Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
πες λιγο για τανια
πες λιγο για τανια
Μαρίνα διαφορα απο τις αλλες στο φραπε με αυτό το ρόστερ.. Και η φωτεινή επίσης καλη.
Μαρίνα: Έχει ντοκτορά στο φραπέ. Μάλλον το καλύτερο φραπέ που έχω δοκιμάσει.
θα συμφωνησω!!!!!Μαρίνα: Έχει ντοκτορά στο φραπέ. Μάλλον το καλύτερο φραπέ που έχω δοκιμάσει.
μισο γιατι μπερδευτηκα . αλλη η τανια και αλλη η τατιανα?παίζουν όλες και στα 2 μαγαζιά. πολύ καλή κι η Τάνια.
Αν η ερώτησή σου αναφέρεται στην κοπελα που δουλεύει στη Σολωμου 33 είναι η ίδια. Άλλοι την λέμε Τάνια και άλλη Τατιάνα. Είναι η μόνη νέα (εν συγκρίσει με τις άλλες)εκεί μέσα και όσον αφορά την δική μου εμπειρία μαζί της, δεν έμεινα ευχαριστημένος.μισο γιατι μπερδευτηκα . αλλη η τανια και αλλη η τατιανα?
πιο νέα από τις άλλες, γύρω στα 40. Μελαχρινή, μέτριο ύψος, 3αράκια βυζάκια, αποδεκτή φάτσα. καλό μασάζ, σούπερ φραπέ. τη γδύνεις μέχρι εσώρουχα. το πιο extreme που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις με βυζάκια. μην περιμένεις κάτι παραπάνω. σε σχέση όμως με την υπόλοιπη γερουσία είναι η πιο νορμάλ και δεν θα χρειαστεί να κλείσεις μάτια στο φραπέ
Αυτή πριν μήνες το έπαιζε παρθενόπη, τον δε φραππέ τον σέρβιρε με τον επαγγελματισμό νοσοκόμας του Ευαγγελισμού που εκτελεί υποκλισμό σε ασθενή προ της χειρουργικής κλίνης.
ρε παιδια στο φαληρου 15 ξερει κανεις αν μπωρω να κανω κατι παραπανω απο μασαζ και με τι κοστος .μια φορα που πηγα η κοπελα αρνιοταν πεισματικα για φραπε.
πρέπει να σε ξέρουν , απο 90 ευρώ και πάνω..ρε παιδια στο φαληρου 15 ξερει κανεις αν μπωρω να κανω κατι παραπανω απο μασαζ και με τι κοστος .μια φορα που πηγα η κοπελα αρνιοταν πεισματικα για φραπε.
ρε παιδια στο φαληρου 15 ξερει κανεις αν μπωρω να κανω κατι παραπανω απο μασαζ και με τι κοστος .μια φορα που πηγα η κοπελα αρνιοταν πεισματικα για φραπε.
εμενα δεν με ηξεραν.εκανα εξηγηση απο την αρχη και ολα πηραν τον δρομο τους.δεν θελει κοπο,αλλα τροπο...πρέπει να σε ξέρουν , απο 90 ευρώ και πάνω..
δυό φορές που είχα πάει μόνος μου μου είχαν πρήξει τα αρχίδια παρόλο την ξήγα που έκαναεμενα δεν με ηξεραν.εκανα εξηγηση απο την αρχη και ολα πηραν τον δρομο τους.δεν θελει κοπο,αλλα τροπο...
εμενα δεν με ηξεραν.εκανα εξηγηση απο την αρχη και ολα πηραν τον δρομο τους.δεν θελει κοπο,αλλα τροπο...
σσσσσσσσσσσσστ εσυ!!!!εισαι κι ομορφοπαιδο παναθεμα σε εσυ ρε. εισαι και προεδρος,εισαι και παναθα. τι αλλο θες για να σου ανοιξουν ολες οι τρυπες? ωχ πορτες ηθελα να πω.
...της τρομαξες τις κοπελες...δυό φορές που είχα πάει μόνος μου μου είχαν πρήξει τα αρχίδια παρόλο την ξήγα που έκανα
μιά φορά που πήγα με τον jerry αλλά και πάλι με τα χίλια ζόρια πέρασα , αμα δείς έχω την μοναδική κριτική
σε αυτό το μαγαζί
πρέπει να σε ξέρουν , απο 90 ευρώ και πάνω..