Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
συναγωνιστες εδω και καιρο ψαχνω για μασαζ απο ταυλανδεζα με φραπε για τελειωμα και παντα σε λογικη τιμη. ξερει κανεις τιποτα?

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Το βρήκα το σχόλιο και κάνω κοπι-παστε

"Νέος χώρος με παλαιά ιέρεα του μασαζ...Βουλιαγμένης 451,παράδρομος της λεωφορου και απέναντι από σταθμό Μετρό Ηλιούπολις...Ειναι η Εύα από την Παλαιολόγου(Νέα Σμύρνη)με τις περίεργες συνεδρίες!!Άλλη κάνει το μασάζ και η επικεφαλής το τελείωμα...(αγγελία από τα Νέα 6997795089).Φωνή όλο υποσχέσεις όπως πάντα,πήγα από εκεί και έφυγα.Ελπίζω κάποιος φίλος που περνούσε καλά να το επαναλάβει: "

Αν κάποιος είναι κοντά ας τσεκάρει..

πηρα τηλεφωνο αλλα βγηκε μια ....Βιβιαν... Ουτε που τη ξερουν την Ευη.Εχει παει καποιος να μας πει αν οντως ειναι αυτη ?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
πηρα τηλεφωνο αλλα βγηκε μια ....Βιβιαν... Ουτε που τη ξερουν την Ευη.Εχει παει καποιος να μας πει αν οντως ειναι αυτη ?

Οι κοπέλες συχνά αλλάζουν ονόματα

μπορεί να είναι η ίδια ;)

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Οι κοπέλες συχνά αλλάζουν ονόματα

μπορεί να είναι η ίδια ;)
ενώ εσύ νούμερο απαντάς συγκεκριμένα
πρόσεξε στην γύρα μην παραπατήσεις στα σκαλιά ...
warnmute.gif

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ενώ εσύ νούμερο απαντάς συγκεκριμένα
πρόσεξε στην γύρα μην παραπατήσεις στα σκαλιά ...

πάλι έχασες την ψυχραιμία σου...

όπως πριν ένα χρόνο

προσωπική επίθεση με χαρακτηρισμό...

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πελατάρες τι έγινε πάλι..?

Έχετε ακόμα τις Καψούλες σας και Ψήνεστε ακόμα και από την ζέστη..?
Γιά κάμ χήαρ πάλι να δροσιστείτε λιγάκι..
Επέστρεψε και το Ελενάκι και ξηγιέται και αυτό σαν το Μπετάκι..
Φουλ Έξτρα Σπέσιαλ Δροσερό Προγραμματάκι που Εγγυημένα θα σας αφήσει Πα-γω-τά-κι!!!

Σσς Ε!
Και Ακόμα πιό Σπέσιαλ Δροσερές τιμούλες για πάρτη σας από Σήμερα..
50 ευρουλάκια το Μισαωράκι..
70 ευρουλάκια η Ωρούλα!
Καθημερινά 10 πμ εώς 10 μμ και ΚΥΡΙΑΚΕΣ!

Άντε Αλεκουλίνια πλακώστε να Δροσιστείτε..! το κουντούνι γκράφει BEUTI STAR γονια απο κατο δεξια....Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365

Ρε μαλέα αλβανέ κοίτα λίγο τον τίτλο πάνω σου..

Εδώ Φ Ρ Α Π Α Ρ Ο Υ Μ Ε..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Petros Aivaliotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Ποια κάνει φραπέ η Εύη? ποιά είναι η Βίβιαν? δίνω κωδικό για το φραπέ?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
Ποια κάνει φραπέ η Εύη? ποιά είναι η Βίβιαν? δίνω κωδικό για το φραπέ?

Είχα πάρει παλιότερα τηλ και βγήκε η Εύη. Το Βίβιαν θα είναι μάλλον το νέο της όνομα.. Επειδή όμως δεν με κατάλαβε ποιος ήμουν, δεν μου είπε τίποτα για τον αν δουλεύει.. Από τότε δεν ξαναπήρα..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Είχα πάρει παλιότερα τηλ και βγήκε η Εύη. Το Βίβιαν θα είναι μάλλον το νέο της όνομα.. Επειδή όμως δεν με κατάλαβε ποιος ήμουν, δεν μου είπε τίποτα για τον αν δουλεύει.. Από τότε δεν ξαναπήρα..
Απο τις περιγραφες καταλαβα οτι ειναι η Ευη,κοροιδια το μασαζ,κοροιδια ο φραπες,μεγαλη ξεπετα,το μονο + το οτι μοιαζει σαν κυρια της διπλανης πορτας

Petros Aivaliotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απο τις περιγραφες καταλαβα οτι ειναι η Ευη,κοροιδια το μασαζ,κοροιδια ο φραπες,μεγαλη ξεπετα,το μονο + το οτι μοιαζει σαν κυρια της διπλανης πορτας

ποιος εχει παει τελευταία? να μην πάω δηλαδή. Το κινητό το πήρα αλλά βγαίνει μία άλλη.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το μαγαζι της νεας σμυρνης που εκλεισε μουφα παιδια πεταμενα λεφτα μην ασχολειστε...

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
εγω εχω αλλη γνωμη για το μαγαζι της παλαιολογου, προσεφερε ενα συνδυασμο πολυτελειας και αισθησιασμου που εμενα μου αρεσε και δυστηχως δεν το βρηκα αλλου . Η ευη χωρις ουσιαστικα να κανει τιποτα καταφερνε να με καβλωνει μεχρι τα ουρανια . προσφεροντας τις υπηρεσιες της φοροντας ενα λευκο φορεμα οπου εβλεπες τα μαυρα εσωρουχα της να αχνοφαινονται
Ηταν μια αριστοκρατικη εμφανιση γυναικας που μου εξαπτε την φαντασια σε συνδιασμο με ολη εκεινη την πολυτελεια που ειχε το μαγαζι της οταν ειχε ξεκινησει
Ειμαι σιγουρος οτι οσοι δεν βρηκαν καλο το φραπεδακι της ηταν γιατι την πιεσαν σε κατι , η ευη ηθελε ολο το παιχνιδι να γινεται με τους δικους της ορους, ουτε κοπελα δεν διαλεγες εκει
Το μασαζ επισης απο τις λοιπες κοπελες ηταν παρα πολυ καλο και τα τσακουζια και τα αρωματα κλπ εδιναν και επαιρναν
Παντως δεν την συνιστω για τις χαρντ καταστασεις που ζητουν ορισμενοι συναγωνιστες , σε αυτους θα προτεινα την ζανα ας πουμε , την οποια επισης τιμω και προτιμω για αλλους λογους.
Και μου χει μεινει απωθημενο ρε μαγκες αμα τη βρειτε , σφυρατε μου να τρεξω

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σεβαστή η γνώμη σου,αν η Ευη δεν κοροιδευε κατάμουτρα τον κόσμο,δίνοντας υποσχέσεις για ....άλλα κόλπα,αν πήγαινες πολλές φορές και αν δεν είχε εκείνο το ξινισμένο και μπλαζέ υφος ,ότι δήθεν σου έκανε μεγάλη χάρη που στον έπαιζε......το μαγαζί πάντως πήγε άπατο,αφου η κυρία Ευη φεσωσε την μιση Ν.Σμυρνη.....
Οσο για την Ζάνα,αν εννοούμε την ίδια,εχει εδώ και πολλά χρόνια δικό της μαγαζί στη Στουρνάρη.....δεν το ξέρεις? εχουν γραφτεί δεκάδες σελιδες εδώ μεσα......

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.636
Πόντοι
5.006
Αν δεν την πιεζες και σε επαιρνε με καλο ματι εφτανε ως ενα σημειο ικανοποιητικο.βεβαια αυτο το στιλακι το ειχε που προαναφερθηκε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.931
Πόντοι
6.515
  Η ευη χωρις ουσιαστικα να κανει τιποτα καταφερνε να με καβλωνει μεχρι τα ουρανια . προσφεροντας τις υπηρεσιες της φοροντας ενα λευκο φορεμα οπου εβλεπες τα μαυρα εσωρουχα της να αχνοφαινονται
Ηταν μια αριστοκρατικη εμφανιση γυναικας που μου εξαπτε την φαντασια σε συνδιασμο με ολη εκεινη την πολυτελεια που ειχε το μαγαζι της οταν ειχε ξεκινησει

:bigdick:

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
Σεβαστή η γνώμη σου,αν η Ευη δεν κοροιδευε κατάμουτρα τον κόσμο,δίνοντας υποσχέσεις για ....άλλα κόλπα,αν πήγαινες πολλές φορές και αν δεν είχε εκείνο το ξινισμένο και μπλαζέ υφος ,ότι δήθεν σου έκανε μεγάλη χάρη που στον έπαιζε......το μαγαζί πάντως πήγε άπατο,αφου η κυρία Ευη φεσωσε την μιση Ν.Σμυρνη.....
Οσο για την Ζάνα,αν εννοούμε την ίδια,εχει εδώ και πολλά χρόνια δικό της μαγαζί στη Στουρνάρη.....δεν το ξέρεις? εχουν γραφτεί δεκάδες σελιδες εδώ μεσα......
ισως δεν ειμουν σαφης , η ζαννα ξερω που ειναι ,  η ευη δεν ξερω,
την ζαννα την ανεφερα ως αντιδιαστολη της ευης , και οι δυο μου αρεσουν για διαφορετικους λογους , αλλα δεν ειναι να παει καποιος στην ευη οταν ψαχνει καταστασεις τυπου ζαννας
εξτραδακια παντως υπηρχαν απο την ευη , σε μενα τουλαχιστον , το μαγαζι ασφαλως παρεμενε στα "δεν", μεχρις εδω για αυτο.
αυτο που λες οτι φεσωσε δεν το γνωριζω και ενδιαφερομαι να μαθω , αν θες μας λες
τα παραπανω που εγραψα νωριτερα δεν ειναι γνωμη , ειναι γουστα , ασφαλως δεν εχουμε ολοι τα ιδια αλλος ακουει acdc και αλλος θωμα εισαι σπιτι.
αλλα εχουν περασει και τοσα χρονια που δεν την εχω δει , μπορει τωρα να εχει χαλασει η ευουλα , ποιος ξερει?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το μαγαζί της Ευης ήταν μαγαζί μιας αλλης εποχής,όπου πήγαινες να κάνεις μασαζ και υπήρχε η προσδοκία για κάτι περισσότερο.....Για την προσδοκία αυτή,πολλοί πήγαιναν και ξαναπήγαιναν,άλλωστε πολλά μαγαζιά λειτουργούσαν με αυτό τον τρόπο την εποχή εκείνη.
Τώρα είναι όλα φόρα παρτίδα και τα ελάχιστα μαγαζιά που προσφέρουν ωραίο περιβάλλον και μονο καλό μασαζ απευθύνονται σε ένα κοινό που δεν εχει καμμία σχέση με το σιτε αυτό..... :2funny:
Δεν γνωρίζω που βρίσκεται η ΕΥΗ και αν εργαζεται,πάντως η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήθελε διαφήμιση και πολλά λόγια εδώ μέσα.Είναι θέμα τακτικής του κάθε επιχειρηματία.Πιστευω όμως ότι αν εχει ανοιξει αλλού,οι παλιοί πελάτες της θα είναι ενημερωμένοι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom