You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Google it, εχει χωρο στην Λ.Αμφιθέας πλέονΈχετε μπερδέψει τα νήματα;
Το empire δεν είναι κατ'οικον;
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εσύ είσαι σε άλλο πλανήτη που η γυναίκες πληρώνουν τους άντρες για βυζιτες στον πλανήτη που στα μπουρδέλα δουλεύουν άντρεςΩραία, οι γυναίκες πληρώνουν 30 και οι μαλακες 60+++ χάχα δώσε ισότητα στον κόσμο
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 496
- Πόντοι
- 21
κατσε γιατι με το ποστ του φιλου μπερδευτικα.εισαι γυναικα?Έκανα το μεσημέρι με μια πολύ μικρή κοπέλα την Ελισάβετ . 30 € έδωσα την μια ώρα πάντως εγώ . Πολύ ωραίο μαγαζί κ παροχές . Βέβαια τις παροχές που θέλετε εγώ δεν τις προτιμώ χαχαχα
Crabtits σειρά σου τώρα ...
αν εισαι αντρας με 30 1 ωρα και αν υποθεσουμε και ενα 20αρι εξτρα για φραπεδια συνολο 50 κατι γινεται ... ¨)
(και αν οντος κανουν καλο μασαζ)
και μια ερωτηση.η κοπελιτσα τι φορουσε οταν σου εκανε?
διαλεξες κοπελα πριν περασεις?
κανανε σαλοναρισμα?
εκανα 3 τελικα
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.067
- Πόντοι
- 1.056
Γυναίκα είναι. Και από το όνομα (Annabel1), και από αυτά που έχει γράψει εδώ στο φόρουμ.κατσε γιατι με το ποστ του φιλου μπερδευτικα.εισαι γυναικα?
αν εισαι αντρας με 30 1 ωρα και αν υποθεσουμε και ενα 20αρι εξτρα για φραπεδια συνολο 50 κατι γινεται ... ¨)
(και αν οντος κανουν καλο μασαζ)
και μια ερωτηση.η κοπελιτσα τι φορουσε οταν σου εκανε?
διαλεξες κοπελα πριν περασεις?
κανανε σαλοναρισμα?
εκανα 3 τελικα
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.067
- Πόντοι
- 1.056
Σαλοναρισμα είναι η παρουσίαση/πασαρέλα των κοριτσιών για να διαλέξει ο πελάτης.Παιδιά είμαι γυναίκα και αισθητικός , που έχω μιλήσει με πολλούς από εσάς περί αποτρίχωσης , ( δεν ξέρω γιατί βέβαια χαχα ) στο ερώτημα του Grover ... Δεν ξέρω τι είναι το σαλοναρισμα , φορούσε μαύρο πάνω κάτω και ήταν πολύ συμπαθής , πράγμα δύσκολο από γυναίκα σε γυναίκα !!! Ναι η συγκεκριμένη μου έκανε πολύ καλό μασάζ , βέβαια δεν ήθελα υπερβολική δύναμη γιατί έχω κάποια θέματα μυοσκελετικά λόγω ατυχήματος κ δεν το ρισκάρω με δυνατό ούτε σε φυσικοθεραπευτή δηλαδή. Δεν ξέρω αν κάνουν εχτρα υπηρεσίες όπως λέτε , γιατί είδα κ άντρες θεραπευτές ( μάλλον ) .
Καλησπέρα, μετά το μήνυμα της Annabel σκέφτηκα να καλέσω το γραφείο κ να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάτι στις τιμές. Η απάντηση από την ευγενική τηλεφωνήτρια ήταν ότι πράγματι οι τιμές άλλαξαν σε πολύ ευχάριστα επίπεδα για τους πελάτες ! 30ευρω η μία ώρα, 45 η 1,5 ώρα κ 55 το 2ωρο !! Για όλους ! Άντρες κ γυναίκες ! Επίσης μου τόνισε ότι η ποιότητα υπηρεσιών θα παραμένει στα ίδια υψηλά στάνταρ ! Εδώ είμαστε κύριοι. Πάντα τέτοια.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
30 ευρω η ωρα χωρις εξτρα δεν το λες και ευκαιριαΚαλησπέρα, μετά το μήνυμα της Annabel σκέφτηκα να καλέσω το γραφείο κ να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάτι στις τιμές. Η απάντηση από την ευγενική τηλεφωνήτρια ήταν ότι πράγματι οι τιμές άλλαξαν σε πολύ ευχάριστα επίπεδα για τους πελάτες ! 30ευρω η μία ώρα, 45 η 1,5 ώρα κ 55 το 2ωρο !! Για όλους ! Άντρες κ γυναίκες ! Επίσης μου τόνισε ότι η ποιότητα υπηρεσιών θα παραμένει στα ίδια υψηλά στάνταρ ! Εδώ είμαστε κύριοι. Πάντα τέτοια.
Δεν ξεχνάμε ότι κυρίως παρέχει κανονικό μασάζ το κατάστημα. Κ στο δωμάτιο μέσα υπάρχει το "παιχνίδι" -συζήτηση με λίγο πικάντικο σασπενς για τα έξτρα.30 ευρω η ωρα χωρις εξτρα δεν το λες και ευκαιρια
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 496
- Πόντοι
- 21
ok.ευκαιρια δεν το λες αλλα αν με +20 παιζει και φραπες τοτε μια νεα φραπεδιερα γεννιεται στα νοτια.
Πράγματι καλό είναι να υπάρχει ένα υψηλό επίπεδο στον χώρο κ τις παροχές. Να νιώθει κάποιος άνετα κ να υπάρχει καλή εικόνα κ εντύπωση. Βοηθάει.Καλά ρε παιδιά , πόσο να έχει κ ένα αξιοπρεπές μασάζ σε πολύ ωραίο χωρο , με μπάνια , κρέμες κλπ ? Δεν είναι όλα le massage που μέχρι κ εκεί πλέον το πιο φθηνό είναι 18 € κ τίποτα το καλό. Κάτι τέτοια μου λένε οι πελάτισσες μου και λέω καλά δεν ξεχωρίζουν πια την καλή δουλειά με τα ποιοτικά υλικά απτό καλαθάκι ? Μήπως τελικά πρέπει να παίξει καλαθάκι για να αξίζουν κ οι υπηρεσίες χαχαχα
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
αισθητικός
καλημέρα
κάνεις και δικά σου ραντεβού ή δουλεύεις σε κάποιο μαγαζί.
Δεν ξέρω αν το ανέφερες νωρίτερα και σόρυ αν υπάρχει ήδη η πληροφορία
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Ναι αλλά δεν είναι για τέτοια εκεί που δουλεύω... Δεν έχουμε μασάζ , μόνο είδη αισθητικής μακιγιάζ κλπ
ok
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Τεταρτη που περασα και εγω απο το μαγαζι , μου εκανε μια μικρουλα 19 χρονων ονοματι Ελισαβετ , ωραια παρουσια πολυ απαλο μασαζ σχεδον χαδι για τα δικα μου δεδομενα και εδωσα 60.30 ευρω η ωρα χωρις εξτρα δεν το λες και ευκαιρια
Χωρις εξτρα υπηρεσιες το συγκεκριμενο κοριτσι.
Ενδυμασια ενα απλο μπλουζακι και σκισμενο παντελονι για καποιον που ρωτησε.
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
βυζακι πεταξε εξω;Καλημερα σε ολους.
Τον τελευταιο καιρο λογω καθιστικης ζωης ειχα ενοχλησεις κ πιασιματα στην μεση κ στην πλατη μου. Κανοντας κουβεντα με γνωστο συναγωνιστη απο εδω μεσα σκεφτηκα να κανω επισκεψη σε καταστημα μασαζ με ωραιες παρουσιες κ ενδεχομενο happy end. Ο συναγωνιστης που μιλησα την περασμενη εβδομαδα μου προτεινε το empire massage που επισκεφτηκε προσφατα κ εμεινε ευχαριστημενος. Ετσι λοιπον την επομενη μερα εκλεισα τηλεφωνικο ραντεβου με το empire massage ωστε να επιβεβαιωσω τα λεγομενα του κ φυσικα να περασω καλα. Το ραντεβου κλειστηκε ευκολα για το επομενο πρωι μιας κ ειχα ρεπο, με την Ευη που θα ηταν πρωινη. Το επομενο πρωι πηγα, (στην λεωφ Αμφιθεας, στο παλαιο φαληρο ειναι το καταστημα) κ με περιμενε στην υποδοχη η Ευη κ η γραμματεια, χαμογελαστες κ ευδιαθετες. Αφου μιλησαμε 2 λεπτα για τις αναγκες μου μου εδειξε το δωματιο κ αμεσως εδωσα το εισητηριο 60 ευρω στην γραμματεια κ περασα. Ο χωρος του δωματιου μοντερνος κ ανετος, συσκευασμενες πετσετες, μπουκαλακια με αιθερια ελαια κ λαδια γυρω απο το κρεβατι του μασαζ . Αρχισα να γδυνομαι κ την ωρα που κατεβασα το σλιπ μου, ακουσα ενα τακ τακ στην πορτα κ αμεσως ανοιξε η πορτα απο την συμπαθητικη γραμματεια !! ουπς συγνωμη μου ειπε, κοιτωντας πονηρα τα γεννητικα μου, δεν περιμενα οτι θα γδυθεις τοσο γρηγορα απολογηθηκε, σου εφερα παντοφλες μιας χρησης ειπε κ αμεσως αποχωρησε. Το σκηνικο μου αρεσε κ αμεσως φουντωσα ! Καπακι ακουσα βηματα απο γοβακια προς το δωματιο κ η Ευη μπηκε δυναμικα στο δωματιο ! Ψηλη, μελαχρινη,μαλλι κοτσιδα , στηθος κανονικο κ φορουσε μια κοντη λευκη κουμπωτη ρομπα που φορανε οι νοσηλευτριες. Εκανε εναν κυκλο γυρω απο τον εαυτο της ωστε να δω καλυτερα το σωμα της κ χαμογελαστη οπως ηταν, παρατηρησε την στυση μου κ γελασε. Πριν ξεκινησουμε πηγε να πιασει ενα μπουκαλακι με λαδι κ της επεσε κατω η μαλλον το εκανε επιτηδες κ σκυβωντας τουρλωσε τον σφικτο κωλο της, αφησε την ρομπα να ανασηκωθει κ μου χαρισε μια υπεροχη θεα του κωλου της κ του πρασινου στρινγκ της ! κατακαυλωσα μπορω να πω. Επειτα ηρθε διπλα μου κ με ρωτησε που ποναω κ που θα ηθελα να δωσει εμφαση. Της εδειξα τα σημεια στην πλατη, κ με ρωτησε που αλλου θα ηθελα κ εκει με τροπο της εδειξα τα γεννητικα μου κ παραλληλα εβαλα το χερι μου μεσα απο την μινι ρομπα της, την ανασηκωσα ελαφρως κ της εβαλα ενα 20ρικο στην μπροστα μερια του στρινγκ της, ξαφνιαστηκε αλλα χαμογελασε κ με ειπε πονηρουλη. Επειτα ξεκινησε για κανα 20λεπτο-30λεπτο το μασαζ στην πλατη κ πραγματι το εκανε καλα, με βοηθησε να χαλαρωσω κ να ξεπιαστουν τα νευρα των σημειων. Επειτα με ρωτησε εαν θελω να λειτουργησει ελευθερα στα πλαισια πραξεων μεταξυ ενηλικων κ φυσικα απαντησα Ναι ! Εβγαλε την ρομπα κ εμεινε ημιγυμνη, επιασε το ενα χερι μου κ το τοποθετησε στην τουρλωτη κωλαρα της κ καπακι με χουφτωσε στα γεννητικα κ αρχισε με αργες κινησεις να μου τον παιζει διοτι οπως παρατηρησε ηταν κ αυτα λιγο πιασμενα ! Με κοιταζε στα ματια κ για λιγα λεπτα εκανε μασαζ στα αρχιδια κ στο πεος παντα χαμογελαστη, σε καποια στιγμη εσκυψε κ μου εδωσε μερικα φιλια στα αρχιδια κ παραλληλα επαιζε το πεος κ καπου εκει δεν κρατηθηκα , εχυσα πολυ δυνατα καθως με κοιταζε χαμογελαστη ! Με βοηθησε να καθαριστω κ εκατσε λιγο να με κοιταει καθως ντυνομουν, με ρωτησε εαν περασα ομορφα κ φυσικα ειπα ναι ! Το highlight στο τελος ηταν που ηρθε οταν ντυθηκα με αγκαλιασε, με χουφτωσε στα γεννητικα κ μου ειπε οτι σε περιμενω παλι να σε ανακουφισω απο το στρες κ την ενταση οταν θες.
Πριν βγει τουρλωσε την κωλαρα της, εσκυψε ελαφρως κ μου εσπρωξε τα γεννητικα μου παλι με την θεσπεσια κωλαρα της ! Επειτα γυρισε μου ψιθηρισε ενα μυστικο στο αυτι κ αποχωρησε χαρουμενη. Πολυ περπατημενη η κυρια ! Την προτεινω ανεπιφυλακτα !
Μαχητη δεν μας τα λες καλα....πολυς ενθουσιασμος για το empire, επιβεβαιωνω κι εγω το 60αρι που πληρωσα για μασαζ προσφατα. Θα καλεσω και θα ρωτησω για 30αρι , και ετσι και μου πουν το αντιθετο, καλο ειναι να αποχωρησεις ηρεμα κι ωραια.Καλησπέρα, μετά το μήνυμα της Annabel σκέφτηκα να καλέσω το γραφείο κ να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάτι στις τιμές. Η απάντηση από την ευγενική τηλεφωνήτρια ήταν ότι πράγματι οι τιμές άλλαξαν σε πολύ ευχάριστα επίπεδα για τους πελάτες ! 30ευρω η μία ώρα, 45 η 1,5 ώρα κ 55 το 2ωρο !! Για όλους ! Άντρες κ γυναίκες ! Επίσης μου τόνισε ότι η ποιότητα υπηρεσιών θα παραμένει στα ίδια υψηλά στάνταρ ! Εδώ είμαστε κύριοι. Πάντα τέτοια.
Εδω η φρασεολογια που χρησιμοποιεις θυμιζει τηλεφωνητρια γραφειου. Just saying....Στα πλαίσια της συνάντησης δύο ενηλίκων ατόμων θεωρώ ότι όλα είναι πιθανά. Αυτό το συζητάτε κ μαζί με την εκάστοτε κοπέλα.
Πράγματι από τηλεφωνήτριες το έχω ακούσει, έτσι κ μου έμεινε όταν θελω διακριτικά να γράψω κάτι πονηρόΕδω η φρασεολογια που χρησιμοποιεις θυμιζει τηλεφωνητρια γραφειου. Just saying....