οποιας το μασαζ να λεει κατι σε φαση να νιωσω και λιγο ανθρωπος φευγοντας,να βλεπεται καπως,μην ειναι και τερας και τρομαξω και τελος επειδη οπως ειπαμε θα ειναι δωρακι στον εαυτο μου να προσφερει καμια φραπεδια η στη καλυτερη...σεξ δε με πολυενδιαφερει...σας υπερευχαριστω εκ των προτερων..
Επειδη πηγε για λιγο πατριδα ,θα σε ενημερωσω αν γυρισε!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Πολυ καλο μασαζ,μεγαλη πιθανοτητα φραπεδιας με εξτρα μπουρμπουαρ +10σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...θα ψαξω και στο αναλογο φορουμ μα αν θες πες μου γενικα τι παιζει με αυτην...ευχαριστω και παλι..
Επισκέπτης
Πηγα σε αυτο. χωρος ειναι
το link δε δουλευει, μπορεις να το ξαναποσταρεις;
Πολυ καλο μασαζ,μεγαλη πιθανοτητα φραπεδιας με εξτρα μπουρμπουαρ +10
οκ ευχαριστω πολυ φιλε και παλι...εψαξα και λιγο το αναλογο θρεντ και λενε τα καλυτερα μεσα..απ'οτι καταλαβα με 80 ευρω τη κανω τη δουλεια και ειμαι κομπλε...απλα ψαχνω κατι καλο γιατι αφενος ειναι για πρωτη φορα και δε θα ξανατυχει συντομα και δευτερον γιατι με εχουνε πεθανει πλατες μεσες γονατα κλπ...ερειπιο καταντησα...χαχα
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
οκ ευχαριστω πολυ φιλε και παλι...εψαξα και λιγο το αναλογο θρεντ και λενε τα καλυτερα μεσα..απ'οτι καταλαβα με 80 ευρω τη κανω τη δουλεια και ειμαι κομπλε...απλα ψαχνω κατι καλο γιατι αφενος ειναι για πρωτη φορα και δε θα ξανατυχει συντομα και δευτερον γιατι με εχουνε πεθανει πλατες μεσες γονατα κλπ...ερειπιο καταντησα...χαχα
Λίγο δύσκολο το φραπε εκεί αν πας για πρώτη φορά. Η Λίντα πάντως κάνει καλό μασάζ όπως και η Νιοβη η οποία όμως δεν σερβίρει φραπε.
μηπως να το απαιτησω απο πριν?δλδ αυτα δε τα κανονιζεις απο την αρχη?Λίγο δύσκολο το φραπε εκεί αν πας για πρώτη φορά. Η Λίντα πάντως κάνει καλό μασάζ όπως και η Νιοβη η οποία όμως δεν σερβίρει φραπε.
Όχι, δε χρειάζεται. Κάνουν όλες, ΕΚΤΟΣ της Νιόβης. Και χωρίς έξτρα 10 Ε.μηπως να το απαιτησω απο πριν?δλδ αυτα δε τα κανονιζεις απο την αρχη?
Η Λίντα με διαφορά το καλύτερο, αξίζει.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Όχι, δε χρειάζεται. Κάνουν όλες, ΕΚΤΟΣ της Νιόβης. Και χωρίς έξτρα 10 Ε.
Η Λίντα με διαφορά το καλύτερο, αξίζει.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
@kopronio: το Link δεν λειτουργεί.. μπορεις να το διορθώσεις;
Spermacht
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Άψογη απάντηση!!!!!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Πάρε μαζί σου καλού κακού και καμιά σακούλα ;)καλησπερα.ερηομαι απο επαρχια και θα μηνω λιγες μερες στο παλαιο φαληρο.λεω να παω στο μασατζιδικο στην σκαβαντζου και ζησιμοπουλου.ξερεις καποιος τι παιζει απο τιμες και προσωπικο?
Καλησπερα.εχει παει κανεις στο μασατζιδικο στην σκαβατζου και ζησιμοπουλου στο παλαιο φαληρο?πληροφοριες υπαρχουν?
φιλε, υπαρχει σχετικο θρεντ, ριξε μια ματια...
εγο εχω παει εκει, πριν απο αρκετο καιρο ομως, οποτε δεν μπορω να σου πω για σημερα, παρα μονο οτι ο χωρος ηταν ανετος, ντους μεσα στο δωματιο, πετσετα σε ναυλον, κλπ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/.ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΡΕΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.
δεν παιρνεις απαντηση, ισως επειδη το θρεντ δεν εχει και πολυ κινηση
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά