Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
85
Πόντοι
0
Καλό που όλα πήγαν καλά για όλους σας ! Όταν λέτε Empire Massage εννοείτε στο χώρο τους στο Παλαιό Φάληρο με θεραπεύτρια τους ?
Ναι ακριβώς . διακριτικά σε κάτω χώρο πιο πριβέ ... ελπίζω να υπάρχουν παρόμοιοι χώροι και αισθητικά και σε υπηρεσία , για να επισκεφτούμε .

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Ναι ακριβώς . διακριτικά σε κάτω χώρο πιο πριβέ ... ελπίζω να υπάρχουν παρόμοιοι χώροι και αισθητικά και σε υπηρεσία , για να επισκεφτούμε .
Σίγουρα υπάρχουν , απλώς θέλει λίγο ψάξιμο …
Προχτές η Τεα ανέβασε ένα πολύ ωραίο χώρο rbnb στον Πειραιά με όλα τα comfort, jacouzi, εσωτερική πισίνα , χαμαμ κλπ .

Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
85
Πόντοι
0
Σίγουρα υπάρχουν , απλώς θέλει λίγο ψάξιμο …
Προχτές η Τεα ανέβασε ένα πολύ ωραίο χώρο rbnb στον Πειραιά με όλα τα comfort, jacouzi, εσωτερική πισίνα , χαμαμ κλπ .
Ναι μόνο που μιλούσαμε για χώρους μασαΖ με την αισθητική αυτή κιόλας. Ένα τέτοιον χώρο τον νοικιάζουμε οπότε να ναι. Δεν είναι ανάγκη να βρούμε κάποιον ενδιάμεσο που θα μας τον χρεώσει επί πόσο παραπάνω κιόλας . Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πες μου και για κάτι άλλο πέρα από Ρέα .

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201
Ναι μόνο που μιλούσαμε για χώρους μασαΖ με την αισθητική αυτή κιόλας. Ένα τέτοιον χώρο τον νοικιάζουμε οπότε να ναι. Δεν είναι ανάγκη να βρούμε κάποιον ενδιάμεσο που θα μας τον χρεώσει επί πόσο παραπάνω κιόλας . Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πες μου και για κάτι άλλο πέρα από Ρέα .
Για πες καμια πληροφορια,επαιξε μασαζ μεσα στο τζακουζι?η μασατζου καλη?κοστος?

Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
85
Πόντοι
0
σε δωμάτιο που κάνουν body to body ήμασταν. Μια χαρά ήταν και τα πάει καλά με τις γυναίκες . Δεν ξέρω κόστος για ένα άτομο , οπότε τι να σου πω ....

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Από όταν άνοιξε το empire έχει υπηρεσία μέσα σε τζσκουζι. Το ζευγάρι αυτό έκανε body to body είπε η κοπέλα.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Καλή ναι. Εμφανισιακά πολύ καλή γύρω στα 25. Αλλά δεν αγγίζεις, δεν ακουμπάς. Μασαζακι χαιδεμα και φραπέ σκέτο...Αυτά

Επίσης, δεν υπάρχει διακριτικότητα. Συναντιεσαι με τους προηγούμενους πριν μπεις στο δωμάτιο και φυσικά με τους επόμενους, όταν βγαίνεις.
Παίζει να δίνει η Κατερίνα τηλέφωνο για πιο πριβέ καταστάσεις;

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Καλημερα, πηρα τηλεφωνο εμπιρε για να ρωτησω για το body to body και να κλεισω ραντεβου και μ ειπαν οτι δεν κανουν..τι παιζει?

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.803
Πόντοι
1.206
Καλημερα, πηρα τηλεφωνο εμπιρε για να ρωτησω για το body to body και να κλεισω ραντεβου και μ ειπαν οτι δεν κανουν..τι παιζει?

Τέτοιες ερωτήσεις δεν γίνονται από το τηλέφωνο. Μόνο από κοντά. Τι ήθελες να σου ανοίξαμε γαμιομαστε και σε περιμένουμε; Από κοντά μόνο

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Τέτοιες ερωτήσεις δεν γίνονται από το τηλέφωνο. Μόνο από κοντά. Τι ήθελες να σου ανοίξαμε γαμιομαστε και σε περιμένουμε; Από κοντά μόνο
αλλο το body to body και αλλα το να σου τν παιξουν η να γαμησεις ρε φιλε τι μ λες? και πως θα κλεισω ραντεβου??να πεταχτω απο κηφισια φαληρο για να τα πω απο κοντα ?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Ρε φίλε κόψε την μαλακία
τίποτα δεν παίζει, απλά πίστεψες τους προμότορες !!!

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.803
Πόντοι
1.206

trelenios33

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μενα συναγωνιστές! Ψάχνω απεγνωσμενα εδώ και καιρό στον Πειραιά, Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλο για ένα τίμιο μασαζακι με φραπεδια αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω. Είτε σε σπίτι είτε σε μαγαζί, δεν έχω θέμα. Μόνο το Massage princes γνωρίζω. Μπορώ να έχω τα φώτα σας παρακαλώ?

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.421
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα και από μενα συναγωνιστές! Ψάχνω απεγνωσμενα εδώ και καιρό στον Πειραιά, Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλο για ένα τίμιο μασαζακι με φραπεδια αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω. Είτε σε σπίτι είτε σε μαγαζί, δεν έχω θέμα. Μόνο το Massage princes γνωρίζω. Μπορώ να έχω τα φώτα σας παρακαλώ?
Μάλλον πρέπει να ανέβεις προς Συγγρού...Νέο κόσμο εκεί θα έχεις πιο πολλές επιλογές

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
τι ειναι το μασαζ πρινσες? πρωτη φορα το ακουω

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Μήπως στο κατάστημα η θεραπεύτρια δεν κάνει αυτήν την υπηρεσία ? Γιατί την αναφέρουν σαν είδος μασαζ μαζί με τα άλλα είδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom