Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Τα δύο αδελφάκια μαγαζιά της Χριστίνας, Σολωμού 33, Εξάρχεια και Κρίτωνος 17- 19, πίσω από το Caravel.
Η τιμή ήταν σταθερά 45, μασάζ και φραπέ, αλλά οι εργαζόμενες είναι μιλφ προς γκιλφ κατηγορία.
Δυστυχως η πιο νεα εκει μεσα πλησιαζει τα 2α ηντα.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.066
Πόντοι
1.056

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Τα δύο αδελφάκια μαγαζιά της Χριστίνας, Σολωμού 33, Εξάρχεια και Κρίτωνος 17- 19, πίσω από το Caravel.
Η τιμή ήταν σταθερά 45, μασάζ και φραπέ, αλλά οι εργαζόμενες είναι μιλφ προς γκιλφ κατηγορία.
Γνωρίζουν μασάζ όμως ? Γιατι αν είναι απλή μαλακια, είναι μαλακια.

• Like
Αντιδράσεις: tawara

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.066
Πόντοι
1.056
Γνωρίζουν μασάζ όμως ? Γιατι αν είναι απλή μαλακια, είναι μαλακια.
Ναι, όσες γνώρισα εγώ τουλάχιστον, όλα αυτά τα χρόνια.
Αρκετά καλού επιπέδου θα έλεγα, καλύτερου σίγουρα από άλλα αντίστοιχα μαγαζιά.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Καλημερα Φιλε El Pap....επειδη δεν εχω εμπειρια με τα εν λογω ιδρυματα μετα το μασαζ η Κυρια τον αρπαζει???η της λες για κατι παραπανω.....?

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.066
Πόντοι
1.056
Καλημερα Φιλε El Pap....επειδη δεν εχω εμπειρια με τα εν λογω ιδρυματα μετα το μασαζ η Κυρια τον αρπαζει???η της λες για κατι παραπανω.....?
Όχι σε αυτά τα δύο.
Το πρόγραμμα είναι σταθερό, μασάζ και μαλακία.
Δεν έχει παραπάνω.
Για παραπάνω κοίτα στο νήμα

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Συνάδελφοι υπάρχει κάτι αξιόλογο προς Γουδί/Αμπελόκηποι μεριά;

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
καλησπερα και Χρονια Πολλα. Εχω επισκεφτει το Ανδρομεδα Σπα 3 φορες. Και τις 3 φορες επελεξα να κανω τουρκικο μπανιο και στη συνεχεια μασσαζ. Τις 2 πρωτες φορες δεν εγηνε τιποτα. Την 3η φορα που πηγα, το μασσαζ μου το εκανε αλλη κοπελα αποτι το τουρκικο μπανιο. Φορουσα μονο αυτο το εσωρουχο μιας χρησης που δινουνε. Η κοπελα πλισιαζε αρκετα τα επιμαχα σημεια ενω ημουνα ανασκελα. Οταν γυρησα και ειδε πως μου ειχε σηκωθει, πλισιαζε πιο πολυ προς τα αρχιδια και τον πουτσο μου, μεχρι που με ρωτησε εαν θελω κατι παραπανω, μονο με το χερι για 20 ευρω παραπανω. Οπωτε μου βγαζει το εσορουχο και μου κανει ενα απιστευτο φραπε και εδειχνε να το απολαμβανει και αυτη. Δεν καταλαβα ομως εαν το εκανε κρυφα απο το μαγαζι, γιατι την πληρωσα επι τοπου στο δωματιο. Δεν θημαμαι πως τη λεγανε, αλλα θημαμαι ειχε πολλα τατουαζ.
αν το έκανε κρυφά όμως, τώρα την έχεις καρφώσει.

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
χωρίς αντίκρισμα όμως, γιατί αν πράγματι το έκανε κρυφά , ήδη έχει φύγει .
Πραγματικά όμως . Όταν βλέπετε ότι όντως γίνεται κρυφά , καλό είναι να γίνεται η ενημέρωση σε πμ μόνο . Γιατί μετά πουλευουν ....

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
καλησπερα και Χρονια Πολλα. Εχω επισκεφτει το Ανδρομεδα Σπα 3 φορες. Και τις 3 φορες επελεξα να κανω τουρκικο μπανιο και στη συνεχεια μασσαζ. Τις 2 πρωτες φορες δεν εγηνε τιποτα. Την 3η φορα που πηγα, το μασσαζ μου το εκανε αλλη κοπελα αποτι το τουρκικο μπανιο. Φορουσα μονο αυτο το εσωρουχο μιας χρησης που δινουνε. Η κοπελα πλισιαζε αρκετα τα επιμαχα σημεια ενω ημουνα ανασκελα. Οταν γυρησα και ειδε πως μου ειχε σηκωθει, πλισιαζε πιο πολυ προς τα αρχιδια και τον πουτσο μου, μεχρι που με ρωτησε εαν θελω κατι παραπανω, μονο με το χερι για 20 ευρω παραπανω. Οπωτε μου βγαζει το εσορουχο και μου κανει ενα απιστευτο φραπε και εδειχνε να το απολαμβανει και αυτη. Δεν καταλαβα ομως εαν το εκανε κρυφα απο το μαγαζι, γιατι την πληρωσα επι τοπου στο δωματιο. Δεν θημαμαι πως τη λεγανε, αλλα θημαμαι ειχε πολλα τατουαζ.
Κοστος για το τουρκικό μπάνιο και το μασάζ πόσο;

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
οι περισσότερες δίνουν αρκεί να τις προσεγγίσεις σωστά και χωρίς να τις φοβίσεις
Ισχύει αυτό πολύ, εγώ όσες έχω προσεγγίσει σωστά πήρα πάντα τηλ, σ όσες μαλακιστηκα κ το πήγα λάθος έφαγα πακεταρα, θυμάμαι Παολα-Αλεξια απο Κουκάκι της είχα προτείνει καλαμάκι κ σπαστικέ, εκεί π της έπιανα κ κωλο τραβήχτηκε, τεσπα γενικά αυτή έχει κουτοπόνηρο τρόπο είναι φοβερή πρώτες δυο φορές κ μετά αρχίζει τις μαλακιες παει γι δάγκωμα να σε χρεώσει περισσότερο κτλπ

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.242
Πόντοι
5.595

drdoom2

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Για το παρακάτω έχει κανείς άποψη?
Γενικός ψάχνω κάτι καλό προς βόρεια και το νημα απο την σελίδα 170 και μετά όλα αντικρουόμενα λέει.
Μια ο ένα πέρασε τέλεια μετά ο άλλος τον λέει προμώτορα οπότε άκρι δεν βγαίνει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Αυτή η Αλίκη είναι φουλ και είναι μαγαζί στο οποίο υπάρχουν και άλλες κοπέλες. Παλιό μαγαζί υπάρχει και σχετικό θρεντ εδώ στο σάιτ.
Το μαγαζί είναι Λ. Μεσογείων 208

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
10
Like
332
Πόντοι
291
Η lalunafem είναι ότι πιο amateur φάση έχω γνωρίσει... Να καταλάβετε ανταλλαξαμε πάνω από 5 μηνύματα όταν ήμουν στο δωμάτιο για το αν θα την ρωτήσουν στην reception που πάει, και μήπως θα πρέπει νσ κατέβω να την παραλάβω από έξω από το prive... Επίσης όταν της έστειλα το δωματιο του prive... 206 με ρώτησε σε ποιον όροφο είναι αυτό... Επίσης στο τέλος που τελείωσε η συνεδρία την φόρτωσα στο αυτοκίνητο και την πήγα στο Μοναστηράκι να περπατήσει και να κάνει βόλτα... Εντελώς αμστουρι... Το οποίο θα μείνει στην Ελλάδα μόνο 2 βδομάδες... Στα του αγώνα μια ώρα μασαζ 60 ευρώ τελείωμα μόνο με το χέρι... Εγώ τελείωσα 2 φορές γιατί όταν λέει ώρα κάνει ώρα... Το μασαζ το κάνει μόνο με εσώρουχα.. Σουτιέν έβγαλα και εγλυψα βυζι, αλλά το κάτω δεν το έβγαλε αλλά χουφτωσα αρκετά... Αρκετά καλό μασαζακι...ασχολείται αρκετή ώρα με την περιοχή, είναι γύρω στα 30 με ωραίο κορμί, αλλά μικρό βυζι με πολύ πεταχτη Ρογα. Φοράει γυαλάκια μυωπίας καβλα.. Μάλιστα της έλεγα όταν μου τον έπαιζε ότι είναι καβλα και γέλαγε γιατί δεν καταλάβαινε Χριστό.. Σύνολο μαζί με χοτελ βγήκε 84 ευρώ...
Υ. Γ. Το βαιμπερ της έχει πρόβλημα και δεν διαβάζει όλα τα μηνύματα..εμένα μου έστειλε άλλο νούμερο στην πορεία για καλύτερη επικοινωνία.. Οπότε πάρτε τηλ καλύτερα..
Μπορώ να έχω τηλ; Δεν μπορώ να σου στείλω μύνημα για κάποιο λογο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom