Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ΛΟΙΠΟΝ να γράψω και εγω μιας και εδώ και πολύ καιρο λαμβανω τέτοιες υπηρεσίες. επισκέψεις λοιπον:    kalirois 48 , ΔΕΣΠΟΙΝΑ βαθμ. 7, :pipa1: χωρίς μπριζόλα καλι τελειωμα σωμα , ΒΙΚΥ 9 τα παντα ολα παντου , ντινα 7 ηρεμεσ καταστασεισ και κανα 4 άλλες ανευ σημασίας παντα χωρίς και μπριζολα . μαρνις και με βικυ  :tits2: ενα 7 αλεξανδρα1  επιοικος 5, αλεκσανδρα2 με το ίσιο μαλακι 6 παντα μα λαστιχο και μπριζολα . στ63 ελενη 6 μετρια και μαρσυ 8 οταν ειναι στισ καλεσ της . στ29 ζανα 10΄΄΄΄  δεν εχω να πω κατι αν ηταν και 10 χρονια πισω 8α ταν το καλυτερο  , σονια 8 αλβανακι  μαρια 5 εκτός γουστον αντριανα 7 αν δεν βαριεται αλβανακι . ελενισ σπα το καινουργιο !!!!  μαντω 3 μασαζ καλο και μεχρι εκει , νταιανα 7 καλο μασαζ φραπε με υποσχέσεις , αντριαννα 8 ναι παιζει το κοριτσι . αυτα σε λιγο καιρο και τα υπολοιπα αλλα και φρεσκα

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια κανα νεο για παλαιολογου ν.σμυρνη υπαρχει???
εχω παει στο παρελθον 6-7 φορες αλλα εφτασα μεχρι φραπε μονο απο την ευη , τις τελευταιες 3 φορες εβγαλε και τα ρουχα τις , παιζει τιποτε αλλο    ??????

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχω παει στο παρελθον 6-7 φορες αλλα εφτασα μεχρι φραπε μονο απο την ευη , τις τελευταιες 3 φορες εβγαλε και τα ρουχα τις , παιζει τιποτε αλλο    ??????
τιποτα...
παλαιολογου 6 ενοεις;;;σωστα απεναντι απο το σινεμα....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
...γενικα μη κολλατε απο εμφανιση δε ξερω τι λεει η ευη.......3 φορες ειχα παει και χω να πατησω απο καλοκαιρι του 2009,τωρα μαθαινω οτι βαρανε και εκτονωση γω τα παπαρια μου επαιρνα...επισης νομιζω οτι και καθε κυριακη ειναι μονο ανοικτα για prive.
τωρα τι εστι prive;;; :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:αλλα αφου φερονταν ετσι....
...τωρα αν αλλαξαν μυαλα

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
πριβε τιποτα ,μια απο τα ιδια και χειροτερα καιδεν ειναι και η ευη για να στον παιξει

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.560
Πόντοι
216
πριβε τιποτα ,μια απο τα ιδια και χειροτερα καιδεν ειναι και η ευη για να στον παιξει

εφυγε η ευη?εγω ξερω οτι μονο εκεινη εκανε φραπεδακι...οι αλλες το παιζανε μη μου απτου...

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.560
Πόντοι
216
εχω πανω απο 2 χρονια να παω...μελαχρινη,καλο κορμι..μικρο στηθος,αλλα τοτε εκανε φραπε κ ητανε λες κ εκανε καταναγκαστικα εργα...πηγα δυο φορες κ του εριξα μαυρο...οι υπολοιπες κοπελες τοτε ητανε ωραιες αλλα δεν εκαναν κατι....

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
Πέρασα από Παλαιολόγου πριν δύο μήνες για να δω αν έχει αλάξει κάτι (τα ίδια σκατά ήταν). Στο μαγαζί δεν ήταν η Εύα, αλλά η Δήμητρα και την ώρα που πήγα χτύπαγε φραπέ.  :jerking:
Τελικά μία από τις κοπέλες που κάναν μασάζ μου είπε ότι ανοίξαν και δεύτερο μαγαζί στο Χαλάνδρι με την Εύα σέριφ. Άλλες λεπτομέρειες δεν έμαθα καθότι την πούλεψα στα γρήγορα αφού η φάση μύριζε ξενέρα και είχε και αναμονή!  :jerking: :jerking: :jerking:

pitmat

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα

θα μπωρουσε καποιος να με ενημερωσει για το Δημοκρίτου 9(Κολωνάκι),2 ος όροφος τι παιζει
ειναι μονο για μασαζ γιατι πηγα μια φορα μασαζ παρα πολυ καλο αλλα μεχρι εκει?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
καλησπερα

θα μπωρουσε καποιος να με ενημερωσει για το Δημοκρίτου 9(Κολωνάκι),2 ος όροφος τι παιζει
ειναι μονο για μασαζ γιατι πηγα μια φορα μασαζ παρα πολυ καλο αλλα μεχρι εκει?

μην ξαναπατήσεις το πόδι σου εκεί.Είναι η μεγαλύτερη πατάτα έβερ!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
κανα κυριλε μασατζιδικο με υδρομασαζ και κοπελα ταυτοχρονα που να καταληγει σε φραπεδακι τουλαχιστον παιζει?

ektor2010

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
190
Πόντοι
0
Καλησπερα πηρα τηλεφωνο σε μια αγγελια που ειχε βαλει εδω ενας συναγωνιστης( στην υπογραφη του )η αγγελια ειναι αυτη:
"ΑΑΑΒΑ μασάζ από 24χρονη, αισθητικό, απόλυτη χαλάρωση, body shower στον χώρο σας και στον χώρο της, κέντρο  213-@@@.@@1,  6939-@@@@@@  , 12.00-20.00"
μου ειπε οτι ειναι χαρ.τρικουπη και οτι περιλαμβανει μασαζ 1 ωρα μπανιο μαζι και μια εκτονωση ολα μαζι 60 ευρω. Η ερωτηση ειναι η εξης εχει παει καποιος στην εν λογω τυπισα οχι τιποτα αλλο μην ειναι καμια 24χρονη πριν 30χρονια και δεν μας σηκωνετε ουτε με γερανο. ευχαριστω.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
το θεμα δεν ειναι μονο αν ειναι 24...ειναι και ποσα κιλα θα ναι αραγε....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
προτεινω να μετονομαστει το παρον νημα σε
"ελαιοτριβεια που διαθετουν τρομπα(ες)"  :2funny:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Την ειδα, ειναι στο κεντρο, ειναι πραγματι 24 θα λεγα,
μεγαλο βυζι,
εχει περιφερεια
εχει κατι το σεξυ-προστυχο που μου αρεσε,
κανει μασαζ με εκτονοση με 60
εχει και bodyshower στη τιμη,
εχει και αλλα με εξτρα,

Καλησπερα πηρα τηλεφωνο σε μια αγγελια που ειχε βαλει εδω ενας συναγωνιστης( στην υπογραφη του )η αγγελια ειναι αυτη:
"ΑΑΑΒΑ μασάζ από 24χρονη, αισθητικό, απόλυτη χαλάρωση, body shower στον χώρο σας και στον χώρο της, κέντρο  213-@@@.@@1,  6939-@@@@@@  , 12.00-20.00"
μου ειπε οτι ειναι χαρ.τρικουπη και οτι περιλαμβανει μασαζ 1 ωρα μπανιο μαζι και μια εκτονωση ολα μαζι 60 ευρω. Η ερωτηση ειναι η εξης εχει παει καποιος στην εν λογω τυπισα οχι τιποτα αλλο μην ειναι καμια 24χρονη πριν 30χρονια και δεν μας σηκωνετε ουτε με γερανο. ευχαριστω.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
κανα κυριλε μασατζιδικο με υδρομασαζ και κοπελα ταυτοχρονα που να καταληγει σε φραπεδακι τουλαχιστον παιζει?
κυριλέ ειναι στο Λυκαβητού 10 ...για  κοπέλα δεν εχω πληροφορία ....εχει μπερδευτει το πραμα και μάλλον εξαρταται και απο τον πελάτη...παλαιοτερα επαιζεστασιγουρα η Αντριαννα ...

ektor2010

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
190
Πόντοι
0
Την ειδα, ειναι στο κεντρο, ειναι πραγματι 24 θα λεγα,
μεγαλο βυζι,
εχει περιφερεια
εχει κατι το σεξυ-προστυχο που μου αρεσε,