Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Τέλεια...θα μπορούσες να δώσεις πληροφορίες για το ελαιοτριβείο που αναφέρεις στη Ν. Σμύρνη ; Ποιά είναι το στανταράκι σου στο μαγαζί ;

Επίσης, για το Ντουμπάϊ υπάρχει thread εδώ :

γιατί δεν έγραψες κάτι και ανταλλάσσεις τις πληροφορίες με pm; Αν ήταν έτσι να το κάνουμε όλοι και να μην ενημερωνόμαστε μεταξύ μας, αλλά να ενημερώνουμε μόνο γνωστούς και φίλους με pm, θα μιλάμε 20 άνθρωποι μεταξύ μας και όλοι οι υπόλοιποι στην απέξω. Το βλέπεις λογικό;

Ναι, το βλέπω λογικό

Αυτό εννοώ όταν λέω να ανταλλάσσουμε πληροφορίες. Συγνώμη που στο λέω, αλλά μην είστε τσάμπα μάγκες και παρτάκηδες, να συμμετέχετε.

Όταν και άν θέλουμε, όχι όταν το λες εσυ αδερφέ

Υ.Γ Περιμένω να δω την ενημέρωση για το ελαιοτριβείο της Ν. Σμύρνης και για το Ντουμπάϊ, μιας και έχεις και ελεύθερο χρόνο, τώρα που λείπει και η σχέση ;)

Θα περιμένεις πολύ, γιατί ειρωνεύεσαι και δεν αξίζει να χαλάσουμε τις καρδιές μας...

Φϊλε dim ευτυχώς που δίνεις σε εμάς τα νεούδια τον σωστό τρόπο επικοινωνίας του bou!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Φϊλε dim ευτυχώς που δίνεις σε εμάς τα νεούδια τον σωστό τρόπο επικοινωνίας του bou!

άρχισες πάλι αυτήν την καραμέλα για τα νεούδια και τους νέους. Δεν υπάρχουν νέοι και παλιοί, υπάρχουν όσοι θέλουν να ενημερώσουν και όσοι τα θέλουν όλα έτοιμα, χωρίς να κοπιάσουν.

Σε αφήνω στην κρίση του φόρουμ.

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
άρχισες πάλι αυτήν την καραμέλα για τα νεούδια και τους νέους. Δεν υπάρχουν νέοι και παλιοί, υπάρχουν όσοι θέλουν να ενημερώσουν και όσοι τα θέλουν όλα έτοιμα, χωρίς να κοπιάσουν.

Σε αφήνω στην κρίση του φόρουμ.

Να σαι καλά το εκτιμώ!

dimis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
ντιμι πες καμια λεπτομερεια,τι τολμηρη δλδ;
μην φανταστεις τιποτα οργια απλα ηταν πιο τολμηρη απο  την αλλη.συχνα τυχαια αγγιγματα στην επιμαχη περιοχη και τετοια.αλλα δεν εχει νοημα πια αφου την εκανε..

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ημουν dimit και ειπα να ξαναπαω μετα απο καιρο και εμαθα πως η λιτσα δεν δουλευει πια εκει.κριμα γιατι ηταν πολυ καλη στο μασαζ.
Η άλλη κοπέλα (Δόμνα νομίζω), είναι ακόμα?
Έχουν έρθει άλλες κοπέλες? Γενικά έχει αλλάξει τιποτα ή τα ίδια( μασάζ με πετσέτα απο κάποια κοπέλα και μετά φραπές της κακιάς ώρας απο Ευη)?

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
τι γινεται με το μαγαζακι της παλαιολογου , την ευη , εχει κανεις ειδιμων να με πληροφορησει . πηγαινα εκει παλια . ημουν απο τους πρωτους αλλα εχω να παω χρονια

dimis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
η δομνα ειναι ακομη εκει και τα υπολοιπα οπως τα λες...

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
τελικα μαθαμε που πηγε το Λιτσακι απο Παλαιολογου ?

nikos78gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,εχει να προτινει κανενας φιλος κανα μασατζιδικο που να κανει μασαζ και να παιζει παιξιμο η πιπα?σεξ δεν θελω,μασαζ ψαχνω απλα καλο θα ηταν και μια μικρη ''απελευθερωση΄΄ μετα!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Δερυγνύ 14, Σολωμου 33 κ.α
Απλά ρίξε μια ματια στο νημα.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Το Σάββατο είχα δουλιές Πειραιά και έκανα μια γύρα μετά απο καιρό. Ιδού τα αποτελέσματα

Ξεκίνημα απο Φίλωνος 19 - Δεν ανοιξε την πόρτα. Άγνωστο αν λειτουργεί ακόμη

Τηλέφωνο στον κύριο Αθανασσάκη στην Ηρώων Πολυτεχνείου 77 - Καμία απάντηση

Ηρώων Πολυτεχνείου 8 αναζητητε το κουδούνι. Παλιά θυμάμαι έλεγε κατι σαν γραφείο 2. Δεν υπάρχει κάποιο ανάλογο κουδούνι. Μάλλον πάει και αυτό

Τηλέφωνο Τζόντι αποσυνδεμένο και αρκετά ενοικιαστήρια στην είδοσο της πολυκατοικίας. Μάλλον έμεινε Ινδία αυτή τη φορά

Επίσκεψη Γρ. Λαμπράκη 32. Ανοίγει μια θεία με τεράστια βυζιά και μεγάλη κοιλιά και μου λέει εγω είμαι μόνο. Επρεπε να αδειάσω και είπα να κάτσω. Της ζήτησα πίπα στην αρχή να φύγουν τα πολλά, μασαζάκι και μετά εκτόνωση. Πράγματι μου ρούφηξε τον πούτσο και τον έχωσε στα βυζιά της. Τον ξαναρούφηξε και το τέλος ήρθε. Μετά μασάζ το οποίο προς ευχάριστη εκπληξη δεν ήταν καθόλου κακό.
Μετα από κανα 30λεπτο μασάζ μου χουφτώνει τα αρχίδια και ξεκινάει ο δεύτερος γύρος. Βαθιά πίπα, ισπανικό, καραμέλωμα κτλπ μέχρι την έκρηξη.
Γενικά η θεία ανεκτική σε όλα. Οτι θες σου κάνει. Της έδωσα 60 αλλά και με 50 ευχαριστημένη θα ήταν πιστεύω.

Το πρόβλημα ήταν οτι ειχα απομακρυνθεί από εκει΄που είχα παρκάρει και με 2 τελειώματα μου είχαν κοπεί τα πόδια.

Μετά απο αυτή τη βόλτα υποθέτω οτι στον Πειραιά εχει μείνει Καραισκού, κουντουριώτου και Λαμπράκη.
Αν ξέρει κανείς κανένα άλλο εκτός απο αυτα τα 3 που τσεκαρισμένα να λειτουργεί ας μας πεί να γλιτώσουνε χρόνο την επόμενη φορά.

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
ο συναγωνιστης ομως δεν μας λεει λεπτομερειες...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ο συναγωνιστης ομως δεν μας λεει λεπτομερειες...

τι λεπτομερειες περιμενεις ρε τεραστιε? γρια με βυζια και μπακα σου λεει. τι θελεις παραπανω? ποσες δίπλες κανει η μπακα ή πόσες ραγαδες και κυτταριτιδα εχει  πο κωλος της?  :2funny:

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι λεπτομερειες περιμενεις ρε τεραστιε? γρια με βυζια και μπακα σου λεει. τι θελεις παραπανω? ποσες δίπλες κανει η μπακα ή πόσες ραγαδες και κυτταριτιδα εχει  πο κωλος της?  :2funny:

Αχαχαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom