Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πες λιγο για τανια

πιο νέα από τις άλλες, γύρω στα 40.  Μελαχρινή, μέτριο ύψος, 3αράκια βυζάκια, αποδεκτή φάτσα. καλό μασάζ, σούπερ φραπέ. τη γδύνεις μέχρι εσώρουχα. το πιο extreme που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις με βυζάκια. μην περιμένεις κάτι παραπάνω. σε σχέση όμως με την υπόλοιπη γερουσία είναι η πιο νορμάλ και δεν θα χρειαστεί να κλείσεις μάτια στο φραπέ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
μισο γιατι μπερδευτηκα . αλλη η τανια και αλλη η τατιανα?
Αν η ερώτησή σου αναφέρεται στην κοπελα που δουλεύει στη Σολωμου 33 είναι η ίδια. Άλλοι την λέμε Τάνια και άλλη Τατιάνα. Είναι η μόνη νέα (εν συγκρίσει με τις άλλες)εκεί μέσα και όσον αφορά την δική μου εμπειρία μαζί της, δεν έμεινα ευχαριστημένος.
Συντελούν πολλοί παράγοντες ωστόσο, για την επιτυχία ή αποτυχία μας συνεδρίας. Για άλλους μπορεί να είναι καλή. Εμένα όμως δεν μου άφησε καλή εντύπωση και δεν την έχω προτιμήσει ξανά, όσες φορές έχω επισκεφτεί το συγκεκριμένο μαγαζί.

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
πιο νέα από τις άλλες, γύρω στα 40.  Μελαχρινή, μέτριο ύψος, 3αράκια βυζάκια, αποδεκτή φάτσα. καλό μασάζ, σούπερ φραπέ. τη γδύνεις μέχρι εσώρουχα. το πιο extreme που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις με βυζάκια. μην περιμένεις κάτι παραπάνω. σε σχέση όμως με την υπόλοιπη γερουσία είναι η πιο νορμάλ και δεν θα χρειαστεί να κλείσεις μάτια στο φραπέ

Αυτή πριν μήνες το έπαιζε παρθενόπη, τον δε φραππέ τον σέρβιρε με τον επαγγελματισμό νοσοκόμας του Ευαγγελισμού που εκτελεί υποκλισμό σε ασθενή προ της χειρουργικής κλίνης.

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή πριν μήνες το έπαιζε παρθενόπη, τον δε φραππέ τον σέρβιρε με τον επαγγελματισμό νοσοκόμας του Ευαγγελισμού που εκτελεί υποκλισμό σε ασθενή προ της χειρουργικής κλίνης.

:2funny: καλό! τι να πω ρε φίλε? είμαι εγώ ο τυχερός? εμένα μου σερβίρει καλό φραπεδάκι πάντως.

adrianoir

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια στο φαληρου 15 ξερει κανεις αν μπωρω να κανω κατι παραπανω απο μασαζ και με τι κοστος .μια φορα που πηγα η κοπελα αρνιοταν πεισματικα για φραπε.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.404
Πόντοι
46.232

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλήμερα σε όλους! σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! καλά τους κάνει!!! διακοπές τέλος! 2 κοπέλες κάθε μέρα σας περιμένουν!!!!
Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς... 1ος όροφος BODY STAR

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.404
Πόντοι
46.232
εμενα δεν με ηξεραν.εκανα εξηγηση απο την αρχη και ολα πηραν τον δρομο τους.δεν θελει κοπο,αλλα τροπο...
δυό φορές που είχα πάει μόνος μου μου είχαν πρήξει τα αρχίδια παρόλο την ξήγα που έκανα
μιά φορά που πήγα με τον jerry αλλά και πάλι με τα χίλια ζόρια πέρασα , αμα δείς έχω την μοναδική κριτική
σε αυτό το μαγαζί

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.238
Πόντοι
41.813
εμενα δεν με ηξεραν.εκανα εξηγηση απο την αρχη και ολα πηραν τον δρομο τους.δεν θελει κοπο,αλλα τροπο...

εισαι κι ομορφοπαιδο παναθεμα σε εσυ ρε. εισαι και προεδρος,εισαι και παναθα. τι αλλο θες για να σου ανοιξουν ολες οι τρυπες? ωχ πορτες ηθελα να πω. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
εισαι κι ομορφοπαιδο παναθεμα σε εσυ ρε. εισαι και προεδρος,εισαι και παναθα. τι αλλο θες για να σου ανοιξουν ολες οι τρυπες? ωχ πορτες ηθελα να πω. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
σσσσσσσσσσσσστ εσυ!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δυό φορές που είχα πάει μόνος μου μου είχαν πρήξει τα αρχίδια παρόλο την ξήγα που έκανα
μιά φορά που πήγα με τον jerry αλλά και πάλι με τα χίλια ζόρια πέρασα , αμα δείς έχω την μοναδική κριτική
σε αυτό το μαγαζί
...της τρομαξες τις κοπελες...

xizas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πρέπει να σε ξέρουν , απο 90 ευρώ και πάνω..

Λοιπον, η τιμολογιακη πολιτικη στο Φαληρου 15 εχει ως εξης: ο φραπες ειναι στα 70 ευρω, η πιπα στα 80, και το full
στα 100. Αυτες ειναι και οι τιμες στο Σκουφα 10, που αλλωστε εχει την ιδια διευθυνση. Οι περισσοτερες στο Φαληρου 15
κανουν full, και κατα καιρους φερνει καλα κομματια (ως επι το πλειστον Ελληνιδες). Εχει γενικα δυσκολη πορτα, αλλα εαν
καποιος γινει πελατης και εξηγηθει στην Σαντρα την υπευθυνη του μαγαζιου, τα πραγματα θα παρουν τον δρομο τους.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom