Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Συνήθως όταν λέμε πως ένα ίδρυμα ανήκει στα ΔΕΝ, σημαίνει ότι δεν προσφέρει ούτε φραπέ.. Αν θες μόνο μασαζ και φραπέ πήγαινε Σολωμού 33 (αυτό μου έρχεται τώρα στο μυαλό), αλλα και σε όλα τα μπριζολάδικα μπορείς να βρεις αυτό που ζητάς,  αρκεί να τους πεις ότι δεν θες σεξ, παρα μόνο εκτόνωση με το χέρι.

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλή φραπεδερί, αλλά ακριβή είναι και το choco spa στη Δημητσάνας 1 πίσω από το ιατρικό κέντρο.

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
καλή φραπεδερί, αλλά ακριβή είναι και το choco spa στη Δημητσάνας 1 πίσω από το ιατρικό κέντρο.

Έχει τίποτα καλό εκεί ; Θυμάμαι παλιά δε φτάνει το κατοστάρικο ήθελαν και κάτι για τα βυζιά !!!!!!!!

ΧαΧαΧΑ οπου πιασουν

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικά όπου σε  πιάσουν. Παλιά η σερίφισσα Αννίτα ζήταγε κατοστάρικο μέχρι φραπέ. Τώρα μπορείς να το παζαρέψεις στα 80. Αν γουστάρεις παραπάνω υπηρεσίες τα βρίσκεις (αν τα βρεις..) με την εκάστοτε κοπέλα. Στα (+) του μαγαζιού ότι φέρνει αξιόλογα εμφανίσιμα νεαρά τεμάχια και ότι όλες κάνουν πολύ καλό μασάζ. Διάρκεια 45 λεπτά.

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Πραγματικά όπου σε  πιάσουν. Παλιά η σερίφισσα Αννίτα ζήταγε κατοστάρικο μέχρι φραπέ. Τώρα μπορείς να το παζαρέψεις στα 80. Αν γουστάρεις παραπάνω υπηρεσίες τα βρίσκεις (αν τα βρεις..) με την εκάστοτε κοπέλα. Στα (+) του μαγαζιού ότι φέρνει αξιόλογα εμφανίσιμα νεαρά τεμάχια και ότι όλες κάνουν πολύ καλό μασάζ. Διάρκεια 45 λεπτά.

Δηλαδη σκετο μασαζ το εχει κατεβασει κατω απο 80 ; Παλια ηταν 80 μονο μασαζ και 100 φραπε , μπριζολα εκει μεσα δεν πηρα ποτε κατι + για καλαμακιο μονο

kostas_ice

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
2
Πόντοι
0
αυτο πριν ποσο καιρο?
ειναι ανοιχτο σημερα,ξερει κανεις?

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη σκετο μασαζ το εχει κατεβασει κατω απο 80 ; Παλια ηταν 80 μονο μασαζ και 100 φραπε , μπριζολα εκει μεσα δεν πηρα ποτε κατι + για καλαμακιο μονο

Δεν είπα το κατέβασε, είπα το διαπραγματεύεσαι. Εγώ είμαι παλιός πελάτης και μου το αφήνει τόσο. Όσο για το που μπορείς να φτάσεις είναι καθαρά θέμα της κοπέλας.

kostas_ice

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
2
Πόντοι
0
σου λενε για τα προγραμματα απο την αρχη η οταν μπεις μεσα ξεκινας τις διαπραγματευσεις?
ευχαριστω.

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
σου λενε για τα προγραμματα απο την αρχη η οταν μπεις μεσα ξεκινας τις διαπραγματευσεις?
ευχαριστω.

Το επίσημο πρόγραμμα αν πας πρώτη φορά είναι σκέτο μασάζ. Είναι από τα μαγαζιά που προσέχουν πολύ. Αν είσαι λίγο τσαχπίνης και έμπειρος όπως κάνεις και με όλα τα άλλα μαγαζιά, θα τσιμπήσεις και το φραπεδάκι σου. Για παραπάνω μόνο μέσα στο δωμάτιο και σίγουρα δεν θα το πετύχεις την πρώτη φορά.

kostas_ice

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Το επίσημο πρόγραμμα αν πας πρώτη φορά είναι σκέτο μασάζ. Είναι από τα μαγαζιά που προσέχουν πολύ. Αν είσαι λίγο τσαχπίνης και έμπειρος όπως κάνεις και με όλα τα άλλα μαγαζιά, θα τσιμπήσεις και το φραπεδάκι σου. Για παραπάνω μόνο μέσα στο δωμάτιο και σίγουρα δεν θα το πετύχεις την πρώτη φορά.

σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,αλλα δεν με βλεπω να πηγαινω,χαμενα λεφτα.
τουλαχιστον οι κοπελες και το μασαζ αξιζουν?

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αξίζουν και οι κοπέλες και το μασάζ. άνω του μέσου όρου. σ' αυτό το μαγαζί πας κυρίως γι' αυτά. δεν είναι ξεπετάδικο

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
αξίζουν και οι κοπέλες και το μασάζ. άνω του μέσου όρου. σ' αυτό το μαγαζί πας κυρίως γι' αυτά. δεν είναι ξεπετάδικο

Παντως εμενα μου ετυχε εκει μεσα μια μεσα σε μιση ωρα να σηκωθει να φυγει.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ακριβό για την δική μου τσέπη.. δεν το είχα επισκεφτεί ποτέ και δεν γνώριζα την ύπαρξή του... Γιαυτό και πρότεινα στο φίλο που ρώτησε,εκείνο της Σολωμού. Κόστος 45€ αλλα μην περιμένετε να βρείτε νέα κορίτσια.. Θείτσες μόνο που φλερτάρουν με τα πρώτα -ήντα.. και κανα δυο από αυτές με τα δεύτερα..

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβό για την δική μου τσέπη.. δεν το είχα επισκεφτεί ποτέ και δεν γνώριζα την ύπαρξή του... Γιαυτό και πρότεινα στο φίλο που ρώτησε,εκείνο της Σολωμού. Κόστος 45€ αλλα μην περιμένετε να βρείτε νέα κορίτσια.. Θείτσες μόνο που φλερτάρουν με τα πρώτα -ήντα.. και κανα δυο από αυτές με τα δεύτερα..

συμφωνώ. σολωμού και κρίτωνος είναι πολύ οικονομικότερα, αλλά με gilf. πάντως σερβίρουν κι εκεί ωραίο φραπεδάκι.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
το κριτωνος δουλευει Κυριακη?
εχει καποια κορασιδα γρια που ξεχωριζει και προτεινεται για να δοκιμασω?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Για το Κρίτωνος δεν ξέρω... Υποθέτω πως ναι διότι το Σολωμού που είναι αδερφάκι του.. δουλευει κανονικά Κυριακές. Αξίζει για δοκιμή η Μαρίνα, όπου έχουν γραφτεί πολύ καλές κριτικες΄για τον φραπέ της.. Συνηθως παίζει στη Σολωμού περισσότερο και λιγότερο στην Κρίτωνος.. Κάνε ένα τηλέφωνο πριν πας.
Περίμενε να σου απαντήσουν όμως και μέλη που έχουν εμπειρία μεγαλύτερη από τη δική μου για εκείνο το μαγαζί.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.662
Πόντοι
5.006
Μαρίνα διαφορα απο τις αλλες στο φραπε με αυτό το ρόστερ.. Και η φωτεινή επίσης καλη.

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
παίζουν όλες και στα 2 μαγαζιά. πολύ καλή κι η Τάνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom