Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.835
Πόντοι
41.447
καλημερα σε ολους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.μια ερωτηση αν ξερει κανεις.ποιο μασατζιδικο κανει καλυτερο φραπε απο τα εξης ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 9 ΚΟΛΩΝΑΚΙ-ΣΚΟΥΦΑ 10 ΚΟΛΩΝΑΚΙ-ΕΛΕΝΑΣ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ 11 ΚΟΛΩΝΑΚΙ?ευχαριστω.

κανενα...
αλλη ερωτηση

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
καλημερα σε ολους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.μια ερωτηση αν ξερει κανεις.ποιο μασατζιδικο κανει καλυτερο φραπε απο τα εξης ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 9 ΚΟΛΩΝΑΚΙ-ΣΚΟΥΦΑ 10 ΚΟΛΩΝΑΚΙ-ΕΛΕΝΑΣ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ 11 ΚΟΛΩΝΑΚΙ?ευχαριστω.

εσύ  ρε  φίλε  έχεις  φαγωθεί  με  αυτό  το  μαγαζί (Δ 9)  ?? Γιατί  άραγε  ??

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους.μπορειτε να πρποτεινετε καποιο καλο μασατζιδικο στο κολωνακι που να παιζει τουλαχιστο φραπεδακι?

Πάρτε την Εύη στη Ν.Σμύρνη να σας πει την διεύθυνση στο Χαλάνδρι. Το έχει συνεταιρικά με μια άλλη που το παίζει καυλιάρα :tits2: από το τηλέφωνο και κλείνει και τα ραντεβού για Ν.Σμύρνη.

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάρτε την Εύη στη Ν.Σμύρνη να σας πει την διεύθυνση στο Χαλάνδρι. Το έχει συνεταιρικά με μια άλλη που το παίζει καυλιάρα :tits2: από το τηλέφωνο και κλείνει και τα ραντεβού για Ν.Σμύρνη.

Η Εύη τελικά τι παίζει???

karaxysis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
falirou 15,apenanti apo to mouseio akropolis,poly kalos xwros alla tsipimenos 110.P R O S O X I  stis gries...Exei & 2 kala komatia 1apo tailandi & 1 apo italia me terastia :tits: alla ta deixnoun mono stous mihmenous oloi oi alloi gia patsa

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
falirou 15,apenanti apo to mouseio akropolis,poly kalos xwros alla tsipimenos 110.P R O S O X I  stis gries...Exei & 2 kala komatia 1apo tailandi & 1 apo italia me terastia :tits: alla ta deixnoun mono stous mihmenous oloi oi alloi gia patsa

Σωστά τα λές,αλλά γραφε Ελληνικά.....πήγαινε στο Συγγρου 29,κοντά ειναι,εκεί ειναι καλύτερα τα πράγματα.....

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Από την Τζόντη την Ινδή, έχεις κάνεις ιδέα που βρίσκεται.. το έχει κλείσει το μαγαζί;

kofths

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παλιολόγου είχα να πάω από το 2009,απ ότι είδα άλλαξαν τα πράγματα και έχει φραπέ..
Η ερώτηση μου είναι...Οι τιμές σε τί επίπεδα κυμαίνονται?
Αν θυμάμαι καλά ήταν 65 η ώρα.. (?)
Δώστε τα φώτα σας γιατί είμαι φαντάρος και την τρίτη φεύγω για κύπρο.. :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Παλιολόγου είχα να πάω από το 2009,απ ότι είδα άλλαξαν τα πράγματα και έχει φραπέ..
Η ερώτηση μου είναι...Οι τιμές σε τί επίπεδα κυμαίνονται?
Αν θυμάμαι καλά ήταν 65 η ώρα.. (?)
Δώστε τα φώτα σας γιατί είμαι φαντάρος και την τρίτη φεύγω για κύπρο.. :headbang:
Καλός πολίτης φίλε.
-Τόσα και τόσα μαγαζιά υπάρχουνε για να σου μείνει αξέχαστο το πάρτυ σου πριν μπεις μέσα.Γιατί να πάς σε κάποιο που με τα λεφτα σου θα τίς παρακαλάς να στην παίξουνε  :think:

kofths

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ..
Θέλω να κάνουνα και μασαζ αυτο είναι το θέμα μου και από εκεί είχα μείνει ευχαριστημένος...
Έχει λίωσει το κορμί μου εκέι στην κυπρο και θέλω περιποίηση καταλαβαίνεις..και ενώ η κύπρος είναι ο παράδεισος της πορνείας...στερείται μασατζίδικου (να και η επιχειρηματική ιδέα)  :2funny:

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλός πολίτης φίλε.
-Τόσα και τόσα μαγαζιά υπάρχουνε για να σου μείνει αξέχαστο το πάρτυ σου πριν μπεις μέσα.Γιατί να πάς σε κάποιο που με τα λεφτα σου θα τίς παρακαλάς να στην παίξουνε  :think:

Και αφου στην παίξουνε θα παρακαλάς να μην το ξανακάνουν διοτι θα συνειδητοποιήσεις οτι αν το έκανες μονος σου θα πέρναγες καλύτερα  :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
φραπατζιδικα που μασας  :2funny:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
Για τους φραπαντέρ του σάιτ. Ενημέρωση για σούπερ προσφορά που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Μασάζ από τσιγγάνα ελεεινίδα και "βοήθεια εκτόνωσης σας με το χέρι" μόνο 70+20 = 90 έουρα και με απόδειξη!  :2funny:  :jerking: :2funny:  :jerking: :2funny:

Όσοι πιστοί Μιχαλακοπούλου 171.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Για τους φραπαντέρ του σάιτ. Ενημέρωση για σούπερ προσφορά που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Μασάζ από τσιγγάνα ελεεινίδα και "βοήθεια εκτόνωσης σας με το χέρι" μόνο 70+20 = 90 έουρα και με απόδειξη!  :2funny:  :jerking: :2funny:  :jerking: :2funny:

Όσοι πιστοί Μιχαλακοπούλου 171.

Μάλλον λες για την Κάλια που ήταν στην Κρίτωνος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom