Νέο ραντεβού σήμερα στο empire massage με την Δήμητρα. Νέα παρουσία, είναι 30 ετών γυμνασμένο σώμα πετιτ, στήθος μεσαίο κ πεταχτος κωλος, μελαχρινή. Μασάζ χωρίς πετσέτα κ πίπα με προφυλακτικό. Μασάζ δυνατό με σωστές πιέσεις στα σημεία που υπάρχει πιάσιμο , και μόλις σε χαλαρώσει τότε ξεκινάει το κομμάτι της όπου γδυνεται κ ξεκινάει αισθησιακή πίπα . Αξίζει κ τα έξτρα τα συζητάτε μαζί της. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος. Καλες δοκιμές συναγωνιστές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Ισχυει.Το ειχα δει οτι ειναι παλιος και μου εκανε εντυπωση, γιατι το στυλ γραφης του ηταν λιγο υποπτο. Αν ισχυει το 30αρι στο μασαζ απο 60 που ηταν, θα αναιρεσω. Δεν το εχω διασταυρωσει ακομα.
Το αλλαξαν για το μαγαζι απο 60 στα 30.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το κακο ειναι οτι δεν σου λενε ποιες δουλευουν στο μαγαζι ή να στειλουν φωτο.
Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
ο ανταγωνιστής φαίνεται να βρίσκεται σε διαφημιστική καμπάνια.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
δεν μας δίνεις και ένα εύρος που έχουν αυτά τα extra, δλδ από που μέχρι που κυμαίνονται ?Νέο ραντεβού σήμερα στο empire massage με την Δήμητρα. Νέα παρουσία, είναι 30 ετών γυμνασμένο σώμα πετιτ, στήθος μεσαίο κ πεταχτος κωλος, μελαχρινή. Μασάζ χωρίς πετσέτα κ πίπα με προφυλακτικό. Μασάζ δυνατό με σωστές πιέσεις στα σημεία που υπάρχει πιάσιμο , και μόλις σε χαλαρώσει τότε ξεκινάει το κομμάτι της όπου γδυνεται κ ξεκινάει αισθησιακή πίπα . Αξίζει κ τα έξτρα τα συζητάτε μαζί της. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος. Καλες δοκιμές συναγωνιστές.
Πχ 10 ευρώ για φραπεδιά, 20 για φραπέ με καλαμάκι, κλπ κλπ ή απλά αφήνεις το μπλε τικέτο κ μέχρι όπου θέλει η θεραπεύτρια, προχωράει
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 496
- Πόντοι
- 21
και την διαρκεια της συνευρεσης.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
ειπώθηκε παραπάνω, έχει προγράμματα μιας ώρας, 1μιση κ 2 ωρώνκαι την διαρκεια της συνευρεσης.
Πάντως το empire μας διαβάζει εδώ μέσα κανονικά (οχι ότι αποτελεί έκλπηξη ή δεν μας διαβάζουν κ τα άλλα θεραπευτήρια..)
Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
ναι, αυτό σκέφτηκα. Θα δω αν θα βρω τη μούσα να ανοίξει αυτή την πόρτα. Έχω πάει εκεί μια φορά μέχρι τώρα. ήταν πολύ ωραία εκεί.αυτο είναι παλιό μαγαζί θέλει πολύ χρήμα για να φας
Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
Θα δοκιμάσω το empire massage τις επόμενες μέρες. ας δούμε αν ο ανταγωνιστής απλώς φυσάει ζεστό αέρα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Καλές εισπράξεις και ελπίζω να μη σε "ρίξουν" στη μοιρασιά.Νέο ραντεβού σήμερα στο empire massage με την Δήμητρα. Νέα παρουσία, είναι 30 ετών γυμνασμένο σώμα πετιτ, στήθος μεσαίο κ πεταχτος κωλος, μελαχρινή. Μασάζ χωρίς πετσέτα κ πίπα με προφυλακτικό. Μασάζ δυνατό με σωστές πιέσεις στα σημεία που υπάρχει πιάσιμο , και μόλις σε χαλαρώσει τότε ξεκινάει το κομμάτι της όπου γδυνεται κ ξεκινάει αισθησιακή πίπα . Αξίζει κ τα έξτρα τα συζητάτε μαζί της. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος. Καλες δοκιμές συναγωνιστές.
Τελικά κάνει καλα τη δουλειά του ο maxitis, σε έβαλε στην πρίζα να πας να δοκιμάσεις..Θα δοκιμάσω το empire massage τις επόμενες μέρες. ας δούμε αν ο ανταγωνιστής απλώς φυσάει ζεστό αέρα
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.487
- Πόντοι
- 456
Βγάλτε έναν ολοκληρωμένο κατάλογο ρε παιδιά.. με παρουσίες + extra να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα... Τι σόι μαγαζί..?? η θα βγαίνει ένα άτομο ανα 2-3 ημέρες έτσι για την ίντριγκα....Νέο ραντεβού σήμερα στο empire massage με την Δήμητρα. Νέα παρουσία, είναι 30 ετών γυμνασμένο σώμα πετιτ, στήθος μεσαίο κ πεταχτος κωλος, μελαχρινή. Μασάζ χωρίς πετσέτα κ πίπα με προφυλακτικό. Μασάζ δυνατό με σωστές πιέσεις στα σημεία που υπάρχει πιάσιμο , και μόλις σε χαλαρώσει τότε ξεκινάει το κομμάτι της όπου γδυνεται κ ξεκινάει αισθησιακή πίπα . Αξίζει κ τα έξτρα τα συζητάτε μαζί της. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος. Καλες δοκιμές συναγωνιστές.
Αγαπητέ συναγωνιστή. Είμαστε κ γείτονες παρεπιπτόντως. Μια επίσκεψη θα σε πείσει ότι το κατάστημα αξίζει. Έχω διαβάσει κ εγώ πολλες ενθουσιώδεις κριτικές αλλά δεν κατηγορησα κανέναν. Εξάλλου διαφορετικά τα στάνταρ η οι προσδοκίες για τους περισσότερους ανθρώπους. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει αντικειμενικότητα σε κάθε κριτική αλλά σε κάθε περίπτωση μια προσωπική δοκιμή πείθει περισσότερο από κάθε κριτική. Με εκτίμηση Μαχητής.Καλές εισπράξεις και ελπίζω να μη σε "ρίξουν" στη μοιρασιά.
Τελικά κάνει καλα τη δουλειά του ο maxitis, σε έβαλε στην πρίζα να πας να δοκιμάσεις..
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 496
- Πόντοι
- 21
Ε αυτό εννοούσα και γω το ξερουμε οτι έχει προγραματα απο μιση ωρα μεχρι και για παντα αν δωσεις 1.000.0000.000.00..0.0.00.Βγάλτε έναν ολοκληρωμένο κατάλογο ρε παιδιά.. με παρουσίες + extra να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα... Τι σόι μαγαζί..?? η θα βγαίνει ένα άτομο ανα 2-3 ημέρες έτσι για την ίντριγκα...
Κατι χαζοδιαφημησεις που δεν εχει τιμη μου θυμισε.
Ενιγουει αν πάει καποιος μη προμοτορας ας ενημερώσει όπως υπαρχει ενημέρωση και για όλα τα υπόλοιπα μασάζ.
Χωρίς τιμούλα και συνεννοηση ουτε απ έξω μάγκες.δεν έχουμε όρεξη για 60άρια και φόλες.
Και μένα μου φανηκε λίγο προμοτορικη η δημοσιευση του μαχητη.
Αντε καλούς φραπεδες και πίνετε και καναν εσπρεσο που και που.
Τελευταία τροποποίηση:
ace of spades 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
ρε παιδια αυτο το empire,ειναι στυλ σολωμου στα εξαρχεια που εχει μονο φραπε δινοντας 45 ευρω all included,?ειναι σαν το indian κουκακι.φραπε με tips στην εκτονωτρια.?φουλ,με συννενοηση στη reception ? εξαρταται απο την θεραπευτρια?....
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.065
- Πόντοι
- 1.056
Μπα, εδώ είναι ήρεμοι, υποψίες διατυπώνονται με κόσμιο όμως τρόπο. Σε άλλα νήματα να δεις που γίνεται πόλεμος χωρίς αναστολές.Παλικάρια ήρεμα . Λίγο σας αφήνω κ τρωγεστε. Μην βγάζετε χολή τρομάζετε τις κοπέλες σαν εμένα. Να φυγω μωρέ θέλετε???? Χαχαχα
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.065
- Πόντοι
- 1.056
Υπάρχει νήμα αποτρίχωσης εδώ; Και έχεις και fan club εκεί; Χαμπάρι δεν έχω πάρει...Ωχχχχχχ που να παρακολουθήσω ? Γιατί οι δικοί μου θαυμαστές έρχονται από νήμα αποτρίχωσης χαχαχ
Α, για καυγά on line στο Bou δεν χρειάζεται πολύ ψάξιμο, μπες σε τυχαία νήματα, σε διάφορα topics, και σύντομα σε κάποιο θα τον βρεις μπροστά σου.
Τελευταία τροποποίηση:
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Ε μα κάντε κι εσείς μια επίσκεψη μπας και πειστείτε, φαγωθήκατε με τον άνθρωπο.Ο Μαχιτης ρωτηθηκε για τιμες και εξτρα και απαντησε διχως να δινει πληροφοριες... Απλα ειπε μια επισκεψη θα σας πεισει... Καθολου προμοτόρικο
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Ε μα κάντε κι εσείς μια επίσκεψη μπας και πειστείτε, φαγωθήκατε με τον άνθρωπο.
και να προσθέσω ότι ποτέ το μέλος μαχητής δεν έχει δώσει δικαιώματα. Μια επίσκεψη θα λύσει τις απορίες μας
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Δεν έχει καμμία σημασία. Είναι πολύ εύκολο κάποιος που έχει δείξει καλά δείγματα παρουσίας εδώ μέσα, να πάει σε ένα μαγαζί και να πει".." Εγω γράφω στο bourdela.com χρόνια και επειδή είμαι παλιό μέλος, υπολογίζουν τη γνώμη μου.. τι "δωράκια" θα έχω αν σας διαφημίσω;"και να προσθέσω ότι ποτέ το μέλος μαχητής δεν έχει δώσει δικαιώματα. Μια επίσκεψη θα λύσει τις απορίες μας
Αν έμενες μονο στην κριτική απο το μαγαζί που πήγες και σου άρεσε τότε δε θα υπήρχε πρόβλημα. Όλοι θα έλεγαν : "Να ένα μέλος που πήγε πέρασε καλά και έγραψε καλή κριτική".Αγαπητέ συναγωνιστή. Είμαστε κ γείτονες παρεπιπτόντως. Μια επίσκεψη θα σε πείσει ότι το κατάστημα αξίζει. Έχω διαβάσει κ εγώ πολλες ενθουσιώδεις κριτικές αλλά δεν κατηγορησα κανέναν. Εξάλλου διαφορετικά τα στάνταρ η οι προσδοκίες για τους περισσότερους ανθρώπους. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει αντικειμενικότητα σε κάθε κριτική αλλά σε κάθε περίπτωση μια προσωπική δοκιμή πείθει περισσότερο από κάθε κριτική. Με εκτίμηση Μαχητής.
Όταν όμως κάθε μέρα μπαίνεις και πλέκεις το εγκώμιο του μαγαζιού, εγείρεις υποψίες και όχι άδικα.
Και να ήθελα να πάω στο κατάστημα, με αυτά που γράφεις με προϊδεάζεις αρνητικά και δεν πρόκειται να πάω ποτέ. Οπότε σκέψου το πριν ξαναγράψεις, διότι μάλλον κακό τους κάνεις παρά καλό.