You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.477
- Πόντοι
- 736
Καλησπέρα μύστες, επίσκεψη τη βδομάδα π πέρασε στη κρίτωνος 17, συμπέρασμα πεταμένα λεφτά, συνεδρια με Σοφία εμφανισιακά μια σιτεμένη πορνόγρια, παιδούλα θα το έλεγα πολύ κιντς όλη η εμφάνιση της. Τιμές 45€-45 λεπτά κ 60€ μια ώρα , μ φαίνεται Βαράνε ότι βρουν κ ότι θέλουν, εν τελεί έδωσα 45. Στα του μασαζ τίποτα κοροϊδία η θεια σε τρίβει ίσα ίσα ούτε π καταλαβαίνεις ότι έκανες μασάζ , τη περισσότερη ώρα σου τρίβει τα πόδια κ τα αρχιδια από πίσω να καυλωσεις. Τώρα στο κερασάκι ,φραπεδάκι όχι χάλια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο μετά από δίκη μ προτροπή έριξε κ λίγο φτύσιμο έτσι για την καυλα, βγάζει βυζι να χουφτώνεις μέχρι εκει. Συμπέρασμα ούτε απ έξω ξανά.
ΥΓ: τα μασαζ φραπεδάκι έχει πλέον πεθάνει τουλάχιστον στις λογικές τιμές του 40-50, εάν είναι ν δώσουμε 80-100 για τέτοια υπηρεσία ας πασαλειφτούμε λάδι κ να την βαρέσουμε μόνοι μας
ΥΓ: τα μασαζ φραπεδάκι έχει πλέον πεθάνει τουλάχιστον στις λογικές τιμές του 40-50, εάν είναι ν δώσουμε 80-100 για τέτοια υπηρεσία ας πασαλειφτούμε λάδι κ να την βαρέσουμε μόνοι μας
Καλησπέρα μύστες, επίσκεψη τη βδομάδα π πέρασε στη κρίτωνος 17, συμπέρασμα πεταμένα λεφτά, συνεδρια με Σοφία εμφανισιακά μια σιτεμένη πορνόγρια, παιδούλα θα το έλεγα πολύ κιντς όλη η εμφάνιση της. Τιμές 45€-45 λεπτά κ 60€ μια ώρα , μ φαίνεται Βαράνε ότι βρουν κ ότι θέλουν, εν τελεί έδωσα 45. Στα του μασαζ τίποτα κοροϊδία η θεια σε τρίβει ίσα ίσα ούτε π καταλαβαίνεις ότι έκανες μασάζ , τη περισσότερη ώρα σου
όπως τα λες , και χειρότερα . πεταμένα λεφτά.
Δυστυχως αυτος ειναι ο κανονας πια.Οι εξαιρεσεις ελαχιστες,δυσκολα τις ανακαλυπτεις και οταν γινουν γνωστες ανεβαινει και η τιμη τους.όπως τα λες , και χειρότερα . πεταμένα λεφτά.
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
Παίκτη νομίζω πολλοί έχουν γράψει για το grace πιο πίσω. Για scrollαρε..Καλησπέρα στην παρέα
Καμία γνώμη για το grace στο Μαρούσι;
ellidorikjr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
www.facebook.com
Eχουμε εικόνα?
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 1.076
Καθαρος χωρος,καθως ειναι οντως χωρος για μασαζ.Με ντουζιερες κ δωματια πολυ καθαρα.Το well being προγραμμα ειναι το παλιο passion με φραπεδια στο τελος.Μια κοπελα ηταν,γυρω στα 35-40,εκανε ντυμενη τα παντα κ χωρις αγγιγματα.Το μασαζ καλο,αλλα απο αισθησιασμο δεν προτινειται.εχει βαλει προσφορα τωρα τα πρωινα το μισαωρο 30 ευρω..αν μπορεις να το πεις προσφορα...Καλησπέρα στην παρέα
Καμία γνώμη για το grace στο Μαρούσι;
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.478
- Πόντοι
- 5.595
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Eχουμε εικόνα?
Έχει συστηθεί από μόνη της. Εδώ το προφίλ
Danaemassage
www.bourdela.com
Δεν βρήκα όμως πουθενά κάποια αναφορά για πρόφραμμα, τιμές..
Penisraketee
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά, μιας και δεν έχω επισκεφθεί ποτέ μου τέτοιου είδους μαγαζιά και δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο νήμα γι αυτό: Ποια είναι η πιο εμφανίσιμη λαδοκόρη αυτή την περίοδο;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 456
γιατί, θα την παντρευτείς ;Καλησπέρα παιδιά, μιας και δεν έχω επισκεφθεί ποτέ μου τέτοιου είδους μαγαζιά και δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο νήμα γι αυτό: Ποια είναι η πιο εμφανίσιμη λαδοκόρη αυτή την περίοδο;
Penisraketee
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Ελπίζω όχι απλώς επειδή διαβάζω οτι παίζει μιλφοκατασταση στα περισσότερα μαγαζιά, είπα ρωτήσω και να πάω κάπου στοχευμένα.γιατί, θα την παντρευτείς ;
Διαγραμμένο μέλος 229078
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Καλήσπερα . Για την Κατερίνα έχουν γράψει καλά λόγια για το μασάζ απλά μέτρια για τον φραπέ. Ωστόσο αν όντως με 30 ευρώ τα πρωινά παίζει και φραπές , μιλάμε για απόλυτο Value αμα δεις πιο πάνω λένε κάτι για 80 οι συναγωνιστές..Καθαρος χωρος,καθως ειναι οντως χωρος για μασαζ.Με ντουζιερες κ δωματια πολυ καθαρα.Το well being προγραμμα ειναι το παλιο passion με φραπεδια στο τελος.Μια κοπελα ηταν,γυρω στα 35-40,εκανε ντυμενη τα παντα κ χωρις αγγιγματα.Το μασαζ καλο,αλλα απο αισθησιασμο δεν προτινειται.εχει βαλει προσφορα τωρα τα πρωινα το μισαωρο 30 ευρω..αν μπορεις να το πεις προσφορα...
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.130
- Πόντοι
- 201
εχει φυγει η κατερινα,αν ξερει καποιος επικοινωνια μαζι της ας στειλει.Επισης αν καποια αλλη κανει φραπε εκει στο graceΚαλήσπερα . Για την Κατερίνα έχουν γράψει καλά λόγια για το μασάζ απλά μέτρια για τον φραπέ. Ωστόσο αν όντως με 30 ευρώ τα πρωινά παίζει και φραπές , μιλάμε για απόλυτο Value αμα δεις πιο πάνω λένε κάτι για 80 οι συναγωνιστές..
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.855
- Πόντοι
- 2.836
αν ψάχνεις κάτω των 35 με μοντελε κορμί πήγαινε lelas massage και πάρε viktoria.....εχω περάσει μαζί της πρόσφατα.εχω αφήσει κριτική....Ελπίζω όχι απλώς επειδή διαβάζω οτι παίζει μιλφοκατασταση στα περισσότερα μαγαζιά, είπα ρωτήσω και να πάω κάπου στοχευμένα.
hotstauros
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα τη Λένορμαν 233. Με το που μπήκα τρελάθηκα ξαναείδα μετά από χρόνια τη βυζαρου Μαντώ. Όσοι τη θυμούνται την πορεία της απο τη Φίλωνος θα καταλάβουν. Μόλις με είδε με αγκάλιασε και με φίλησε. Με πέρασε βιαστικά στο δωμάτιο και ξεκίνησε να μου λέει της τιμές και ότι τα κορίτσια δεν κάνουν τίποτα εκεί μέσα. Να σας πω την αλήθεια εγώ για έναν δυνατό φραπέ πήγα και της το είπα μου πρότεινε εκείνη να με ικανοποιεισει στα κρυφά. Αφού κάναμε την αρχή καταλήξαμε και στην πίσω πόρτα. Μεσα σε μια ώρα είχαμε κάνει τα πάντα όπως παλιά και μάλιστα χωρίς καπέλο. Το σύνολο πήγε 40€ γιατί είναι και φθηνή όπως πάντα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το πρόσωπο που θα ήθελες να ξεκαφρώσεις αλλά αν έχεις καιρό αρκείσε. Εντωμεταξυ κυκλοφορεί και ενα παιδάκι εκεί μέσα. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 828
- Πόντοι
- 81
Όταν λες παιδάκι ? Το παιδί κάποιας ?Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα τη Λένορμαν 233. Με το που μπήκα τρελάθηκα ξαναείδα μετά από χρόνια τη βυζαρου Μαντώ. Όσοι τη θυμούνται την πορεία της απο τη Φίλωνος θα καταλάβουν. Μόλις με είδε με αγκάλιασε και με φίλησε. Με πέρασε βιαστικά στο δωμάτιο και ξεκίνησε να μου λέει της τιμές και ότι τα κορίτσια δεν κάνουν τίποτα εκεί μέσα. Να σας πω την αλήθεια εγώ για έναν δυνατό φραπέ πήγα και της το είπα μου πρότεινε εκείνη να με ικανοποιεισει στα κρυφά. Αφού κάναμε την αρχή καταλήξαμε και στην πίσω πόρτα. Μεσα σε μια ώρα είχαμε κάνει τα πάντα όπως παλιά και μάλιστα χωρίς καπέλο. Το σύνολο πήγε 40€ γιατί είναι και φθηνή όπως πάντα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το πρόσωπο που θα ήθελες να ξεκαφρώσεις αλλά αν έχεις καιρό αρκείσε. Εντωμεταξυ κυκλοφορεί και ενα παιδάκι εκεί μέσα. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει.
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Ξανθιά είναι η Μαντώ ?Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα τη Λένορμαν 233. Με το που μπήκα τρελάθηκα ξαναείδα μετά από χρόνια τη βυζαρου Μαντώ. Όσοι τη θυμούνται την πορεία της απο τη Φίλωνος θα καταλάβουν. Μόλις με είδε με αγκάλιασε και με φίλησε. Με πέρασε βιαστικά στο δωμάτιο και ξεκίνησε να μου λέει της τιμές και ότι τα κορίτσια δεν κάνουν τίποτα εκεί μέσα. Να σας πω την αλήθεια εγώ για έναν δυνατό φραπέ πήγα και της το είπα μου πρότεινε εκείνη να με ικανοποιεισει στα κρυφά. Αφού κάναμε την αρχή καταλήξαμε και στην πίσω πόρτα. Μεσα σε μια ώρα είχαμε κάνει τα πάντα όπως παλιά και μάλιστα χωρίς καπέλο. Το σύνολο πήγε 40€ γιατί είναι και φθηνή όπως πάντα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το πρόσωπο που θα ήθελες να ξεκαφρώσεις αλλά αν έχεις καιρό αρκείσε. Εντωμεταξυ κυκλοφορεί και ενα παιδάκι εκεί μέσα. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει.
αγαπητε επειδη ειμαι πελατης στο μαγαζι η βυζαρου που αναφερειςμου εχει συστηθει με αλλο ονομα που αρχιζει απο Α,οσο αφορα τον φραπε εχω παρει μονο με 1-2 ασιατισες τελευταιαΞανθιά είναι η Μαντώ ?